Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Gospi »

Ginola μαλλον πρεπει να αποδεχθουμε πως συγκεκριμενα στελεχη μεσα απο την ΠΑΕ δεν προκειται ποτε να απομακρυνθουν ακομη κι αν αποφασισουν να σταματησουν να πατανε ακομη και στα γραφεια της Τουμπας.
Δεν θα μπω καν στην διαδικασια να αναλυσω τους λογους (δικη μου εκτίμηση παντα).
Ας παρακαλαμε τουλαχιστον ο Ιβαν να αποφασισει να φερει συμπληρωματικα μερικους ακομη μηπως και οργανωθει καπως καλυτερα το πραγμα.
Δεν γινεται σημερα που μιλαμε να μην εχουμε ΤΔ και φυσικα ουτε τμημα σκαουτινγκ (σημερα εμαθα πως με την αποχωρηση του Ακκα διαλυθηκε πληρως το τμημα, καθως αποχωρησε και ο ανηψιος του Ιβαν που δουλευε μαζι με τον Ακκα)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εγώ νομίζω πως με το κινητό έχει σε ανοιχτή ακρόαση ή και live τον Πάμπλο και τον παρεξηγούμε γιατί απλά δεν καταλαβαίνουμε
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Και ναι στο διάστημα αυτό που ο ιβάν δε πλήρωνε ιδιαίτερα και προφανώς έβλεπες πως είχε απομακρυνθεί και είχε βάλει πιο μπροστά τον γιο του, δε ασχολήθηκε σοβαρά στο ποιοι θα έχουν ενεργό και σημαντικό ρόλο εκεί μέσα.

μακάρι να ήμουν αφελής , άλλωστε δε αναφέρω τι πιστεύω και τι θεωρώ, αναφέρω τι συμβαίνει χωρίς να έχω την απαίτηση η να με νοιαζει αν κάποιος το πιστεύει.

εγώ δε αναφέρω κανένα όνομα και φυσικά ως ανώνυμος δε θα το κάνω και το be honest τα 2 από τα 3 δε βλέπω να τα αναφέρετε ούτε εσεις
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

seaman έγραψε:Εγώ νομίζω πως με το κινητό έχει σε ανοιχτή ακρόαση ή και live τον Πάμπλο και τον παρεξηγούμε γιατί απλά δεν καταλαβαίνουμε
λέτε μήπως να ήταν αυτός στη συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό, με τη μάσκα, που τον είχε πει ο Βιερίνια ρε φίλε μόνο εσύ θα μπορούσες να βάλεις ροζ μάσκα..και απάντησε ο Πάμπλο, π@ύστη κανονικό ?

τσ τσ τσ o ποδοσφαιρικός πολιτισμός πάνω απ όλα για τον ΚυρΚυρ με πράξεις και αποδείξεις :evil:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

:lol: :lol: :lol: κλαίω!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Στο μεταξύ πρέπει να έχουμε όλοι μας ένα μέτρο.
Τώρα τα στελέχη είναι τα καλύτερα και έπραξαν τα δέοντα και όλα πάνε τέλεια.
Πριν ένα καλοκαίρι ήταν όλοι άχρηστοι ανίκανοι που δεν έκαναν μεταγραφές και ήταν όλο λάθη.

Κατά τον Οκτώβριο θα ξαναγίνουν άχρηστοι αν δεν πάμε καλά προφανώς.

Άρα σύμφωνα με το αν γίνονται τα θέλω του καθένα μας τα στελέχη είναι καλά κι αν όχι είναι κακά.

Ευτυχώς πάντως που τώρα ξαφνικά έχουμε τα καλύτερα στελέχη, που θα μας κάνουν οι τεχνοκράτες Κυρ Κυρ και Μάκης Άγιαξ, μαζί με τον Δούκα και οδεύουμε προς πλήρη οργάνωση και επαγγελματισμό.

Άλλωστε δε χωράνε πλέον συναισθηματισμοι.. τους έχουμε όλους επειδή είναι απλά οι καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιος έγραψε καλά λόγια για αυτούς μην μπερδεύεσαι. Άλλο να λες ότι δεν είχαν σχέση με την απόφαση του Ιβαν και άλλο ότι τους θεωρείς άξιους η γενικά κάτι το ιδιαίτερο. Τα κενά στελέχωσης της ΠΑΕ ήταν και παραμένουν χτυπητά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Να ρωτησω κατι τελευταιο εγω ο χαζος...
Αφου οπως αποδεικνύεται η αξιολογηση του Γκαρσια ειχε γινει εδω και καιρο, και ειχε αποφασισθει να μην ειναι ο επομενος προπονητης του ΠΑΟΚ, γιατι δεν τον πηραν τηλ να του πουν, "Παμπλο να ξερεις αποφασισαμε να μην συνεχισουμε μαζι σου του χρονου. Βγαλε την σεζον με τον καλυτερο δυνατο τροπο και σκεψου σε ποιο ποστο θελεις να τοποθετηθεις για το μελλον μεχρι να ετοιμαστεις πληρως για την πρωτη ομαδα.", αλλα αντ αυτου τον αφησαμε να πιστευει οτι θα συνεχισει και του χρονου και φτασαμε στο σημειο να μαθει την συμφωνια με τον Λουτσεσκου απο αλλους?
Μηπως ο φοβος οτι μπορει να μην τα δωσει ολα για το κυπελο και την δευτερη θεση υπερισχυσε της ντομπροσυνης και του σεβασμου?
Γιατι το να λες, θα μιλησει ο Γκαρσια με τον Προεδρο και θα αποφασιστει το μέλλον, ενω εχεις ηδη υπογραψει με αλλον και εχεις γυρισμενο και το βιντεο της υποδοχης του, δεν ειναι και οτι πιο παντελονατο.
Εγω θα συμφωνήσω οτι ο Ιβαν ειχε καθε δικαιωμα να κρινει ανεπαρκη τον Παμπλο και να φερει οποιον αυτος κρινει καταλληλο.
Το θεμα ειναι το πως και ποτε γινεται αυτο.
Δεν εχουμε καταλαβει μαλλον πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπως αντιμετωπιζει τα στελεχη της ετσι αντιμετωπιζει και τους οπαδους.
Οπου συμφερει παει περιπατο και η ειλικρινεια και η ευθυτητα και τα παντελονια. Αλλα οταν εχεις τον κυριακο υπευθυνο επικοινωνιας αυτα θα εχεις. Μισα λογακια, παραμυθια και λογια του αερα.

