Razvan Lucescu IV
- figurehead4
Re: Razvan Lucescu IV
Ειλικρινά το προβλεψιμος πια γίνεται ανέκδοτο. Άλλο στυλ μέχρι πριν ένα μήνα, άλλος ΠΑΟΚ με τους Κροάτες και άλλος ΠΑΟΚ σήμερα. Όχι άλλος σε λεπτομέρειες. Άλλος σε φιλοσοφία, σε σκέψη, στα πάντα. ΠΑΟΚ για πιει οφ και για Κονφερενς
Σεβασμός!
Σεβασμός!
- PAOK_Antarctica
-
Άψογος σήμερα.
Παίκτες έτοιμοι και σωστά στημένοι.
Έγκαιρες και σωστές αλλαγές.
Για τα ατομικά λάθη προφανώς δεν φταίει αυτός
Παίκτες έτοιμοι και σωστά στημένοι.
Έγκαιρες και σωστές αλλαγές.
Για τα ατομικά λάθη προφανώς δεν φταίει αυτός
Φοβερη εμφανιση και πολυ καλο διαβασμα. Επιασαν οι επιλογες του Μουργκ του Ραφα και του Ντεσποτοφ. Αν ημασταν σοβαροι/τυχεροι μπροστα αλλα 2 θα βαζαμε
Τελικα κερδιζουμε ντερμπι; Επεσε η ομαδα στα πλειοφ; Για 3η χρονια;
Κατω η μπαλα, παμε για πρωταθλημα
Τελικα κερδιζουμε ντερμπι; Επεσε η ομαδα στα πλειοφ; Για 3η χρονια;
Κατω η μπαλα, παμε για πρωταθλημα
Λουτσέσκου:
«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σαββίδη και τους οπαδούς που ήρθαν στην προπόνηση και μας εμψύχωσαν»
«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σαββίδη και τους οπαδούς που ήρθαν στην προπόνηση και μας εμψύχωσαν»
«αλλά και στους οπαδούς που μας βοηθούν και ήρθαν ΧΘΕΣ για να μας εμψυχώσουν και αυτό είναι απάντηση για την ενότητα που έχουμε»
Μαλλον για το ντου λεει
Μαλλον για το ντου λεει
-
Προς αποφυγη παρεξηγησεων
«Θέλω να σας πω ότι αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στον Ιβάν Σαββίδη, για τα γενέθλιά του. Ζει πολύ έντονα την καθημερινότητα, την ομάδα, συμμετέχει πολύ, έστω και από μακριά, αλλά και στους οπαδούς που μας βοηθούν και ήρθαν χθες για να μας εμψυχώσουν και αυτό είναι απάντηση για την ενότητα που έχουμε.»
Δεν αναφερεται στο σκηνικο πριν 3 βδομαδες
«Θέλω να σας πω ότι αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στον Ιβάν Σαββίδη, για τα γενέθλιά του. Ζει πολύ έντονα την καθημερινότητα, την ομάδα, συμμετέχει πολύ, έστω και από μακριά, αλλά και στους οπαδούς που μας βοηθούν και ήρθαν χθες για να μας εμψυχώσουν και αυτό είναι απάντηση για την ενότητα που έχουμε.»
Δεν αναφερεται στο σκηνικο πριν 3 βδομαδες
Ναι για αυτο το εβαλα με κεφαλαια, θα ακουγαμε παλι οτι ευτυχως εγινε το ντου και ξυπνησαν οι παικτες
-
Ναι ναι δεν ειχα δει το ποστ σου οταν το ανεβασα
Επισης ειπε
«Πριν το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, στη συνέντευξη μετά τον Άρη, ένιωσα λες και παλεύαμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και μετά όταν νικήσαμε με 5-1 πανηγυρίστηκε έξαλλα στην πόλη σαν κάτι άλλο. Θα πρέπει να έχουμε μία ισορροπία.»
Ρε ραζβαν τοσα χρονια δεν μας εμαθες;

Επισης ειπε
«Πριν το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, στη συνέντευξη μετά τον Άρη, ένιωσα λες και παλεύαμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και μετά όταν νικήσαμε με 5-1 πανηγυρίστηκε έξαλλα στην πόλη σαν κάτι άλλο. Θα πρέπει να έχουμε μία ισορροπία.»
Ρε ραζβαν τοσα χρονια δεν μας εμαθες;

Ετσι μπραβο
Πολυ καλα εκανε κ ευχαριστησε τους οπαδους π πηγαινουν κ εμψυχωνουν απο κοντα
Πολυ καλα εκανε κ ευχαριστησε τους οπαδους π πηγαινουν κ εμψυχωνουν απο κοντα
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] πραγματικάalexgarcia6 έγραψε:Ναι ναι δεν ειχα δει το ποστ σου οταν το ανεβασα
Επισης ειπε
Ρε ραζβαν τοσα χρονια δεν μας εμαθες;![]()
![]()
- abc_o_ karpouzas
ραζβανε μου...
γελαω με τις... προβλεψιμες...φιλοσοφιες
marsantos ....... τα σεβη μου...

γελαω με τις... προβλεψιμες...φιλοσοφιες
marsantos ....... τα σεβη μου...

Razvan Lucescu IV
Μπράβο για την νοοτροπία του νικητή που έχεις πάντα μέσα στη χαβουζα .
Όσο για το πρωτάθλημα, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος αν και πιστεύω ότι μπορούμε, μόνο για τον λόγο ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων …
Οι χαβουζαιοι προκειμένου να μην το πάρουμε εμείς θα φωνάξουν ξανά το «γαύροι αδέλφια ….»
Συνέχισε έτσι … game by game
Όσο για το πρωτάθλημα, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος αν και πιστεύω ότι μπορούμε, μόνο για τον λόγο ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων …
Οι χαβουζαιοι προκειμένου να μην το πάρουμε εμείς θα φωνάξουν ξανά το «γαύροι αδέλφια ….»
Συνέχισε έτσι … game by game
- Μπαρκαρούτσος
Τετάρτη με Λαμία θα κάνατε rotation, ή όχι;
Αν ναι, εκτεταμένο ή καναδυό παίκτες ίσα ίσα ξεκούραση;
Αν ναι, εκτεταμένο ή καναδυό παίκτες ίσα ίσα ξεκούραση;