11. Zlatan Muslimović

angelos4a

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από angelos4a »

Δεν αμφισβητώ ότι είναι καλός παίχτης.Θα τον ήθελα κ αυτόν κ τον Μούσλι...Αλλά αξίζει να δώσεις τον Μούσλι κ να πάρεις τον τζιμπούρ?Λέω τώρα εγώ λόγω του χαρακτήρα του....Αν είναι να γίνουν τελείως πουτ@ν@ τα αποδυτήρια τι να τον κάνω?
Καλύτερα Μούσλι που φαίνεται ότι βρίσκει κ καινούριο ρόλο κατ εμέ μέσα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Ο χαρακτήρας φτιάχνεται. Οπως πάει ο Μουσλιμοβιτς το κοντρόλ απο 2 μέτρα και η πάσα δε φτιάχνοντε.

Τέσπα, τι να λέμε τώρα οτι έγινε έγινε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

προβλεπω φιλε Αλεξ συντομα να κανεις μεγαλη κολοτουμπα στο θεμα Μουσλι..

ΥΣΤ : Μουσλι παιξε καλα ,μη χρειαστει να κανω εγω κολοτουμπα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ούτε το ένα φτιάχνεται ούτε το άλλο...!!!Ο Τζιμπούρ μια ζωή προβληματικός θα είναι...

:?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

diniko80 έγραψε:ΚΑΙ καλο παιδι πανω απολα.......αστο ρε αλεξ, αμ ειναι να πουλησουμε επιθετικο για να παρουμε αλλον που θα προκαλει προβληματα να το κλεισουμε το μαγαζι μια ωρα αρχιτερα....με 2εκ και το τζεμπουρ ομως θα αλλαζα αποψη για το χαρακτηρα του :) :) :) :) :)

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

alexpaok4 έγραψε:Ο χαρακτήρας φτιάχνεται. Οπως πάει ο Μουσλιμοβιτς το κοντρόλ απο 2 μέτρα και η πάσα δε φτιάχνοντε.
Εγώ πάλι νομίζω ακριβώς το αντίθετο.
Δεξιότητες μπορείς να αποκτήσεις και στα 30. Ο χαρακτήρας αλλάζει ελάχιστα και σε βάθος χρόνου, όχι σε ένα μήνα.
Όχι ότι θεωρώ τον Τζεμπούρ κακό χαρακτήρα. Απλώς συμπεριφέρεται ακόμη σαν παιδί.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

D.A.A.T. έγραψε:προβλεπω φιλε Αλεξ συντομα να κανεις μεγαλη κολοτουμπα στο θεμα Μουσλι..

ΥΣΤ : Μουσλι παιξε καλα ,μη χρειαστει να κανω εγω κολοτουμπα
Και εγώ προβλέπω τριπλή κωλοτούμπα εναέρια και προσγείωση με πλιε και τρίμπαλα παντού.

ΜΟΥΣΛΙ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!
:?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

diniko80 έγραψε:ΚΑΙ καλο παιδι πανω απολα.......αστο ρε αλεξ, αμ ειναι να πουλησουμε επιθετικο για να παρουμε αλλον που θα προκαλει προβληματα να το κλεισουμε το μαγαζι μια ωρα αρχιτερα....με 2εκ και το τζεμπουρ ομως θα αλλαζα αποψη για το χαρακτηρα του :) :) :) :) :)

Τζιμπούρ, Βιτόλο. Γκαρσία, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο...

Κι αν τελειώναμε ποτέ κανένα παιχνίδι με 11 παίκτες...γράφτε μου...

Εδώ ο Σάντος έχει βρει τον μπελά του με δύο απο αυτούς. Που να τους είχε όλους.....

Όσο καλός κι αν είναι ο Τζιμπούρ, προτιμώ τον Μούσλι, έστω κι αν δεν την παλεύει αυτή τη στιγμή....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

'Οσοι κράζουν τον Ζλάταν είναι τουλάχιστον άμπαλοι...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Το τουλάχιστον θάπρεπε νάναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

+100
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Ο άνθρωπος γυρνάει μέχρι πίσω από το κέντρο μπας και πάρει καμιά μπαλιά.Κατά τα άλλα δεν κάνει ο Ζλάταν.Ολες οι σέντρες ήταν στην μικρή περιοχή,και τις καθάριζε ο τέρμας της Λεβαδιάς,και ο άλλος έκραζε τον Ζλάταν γιατί δεν μπορεί να πάρει μία κεφαλιά.2 μέτρα ο τέρμας με τα χέρια του απλωμένα πάει στα 2.50 μέτρα και κατά τα άλλα φταίει ο Ζλάταν που δεν μπορεί να πάρει κεφαλιά...Ε ρε καημένε Ζλάταν...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Καλά χαφ θέλει που να τον τροφοδοτούν, λίγη από την αυτοπεποίθηση που είχε μέχρι το πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία και μια χαρά θα είναι ΚΑΙ φέτος.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

πρεπει να περιμενουμε για να βγαλουμε συμπερασματα γιατι ο ζλαταν ειχε και τον τραυματισμο που τον γυρισε πισω κυριως ψυχολογικα.γνωμη μου ειναι οτι με ιβιτς η φιλομενο να τον πλαισιωνει και σορλεν να τον τροφοδοτη θα τα παει πολυ καλα!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σε 5 χρονια θα πεταμε! :)
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Ρε παιδιά όλο για τραυματισμούς λέτε, δηλαδή πρέπει να περιμένουμε 10 μήνες ωστε να ξαναπαίξει καλη μπάλα;

Και μια στατιστική που ούτε σε μένα δε μαρέσει:

Ο Πετρόπουλος του ΠΑΟ σε 15 αγώνες και 739 λεπτά έβαλε 7 γκόλ.
Ο Μουσλίμοβιτς σε 25 αγώνες και 2120 λεπτά έβαλε 7 γκόλ.

Και να φανταστείτε πως ο Πετρόπουλος στα περισσότερα μάτς μπήκε ως αλλαγή! Κάποιοι δε θέλετε να δείτε την αλήθεια και ψάχνετε για δικαιολογίες. Που το ξέρω; Γιατι και εγω το ίδιο έκανα, αλλα μετα είπα κάτσε ρε φίλε οκ όλοι οι επιθετικοί που και που χάλανε τις σχέσεις με τα δύχτια αλλα εσυ αδερφέ Μουσλίμοβιτς ουτε κοντρόλ απο 2 μετρα δε μπορείς να κανεις! Και το χειρότερο είναι που φταίμε και εμείς που τον αποθεόνουμε, μετά σου λέει, "Ε τώρα νταξ δεν έβαλα γκόλ, έχασα τη μπάλα άπειρες φορές αλλα νταξ φωνάζουν το ονομά μου ολα καλά ρε φίλε, φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ να ουμε".

Γιατι να μη κάτσει λίγο πάγκο ο Ζλάταν και να παίξει ο Φιλομένο που φένετε να έχει όρεξη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”