8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Τελειωνετε με αυτον,αν οχι παμε παρακατω.Η ομαδα δινει ματς ζωης-θανατου,ληξτε το να ξερει και ο προπονητης που θα βασιστει..
Σημερα πραγματικα μου ελειψε αυτος ο παικτης, ως συνδετηριος μοχλος μεταξυ αμυνας κ επιθεσης
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, αλλά εγώ πόνταρα μέσα μου για ΣΚ, βάση όσων είχα μάθει. Τετάρτη ξημερώνει!
Εμενα κατι δεν μου κολλαει καθολου σε ολη την υποθεση
Πώς απο τη μια ανεβαζει στορι το γκολ του Ταισον, ενω εχει αρνηθει την προταση του ΠΑΟΚ?
Αμα ο κ@ριολης παει σε αλλη ελληνικη ομαδα, θα ειναι για χθφτου οπως ο Ισλανδος φλωρος
Πώς απο τη μια ανεβαζει στορι το γκολ του Ταισον, ενω εχει αρνηθει την προταση του ΠΑΟΚ?
Αμα ο κ@ριολης παει σε αλλη ελληνικη ομαδα, θα ειναι για χθφτου οπως ο Ισλανδος φλωρος
Καλά πήγε αυτό, βγήκε το προαίσθημα. Σβαμπ Οζντοεφ και στην Πράγα.akis_1987 έγραψε:Έχουμε κάνα νέο; Μετά τα άρθρα περί συμφωνίας χάθηκε πανηγυρικά το θέμα από την επικαιρότητα.
Και να ερχοταν ο Μειτε δεν θα επαιζε στην Πραγα,χωρις προετοιμασια ειναιakis_1987 έγραψε:Καλά πήγε αυτό, βγήκε το προαίσθημα. Σβαμπ Οζντοεφ και στην Πράγα.akis_1987 έγραψε:Έχουμε κάνα νέο; Μετά τα άρθρα περί συμφωνίας χάθηκε πανηγυρικά το θέμα από την επικαιρότητα.
Άντε να το κλείσουμε το τοπικ να μην το βλέπω κ πληγώνομαι σαν να βλέπω πρώην μου
Πράγα/Βουκουρέστι με το καλό είναι σε 3 βδομάδες, μια χαρά θα είχε ένα ημίχρονο τουλάχιστον. Ελπίζουμε σε γρήγορη κίνηση.Athalos έγραψε:Και να ερχοταν ο Μειτε δεν θα επαιζε στην Πραγα,χωρις προετοιμασια ειναιakis_1987 έγραψε:Καλά πήγε αυτό, βγήκε το προαίσθημα. Σβαμπ Οζντοεφ και στην Πράγα.akis_1987 έγραψε:Έχουμε κάνα νέο; Μετά τα άρθρα περί συμφωνίας χάθηκε πανηγυρικά το θέμα από την επικαιρότητα.