Για τον ίδιο λόγο που δεν λες στον Χ κριμεντσικ ότι δεν θα συνεχίσεις μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν ειναι το ίδιο και το ξερεις.
Ο Κρμεντσικ ειναι ενας ποδοσφαιριστης. Ο Παμπλο ειναι δικος σου ανθρωπος. Ειναι στελεχος της ομαδας σου. Ειναι εδω τα τελευταια 10 χρονια.
Δεν μπορεις να αντιμετωπιζεις τους δικους σου ανθρωπους με κουτοπονηρια. Δεν ειναι τιμητικο.
Τεσπα. Εγω ετσι το βλεπω.
Δεν νιωθω ομορφα με τον τροπο π συνεβη.
Και δεν μ αρεσει η επιστροφη Λουτσεσκου.
Αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
Θα προτιμουσα καποιον αλλο. Θα προτιμουσα αλλα μοντελο οργανωσης.
Μακαρι ο Λουτσεσκου να βαλει σε ταξη το ποδοσφαιρικο τμημα και να βαλει ταξη.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στην δική μου οπτική δεν υπάρχει καμιά κουτοπονηρια.
Η ΠΑΕ έκρινε ότι δεν έχει την απαρχή ποιότητα για να φέρει εις πέρας τους στόχους από τη νέα σεζόν.
Ο λόγος που δεν ενημερώθηκε νωρίτερα είναι γιατί απλά η ΠΑΕ έκρινε ότι έτσι θα παραμείνει πιο συγκεντρωμένος στην δουλειά του
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στην δικη μου οπτικη ηταν κουτοπονηρο και μαλιστα με την εξης εννοια.
"αν δεν δεχθει ο Λουτσεσκου κραταμε Γκαρσια. Αν δεχθει τον στελνουμε".
Ειμαι πολυ σιγουρος οτι αν ο Λουτσεσκου ελεγε οχι δεν θα ψαχναν αλλον προπονητη.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:Εγώ λέω πως δείχνει τον χαρακτήρα του ανδρός.
Εσύ θεώρησε το φυσιολογικό.
Να σε δείχνει στα επίσημα ως υπεύθυνο της απόλυσης του και να τον αγκαλιάζεις στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Για δείξε μια φωτογραφία με τις αγκαλιές τους.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

V-olakiotis έγραψε:Η ομάδα ετοιμαζονταν για τελικούς και η ΠΑΕ υπέγραφε τον Ρουμάνο.

Ζήτω συγνώμη που ανέφερα ότι η αντίδραση του Γκαρσθα μέρα τον αγώνα με τον Αστέρα ήταν για την διαιτησία.

Ήξερε και τι έχει γίνει και για ποιος μιλούσε...

Ο κόσμος πλέον ξέρει...Εικόνα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πολυ κρυο έχει στην Τουμπα, όλοι με σακάκια και ταγιέρ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Στην δικη μου οπτικη ηταν κουτοπονηρο και μαλιστα με την εξης εννοια.
"αν δεν δεχθει ο Λουτσεσκου κραταμε Γκαρσια. Αν δεχθει τον στελνουμε".
Ειμαι πολυ σιγουρος οτι αν ο Λουτσεσκου ελεγε οχι δεν θα ψαχναν αλλον προπονητη.

Προφανώς,δεν αλλάζεις έναν επιτυχημένο πάρα μόνο με τον καλύτερο της Ιστορίας του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σορρυ Μπανε αλλα αυτο π λες ειναι ανακολουθο με τα οσα εχουν υποστηριχθει μεχρι τωρα
Κριθηκε λεει ο Γκαρσια και αξιολογηθηκε οτι χρειαζεται οεραιτερω εκπαιδευση. Και αποφασιστηκε οτι δεν θα ειναι του χρονου προπονητης.
Τωρα εσυ μου λες οτι ηταν επιτυχημενος αλλα καλος απλα βρηκαμε ακομη καλυτερο
Τελικα ειναι καλος ο Γκαρσια ή ανεπαρκης?
Γιατι αν ειναι καλος δεν βλεπω κανεναν λογο να παω στον καλυτερο τοσο ακομψα οταν ο καλος ειναι δικος μ ανθρωπος και τραβηξε κουπι σς δυσκολη χρονια...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”