Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Μεγαλύτερη πλάνη ότι ο λουτσέσκου δεν βάζει τους παίκτες στις θέσεις τους δεν υπάρχει.... μεγαλύτερη ακόμα και από το ο λουτσέσκου δεν πάει τους μικρούς
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Το λατζα σεφ και ο σεφ σέρβις πήγαινε στα εξης

Καργας->σβαμπ
Λυραντζης->Κουτσια

Αν και όντως δεν είναι η σωστότερη της αναλογικής σύγκρισης ελπίζω να κατανοείς το ζουμί αυτού που θέλω να πω.

Δουλειά έγινε πέρσι για συγκριμένα πράγματα, για πέρσι. Δεν θεωρώ ότι είχε τον βασικό κορμό στο μυαλό του για φέτος με αυτούς που είχε πέρσι. Ξεζουμισμα έκανε και όχι χτίσιμο.
Συνεπώς πετύχαμε βραχυπρόθεσμα, αποτύχαμε μεσοπροθεσμα. Το ζουμί όμως είναι στο μακροπρόθεσμα και τα δύο προηγούμενα βήματα είναι αναγκαία εξίσου.

Υ.Γ. είναι πιο λαϊκό επάγγελμα η κουζίνα και το σέρβις από όποιο άλλο. Όλο και κάποιο καλοκαίρι το έκαναν οι περισσότεροι άρα πιο εύκολο να συγκρίνεις καταστάσεις. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

nunies4 έγραψε:Οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι Ραζβανικος μέχρι το κόκκαλο
Από τη στιγμή που ο σύλλογος πήρε την απόφαση για μια μεγάλη ανανέωση τότε αυτομάτως παίρνεις και ένα ανάλογο ρίσκο. Επομένως η δουλειά που έγινε πέρσι πετιέται στην άκρη γιατί πλέον το γκρουπ είναι εντελώς διαφορετικό και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα πάρα πολλά.»
Μόνο εμένα μου δινει να καταλάβω ότι δεν συμφωνούσε με την εκτεταμένη ανανέωση, δεν την πολυπιστεύει αλλά και ότι δίνει και το άλλοθι για την σεζόν που έρχεται; ( "η δουλειά που έγινε πέρυσι πετιέται").
Δεν ξέρω....
Δηλώσεις που με ξενισαν
Δεν νομίζω πως έχει άδικο στην συγκεκριμένη ρεαλιστική κατά τη γνώμη μου δήλωση, όσο και αν ξενίζει.
Ήρθε πέρσι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο και ουσιαστικά η δουλειά του σε επίπεδο γκρουπ όλης της πρώτης του σεζόν αναιρείται, καθώς φέτος ξεκινάει από το μηδέν.
Και ξεκινάει από το μηδέν γιατί πέρα από τις πολλές προσθαφαιρέσεις, είναι και ελάχιστες οι σταθερές στην ενδεκάδα της ομάδας.
Σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων έχουν αποχωρήσει σημαντικές προσωπικότητες από τα αποδυτήρια (Πασχαλάκης, Κρέσπο), ενώ χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί χημεία σε ένα νέο γκρουπ ανθρώπων όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν. (πχ. Η ομάδα του νταμπλ δεν είχε μόνο ποιότητα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, είχε καταφέρει να δημιουργήσει και αρκετές φιλίες ανάμεσα στους παίκτες, επικρατούσε ένα οικογενειακό κλίμα)

Έπειτα, οι σταθερές μας σήμερα στην ενδεκάδα της ομάδας ποιες είναι; Σταθερές εννοώ παίκτες με μια δεδομένη ποιότητα, καλή φυσική κατάσταση, χωρίς πολλούς τραυματισμούς, με σταθερά καλή παρουσία στην ομάδα.
Από την περσινή ομάδα μόνο ο Ίγκασον πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, ο Ζίβκοβιτς ως ένα βαθμό (αν και έχει πεσμένη απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα) και έγινε μια προσπάθεια να γίνει και ο Αουγκούστο, αλλά δεν έχει τον χαρακτήρα για κάτι τέτοιο.
Παίκτες με ποιότητα είναι και οι Αντρέ, Μπίσε, Καντουρί, Ολιβέιρα, αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να σου δίνει σταθερά την ποιότητα του όλη τη σεζόν. Υπάρχει και ο Κούρτιτς ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι, αλλά αποτελεί ερωτηματικό τι θα δώσει φέτος σε αυτή την ηλικία.
Σε αυτή την ομάδα, στην οποία υπάρχουν ήδη αρκετά πρότζεκτ από τις ακαδημίες της, αποφασίστηκε φέτος, πως θα ενισχυθεί κυρίως με έξτρα πρότζεκτ από το εξωτερικό και όχι με έτοιμους παίκτες (πέρα από τον Ναρέι και τις 2-3 κινήσεις που θα ερχόταν σε περίπτωση πρόκρισης).
Όταν προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη των προηγούμενων 2-3 σεζόν, σε ένα καλοκαίρι και με αυτή τη μεταγραφική πολιτική, ε μόνο ως ρίσκο μπορεί να χαρακτηριστεί θεωρώ.

