Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Eιπα εστω ενα απο τα 2 και οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα μου αρκει μια γρηγορη σωστη πασα στα 10 μετρα και ολα αυτα παντα με τη σκεψη οτι παιζεις στο Ελληνικο πρωταθλημα ε? Εχεις ως στοχο να εισαι καλυτερος των Μπουχαλακη,Σιμοες και καλυτερο χαφ στη θεση ειναι ο Καμαρα που ηρθε απο Β Γαλλιας.Ελα οκ φτανει με τις δικαιολογιες...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

pgetsos έγραψε:Εγω δε πιστευω σε μεταγραφες

Αααχχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχ γαμάτο, μου φυγε ο καφές!
Ασταδιαλα ρε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο Μπρανταριτς ειναι 2 κλικ πανω σε ταχυτητα απ τον Μπουχαλακη, στα ιδια επιπεδα με τον Σιμοες, και ενα κλικ κατω απ τον Καμαρα. εχει καλυτερη πρωτη επαφη και πασα ομως με διαφορα, απ ολους τους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gergeo4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Δλσ παιζει σεναριο για πωληση Ινγκασον Γιαννουλη?
Αντι να παιζει σεναριο για διατηρηση κορμου και ενισχυση του με 2 μεταγραφες?
Δλδ θα παρουμε σε 4 μερες 4 παιχτες?
Αυτη η ομαδα δεν παυει να με εκπλησσει...
Τι να πω... ο Θεος να βαλει το χερι του!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

που είδες για πωλήσεις;θα υπαρξουν αποχωρησεις αλλα οι γνωστες μπισε,ματος,ρει κτλ με προσθηκη 2-3 παιχτων μεσοεπιθετικα
Τα ποστ των μελων πιο.πανω απο το.δικο μ τα διαβασες ή μπα?

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

jibbie έγραψε:γιατι ο παικτης που ονειρευομαστε να περιγραφουμε ειναι out of our league ρε συ τζος :D
jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν το νομιζω,ειναι λιγο tragic να λεμε πως εν ετη 2020 δεν υπαρχει ενα χαφ με χαρακτηριστικο τη ταχυτητα ικανο να ερθει στον ΠΑΟΚ και δεν ειναι μονο η ταχυτητα,θα μπορουσαμε να μιλησουμε και απλα για αθλητικοτητα,διατηρηση υψηλου τεμπο,stamina οπως λεμε και στα παιχνιδια.Εμεις και αργους και παικτες που τα φτυνουν στο 60.
αρα μονο να τρεχει θες και να μην κουραζεται; να πασαρει πρεπει; να κοβει; στο build up να μπορει να συνεισφερει;
Δηλαδή πως ο γαύρος τον βρήκε με 400k κι εμείς επενδύσαμε σε κομοδίνο από μασιφ μαόνι για 3,5m ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Παρ 02 Οκτ 2020, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μια άλλη καλή περίπτωση είναι ο Defour που είναι ελεύθερος.
Το αναφέρω γιατί γράφει σήμερα ο Τοσκιτσης πως εκτός από τον Μπρανταριτς εξετάζεται και ένα χαφ από τους ελεύθερους.

Υπάρχει φυσικά και o Garcia!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο γαυρος προφανως εχει επενδυσει σε δικτυωση και σε γνωριμιες...
Ειδικα στο γαλλικο πρωτάθλημα δειχνει να χει καλα κονε.
Εμεις απο την αλλη ανα 2ετια κοβουμε επαφες με τους μανατζερ π καναμε δουλειες και ανοιγουμε μπιζνες με αλλους.
Κι οπως μ ειπε τις προαλλες ενας μεσιτης... "κατσε ρε μεγαλε, αν βρω σπιτι ευκαιρια γιατι να το δωσω σε σενα? Σε εργολαβο θα το δωσω που κανουμε δουλειες μαζί εδω και καιρο, και ο οποιος θα το παρει θα το ανακαινισει και θα μ δωσει την αναθεση για την ενοικιαση του"

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σικ, αν ειναι απο το unicorn να βγαζουμε συμπερασματα και να εχουμε τις αναλογες απαιτησεις παω πασο. και προφανως συμφωνω και γκρινιαζω πριν ακομη ερθουν τα κομοδινα, οτι ειναι τετοια. και οταν λεω out of our league, δεν εννοω μονο στο οικονομικο κομματι, αλλα και scouting, ποδοσφαιρικη γνωση στο decision making, κτλ.

