ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- milhouse777
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
«Όταν δεν είναι εύκολο να κλέψουν βαθμούς, μας κλέβουν γκολ. Είναι απίθανο, είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα»
ταδε εφη Φερναντο Βαρελα.
και ξαναλεω και το φωναζω! ΣΤΗΡΙΞΗ σε αυτα τα παιδια!!!!! στηριξη και προστασια απο ολους μας! τα ματια τους γυαλιζουν, αν φετος τους στερηθει αυτο που κερδισαν στο γηπεδο, του χρονυ δε θα χανουν βαθμο αυτα τα παληκαρια! συσπειρωση σε εμας και προστασια σε ιβαν και παιχτες!!
οσο για οσους λενε πως δεν παιξαμε καλα, χτες παιχτηκα την πατησαμε την κουλα..καθυστερηση απο το πρωτο λεπτο κανανε..οποιος περιμενε ρυθμο και φασεις δεν ειδε τον αγωνα. επισης η αεκ απο το 55 και μετα κλαταρε..για αυτο και πρεσαραμε με μεγαλυτερη ευκολια. η κουλα με θυμισε ματς με γριες πριν 7-8 χρονια που επεφταν τραυματιες απο τη σεντρα...
ταδε εφη Φερναντο Βαρελα.
και ξαναλεω και το φωναζω! ΣΤΗΡΙΞΗ σε αυτα τα παιδια!!!!! στηριξη και προστασια απο ολους μας! τα ματια τους γυαλιζουν, αν φετος τους στερηθει αυτο που κερδισαν στο γηπεδο, του χρονυ δε θα χανουν βαθμο αυτα τα παληκαρια! συσπειρωση σε εμας και προστασια σε ιβαν και παιχτες!!
οσο για οσους λενε πως δεν παιξαμε καλα, χτες παιχτηκα την πατησαμε την κουλα..καθυστερηση απο το πρωτο λεπτο κανανε..οποιος περιμενε ρυθμο και φασεις δεν ειδε τον αγωνα. επισης η αεκ απο το 55 και μετα κλαταρε..για αυτο και πρεσαραμε με μεγαλυτερη ευκολια. η κουλα με θυμισε ματς με γριες πριν 7-8 χρονια που επεφταν τραυματιες απο τη σεντρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος milhouse777 την Δευ 12 Μαρ 2018, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι να θέλουν να μείνουν.. γιατί με αυτά που βλέπουν..
Μεσω του πιο hot τοπικ θα ηθελα να χαιρετησω για ενα διαστημα οσους βλεπω και με βλεπουν ως φιλο στο φορουμ.Δεν εχω δυναμη εδω και αρκετες μερες να στηριξω τον ιδιο μου τον εαυτο,πλεον η κατασταση νιωθω οτι απειλει τουλαχιστον την ψυχικη μου υγεια,δεν υπαρχει πια τιποτα σε αυτο το ποδοσφαιρο που να με εκφραζει,δεν το διασκεδαζω στο ελαχιστο και η πικρα ειναι ακομα μεγαλυτερη οταν εστω και ενα μικρο μερος της πικρας πηγαζει απο τη δικη μου ''οικογενεια'',τους αλλους τους ηξερα, αν και για καποιους απο αυτους συνεχιζα να σκεφτομαι ρομαντικα μεχρι και πριν λιγο καιρο.Τρεμω πραγματικα για το τι επιφυλασσει το αμεσο μελλον για την ομαδα που επελεξα και δεν κληρονομησα,οφειλω ομως πρωτα να προστατεψω τον εαυτο μου.Να ειστε καλα παλικαρια,καλη δυναμη σε ολους,θα μας χρειαστει,εδω θα ειμαι και θα παρακολουθω,απλα αδυνατω να συμμετασχω.
Ποιος Μίχελ τώρα...
Πάρτε μαθήματα.
[youtube]ep6qFj0t3YI[/youtube]
Πάρτε μαθήματα.
- navigator11
Έλειπε αισθητά κι ο Βόσνιος! Θα το επισημαίνω με κάθε ευκαιρία. Αν τον ειχαααχαχαχα ...
- sourmenetes
- Moderator
Σκασε ρε!!!!χαχαχαχα...
Θα το βγαλουμε απο τη μυτη το φαγητο...
