Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Δεν χρειαζεται να ψαχνουμε μονιμως να βρουμε φαντασματα σε πιθανες αλλαες κυβερνησης κ.ο.κ. Υ παρχουν και πιο απλοι λογοι , οπως π.χ. η καθημερινη σχεδον γκρινια για ολα. Για γηπεδα , για αθλητικα καντρα, για παιχτες , για προπονητη, για τα εισιτηρια , για το οτι δεν νικαμε σε ντερμπυ,για το οτι αποκλειστηκαμε στην Ευρωπη, για το ΠΑΟΚ TRAVEL,γιατι δεν παιζουμε διαστημικη μπαλα, γιατι δεν κανουμε πρωταθλητισμο, για τα τουρνικε για τις μεταγραφες, για τις χορηγιες με τον Βγενοπουλο και αλλα παρα μα παρα πολλα.
Και την ωραιοτερη γυναικα να εχεις στον κοσμο αμα σου σκοτιζει καθε μερα τα α@@@@@δια , στο τελος θα την χωρισεις. Ηρθαν και τα " δηθεν ταρακουνηματα " της ομαδας + τους κρεττινους τους χθεσινους , ηρθε και εδεσε το γλυκο.
Και αυτος τι εκανε ? Προσπαθουσε με συνεντευξεις αλλοτε σε καναλια, αλλοτε σε εμας τους ιδιους να μας εξηγησει και να κατευνασει τα πνευματα . Πραγματα πρωτογνωρα για ομαδα στην Ελλαδα.
Τωρα ο Θεος βοηθος , γιατι το ποταμι μπορει να μην γυρναει πισω αλλα μπορει να στερεψει και τοτε ειναι χειροτερα τα πραγματα.
Οριστε " ταρακουνηματα " δεν ηθελαν καποιοι ? Μας ταρακουνησε για τα καλα ο Ζαγορακης . Γιατι δεν πανε καποιοι να του πεισουν να αναθεωρησει και να γυρισει πισω ? Μηπως το θεωρουν υποτιμητικο ? Κανονικα δεν θα επρεπε.
Και την ωραιοτερη γυναικα να εχεις στον κοσμο αμα σου σκοτιζει καθε μερα τα α@@@@@δια , στο τελος θα την χωρισεις. Ηρθαν και τα " δηθεν ταρακουνηματα " της ομαδας + τους κρεττινους τους χθεσινους , ηρθε και εδεσε το γλυκο.
Και αυτος τι εκανε ? Προσπαθουσε με συνεντευξεις αλλοτε σε καναλια, αλλοτε σε εμας τους ιδιους να μας εξηγησει και να κατευνασει τα πνευματα . Πραγματα πρωτογνωρα για ομαδα στην Ελλαδα.
Τωρα ο Θεος βοηθος , γιατι το ποταμι μπορει να μην γυρναει πισω αλλα μπορει να στερεψει και τοτε ειναι χειροτερα τα πραγματα.
Οριστε " ταρακουνηματα " δεν ηθελαν καποιοι ? Μας ταρακουνησε για τα καλα ο Ζαγορακης . Γιατι δεν πανε καποιοι να του πεισουν να αναθεωρησει και να γυρισει πισω ? Μηπως το θεωρουν υποτιμητικο ? Κανονικα δεν θα επρεπε.
κακα τα ψεμματα
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ο σκυλος αλλα δεν θα γινει ποτε ο ΠΑΟΚ του σκυλου που ηταν αρχες μαη του 2009.
θα την θυμομαστε αυτην την ημερομηνια και θα κλαιμε.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ο σκυλος αλλα δεν θα γινει ποτε ο ΠΑΟΚ του σκυλου που ηταν αρχες μαη του 2009.
θα την θυμομαστε αυτην την ημερομηνια και θα κλαιμε.
PIOS IR8E?????????????
TI EGINE????????????????? KATSE GIATI EPESA.....
TI EGINE RE ZAGOR KAI MAS ESTILES STON TRELOGIATRO APO TI MIA STIGMI STIN ALI??????????????????
TI KERAMIDA ITAN AYTH??????????????????????????????????????????????????????????????????????
TA LEME AVRIO POU BORI NA EXO IREMISI.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
TI EGINE????????????????? KATSE GIATI EPESA.....
TI EGINE RE ZAGOR KAI MAS ESTILES STON TRELOGIATRO APO TI MIA STIGMI STIN ALI??????????????????
TI KERAMIDA ITAN AYTH??????????????????????????????????????????????????????????????????????