στη συγκεκριμενη περιπτωση, του Μπρανταριτς δηλαδη, κρινω την κινηση πολυ καλη και την γκρινια υπερβολικη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

barlow4 έγραψε:Δερνουμε μόνο μπασταρδους ...
.

Τ αρχίδια μου θα κλάσετε μαζί με μία μάντρα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω παλι πιστευω πως οποιος κρινει οτι με βαση τις αναγκες μας κολαει ο Μπρανταριτς ειναι γιατι ελπιζει οτι θα απομακρυνθει ο Φερειρα και θα αλλαξει σχηματισμο ο νεος προπονητης.Καπως ετσι επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα φερουμε και εξτρεμ...Το προβλημα μου δεν ειναι το αν ειναι καλος η κακος παικτης ο Κροατης αλλα αν ειναι αυτο που ψαχνουμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κι ομως τζος, εγω θεωρω οτι ο Κροατης ταιριαζει πολυ σ αυτο που θελει να παιξει ο Αμπελ. η ενσταση μου ειναι σ αυτο που θελει να παιξει ο Αμπελ βεβαια :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

jibbie έγραψε:Σικ, αν ειναι απο το unicorn να βγαζουμε συμπερασματα και να εχουμε τις αναλογες απαιτησεις παω πασο. και προφανως συμφωνω και γκρινιαζω πριν ακομη ερθουν τα κομοδινα, οτι ειναι τετοια. και οταν λεω out of our league, δεν εννοω μονο στο οικονομικο κομματι, αλλα και scouting, ποδοσφαιρικη γνωση στο decision making, κτλ.

στη συγκεκριμενη περιπτωση, του Μπρανταριτς δηλαδη, κρινω την κινηση πολυ καλη και την γκρινια υπερβολικη.
Κι εμένα μια χαρά με φαίνεται ο Mπράντα (έχει και καβλωρικό γιούγκικο όνομα) (Μπρανταριτσα θα τον λέει ο Σπυρόπουλος) το ζήτημα είναι το ταχυδυναμικό χαφ που για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν τους μονόκερους (see what i did there?) ή τον Big Foot. Κι όχι δεν είναι out of our league ακόμα και στα κομμάτια που αναφέρεις, ακόμα κι αν έχουμε γενικό αρχηγό τον σκατόφατσα Καρυπίδη κι οι άλλοι έχουν τον σαβουρογάμη τον Καρεμπέ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Με πήρε 2 μέρες να επανέλθω από το σόκ της Τετάρτης.

Μπορεί κάποιος φίλος να ανακεφαλαιώσει τί τρέχει με Μπράνταριτς; Κλείνει;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε συ, εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι δεν το χουμε. δε θα το καταλαβαιναν οτι τον βρηκαν ακομη κι αν ηταν μπροστα στα ματια τους. εδω θεωρουσαν οτι αυτο που μας λειπει ειναι ο Εσιταρος, το διαννοεισαι; :lol:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω θα ηθελα και τον Μπρανταριτς και να κανει και κανα μαγικο ο Ρεμπε με Εσιτι και να φερει κι αλλο χαφ. Δηλαδη μονο σε μενα φαινεται προφανες οτι χρειαζομαστε 2 χαφ; Σβαμπ και Καντουρι ειναι παιχτουρες αλλα μια φορα την εβδομαδα μπορουν να παιζουν με αυτα τα κορμια. Και μετα εχεις Εσιτι που δεν ταιριαζει στο συστημα, Νινουα που δεν ειναι ετοιμος και Αουγκουστο που κανεις δεν ξερει ποτε θα ξαναπαιξει, αλλα και οταν επαιζε δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο. Μιλαμε για πολυ μεγαλη αλλαγη στο επιπεδο οταν θα παιζουν οι μεν σε σχεση με οταν θα παιζουν οι δε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”