8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Totem_pk

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να πανε να βρουνε μια ομαδα στην σαουδικη (οπως βρηκε ο γαυρος εκει που θελει να στειλει Μανωλα, ελαραμπι και οτι αλλο του περισευει) και να τον ξεφορτωσουν εκει. Αντε πια με το παλιοπαιδο.

Ναι με βαρ δεν θα επαιρνε 2η κιτρινη στην τουμπα. Αλλα με βαρ δεν θα επαιζε στην τουμπα γιατι θα ειχε φαει απευθειας κοκκινη στην Σοφια. Σε μια φαση που απλα ο αντιπαλος τον μαρκαρει. Ουτε βρωμικα ουτε τιποτα. Κλωτσησε εκτος φασης ετσι για πλακα. Αντε τωρα με το θγιωθγιυτωτφθ.

3 ολοκληρε χρονια εχει εδω. ΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

επισης σκεφτομαι οτι εαν ημουν ο Λουτσε ισως να πιεζα να μην φυγει γιατι μπορει να μου φερναν κανενα δυο φορες χειροτερο. Οπως πχ τον Ραφα που σιντλευ λεμε και κλαιμε, τον κανεναν στην θεση του Τσολακ κλπ.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Γενικά σε αυτή τη φάση, μετά από ευρωπαϊκό αποκλεισμό και με έναν χρόνο συμβολαίου να μένει μακάρι να φτάσει κάποια πρόταση σε νορμάλ λεφτά (4+ εκ.) και να αποχωρήσει ο παίκτης.
Νομίζω πως πρέπει να γίνει αποδεκτό πια , πως από κάποιους παίκτες (βλ. Μούργκ, Ζαμπά, Τέιλορ) όσο πιο γρήγορα γλυτώσουμε - ακόμα και με μεγαλύτερη χασούρα οικονομικά- τόσο το καλύτερο, ώστε να κινηθούν τα πράγματα στο αγωνιστικό.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αισθάνομαι δικαιωμένος με τον συγκεκριμένο. Το τι μπινελίκι του έχω ρίξει δε λέγεται. Εδώ μέσα έχω φάει κράξιμο γιατί έλεγα πάντα πως είναι μια μετριοτητα. Οι περισσότεροι μου έλεγαν πως είμαι άσχετος. Τωρα πολλοι από αυτός του εύχονται να πάει στο καλό και μακριά απο εμας.
Στην ίδια μοίρα θα έρθουν κ άλλοι παίχτες που κράζω. Έρχεται κ η σειρά του κουρτιτς, που τα φώναζα από πέρσι..του μουργκ ήρθε. Του Τέιλορ ήρθε. Θα έρθει κ του σαστρε. Γερο λέγανε τον ματος κ νέο ματος τον σαστρε :lol:....
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Σιγά το κατόρθωμα ρε Τσιριγώτη... το 95% του ρόστερ κράζεις. Λογικό είναι να πέσεις μέσα... και 15 άτομα να αποδεσμευτούν στην τύχη αύριο δικαιωμένος θα είσαι. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
τσιριγωτης

Χαχαχαχαχα..καλοοοο..
Αλλά πίστεψέ με, το 95 % του ροστερ κράξιμο θέλει.
Καλά ξεκίνησε κ φέτος το ρόστερ. Τι λες; ; ή είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πέρσι ήταν η 4η πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μολις διαβασα σε αρθρο απο τον Σουντουλιδη στο γκαζετα ενα παραλειπομενο που ομως δειχνει τι ειναι ο Νταγκλας.
3 προς 4 χρονια στην ομαδα δεν εχει κανει την παραμικρη προσπαθεια να μαθει 10-15 λεξεις στα αγγλικα να συνενοειται καλυτερα με τους συμπαικτες του.
Θα μου πειτε αυτο φταιει για την παρουσια του; Οχι αλλα ειναι ενα δειγμα για την νοοτροπια του παικτη.
Αυτον τον παικτη ηθελε ο ΠΑΟΚ να χρισει ηγετη της επομενης μερας
Αντε στο καλο πασακα μου εσυ και τα ψυχολογικα σου
τσιριγωτης

Εετσιιιιι
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Αγωνιστικά τα πράγματα με αυτό τον παίκτη δεν ήταν πάντα άσπρο ή μαύρο . Υπήρχε πχ ο άθλιος αγκουστο τον οποίο έτρεχε να βγάλει ο Γκαρσία από το γήπεδο πριν κάνα δυο χρόνια, όπως υπήρχε κι ο πολύ καλύτερος αγωνίστηκα αγκουστο που είδαμε την περσινή χρονιά. Επίσης ήταν νομιζω ο καλύτερος παίκτης σε κάποια από τα φιλικά. Όπως δυστυχώς κι ήταν από τους πιο αρνητικούς ποδοσφαιριστές στα ματς με την Λέφσκι. Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να βασιστεις σε ένα τέτοιο χαρακτήρα. Ούτε για πλάκα. Αυτή η αξιολογηση όμως θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη από την ομάδα και τους ανθρώπους της εδώ . Το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε;;;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