Θα το βγαλουμε απο τη μυτη το φαγητο...
Φίλε μου (εντός του φόρουμ) σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πιστευώ ότι οι περισσότεροι αισθάνονται έτσι καθώς έχουν καταφέρει να μας κουρελιάσουν αυτό που αγαπάμε. Από το πρωί αισθάνομαι μελαγχολία, αλλά λέω ότι δε θα τους περάσει. Θεωρώ πως είσαι από τις ψύχραιμες φωνές εδώ μέσα. Καλή δύναμη!joshua έγραψε:Μεσω του πιο hot τοπικ θα ηθελα να χαιρετησω για ενα διαστημα οσους βλεπω και με βλεπουν ως φιλο στο φορουμ.Δεν εχω δυναμη εδω και αρκετες μερες να στηριξω τον ιδιο μου τον εαυτο,πλεον η κατασταση νιωθω οτι απειλει τουλαχιστον την ψυχικη μου υγεια,δεν υπαρχει πια τιποτα σε αυτο το ποδοσφαιρο που να με εκφραζει,δεν το διασκεδαζω στο ελαχιστο και η πικρα ειναι ακομα μεγαλυτερη οταν εστω και ενα μικρο μερος της πικρας πηγαζει απο τη δικη μου ''οικογενεια'',τους αλλους τους ηξερα, αν και για καποιους απο αυτους συνεχιζα να σκεφτομαι ρομαντικα μεχρι και πριν λιγο καιρο.Τρεμω πραγματικα για το τι επιφυλασσει το αμεσο μελλον για την ομαδα που επελεξα και δεν κληρονομησα,οφειλω ομως πρωτα να προστατεψω τον εαυτο μου.Να ειστε καλα παλικαρια,καλη δυναμη σε ολους,θα μας χρειαστει,εδω θα ειμαι και θα παρακολουθω,απλα αδυνατω να συμμετασχω.
Ο Κομινης ειχε κανει το ιδιο πραμα και με Παναθηναικο. Ειχε πει πως διεκοψε τον αγωνα επειδη μαλωναν οι παικτες και οχι επειδη χτυπησε η μπυρα στο κεφαλι του Ιβιτς. Φανηκε αδυναμος να διαχειριστει ενα ντερμπι πρωταθληματος,με το που διαμαρτυρηθηκαν οι παικτες της αεκ,χεστηκε πανω του λεμε.
Ακομα και 50-50 να ηθελε να παιξει,διαιτητης που αγεται και φερεται αναλογα με το ποιος θα φωναξει περισσοτερο δεν αξιζει να σφυριζει. Ας αποφασιζε οφσαιντ η οχι,αλλα ας αποφασιζε κατευθειαν. Αυτος τιναξε το ματς στον αερα με τα καραγκιοζιλικια του
Ακομα και 50-50 να ηθελε να παιξει,διαιτητης που αγεται και φερεται αναλογα με το ποιος θα φωναξει περισσοτερο δεν αξιζει να σφυριζει. Ας αποφασιζε οφσαιντ η οχι,αλλα ας αποφασιζε κατευθειαν. Αυτος τιναξε το ματς στον αερα με τα καραγκιοζιλικια του
- Sick Bastard
Αισίως φτάνω τα 50 έτη...
Δεν καπνίζω
Δεν πίνω
Δεν ξενυχτάω
Δουλειά σπίτι και ένα μόνο χόμπι...η ΠΑΟΚΑΡΑ
Τόσα χρόνια...τόσες ώρες τέτοια αφιέρωση σε κανέναν..και κει που ήρθε η ώρα να χαρώ είδα κλέφτες σε δύο βδομάδες να κλέβουν τα όνειρα μου...
Νισαφι πια...δεν μπορώ...κουραστηκα
Δεν καπνίζω
Δεν πίνω
Δεν ξενυχτάω
Τόσα χρόνια...τόσες ώρες τέτοια αφιέρωση σε κανέναν..και κει που ήρθε η ώρα να χαρώ είδα κλέφτες σε δύο βδομάδες να κλέβουν τα όνειρα μου...
- sourmenetes
- Moderator
Αρα...Athens έγραψε:Αισίως φτάνω τα 50 έτη...