Ο Λουτσέσκου έχει κάνει αρκετά λάθη στην δεύτερη θητεία του, τα οποία έχουν επισημανθεί, αλλά δεν είναι αυτός ο παρτάκιας, άσχετος προπονητής που θέλει το κακό του κλαμπ, όπως σχολιάζουν μερικοί.
Θεωρώ πως όταν ήρθε πίστευε λανθασμένα πως θα βρει μια κατάσταση όπως αυτή που άφησε. Τον χτύπησε η πραγματικότητα πέρσι το φθινόπωρο κατάματα, αλλά κατάφερε να βρει λύσεις μέσα στη σεζόν και να φτάσει την ομάδα σε σημαντικά επιτεύγματα (τελικός Κυπέλλου, 8 στο Κόνφερενς, 2η θέση).
Φέτος θα χρειαστεί πολλή υπομονή και δουλειά, για να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει. Αν βρει γρήγορα τις σταθερές του και την χημεία που θέλει στο γκρουπ του, όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Και ο ίδιος θα πιστέψει στην ομάδα περισσότερο, αλλά και ο κόσμος. Για αυτό μόνο στήριξη στους παίκτες με την ελπίδα να αρχίσουν να αποδίδουν από σήμερα, σύμφωνα με το ταλέντο που σίγουρα έχουν όλοι.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

renegade έγραψε:Μεγαλύτερη πλάνη ότι ο λουτσέσκου δεν βάζει τους παίκτες στις θέσεις τους δεν υπάρχει.... μεγαλύτερη ακόμα και από το ο λουτσέσκου δεν πάει τους μικρούς
Κοιτα ,προφανώς ο άνθρωπος είναι καλός προπονητής αλλά νομίζω πως εξίσου πλάνη είναι πως δεν κανει λάθη.

Στο κάτω κάτω πέρσι δεν έχασα εγώ 4 μήνες με τον ερασιτέχνη τον Τέιλορ και για να μπει ο λυρατζης επρεπε να φτασουμε στο αμην, δεν έκανα εγώ τον τσιγγαρα τελευταίο παικτη του ροστερ και μετά με εξεθεσε.και πέρσι θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος και να πει πως το να πιστεύεις ότι με λυρατζη και τσιγγαρα θα έχουμε διαφορά είναι πλάνη αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν η πραγματικότητα

Τα λάθη του είναι γεγονότα. Δεν μιλάμε τώρα για πιθανά σεναρια

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται πχ να εμπιστεύεται μόνιμα ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος σε συνεχόμενα ματς κρέμασε την ομαδα όπως ο αουγκουστο.

Αυτά τα τυπου Άμπελ φερρειρα , χάσαμε 2 ματς από ένα καφενείο,αλλά δεν ξέρετε εσείς, είναι οι νεοι παίκτες και ο ανάδρομος Ερμής προσωπικά δεν μου λενε τπτ και δεν τιμάνε κανεναν.

Επομένως το να θεωρώ εγώ ότι ο πχ πρέπει να πάρει ματς ο σοαρες ή ότι ο νταντας είναι καθαρός μέσος και όχι 10 ναι μεν είναι φουλ υποθετικά σενάρια και πιθανές χαζομάρες αλλά δεν σημαίνει ότι ο ραζβαν έχει δίκιο που κάνει κάτι άλλο. Διότι ο ραζβαν, ο (επαναλάβω για να μην παρεξηγηθώ) μεγαλύτερος προπονητής της ιστορίας μας, έχει κάνει σε αυτα τα χρόνια του πολλές φορές λάθη, τα οποία αποδείχθηκαν ότι είναι λάθη,δεν είναι στη φαντασία μου.