τσιριγωτης έγραψε:Χαχαχαχαχα..καλοοοο..
Αλλά πίστεψέ με, το 95 % του ροστερ κράξιμο θέλει.
Καλά ξεκίνησε κ φέτος το ρόστερ. Τι λες; ; ή είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πέρσι ήταν η 4η πιο επιτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας;
Κοίτα αυτό που είπε ήταν τελείως λάθος και δεν έχει να κάνει με αν ήταν ή όχι... σιγά μην έχουμε και chart list με τις επιτυχημένες χρονιές της ομάδας.
Το ότι δεν ξεκίνησε καλά φάνηκε. Απλά πιστεύω πως πρέπει να δωθεί χρόνος σε αυτό το σύνολο και σε αρκετούς παίχτες γιατί είναι κάτι εντελώς καινούριο.
Συμφωνώ πως κάποιοι όμως είναι για κράξιμο... όχι για την ικανότητα όμως αλλά για την συμπεριφορά.
Δεν θα κράξω πχ. τον Inga γιατί τα δίνει όλα... ούτε τον Taylor γιατί τόσο μπορεί το παιδί και ήταν φιλότιμος όποτε χρειάστηκε.
Για Augusto όμως μαζί σου... να τον κράξουμε μαζι!
τσιριγωτης

Μα το ίδιο κάνει κ ο κουρτιτς.. χεστηκα πραγματικά εάν έβαλε 28 στημένα .. αλήθεια λέω .. ο άνθρωπος είναι μπετο. Έκλεινε τα αυτιά του μέσα στην Τούμπα κ έλεγε πως το κάνει σε αυτούς που δεν θέλει να ακούει. Την Τούμπα ρε αλήτη δεν θες να ακούς; ; εάν σκόραρε με την λεφσκι μεσα στην Τούμπα κ έκανε το ίδιο, πώς θα;αισθανοσουν; ;
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

να ρωτησω κατι???????

λετε ο παικτης δεν μπορει ,δεν κανει ,δεν δεν δεν....

πως θελετε τοτε να τον πουλησουμε 4 μυρια?αρα αξιζει τοσα?

ετσι πως μιλατε ο παικτης κανει 300.000 ....ημαρτον...

για μενα ,επειδη βλεπω δεν θα φερουμε καναν καλυτερο μια χαρα ειναι...εξαλλου ψυχολογικα εχει η μιση ομαδα...

εαν φερουμε κανα καλυτερο τοτε το συζηταμε..αλλα να διωξουμε τον εναν τον αλλον χωρις να εχουμε κατι καλυτερο ,εχει αποδειχθει ακρως επικινδυνο για την ομαδα μας...εγω αναμενω καποιες κινησεις σοβαρες και οχι κινησεις να χαμε να λεγαμε...

υπομονη κανω
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

τσιριγωτης έγραψε:Μα το ίδιο κάνει κ ο κουρτιτς.. χεστηκα πραγματικά εάν έβαλε 28 στημένα .. αλήθεια λέω .. ο άνθρωπος είναι μπετο. Έκλεινε τα αυτιά του μέσα στην Τούμπα κ έλεγε πως το κάνει σε αυτούς που δεν θέλει να ακούει. Την Τούμπα ρε αλήτη δεν θες να ακούς; ; εάν σκόραρε με την λεφσκι μεσα στην Τούμπα κ έκανε το ίδιο, πώς θα;αισθανοσουν; ;

βασικα εγω μια χαρα θα αισθανομουν..ας με βαζει 20 γκολ καθε χρονο και ας κλεινει και τα ματια του..στα παπαρια μου!!!μπαλα λεγετε ,οχι κοινωνικες σχεσεις....αλλο το ενα αλλο το αλλο...το οτι σερνετε ειναι γεγονος..αλλα ποιος απο ολη την ομαδα πεταει??????
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

theodorsalonika έγραψε:να ρωτησω κατι???????

λετε ο παικτης δεν μπορει ,δεν κανει ,δεν δεν δεν....

πως θελετε τοτε να τον πουλησουμε 4 μυρια?αρα αξιζει τοσα?

ετσι πως μιλατε ο παικτης κανει 300.000 ....ημαρτον...

για μενα ,επειδη βλεπω δεν θα φερουμε καναν καλυτερο μια χαρα ειναι...εξαλλου ψυχολογικα εχει η μιση ομαδα...

εαν φερουμε κανα καλυτερο τοτε το συζηταμε..αλλα να διωξουμε τον εναν τον αλλον χωρις να εχουμε κατι καλυτερο ,εχει αποδειχθει ακρως επικινδυνο για την ομαδα μας...εγω αναμενω καποιες κινησεις σοβαρες και οχι κινησεις να χαμε να λεγαμε...

υπομονη κανω
τάχα μου παίρνει αξία λόγω βραζιλίας και μιας συμμετοχής στην Κ23 (ως αλλαγή σε φιλικό με τις ΗΠΑ που δεν υπήρχε καν camera)
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Ρε άμα σε θελει η φενερ δε σε κανουμε μια τράμπα με τον πελκα

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σήμερα στο λίμπερο είπε στις 16:00 ένας θείος βαζελος ότι αξιολογούμε τον Ντάγκλας 2Μ και κοιτάμε αραβικη αγορά να τον σπρώξουμε . Γελάω με το 2Μ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”