TA LEME AVRIO POU BORI NA EXO IREMISI.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
γιατι φρεε??? Απόλυτο δίκιο έχει ο σιντ.... Μισή ώρα τώρα νομίζω ότι ήμουν Ζαγοράκης και όχι ΠΑΟΚ...free4 έγραψε:Ρε συ Σιντ, ελεος..
Οκ, χαλάστηκα που παραιτήθηκε ο Ζαγόρ, αλλά ο ΠΑΟΚ δε τελειώνει εδώ....
sidpanos έγραψε:συνεχίζουμε ρε κανονικά με ή χωρίς ζαγοράκη...ο ζαγοράκης μπορεί να ήταν η αφορμή...
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω....
Και μια και η συζητηση για το οτι ο λαος θα αποφασισει για το ποιος θα ανεβει πανω . Ας παει ο λαος να πληρωσει τις 11.000 ευρω προστιμο για το προχθεσινο παιχνιδι και ας βρει και ποιοι επιτελους ειναι ολοι αυτοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ που στο ονομα της ομαδας αμαυρωνουν τα παντα. ΑΝΤΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.
κολλατε καπου μερικοι στεκεστε στη φραση ''το ποταμι δεν γυριζει πισω''...κανετε λαθος αδερφια το πιο σημαντικο ειναι ''ο ζαγορακης ηταν ισως η αφορμη''...ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει ποτε ξανα τετοια μοιρα...εχουμε καλη διοικηση προς το παρον και πρεπει να σταθουμε στο υψος μας περισσοτερο απο ποτε...
Κάθομαι εδώ και πόση ώρα αποσβολομένος και κοιτάω τα σχόλια...
Λοιπόν...
Ζαγοράκη... Γιατί με αυτή σου την απόφαση, τραβάς τη σκανδάλη του πιστολιού που έχουμε στο κεφάλι μας... Γιατί κάποτε μας είχες υποσχεθεί ότι θα έφευγες μονο όταν θα είχες βρεί μια σιγουρη, αξιόπιστη και σοβαρή λύση για το μέλλον της ΠΑΟΚάρας μας... Και τώρα απλά έφυγες!
Εδώ και καιρό, μας "απειλείς" ότι θα φύγεις... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια σχέση όλες αυτές οι απειλές... Αλλά τόσον καιρό, πληγωνόσουνα και το έλεγες... Κακώς... Αλλά σε καταλαβέναμε... Τώρα πια δεν σε καταλαβαίνω πρόεδρε...
Σου είχα γράψει αυτό πρόεδρε... Το θυμάσε??
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... ramma.html
Το θυμάσαι πρόεδρε???
Ήσουν το είδωλο μου πρόεδρε... Σε θαύμαζα και ήθελα να σου μοιάσω... Ηθελα να γίνω δυνατός, αποφασιστικός, ανεξαρτητος, μαγκας, ντόμπρος... Σαν εσένα πρόεδρε... Σε πίστευα...
Και εσύ?? Εσύ τι?? Εσύ τι πρόεδρε??? Εφυγες... Χωρίς ούτε μία εξήγηση... Ετσι νομίζεις είναι ο ΠΑΟΚ πρόεδρε?? Ξεφραγκο αμπέλι?? Οποτε θέλεις φεύγεις?? Χωρίς μια εξηγηση???
Σε ενοιωθα... Ενοιωθα πως αδικήσε όπως με αδικούν, σε έβλεπα να πολεμάς και έπαιρνα κουράγιο... Μα εσύ τώρα εγκαταλείπεις τη μάχη?? Χωρις ένα γιατι.. Να την εγκαταλείψω και γω?? Υπάρχει λόγος?? Η να συνεχίσω χωρίς εσένα??
Να συνεχίσω χωρίς εσένα που σε πίστεψα και σε στήριξα με ότι μέσα είχα?? Καλώς... Αλλά γιατί???
Απαιτώ το γιατί αρχηγέ...
Αλλοι σε παρακαλάνε, αλλοι κάνουν κολοτούμπες, αλλοι χαίρονται (!!), άλλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό... Εμένα όμως μου έμαθες κάτι αυτά τα χρόνια... Αυτά τα 2-3 χρόνια... Να πολεμάω, και να μην μασάω πουθενά... Να πολεμάω όποιον πάει κόντρα στο όνειρο μου... Αυτό δε μου έλεγες???
Τωρα που μου πας εσύ κοντρα στο όνειρο??? Τι να κάνω???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΡΧΗΓΕ... Αν είναι για τον Σάντος, αν είναι για τα επεισόδια, αν είναι για οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, για μένα έχεις τελειώσει... Εχεις τελειώσει οριστικά...
