Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aφού θέλετε να καταστρέψετε τελείως αυτό το τόπικ ένα έχω να σας πω..
Αλλος είναι ο σπάμερ εδώ μέσα..
Κι εσύ ρε Φόφα, χάθηκε να βάλεις ένα 350Ζ και με έδωσες το Subaru???
Δε λέω καλό αμάξι αλλά έχει να πάρει πρωτάθλημα.. από τότε που ακόμα ο Σουμάχερ έπαιρνε πρωταθλήματα!!!
Μόνο εσείς θα κάνετε πουτάνα τα τόπικ?να μην κάνω και ένα εγώ?
Και ζητώ ένα συγγνώμη βαθιά μέσα από την καρδιά μου από το φιλαράκι μου,από τον έναν και μοναδικό,και τρισμέγιστο DREAM που ετυχε να κάνω το δικό του τόπικ πουτάνα.....
Καλημέρα σε όλους και χρόνια σας πολλά!!!
Υγεία και τίποτα άλλο εύχομαι.
Διαβάζοντας τα παραπάνω ποσταρίσματα σας διαπιστώνω έκπληκτος ότι υπάρχει διάθεση από μερικούς να κάνουνε άνω κάτω το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!!
Δικαίωμά σας φιλαράκια.....Υπάρχουν οι mods και οι admins όμως που βλέπουνε και κρίνουνε.Εδώ μέσα αδέρφια όπως ο fofanaserres και ο free4 μπορούνε να κάνουνε και να γράφουνε ότι θέλουνε γιατί είναι άτομα χαίρουν της εμπιστοσύνης και της εκτίμησής μου.Για τους υπόλοιπους δεν θα σχολιάσω γιατί 1ον είναι Χριστούγεννα και 2ον όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει τότε μάλλον έχει πρόβλημα και τον αφήνεις στην μοίρα του!!!!!!!
Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να περάσετε καλά στις γιορτές με τα άτομα που αγαπάτε!!!
Υ.Γ.
Παρακαλώ τον λοχία υπηρεσίας Gash042 να ετοιμάσει τις υπηρεσίες της ημέρας και να βάλει τον free4 για γόπινγκ σε θάλαμο-προαύλιο-μαγειρία-αποθήκες-ρεμίζα αρμάτων-όλες τις σκοπιές καθώς και κεντρική πύλη!!!!!Ο Φοφανά θα καθαρίσει όλες τις WC του στρατοπέδου ως τιμωρία της χθεσινής του σούρας!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Πέμ 25 Δεκ 2008, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρόνια πολλά και από εμένα και ότι επιθυμείτε σε αυτές τις γιορτές.Επίσης χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Και με μία εύχη για τον ΠΑΟΚ μας να έρθουν τα καλυτερα φέτος.
Έχει λιακάδα με πιθανότα συννεφιάς και βροχόπτωσης στα πεδινά που σε λίγο θα χιονίσει με καμιά 10αρια μποφώρ αλλα και 10% υγρασία την ώρα που θα ετοιμαζόμαστε για μπάνιο στην καθαρή θάλασσα της Έδεσσας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μπορούσα να σου απαντήσω σύντροφε αλλά λόγω των πυρκαγιών αυτήν την ώρα στο τζάκι μου δεν γίνετε να κατηγορηθώ για παραπληροφόρηση................... Α ρε καταραμένο ΑΡΟΞΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το τόπικ αυτό είναι δημιουργία μου στην οποία έχετε κι εσείς μεγάλη συμβολή με την συμμετοχή σας σε αυτό.Εκφράζει πολλούς ανθρώπους και πιστεύω ότι αντικατοπρίζει την καθημερινότητα μας σε πολλά θέματα!!!!
Α !!! Και για να μην ξεχνιόμαστε............ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΒΙΤΟ-ΝΟΒΙΤΟ
ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ
ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Πέμ 25 Δεκ 2008, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα εσύ ρε φιλαράκι νοβίτο-νοβίτο τι θέλεις εδω μέσα;;;;;Εσυ ρε φίλος είσαι πολύ σοβαρός για ένα τέτοιο τόπικ...Έμαθα ότι σε προτείνουν για την έδρα του καθηγητή της βυζαντινολογίας του πανεπιστημίου της κάτω καστανιάς βοιωτοίας!!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Πέμ 25 Δεκ 2008, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.