Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

giliopoulos έγραψε:Οσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν ειναι να μην παιρνει τον ενα παικτη που θελει ο προπονητης αλλο τοσο απαραδεκτο και ακομα περισσοτερο ειναι να μην μπορει να περασει τη λεφσκι με το υπαρχων υλικο ο προπονητης.
Δηλαδη με τι μουτρα λεει θελω 3ο 10αρι την στιγμη που εχει Κουλιατα Μπισεσβαρ Καντουρι? Τους 2 τους ανανεωσε με σφοδρη επιθυμια του ο ιδιος και τον τριτο μολις τον πηρε φετος με την συναινεση του.

Θα ειμαι εγω διοικηση και θα μου πει ο προπονητης θελω 10αρι.
Ε κ εγω θελω να με βαλεις ομιλους με αντιπαλους βουλγαρικη και μαλτεζικη ομαδα.
Μου προκαλεσες ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικη ζημια σε δυσκολες εποχες για ολους που πρεπει και ΠΑΛΙ να βαλω απο την τσεπη μου.
Γιατι ανανεωσες μπισεσβαρ και καντουρι αφου θελεις κ αλλο 10αρι?
Ωραίος αδερφέ ! Και το ξαναλέω θεωρώ τον λουτσεσκου τοπ προπονητή.
Αλλά δεν μπορεί μόνο να ζητάει ….
Και άντε αυτός να ζητήσει παίχτες για 3 διοργανώσεις όπως περυσι που έκανε παπαδες με τέτοιο ρόστερ.
Φέτος του πήρε 10 παίχτες και έχεις μια διοργάνωση μειον.
Όποτε καλό θα ήταν να μην είναι τόσο υπερβολικός
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:ninja σορυ αλλα εγω αυτη τη λεω δημιουργικη λογιστικη...Ο Ρικαρντο των 50 λεπτων επαγγελματικης καριερας δεν μπορει να θεωρειται προσθηκη ΠΑΟΚ που κατα τον Ιβαν, δεν στοχευει σε τιποτα λιγοτερο απο τη πρωτη θεση, αλλα μια απλη προσθηκη - στοιχημα. Αντιστοιχα και ο Ντελιας που δεν καταφερε να βρει χρονο δανεικος περσι.Καπως ετσι μενεις με Μπισεσβαρ,Κουαλιατα,Καντουρι,Ναρει,Ζιφκοβιτς,σου λειπει δηλαδη ενας παικτης που ζηταει ο προπονητης και υπηρχε στον αρχικο σχεδιασμο.Ολα αυτα βεβαια και παλι για εναν ΠΑΟΚ που στοχευει συμφωνα με τον Ιβαν στη πρωτη θεση και κατα δηλωση του το ροστερ δεν εχει κλεισει.Για οποιαδηποτε αλλη στοχευση το ροστερ ειναι πληρες.
Δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σου. Σωστα τα λες. Για την πρωτη θεση σου λειπει αυτο που ζηταει ο προπονητης. Αν θελεις να τζογαρεις τοτε μπορεις να περιμενεις να δεις τι θα βγει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