Εν κατακλείδι,συμφωνώ σε πολλα που αναφέρεις ,στην πλειοψηφία όσον λες αλλά βγάζεις νομίζω σχεδόν εντελώς εκτός εξίσωσης τις επιλογές λουτσεσκου που θεωρω πως δεν είναι σωστό. Δλδ πέρσι υπήρχε λογικη να πάρει7-8 ματς στο 10 ο μουργκ και να παίζει δεξί μπακ μόνιμα ο Τέιλορ αλλά φετος ειναι επικίνδυνο να δούμε τον σοαρες ή τον νταντας στο 8 και τον κουαλιατα στο 10;
renegade

Καταρχάς δεν υπάρχει προπονητής ή για να το θέσω καλύτερα... επαγγελματίας που δεν κάνει λάθη. Ελπίζω να το λύσαμε αυτό.
Εξάλλου έχουμε συμφωνήσει ότι ο αποκλεισμούς είχε πρώτο το δικό του ονοματεπώνυμο .

Από κει και πέρα το ότι ένας παίκτης είναι έτοιμος τον Δεκέμβριο δεν πάει να πει ότι ήταν και τον Σεπτέμβριο.
Μπορεί να έμπαινε Σεπτέμβριο ο λύρα να έκανε δύο λάθη όπως αυτό με τους Βούλγαρους και σήμερα να ήταν στον Βόλο.
Μπορεί εμείς από έξω να τα βλέπουμε όλα εύκολα να λέμε τις θεωρίες μας και όταν αυτές απορρίπτονται να λέμε ένα απλό " my bad" αλλά για τον προπονητή της ομάδας δεν είναι έτσι.
Και τον ντελια τον ετοίμαζε να τον βάλει στο ίδιο χρονικό σημείο που έβαλε λύρα αλλά ο κοβιντ τον πήγε πολύ πίσω και σε συνδυασμό με την κακή του αθλητική υποδομή ο δανεισμός ήταν μονόδρομος.

Λες εσύ για παράδειγμα όπως και πολλοί άλλοι ότι ο κουαλιατα είναι δεκάρι και γιατί δεν τον βάζει στην θέση του ( κάτι βέβαια που δεν ισχύει αλλά ας το πάρουμε ότι έτσι είναι).
Ο προπονητής δεν ζητάει δεκάρι ,εικοσαρι,τριανταριά. Ο προπονητής ζητάει χαρακτηριστικά.για κάθε θέση και τα χαρακτηριστικά που ζητάει για την θέση πίσω από τον φόρ δεν του τα έφεραν εδώ και τρεις μεταγραφικές περιόδους.
Φταίει αυτός που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα? Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
Και αν δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης στα λεφτά που δίνουμε ας βάλουν προτεραιότητες στα χαρακτηριστικά.

Στην τελική γίνανε εγκλήματα φέτος στην διαμόρφωση του ρόστερ και θα πρέπει ο προπονητής να βγάλει πολλούς λαγούς από το καπέλο του
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Αν ο Ρουμανος τον επομενο μηνα δεν καταφερει να βρει τις σωστες θεσεις τον παικτων και την χημεια της ομαδα ειναι καλο για ολους μας να παει στο καλο. Η υπομονη και η ανοχη πρεπει να εχει και ενα οριο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Καλά όλα αυτά αλλά πάλι υπό συζήτηση.

Ζητάει χαρακτηριστικά αλλά ο ΠΑΟΚ πχ απογειώθηκε στην πρώτη του σεζόν διότι έπαθε ζημιά ο καντουρι και μπήκε στο 10 ο πελκας.μεχρι τότε δεν τον έβλεπε. Επειδή λιγοψυχησε ο λεοβατς και πήγε αριστερά πίσω ο αντρε.

Αυτά έγιναν από σπόντα οχι από προγραμματισμό.

Επίσης με κάθε συμπάθιο αλλά ο ο λυρατζης δεν πηρε μηδέν συμμετοχές επειδή τον ετοίμαζε αλλά επειδή τον θεωρούσε τελευταία επιλογή ως δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχει μια πλάκα ότι παγιώθηκε σαν αντίληψη και δεδομένο ότι ο Ραζβαν ειναι άσχετος και δεν βάζει τους παίκτες στις σωστές τους θέσεις.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν είναι άσχετος,ούτε βάζει τους πάντες σε λάθος θέσεις.

Αλλά δεν είναι ο πάπας. Δεν γίνεται το επιχείρημα να είναι, αφού το κάνει θα ξέρει.

Αν ξέρει να περνούσαμε και τους Βουλγαρους

Ομοίως για τον Μπότο
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

GINOLA έγραψε:Καλά όλα αυτά αλλά πάλι υπό συζήτηση.

Ζητάει χαρακτηριστικά αλλά ο ΠΑΟΚ πχ απογειώθηκε στην πρώτη του σεζόν διότι έπαθε ζημιά ο καντουρι και μπήκε στο 10 ο πελκας.μεχρι τότε δεν τον έβλεπε. Επειδή λιγοψυχησε ο λεοβατς και πήγε αριστερά πίσω ο αντρε.

