ο
κουρμπελης παραμενει στον ΠΑΟ
Αυριο το πρωι ο δικηγορος του θα καταθεσει προσφυγη.
http://www.papasnews.com
ασε με τον χαριση εγκλημα εγινε ,δεν θα τον ξαναδουμε ποτε ,εχει οψιον αγορας και ειναι παικταρας ,οποτε χαιρετισματα ....Παλαιολόγος έγραψε:να στειλουμε παιχτες μας μ συνιδιοκτησια στον παναθηναικο με ανταλλαγμα την ελπιδα πως θα πουληθουν ακριβα;
σε ευρωπαικη ομαδα γιατι απαγορευεται να τους στειλουμε ; οπως καναμε με χαριση;
ΑΥΤΟdtown έγραψε:μα ποτε δεν ασχοληθηκε η Σαμντορια με τον Κουρμπελη.Παππας του μανατζερ του ηταν.Αυτο δεν σημαινει οτι θα αναθερμανθει κανενα ενδιαφερον.Προτιμα να φυγει τζαμπα το καλοκαιρι παρα να ερθει σε εμας οσο και αν τον πιεζουν.
Για να πάει σε ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ τζάμπα..Hermann έγραψε:Και γτ να μη θέλει να έρθει σε εμάς;
Έγκλημα-ξέγκλημα σε εμάς δε θα έπαιζε ούτε φέτος.maceio έγραψε:ασε με τον χαριση εγκλημα εγινε ,δεν θα τον ξαναδουμε ποτε ,εχει οψιον αγορας και ειναι παικταρας ,οποτε χαιρετισματα ....Παλαιολόγος έγραψε:να στειλουμε παιχτες μας μ συνιδιοκτησια στον παναθηναικο με ανταλλαγμα την ελπιδα πως θα πουληθουν ακριβα;
σε ευρωπαικη ομαδα γιατι απαγορευεται να τους στειλουμε ; οπως καναμε με χαριση;
Αυτά που λες δεν είναι επιβεβαιωμένα, παρά μόνο από ΑΡΔ...Ας γράψω κι εγώ λοιπόν την δική μου (χαζή) εκδοχή...ioanmits έγραψε:Ρε παιδιά ο βάζελος δε φθαίει τόσο... και στο Μολέδο και στον Κουρμπελη είχαν συμφωνήσει. Οι δικοί μας οι απίθανοι μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν συμφωνούν πρώτα με τους παίκτες και μετά με την ομάδα για να μη γινόμαστε ρόμπα;;; μέσα σε ένα μήνα το έπαθαν δύο φορές. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφούnothu έγραψε:Τιποτα ρε στους π@υστηδες. Μας δουλεουν ενα μηνα τωρα και θα τους δωσουμε και τσαμπα παιχτες. Στον πατο κι ακομα πιο χαμηλα.