Σταύρος Κόλκας
- ΑποστόληςΑ
Σταύρος Κόλκας
Μακάρι να ´παει τον χρειαζόμαστε!
Κάποιος πρέπει να φάει αυγά....!
Ζήση το νου σου μη τον δούμε σε καμμια ΠΑΕ!
Κάποιος πρέπει να φάει αυγά....!
Ζήση το νου σου μη τον δούμε σε καμμια ΠΑΕ!
Re: Σταύρος Κόλκας
Εννοείται.
Όταν εγώ λέω να βάζουμε λινκ σε ό,τι χαζομάρα γράφουμε, αυτό εννοώ.
Από μια πλάκα του γκάρντιαν και μια-δυο παρεξηγήσεις, δημιουργούνται ειδήσεις και εντυπώσεις.
Εγώ να πω την αλήθεια, από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Δώνης, ηρέμησα. Δεν θα δούμε τον κόλκα στον πάγκο μας.

Όταν εγώ λέω να βάζουμε λινκ σε ό,τι χαζομάρα γράφουμε, αυτό εννοώ.
Από μια πλάκα του γκάρντιαν και μια-δυο παρεξηγήσεις, δημιουργούνται ειδήσεις και εντυπώσεις.

Εγώ να πω την αλήθεια, από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Δώνης, ηρέμησα. Δεν θα δούμε τον κόλκα στον πάγκο μας.

Και μονο που ψαρωσατε λεει πολλα για τη σαπιλα στον ΠΑΟΚ.
Ηταν χοντρο το αστειο παραδεχομαι.
black humor ξερω γω να πουμε.
...
Για εκπροσωπος τυπου ΠΑΕ παει.
Ηταν χοντρο το αστειο παραδεχομαι.

black humor ξερω γω να πουμε.
...
Για εκπροσωπος τυπου ΠΑΕ παει.
Ναι, θα'θελες ....
Μια χαρά καβατζωμένος είναι στα διάφορα σάιτς. Δεν έχει ανάγκη αυτός.
Άσε που μπορεί να ντουμπλάρει και ως μάνατζερ παικτών ή ψυχολόγος τους.
Μια χαρά καβατζωμένος είναι στα διάφορα σάιτς. Δεν έχει ανάγκη αυτός.
Άσε που μπορεί να ντουμπλάρει και ως μάνατζερ παικτών ή ψυχολόγος τους.

-
Ε, για μαζευτείτε λίγο και δείξτε επιτέλους τον δέοντα σεβασμό.
Με Κόλκα και λοιπούς στην ενημέρωση του ΠΑΟΚ πήραμε άδεια από την ΕΠΟ. Τους το χρωστάμε μια ζωή...
Με Κόλκα και λοιπούς στην ενημέρωση του ΠΑΟΚ πήραμε άδεια από την ΕΠΟ. Τους το χρωστάμε μια ζωή...
Έγινε τέτοιο πράγμα ..? Καλά που ζω εγώ?
Φαντάζομαι κλάμα και οδυρμός σήμερα...
Χρήμα δεν υπάρχει, οπότε κόπηκε η εκπομπή...τα υπόλοιπα είναι ψέματα...
Φυσικά ένας δημοσιογράφος με πτυχίο ΑΕΙ και τέτοιο βιογραφικό και χωρίς δημόσιες σχέσεις, θα βρει εύκολα άλλο ραδιόφωνο..!
Ποιο έμεινε?
Κρίμα που στις 200 και "εκδρομές" που έχει πάει για μετάδοση δεν συνάντησε κανέναν από εμάς (γιατί στα εκτός έδρας πάμε στην κερκίδα και ταξιδεύουμε με δικά μας έξοδα και όχι με άλλων), ευτυχώς που δεν τον ενδιαφέρουν τα κλικ στην σελίδα και δεν τον νοιάζουν οι επισκέψεις (σε σαιτ του ΠΑΟΚ πρώτη φορά είδα κεντρικό άρθρο ποιοι πήραν τα βραβεία Οσκαρ!) και επειδή ζηλεύουμε
προχθές έγραψε ένας φίλος στο φόρουμ ότι είδε τον Σορλέν με την γυναίκα του στο καζίνο, και μετά από 20 λεπτά ανέβηκε στο "δημοσιογραφικό" σαιτ...
ενώ η είδηση δεν έπαιζε πουθενά...αλλά δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και οι πρώτοι που το κάνουν..
Υγ Όσοι παρουσιάσουν στερητικό σύνδρομο γέλιου τώρα που δεν θα υπάρχει εκπομπή, ας δουν μια ταινία του αείμνηστου Κ.Χατζηχρήστου..
Τον Ζίκο π.χ..το ίδιο πράγμα είναι...
Φαντάζομαι κλάμα και οδυρμός σήμερα...

Χρήμα δεν υπάρχει, οπότε κόπηκε η εκπομπή...τα υπόλοιπα είναι ψέματα...
Φυσικά ένας δημοσιογράφος με πτυχίο ΑΕΙ και τέτοιο βιογραφικό και χωρίς δημόσιες σχέσεις, θα βρει εύκολα άλλο ραδιόφωνο..!
Ποιο έμεινε?
Κρίμα που στις 200 και "εκδρομές" που έχει πάει για μετάδοση δεν συνάντησε κανέναν από εμάς (γιατί στα εκτός έδρας πάμε στην κερκίδα και ταξιδεύουμε με δικά μας έξοδα και όχι με άλλων), ευτυχώς που δεν τον ενδιαφέρουν τα κλικ στην σελίδα και δεν τον νοιάζουν οι επισκέψεις (σε σαιτ του ΠΑΟΚ πρώτη φορά είδα κεντρικό άρθρο ποιοι πήραν τα βραβεία Οσκαρ!) και επειδή ζηλεύουμε

Υγ Όσοι παρουσιάσουν στερητικό σύνδρομο γέλιου τώρα που δεν θα υπάρχει εκπομπή, ας δουν μια ταινία του αείμνηστου Κ.Χατζηχρήστου..
Τον Ζίκο π.χ..το ίδιο πράγμα είναι...