Μη μου το κάνεις αυτόKabamaru11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:55 Ε ρε και να μεινει ο Λουτσε,τι εχει να γινει εδω μεσα.....
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
- These users thanked the author renegade for the post:
- Montrealiotis
μπηκα απο απορια να δω μηπως ειναι αλλο PSV-Σαχταρ πιο παλιο και μπερδευτηκε. Δεν εχουν ξαναπαιξει ποτεaivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:113-2 στο 90+ με 10 η Σαχταρ. Φίλε καλά που το είπες γιατί το έγραψε κι άλλος το 7-1 . Ψέμα λοιπόνwickerman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:05Δεν θέλω να σου χαλάσω τον ειρμό αλλά τη μοναδική φορά που συναντήθηκαν PSV με Shakhtar το ματς έληξε 3-2 κι ήταν για τους ομίλους του Ch.L. κι ούχι για τους 32 του Europa. Κιπ γκόινγκ.Gregk19262000 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:33 Άρα τι μάθαμε σήμερα; Ο ολλανδοσερβορωσσος Μιχάλης Γρηγορίου που έβγαλε ο αθεόφοβος την σαχταρ τρίτη παίζει επιθετικογενές ποδόσφαιρο( 7 έφαγε πρόπερσι στους 32 του Γιουρόπα από την Αϊντχόβεν) αναδεικνύει νεαρούς και έχει σύγχρονες ιδέες. Εντάξει παιδιά μας πείσατε πετάει ο γάιδαρος όλα καλααααααα
Το μπέρδεψε με το Φέγενορντ - Σαχταρ 7-1 το 23. Το μαγικό είναι ότι ο Πούσιτς ήταν βοηθός ΣΤΗ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ οταν έγινε αυτόembuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:15μπηκα απο απορια να δω μηπως ειναι αλλο PSV-Σαχταρ πιο παλιο και μπερδευτηκε. Δεν εχουν ξαναπαιξει ποτεaivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:113-2 στο 90+ με 10 η Σαχταρ. Φίλε καλά που το είπες γιατί το έγραψε κι άλλος το 7-1 . Ψέμα λοιπόνwickerman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:05
Δεν θέλω να σου χαλάσω τον ειρμό αλλά τη μοναδική φορά που συναντήθηκαν PSV με Shakhtar το ματς έληξε 3-2 κι ήταν για τους ομίλους του Ch.L. κι ούχι για τους 32 του Europa. Κιπ γκόινγκ.![]()
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 8):
- Dimitris_L4, embuji, dionisisbasi, renegade, PAOKevolution, Unpsofable78, st4this, Ally Samagoal
uno reverseaivas19 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:17Το μπέρδεψε με το Φέγενορντ - Σαχταρ 7-1 το 23. Το μαγικό είναι ότι ο Πούσιτς ήταν βοηθός ΣΤΗ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ οταν έγινε αυτό
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- aivas19, st4this, Ally Samagoal
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:57 Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
Μου γράφει ο άλλος υπομονή.
Τι υπομονή ρε φίλος δε βλέπεις; Τι άλλο θα δούμε;
- These users thanked the author gk.box16 for the post:
- Dimitris_L4
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η ανακοίνωση πρόσληψης Pusic καθυστερεί λές και θ'ανακοινώσουμε τον Klopp...
Η δε ανακοίνωση τερματισμού συνεργασίας με Lucescu αγνοείται....
Την Κυριακή ξεκινάει η προετοιμασία και σε έναν μήνα ο πρώτος προκριματικός και πέραν του προπονητή στον αέρα είναι και αρκετοί παίκτες...
Δεν θα μου προξενήσει πλέον καμμία εντύπωση αν ως αντικαταστάτης του Lucescu ανακοινωθεί ο Razvan
ΠΑΟΚ αφού
Την Κυριακή ξεκινάει η προετοιμασία και σε έναν μήνα ο πρώτος προκριματικός και πέραν του προπονητή στον αέρα είναι και αρκετοί παίκτες...
Δεν θα μου προξενήσει πλέον καμμία εντύπωση αν ως αντικαταστάτης του Lucescu ανακοινωθεί ο Razvan
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, gk.box16, vs40
- Kabamaru11
Αμα γινει κατι τετοιο,εχω υποσχεθει στον @Maxmad τραπεζι,δεν με συμφερει.renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:14Μη μου το κάνεις αυτόKabamaru11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:55 Ε ρε και να μεινει ο Λουτσε,τι εχει να γινει εδω μεσα.....![]()
boogeyman77 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:21 Η ανακοίνωση πρόσληψης Pusic καθυστερεί λές και θ'ανακοινώσουμε τον Klopp...
Δεν θα μου προξενήσει πλέον καμμία εντύπωση αν ως αντικαταστάτης του Lucescu ανακοινωθεί ο Razvan![]()
![]()
ΠΑΟΚ αφού
Υπομονή φίλε και στήριξη έτσι λένε οι ΠΑΟΚαρχες
- Shivaspace