Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Διαβάζω ότι ο γαύρος ενδιαφέρεται για Κόντε. Δεν το πιστεύω ότι ο γαύρος θα δώσει στον Χριστοβασίλη 800 χιλιάρικα (εδώ γελάμε), αλλά δεν θα το αντέξω αν ο γαύρος πάρει αυτόν τον παικταρά μέσα από τα χέρια μας!
Μπορεί να βγει συμπέρασμα ότι δεν υφίσταται ομάδα που προτίθεται να δώσει έστω 5.000 € για αγορά του Αχιλλέα; Νομίζω Όχι. Μπορεί να βγει συμπέρασμα ότι δύναται να μην ασκηθούν τα διακαιώματα (προβλεπόμενη αποζημίωση) του λαγού σε περίπτωση μεταγραφής Μπεργκ; Ίσως ναιsn0ufel4 έγραψε:Ο Πουγγουρας πάει βαζελο ως ελεύθερος
- Petros1988
Πριν 2 ώρες από Ρουμανικό site κατα λέξη μετάφραση από δικό μου άνθρωπο κατά λέξη ο ΠΑΟΚ ειναι πολύ κοντά στον Denis Alibec μάλιστα γράφουν ότι απόμενουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει το deal!Τώρα αν ισχύει η είναι αρδια από Ρουμανία είναι άλλο αυτό.
Μακάρι.Αντε επιτέλους πάρτε τον να ζωντανέψει το τόπικ.Να μάθει και αυτός ποσο ΠΑΟΚ είναι γιατό δεν το ξέρει.
Φυσικά κι εχεις δίκιο, κάτι τρέχει εδώ. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον Μπέργκ, αλλά σίγουρα κάποιο αντάλλαγμα υπάρχει στη μέση. Ασε που ακούγεται κάτι και για Σιαμπάνη ...seaman έγραψε:Μπορεί να βγει συμπέρασμα ότι δεν υφίσταται ομάδα που προτίθεται να δώσει έστω 5.000 € για αγορά του Αχιλλέα; Νομίζω Όχι. Μπορεί να βγει συμπέρασμα ότι δύναται να μην ασκηθούν τα διακαιώματα (προβλεπόμενη αποζημίωση) του λαγού σε περίπτωση μεταγραφής Μπεργκ; Ίσως ναιsn0ufel4 έγραψε:Ο Πουγγουρας πάει βαζελο ως ελεύθερος
-
panpangr77
Εχει διαφορα βιντεο που τον δειχνει οτι χάνει τα αχαστα και κάνει μουρλαμαρες ,ενα ειναι σιγουρο οτι με αυτον δεν θα πληξουμε
https://www.youtube.com/watch?v=6eHdjauK1hc
Για το backaκι τον Βενζεβουλ καλουτσικος είναι ,γρηγορος ειναι την μπάλα την ξερει ... Θα προτιμουσα τον Ομπραντοβιτς που ειναι ψηλο παλικαρι αλλα ο άλλος θα ειναι τζαμπα εαν ερθει...
https://www.youtube.com/watch?v=6eHdjauK1hc
Για το backaκι τον Βενζεβουλ καλουτσικος είναι ,γρηγορος ειναι την μπάλα την ξερει ... Θα προτιμουσα τον Ομπραντοβιτς που ειναι ψηλο παλικαρι αλλα ο άλλος θα ειναι τζαμπα εαν ερθει...
Αποστόλε δεν ξερω αν τρολάρεις αλλα η ισπανική αγορά α' β' ντιβιζιόν έχει επιθετικούς σαν τον κόντε με το κιλό και κάποιοι φθηνότεροι ή ελευθεροι και πιό μικροί ηλικιακά.Καλός για παγκο τήμιος θα έλεγα αλλα μέχρι εκεί τωρα αμα είναι να δώσεις τοσα για κοντε ας τον πάρει ο γαυρος ή η κούλα και καλα να είναι το παιδί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω ότι ο γαύρος ενδιαφέρεται για Κόντε. Δεν το πιστεύω ότι ο γαύρος θα δώσει στον Χριστοβασίλη 800 χιλιάρικα (εδώ γελάμε), αλλά δεν θα το αντέξω αν ο γαύρος πάρει αυτόν τον παικταρά μέσα από τα χέρια μας!
- BlackBlockAttack
Ο Αλιμπεκ εχει κατηγορηθει οτι ειναι μεγαλος τεμπελης πινει καπνιζει και αλλοι εχουν γραψει και για χειροτερα πραγματα.....Δε τον εκανε καλα ο Μπεκαλι στη Ρουμανια και θα ερθει στην Ελλαδα και θα ειναι παναγια?
ρε παιδιά σιγά τον πούγγουρα πήγε στον βάζελο γιατί αυτοι μονο κατω των 23 παίκτες μπορούν να πάρουν έλληνες ,του βάλαμε και ενα ποσοστό μεταπωλητικής αξίας.Πλέον έφτασε 22 στα 23 δεν έχει δείξει απολύτως τιποτα.Όσα για τα 5κ που λέει ένας φίλος πραγματικά ουτε εγώ θα τα έδινα για τον πούγγουρα.
- john4serres
Ο Ρουμάνος της Σπάρτα Πράγας ειναι ταμάμ για backup του Vieirinha.
- Petros1988
Εντάξει είδα τον alibec σε βίντεο τι έχει κάνει αν έρθει αυτός σε 6 μήνες πάλι επιθετικό θα ξαχνουμε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αυτός θέλει θηριοδαμαστη στον πάγκο κι ο παντελος δεν...Έχετε κάποιον υπόψιν;;
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά,όταν δεν κατάφερε να τον κάνει καλά ο μπεκαλι στην Ρουμανία, υπάρχει πιθανότητα έστω και 1% να επιδείξει επαγγελματισμό εδώ?BlackBlockAttack έγραψε:Ο Αλιμπεκ εχει κατηγορηθει οτι ειναι μεγαλος τεμπελης πινει καπνιζει και αλλοι εχουν γραψει και για χειροτερα πραγματα.....Δε τον εκανε καλα ο Μπεκαλι στη Ρουμανια και θα ερθει στην Ελλαδα και θα ειναι παναγια?
Μακριά και αγαπημένοι
giapas έγραψε:Οι πόντιοι έχουν κάτι και μεταξύ τους υπάρχει ειλικρίνεια;prax έγραψε: γιατι μεταξυ ποντιων υπαρχει ειλικρινεια, ο ενας ποντιος (ιβαν) εμπιστευτηκε σε εναν αλλον (χατσε) θεση στην ομαδα του, δινοντας του ουκ ολιγα χρηματα.
πιστευεις ποντιος σε ποντιο θα κανει φουστια? εγω 32 χρονια εν ζωη παντως, εαν δεν αντικρουονται συμφεροντα, δεν το εχω δει να σε πω την αληθεια... τωρα εσυ αν πιστευεις το αντιθετο τι να σε πω..