Μονο αν είναι για πρόβλημα υγείας, πάω πάσο... Αν και έτσι να ήταν, θα έπρεπε να παλέψεις στον ΠΑΟΚ ως το τέλος... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι που μας δίνει δυναμη να πολεμάμε...
Τελος πάντων... Περιμένω το γιατί...
ΥΓ: Με πίκρανες... Με πρόδωσες...
ΥΓ: Στον ΠΑΟΚ μας, τιποτα δε χάθηκε... Οχι ακόμα τουλάχιστον... Το μελλον θα συνεχισει να γίνεται όλο και καλύτερο...
Λοιπόν...
Ζαγοράκη... Γιατί με αυτή σου την απόφαση, τραβάς τη σκανδάλη του πιστολιού που έχουμε στο κεφάλι μας... Γιατί κάποτε μας είχες υποσχεθεί ότι θα έφευγες μονο όταν θα είχες βρεί μια σιγουρη, αξιόπιστη και σοβαρή λύση για το μέλλον της ΠΑΟΚάρας μας... Και τώρα απλά έφυγες!
Εδώ και καιρό, μας "απειλείς" ότι θα φύγεις... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια σχέση όλες αυτές οι απειλές... Αλλά τόσον καιρό, πληγωνόσουνα και το έλεγες... Κακώς... Αλλά σε καταλαβέναμε... Τώρα πια δεν σε καταλαβαίνω πρόεδρε...
Σου είχα γράψει αυτό πρόεδρε... Το θυμάσε??
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... ramma.html
Το θυμάσαι πρόεδρε???
Ήσουν το είδωλο μου πρόεδρε... Σε θαύμαζα και ήθελα να σου μοιάσω... Ηθελα να γίνω δυνατός, αποφασιστικός, ανεξαρτητος, μαγκας, ντόμπρος... Σαν εσένα πρόεδρε... Σε πίστευα...
Και εσύ?? Εσύ τι?? Εσύ τι πρόεδρε??? Εφυγες... Χωρίς ούτε μία εξήγηση... Ετσι νομίζεις είναι ο ΠΑΟΚ πρόεδρε?? Ξεφραγκο αμπέλι?? Οποτε θέλεις φεύγεις?? Χωρίς μια εξηγηση???
Σε ενοιωθα... Ενοιωθα πως αδικήσε όπως με αδικούν, σε έβλεπα να πολεμάς και έπαιρνα κουράγιο... Μα εσύ τώρα εγκαταλείπεις τη μάχη?? Χωρις ένα γιατι.. Να την εγκαταλείψω και γω?? Υπάρχει λόγος?? Η να συνεχίσω χωρίς εσένα??
Να συνεχίσω χωρίς εσένα που σε πίστεψα και σε στήριξα με ότι μέσα είχα?? Καλώς... Αλλά γιατί???
Απαιτώ το γιατί αρχηγέ...
Αλλοι σε παρακαλάνε, αλλοι κάνουν κολοτούμπες, αλλοι χαίρονται (!!), άλλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό... Εμένα όμως μου έμαθες κάτι αυτά τα χρόνια... Αυτά τα 2-3 χρόνια... Να πολεμάω, και να μην μασάω πουθενά... Να πολεμάω όποιον πάει κόντρα στο όνειρο μου... Αυτό δε μου έλεγες???
Τωρα που μου πας εσύ κοντρα στο όνειρο??? Τι να κάνω???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΡΧΗΓΕ... Αν είναι για τον Σάντος, αν είναι για τα επεισόδια, αν είναι για οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, για μένα έχεις τελειώσει... Εχεις τελειώσει οριστικά...
Μονο αν είναι για πρόβλημα υγείας, πάω πάσο... Αν και έτσι να ήταν, θα έπρεπε να παλέψεις στον ΠΑΟΚ ως το τέλος... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι που μας δίνει δυναμη να πολεμάμε...
Τελος πάντων... Περιμένω το γιατί...
ΥΓ: Με πίκρανες... Με πρόδωσες...
ΥΓ: Στον ΠΑΟΚ μας, τιποτα δε χάθηκε... Οχι ακόμα τουλάχιστον... Το μελλον θα συνεχισει να γίνεται όλο και καλύτερο...
Να σε καλά ρε Θόδωρε, ευχαριστούμε, να πας στην ευχή της Παναγίας.
