Ενώ κάνει ο Μαουριτσιο....Demir έγραψε:johansen χθες.. σακοφ δεν κανει ουτε για λαρισσα... πραγματικα..
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Το χαφ επρεπε να ναι χθες εδω και το φορ μεσα σε μια βδομαδα με το που ανακονωθει ο Πριγιο.
Ειδικα με τραυματισμο Βερνμπλουμ το ξεραμε πολυ πιο πριν και τεραστιο φαουλ πο δεν εχει ερθει ακομα αντικαταστατης.
Σακχοφ-Καντουριδες-Κιτσιου-Μαλεζαδες δρομο και η παιρνεις καινουριους η φερνεις Γιαννουλη-Χατσηισαια και παιδια απο ακαδημιες.
Ειδικα με τραυματισμο Βερνμπλουμ το ξεραμε πολυ πιο πριν και τεραστιο φαουλ πο δεν εχει ερθει ακομα αντικαταστατης.
Σακχοφ-Καντουριδες-Κιτσιου-Μαλεζαδες δρομο και η παιρνεις καινουριους η φερνεις Γιαννουλη-Χατσηισαια και παιδια απο ακαδημιες.
- paoki_sweden
Pios Kaddouri re mapa imitation paikti.......
Xilies fores ena apo ta paidia tou PABLO me ligo psixi!
Xilies fores ena apo ta paidia tou PABLO me ligo psixi!
Η ομάδα θέλει αριστερό μπακ για να ανέβει ο Βιερι, χαφαρα και αν φύγει ο Σέρβος αντιπριγιοβιτς.
Και να γίνει και ένα καλό ξεσκαρταρισμα επιτέλους στο ρόστερ.
Είναι η πιο κρίσιμη μεταγραφική περίοδος που θυμάμαι εγώ στα 38 μου και πραγματικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ ότι δεν θα τα κάνει για ακόμα μια φορά πουτ@να.
Και φυσικά να ξεκολλήσει το μυαλό του Λουτσεσκου.
Αν η ομάδα πάει τον Φλεβάρη έτσι όπως είναι τώρα και ειδικά μ αυτά τα χαφ δυστυχώς δύσκολα θα κρατηθεί το +8 .
Και να γίνει και ένα καλό ξεσκαρταρισμα επιτέλους στο ρόστερ.
Είναι η πιο κρίσιμη μεταγραφική περίοδος που θυμάμαι εγώ στα 38 μου και πραγματικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ ότι δεν θα τα κάνει για ακόμα μια φορά πουτ@να.
Και φυσικά να ξεκολλήσει το μυαλό του Λουτσεσκου.
Αν η ομάδα πάει τον Φλεβάρη έτσι όπως είναι τώρα και ειδικά μ αυτά τα χαφ δυστυχώς δύσκολα θα κρατηθεί το +8 .
Κράζετε σήμερα τον Καντουρι, οκ.
Καταλάβαμε...
Έχει πολύ πλάκα το θέμα
SM-G965F
Καταλάβαμε...
Έχει πολύ πλάκα το θέμα
SM-G965F
Εχουν αργησει ηδη να φερουν χαφ.. και αυριο να ερθει θα παιξει σε ενα μηνα.. Ας ελπισουμε το αστρο του λουτσεσκου να συνεχισει και το 2019..διοτι το αστρο του Πριγιοβιτς εσβησε.
εγω ρε παιδια, μεχρι πριν το σημερινο παιχνιδι, δεν ημουν σιγουρος τελικα αν θελαμε ή δε θελαμε μεταγραφες...κακο πραγμα η μεγαλη διακοπη, μεγαλη αμνησια μας εφερε :ugeek:
Ο εύκολος στόχος είναι μωρέ, νταξει σιγά. Άσε που είχε κάποιους που απλά κοιτούσαν, ο καντουρί φταίει για την ήττα και σήμερα..pilotos έγραψε:Κράζετε σήμερα τον Καντουρι, οκ.
Καταλάβαμε...
Έχει πολύ πλάκα το θέμα
SM-G965F
Δεν λέω ότι ήταν καλός σήμερα, κάκιστος και αυτός. Αλλά είχε πολύ χειρότερους
Μια ερώτηση μόνο ρε πιλοτε και δεν το λέω ειρωνικά . Πες μου τι θέση παίζει;pilotos έγραψε:Κράζετε σήμερα τον Καντουρι, οκ.
Καταλάβαμε...
Έχει πολύ πλάκα το θέμα
SM-G965F
- Mauricio-8-
Τι κράζουμε ρε φίλε τον Ελ κάντουρι πλάκα κάνεις? Δε μπορεί το παλικάρι από τότε που ήρθε αυτός ο Τοσκα ο Κιτσιου ο Σακοφ είναι πολύ λίγοι για τον ΠΑΟΚ!
Kαι γιατι να μη το πεις ειρωνικα? Πολυ ευστοχη η ειρωνεια στη συγκεκριμενη περιπτωση.joshua έγραψε:Μια ερώτηση μόνο ρε πιλοτε και δεν το λέω ειρωνικά . Πες μου τι θέση παίζει;pilotos έγραψε:Κράζετε σήμερα τον Καντουρι, οκ.
Καταλάβαμε...
Έχει πολύ πλάκα το θέμα
SM-G965F
Υπάρχει καποιος λόγος που αναφέρεται συνέχεια το συγκεκριμένο όνομα; Είναι ευσεβής πόθος ή υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς μας;Demir έγραψε:johansen χθες.. σακοφ δεν κανει ουτε για λαρισσα... πραγματικα..
-
Είναι παικταρας και ευσεβής πόθος πολλών εδώ μέσα including meNapoli4 έγραψε:Υπάρχει καποιος λόγος που αναφέρεται συνέχεια το συγκεκριμένο όνομα; Είναι ευσεβής πόθος ή υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς μας;Demir έγραψε:johansen χθες.. σακοφ δεν κανει ουτε για λαρισσα... πραγματικα..

έχω την εντύπωση ό,τι λήγει το συμβόλαιό του.Napoli4 έγραψε:Υπάρχει καποιος λόγος που αναφέρεται συνέχεια το συγκεκριμένο όνομα; Είναι ευσεβής πόθος ή υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς μας;Demir έγραψε:johansen χθες.. σακοφ δεν κανει ουτε για λαρισσα... πραγματικα..