Επίσης με κάθε συμπάθιο αλλά ο ο λυρατζης δεν πηρε μηδέν συμμετοχές επειδή τον ετοίμαζε αλλά επειδή τον θεωρούσε τελευταία επιλογή ως δεξί μπακ
Φιλε ζινολα το Λυρατζη τον θεωρούσε τελευταία επιλογή στα μπακ όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ και όλοι οι οπαδοί πλην Λουτσεσκου. Να σου θυμίσω μόνο πως το καλοκαίρι ήταν να πάει ελεύθερος στο βαζελο με ποσοστό μεταπώλησης και ο Λουτσεσκου τον κράτησε. Να σου θυμίσω πως τη χρονιά του νταμπλ ο Λυρατζης και ο Μπαλογιαννης ήταν οι δύο που έκαναν ντεμπούτο από εκείνη τη φοβερή γενιά που είχε η τότε Κ19. Μπορείς να πεις ως παράδειγμα τον Τσιγγαρα (αν και εκεί υπάρχει κουβέντα μεγάλη) αλλά όχι τον Λυρατζη.
Ο Λουτσεσκου κάνει λάθη όπως όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε θέσεις ευθύνης. Τα λάθη όμως που του προσαπτονται ειναι πολλες φορές φαντασιώσεις. Λες γιατί να μην δούμε τον Κουαλιατα ως δεκάρι που είναι η φυσιολογική του θέση. Τον Κουαλιατα εντωμεταξύ κανένας μας δεν τον ξέρει στη α εθνική Ουρουγουάης έπαιζε όχι στη μπενφικα. Εγώ αν ήμουνα πρόεδρος ομάδας που πλήρωνε ένα τόσο ακριβό προπονητικό τιμ, θα του έφερνα και το δεκάρι που ζητάει εδώ και 3 μεταγραφικές περιόδους για να αντικαταστήσει επιτέλους τον Μπισεσβαρ, θα εκοβα από αλλού αλλά θα τον είχα εδώ.
renegade

GINOLA έγραψε:Καλά όλα αυτά αλλά πάλι υπό συζήτηση.

Ακόμα μια αναληθεια αυτό με τον Πέλκα .
Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο έχει τυπωθεί στους περισσότερους ότι μέχρι τον τραυματισμό του Μαροκινού ο προπονητής δεν έβλεπε τον πέλκα.
Σε μια εποχή που μεσοεπιθετικα υπήρχαν οι βιερίνια ( ναι εκείνη την εποχή έπαιζε εξτρέμ) ,Μακ, μπίσεσβαρ, καντουρι,Ενρίκε, Λημνιό Δημήτρης ειχε κ τζάλμα για λίγο,ο Πέλκας μέχρι το ματς στην Ξάνθη όπου τραυματίστηκε ο καντούρι( και βγάζοντας έξω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αφού ακόμα ο μαροκινός δεν είχε έρθει στην ομάδα) είχε 10 συμμετοχές εκ των οποίων οκτώ βασικός στις 13 πρώτες αγωνιστικές.
Μακάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές να είχανε τέτοια αντιμετώπιση από τους προπονητές που δεν τους βλέπουν
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Προφανώς και έβλεπε τον πελκα. Αλλά μόνο ως αριστερό εξτρεμ. Ως 10 έβλεπε μόνο τον ομαρ
renegade

Και επειδή πονάει πολλούς να το παραδεχτούν ( δεν πάει προς τα εσένα Ζινολα ) , η ομάδα άλλαξε πρόσωπο από την στιγμή που μπήκε ο Πασχαλακης τέρμα στη θέση του καημένου του Ρέι που έμπαιναν γκολ και αυτά που πήγαιναν εξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 20 Αύγ 2022, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ρόλο επαιξε και ο Πάσχα και ο πελκας και ο αντρε που πήγε πίσω. Και τα 2 από τα 3 έγιναν από σπόντα.

Η κουβέντα δεν είναι αν είναι καλός ο ραζβαν. Είναι.100%

Η κουβέντα είναι αν αυτή τη στιγμή έχει κολλήματα τύπου Τέιλορ η όχι.

Υποθετική καφενειακη κουβέντα από εμενα και ως εκεί. Άλλωστε σήμερα άλλο έχει σημασία, να ξεκινήσει το τρένο όπως τότε. :)
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι.
Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Ιβάν Σαββίδης

Ας ελπίσουμε, ο κερατάς που είναι υπεύθυνος για το χορτάρι, φέτος να έχει κάνει σωστά την δουλειά του και να μην έχουμε τα περσινά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”