Φίλε αυτό το μήνυμα το είδα κανα 2ωρο αφότου το στειλες, γυρνώντας σπιτι απο σούρα στο Μαρούσι, είχα σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκλεισε ή οχι ο Φοστερ, και μάλιστα κατέληξα στο ότι δεν έκλεισε κιόλαςTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 01:48 Φοστερ τελικά δεν είναι 100% σίγουρο. Πλήρως ασόβαροι πάντως αν γίνει έτσι. Ένα μήνα τον ακούμε
Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού. Πηγαίνε και φερε Φλιν. Ή Μαικ Τζειμς που βγήκε κ με το Σπανούλη κ ακούγεται ότι τον προσπαθούν οι δίπλα. 3 μυρια ; 3 μυρια. Δώσε του ο,τι θέλει
. Αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να είναι δίπλα
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author st4this for the post (total 4):
- GianD, katafraktos, margas, paokkerkir
Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;
-
john4serres
Δεν ξερω το επίπεδο της G league αλλά βλέπω οτι έχει 76 πολύ καλές συμμετοχές εκεί στην τελευταία 3ετια.
Νομίζω τυγχάνει να είναι ο αρης τώρα που κάνει μεταγραφές,αύριο θα είναι η αεκ η άλλη ομάδα.Σε λίγο καμία γιατι θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ.Δε ξέρω αν μας παίρνει να κάνουμε τοπικ "Σχόλια για άλλες ομάδες -basket".Μπορούμε όμως..tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:30 Στο μεταξύ περισσότερα ποστς έχω διαβάσει εδώ μέσα για παίκτες που κλείνει το σκουλήκι πάρα εμείς. Τι φάση;