Και κάποτε θα πρέπει να κάτσουμε και να κάνουμε και ένα απολογισμό στο έργο Ζαγοράκη με βάση τις επιλογές του, τα σωστά του και τα λάθη του, τα έσοδα και την στήριξη που είχε...έναν απολογισμό σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο....
ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑAA, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ........
Και κάποτε θα πρέπει να κάτσουμε και να κάνουμε και ένα απολογισμό στο έργο Ζαγοράκη με βάση τις επιλογές του, τα σωστά του και τα λάθη του, τα έσοδα και την στήριξη που είχε...έναν απολογισμό σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο....
ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑAA, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ........

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
novito sorry αλλα εχω βγει εξω απτα ρουχα μου . εγω τοσο καιρο τον εμπιστευομουνα και τωρα μου εει φεφγω
Ρε σεις? Εχω καμια υποχρέωση για μιση σελιδα να βλέπω το ίδιο ποστάρισμα?
Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας θα πει ότι θέλει διχως καλούπια..
Είπαμε οτι δεν ξεφεύγουμε απο τη συζήτηση αλλά ας μην καθορίζουμε εμείς τι θα πει ο άλλος..
Οπως υπάρχουν τα Αγγελόσκυλα, υπάρχουν και τα Ζαγορόσκυλα..
ΖΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας θα πει ότι θέλει διχως καλούπια..
Είπαμε οτι δεν ξεφεύγουμε απο τη συζήτηση αλλά ας μην καθορίζουμε εμείς τι θα πει ο άλλος..
Οπως υπάρχουν τα Αγγελόσκυλα, υπάρχουν και τα Ζαγορόσκυλα..
ΖΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Γαμω την κοινωνια μου,θα παω να κατσω πανω σε ενα βουνο και θα σας βλεπω ολους απο ψηλα.
Θα βλεπω εσας και την μιζερια σας αλλα δεν θα σας εχω αναγκη...
Γιατι ειμαι ο Χουλκ.
:whatever: :whatever: :whatever:
Θα βλεπω εσας και την μιζερια σας αλλα δεν θα σας εχω αναγκη...
Γιατι ειμαι ο Χουλκ.
:whatever: :whatever: :whatever:
- sidpanos
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..ούτε στράβωσε...ο ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στον λαό του....10,000 + μέτοχοι....Sera4 έγραψε:κολλατε καπου μερικοι στεκεστε στη φραση ''το ποταμι δεν γυριζει πισω''...κανετε λαθος αδερφια το πιο σημαντικο ειναι ''ο ζαγορακης ηταν ισως η αφορμη''...ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει ποτε ξανα τετοια μοιρα...εχουμε καλη διοικηση προς το παρον και πρεπει να σταθουμε στο υψος μας περισσοτερο απο ποτε...
παντως του λογους της παραιτησης ή τους μαθαινεις στην ανακοινωση παραιτησης ή δεν τους μαθαινεις ποτε.
εκτος και αν γραψει κανενα βιβλιο ο ζαγορ.
και αυτο ειναι κριμα και αδικο για εναν λαο που εχασε τον ηγετη του.
η τελευταια υπηρεσια που πρεπει να προσφερει ο ζαγορακης στον συλλογο και στον κοσμο που τον πιστεψε ειναι να βγει και να πει αμμεσα τους λογους της παραιτησης.
εκτος και αν γραψει κανενα βιβλιο ο ζαγορ.
και αυτο ειναι κριμα και αδικο για εναν λαο που εχασε τον ηγετη του.
η τελευταια υπηρεσια που πρεπει να προσφερει ο ζαγορακης στον συλλογο και στον κοσμο που τον πιστεψε ειναι να βγει και να πει αμμεσα τους λογους της παραιτησης.
ετσι ειναι σιντ αυτο και το προηγουμενο που εγραψες αντικατοπτριζουν ολη την αληθεια...και αν χρειαστει ξαναποσταρε το αλλα 10000000000000 φορες γιοα να το καταλαβουν ολοι...sidpanos έγραψε:το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..ούτε στράβωσε...ο ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στον λαό του....10,000 + μέτοχοι....Sera4 έγραψε:κολλατε καπου μερικοι στεκεστε στη φραση ''το ποταμι δεν γυριζει πισω''...κανετε λαθος αδερφια το πιο σημαντικο ειναι ''ο ζαγορακης ηταν ισως η αφορμη''...ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει ποτε ξανα τετοια μοιρα...εχουμε καλη διοικηση προς το παρον και πρεπει να σταθουμε στο υψος μας περισσοτερο απο ποτε...