nunies4 έγραψε:Νταγκλας Αουγκουστο
93 ματς με τον ΠΑΟΚ 1 απευθειας κοκκινη και αλλη 1 αποβολη με 2 κιτρινες.
Συνολο 2 κοκκινες
Συνεχιστε την ανθρωποφαγια
Μην το χαλάς ρε το παραμύθι.
Ο τύπος είναι ματς και κόκκινη λαίμαι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Άσχετα αν δεν έχει φάει άλλες κόκκινες γιατί πριν μπορεί να μας σφάζανε. Ο τύπος όταν θολώνει είναι για αλλαγή αμέσως για να μην φάει την κόκκινη. Άγνωστο τι επικρατεί στο μυαλό του . Αν και ομολογώ ότι γενικά έχει ηρεμήσει κάπως
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Όσο για τον τσιγγαρα πολύ χαρούμενο τον βλέπω που φευγει σε αντίθεση με εμάς που τα βάψαμε μαύρα.
Μήπως πίεσε να φύγει; Λέω εγώ τώρα …
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μα Damon λες οι ποδοσφαιριστες να μην νιωθουν αν θα ειναι σημαντικα μελη ενος ροστερ η οχι;
Προφανως και χαιρεται που φευγει και στην προοπτικη να παιξει αλλα φυσικα και στην προοπτικη ενος πολυ καλυτερου πρωταθληματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 30 Αύγ 2022, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φυσικά και είναι χαρούμενος, όπως χαρούμενος είμαι κι εγώ. Εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει αγώνες και να εξελιχθεί, κάτι που έγινε και στο μεγαλύτερο περυσινό αγωνιστικό διάστημα. Το παιδί χρειάζεται χρόνο και εμπειρίες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:
nunies4 έγραψε:Νταγκλας Αουγκουστο
93 ματς με τον ΠΑΟΚ 1 απευθειας κοκκινη και αλλη 1 αποβολη με 2 κιτρινες.
Συνολο 2 κοκκινες
Συνεχιστε την ανθρωποφαγια
Μην το χαλάς ρε το παραμύθι.
Ο τύπος είναι ματς και κόκκινη λαίμαι.
Μας κρεμάει συνέχεια ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα ηταν εστω και ελαχιστα αξιοπιστο το paokvoice, να μην ειχαμε ηδη εναν γυαλινο στο ροστερ,να διναμε τα λεφτα που θα ζηταει ο Λαμπιαντ,να ευθυγραμιζονταν επιτελους οι πλανητες για να πιασει στον ΠΑΟΚ ενας τετοιου ειδους παικτης...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Μα Damon λες οι ποδοσφαιριστες να μην νοιωθουν αν θα ειναι σημαντικα μελη ενος ροστερ η οχι;
Προφανως και χαιρεται που φευγει και στην προοπτικη να παιξει αλλα φυσικα και στην προοπτικη ενος πολυ καλυτερου πρωταθληματος.
Αν εξαιρέσεις τον σβαμπ που όμως μια στο τόσο θα σ κάνει το απρόβλεπτο όπως την ασιστ στο Καραϊσκάκης και θα μπορούσε και αυτός να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο επειδή ήταν ο mvp πρόπερσι . Από ποιον ο τσιγγαρας είναι καλύτερος;
Από τον εσιτι ασφαλώς ήταν και όταν μπήκε στην θέση του είδαμε αμέσως διαφορά! Έτσι όπως είναι τώρα το ρόστερ από τον Κουρτιτς από τον νταγκλας ή από τον νταντας είναι; Απλά προτιμήθηκε ο φιλιπε που μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει αλλά το ποτενσιαλ του είναι ψηλότερο .
Αν πχ ο σβαμπ είπε δεν έχω θέμα να είμαι 3ος -4ος στην ιεραρχία και ο τσιγγαρας είπε νομίζω ότι αξίζω για βασικός αλλιώς είμαι σε ηλικία που πρέπει να παίζω και θέλω να φύγω γιατί να τον κρατήσεις;
Ο νταντας έκανε σε 2 μήνες ότι δεν έχει κάνει ο τσιγγαρας σε 2 χρόνια …
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Giliopoulos έχεις ασυλία να ξέρεις. Επειδή το γράφει ο... Μπλακτζρ

Άσχετα αν ούτε ξέρουμε ποιος είσαι

Κατά τα λοιπά Μπλάκ δεν βάζεις φυτίλια και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Οκ συνέχισε έτσι

Από εκεί και πέρα το θέμα με τον Αουγκούστο δεν είναι ότι στατιστικά παίρνει κάρτες. Αλλά ότι φαίνεται μονίμως ευέξαπτος σα καζάνι έτοιμο να εκραγεί, ατσαλος σε κινήσεις και βασικά δεν προσφέρει τίποτα άλλο απ' το να είναι ευκίνητος

Τρία χρόνια τον περιμέναμε, αρκεί. Νισαφι.

Φέρτε παίκτη δεκαρι να "παίξει στη θέση του" ο Ντουγκλας μέχρι να φύγει και να ησυχασουμε

Άποψη μου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Nα ηταν εστω και ελαχιστα αξιοπιστο το paokvoice, να μην ειχαμε ηδη εναν γυαλινο στο ροστερ,να διναμε τα λεφτα που θα ζηταει ο Λαμπιαντ,να ευθυγραμιζονταν επιτελους οι πλανητες για να πιασει στον ΠΑΟΚ ενας τετοιου ειδους παικτης...
Ψαχνουμε να πιαστουμε ακομα και απο το....paokvoice :D
Ενα 10 βρε!!!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rain δεν διαφωνουμε αγωνιστικα για τον Νταγκλας. Ο προπονητης διαφωνει βεβαια.
Αλλα αλλο αυτο αλλο το μας εχει κρεμασει πολλαπλως.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει φιλε ειναι παικτης που προπερσι εγραψε 30 συμμετοχες,8 γκολ και 5 ασιστ με τον Αγιαξ...Εχει βεβαια και αλλες δυο χρονιες σχεδον κενες... :lol:
Ειναι μαροκινος,φιλαρακι του Καντουρι και εχει περασει και απο Πορτογαλια...
Νομιζω μας ταιριαζει απολυτα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ξεχασες να πεις πως ειναι και γυαλινος και εχει να παιξει απο πριν το Πασχα,ΙΔΑΝΙΚΟΣ για την ομαδα μας :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”