Δεν καπνίζω
Δεν πίνω
Δεν ξενυχτάω
Αρχιζεις
Καπνισμα,πιομα,ξενυχτια και αφηνεις τον ΠΑΟΚ...

Δηλαδή, μέσα στην σύγχυση που επικρατούσε και με τον Ιβάν να καλεί τους παίχτες μας να φύγουν απ το γήπεδο για να τελειώσει ο αγώνας, άντε ψήστε με εμένα ότι ο Μίχελ δεν είπε στον Κομίνη it's finished κι ότι αυτό το στημένο βρυκολακοπιθηκοϋπανθρωπάριο δεν έγραψε στο Φ.Α. ότι άκουσε you're finished...Mīngus έγραψε:Ποιος Μίχελ τώρα...
Πάρτε μαθήματα.
Το μεγάλο κακό όμως είναι ότι πολλοί (και πλέον συνοπαδοί μας) πιστεύουν όσα αναπαράγει η προπαγάνδα τους!!!!
Λυπάμαι τους κουρασμένους και αλλοτριωμένους συνοπαδούς μας, αλλά ντρέπομαι για όποιους τους πιστεύουν...
Όποιος κλίνει και 1 μοίρα απ την απόλυτη καθετότητα των 90 απέναντι τους, ας πάει στα pits για ξεκούραση!!!!
Είναι η ώρα να μείνουμε, δίχως εμπόδια, όσοι αντέχουμε στα δύσκολα!!!!

καλα,το ΦΑ οπως το παρουσιαζουν ειναι ταμαμ για τιμωρια
ακυρωσα λεει το γκολ και αφου συμβουλευτηκα τον εποπτη το κατακυρωσα
και διεκοψα τον αγωνα γιατι μπουκαρε ο Ιβαν και δεν αισθανονταν ασφαλεις οι παικτες της κουλας.
το οτι ολος ο κοσμος ειδε οτι εδειξε σεντρα,οτι ο εποπτης δεν σηκωσε την σημαια και κανει ξεκαθαρα
κινηση προς την σεντρα και οι παικτες μας πανηγυριζουν το γκολ
το οποιο ακυρωνει αφου πηραν καροτσακι τον εποπτη τα χανουμακια
ειναι άλλου παπά Ευαγγελιο
στο δικαστηριο θα παμε με το ΦΑ που δεν(?) επιδεχεται αμφισβητιση..............
ουτε ο αρετοπουλος με σκουλαρικια να ητανε
κυνηγητο μεχρι εκει που δεν παει
ακυρωσα λεει το γκολ και αφου συμβουλευτηκα τον εποπτη το κατακυρωσα
και διεκοψα τον αγωνα γιατι μπουκαρε ο Ιβαν και δεν αισθανονταν ασφαλεις οι παικτες της κουλας.
το οτι ολος ο κοσμος ειδε οτι εδειξε σεντρα,οτι ο εποπτης δεν σηκωσε την σημαια και κανει ξεκαθαρα
κινηση προς την σεντρα και οι παικτες μας πανηγυριζουν το γκολ
το οποιο ακυρωνει αφου πηραν καροτσακι τον εποπτη τα χανουμακια
ειναι άλλου παπά Ευαγγελιο
στο δικαστηριο θα παμε με το ΦΑ που δεν(?) επιδεχεται αμφισβητιση..............
ουτε ο αρετοπουλος με σκουλαρικια να ητανε
κυνηγητο μεχρι εκει που δεν παει
Για μένα το πρωτάθλημα σαν τίτλος είναι κάτι δευτερεύον. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το αίσθημα του δικαίου. Δεν γίνεται να μας βιάζουν έτσι την ψυχολογία συνέχεια. Προτιμώ να μην πάρω κανένα πρωτάθλημα, αλλά να ξέρω ότι αυτοί που ήταν άδικοι μαζί μου, θα τιμωρηθούν με τον χειρότερο τρόπο. Και φυσικά δε μιλάω μόνο για διαιτητές. Από τους γκάνγκστερ παράγοντες μέχρι τον τελευταίο στημένο δημοσιογράφο. Θέλω όσοι με αδίκησαν έχοντας δόλο, να το βρουν από αλλού. Δεν μπορεί ένας λαός να μην κοιμάται τα βράδια από τα νεύρα κι αυτοί να συνεχίζουν να ζουν τις ζωούλες τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.