8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Οτι ο Ουαρντα ειναι δυσκολος χαρακτηρας το γνωριζουν ολοι στην παε.Απο εκει και περα η δεχεσαι πως το ταλεντο του ειναι κατι το ξεχωριστο σε σχεση με αλλους παικτες που υπαρχουν, η μπορεις να βρεις και ζεις με αυτο, ακομα και αν χρειαστει να τον χαιδεψεις καποιες φορες, η του δειχνεις τον δρομο της εξοδου απο την αρχη.Μεσες λυσεις δεν υπαρχουν και σιγουρα να τον στερηθει η ομαδα απο τοσο σημαντικα παιχνιδια οπως αυτο με τον γαυρο δεν με τρελαινει σαν ιδεα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 25 Σεπ 2018, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραια παμε να τον φαμε και αυτον.Ας παμε να παρουμε πρωταθλημα με τον Λημνιο βασικο εξτρεμ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και γω τον ήθελα σε δύσκολα ματς αλλά δεν γίνεται να μην υπάρξει καμπάνα. Τα ξενύχτια του είναι γνωστά, κάποια πράματα θα περάσουν ετσι. Δεν γινεται ρε φιλε ομως να μην πηγαίνεις στην προπόνηση.Αδικεί και τον εαυτό του και την ομάδα γιατι ειναι παιχτάραjoshua έγραψε:Οτι ο Ουαρντα ειναι δυσκολος χαρακτηρας το γνωριζουν ολοι στην παε.Απο εκει και περα η δεχεσαι πως το ταλεντο του ειναι κατι το ξεχωριστο σε σχεση με αλλους παικτες που υπαρχουν, η μπορεις να βρεις και ζεις με αυτο, ακομα και αν χρειαστει να τον χαιδεψεις καποιες φορες, η του δειχνεις τον δρομο της εξοδου απο την αρχη.Μεσες λυσεις δεν υπαρχουν και σιγουρα να τον στερηθει η ομαδα απο τοσο σημαντικα παιχνιδια οπως αυτο με τον γαυρο δεν με τρελαινει σαν ιδεα.
Εδώ ολόκληρος πριγιο προσαρμόστηκε στα θέλω του προπονητή και δεν βγήκε χαμένος και ο ουαρντα συνεχίζει τις ΧΑΖΟΜΆΡΕΣ;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγραψα κατι πριν και ψιλοεπιμενω.Εχει διαφορα αν το θεμα ηταν εντεκαδα η αποστολη.Αν αναγνωριζουν το μεγεθος του ταλεντου του δεν μπορει να μενει εκτος αποστολης απο ντερμπι.Αν ειναι απλα ενας απο ολους τοτε κακως τον κρατησαν.
μπήκε στο ντα λουζ και άλλαξε όλο το ματς.
οι ικανότητες του στην κυκλοφορία μπάλας και στην τελική προσπάθεια τεράστιες.
βλέπει λημνιό και ελ καντουρί να είναι σταθερά μέσα και γύρισε το μυαλό του. ίσως έχει και δίκιο αλλά σε κανένα σοβαρό κλαμπ παγκοσμίως δεν στηρίζεται ο παίχτης σε τέτοιες καταστάσεις.
σκύβεις το κεφάλι, το δέχεσαι και θα έρθει η σειρά σου, όπως έγινε και με τον μπίσε.
σύνελθε ντιμπιντάι.
οι ικανότητες του στην κυκλοφορία μπάλας και στην τελική προσπάθεια τεράστιες.
βλέπει λημνιό και ελ καντουρί να είναι σταθερά μέσα και γύρισε το μυαλό του. ίσως έχει και δίκιο αλλά σε κανένα σοβαρό κλαμπ παγκοσμίως δεν στηρίζεται ο παίχτης σε τέτοιες καταστάσεις.
σκύβεις το κεφάλι, το δέχεσαι και θα έρθει η σειρά σου, όπως έγινε και με τον μπίσε.
σύνελθε ντιμπιντάι.
Παιχταράς αλλά καριέρα δεν πρόκειται να κάνει. Πολύ κρίμα.
Αν ο Λουτσέσκου βγάλει άκρη, θα μιλάμε για ακόμη ένα κατόρθωμα.
Αν ο Λουτσέσκου βγάλει άκρη, θα μιλάμε για ακόμη ένα κατόρθωμα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγώ νομίζω πως θα λυθεί το θέμα,θα καθίσουν να μιλήσουν με τον Ραζβαν κ θα λήξει. Ας περιμένουμε κ να δούμε κ ας μην τεντωνουμε το θέμα. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας.
Χ4Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ νομίζω πως θα λυθεί το θέμα,θα καθίσουν να μιλήσουν με τον Ραζβαν κ θα λήξει. Ας περιμένουμε κ να δούμε κ ας μην τεντωνουμε το θέμα. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας.
SM-G965F
Δουλεία δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε.. μα πόσο ΠΑΟΚ ρε γαμώτο!!!
1. Μαλακία που βγήκε προς τα έξω
2. Ντιμπιντάι, χαλάρωσε και άκου τον προπονητή σου. Και don't worry, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα να πανηγυρίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.
1. Μαλακία που βγήκε προς τα έξω
2. Ντιμπιντάι, χαλάρωσε και άκου τον προπονητή σου. Και don't worry, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα να πανηγυρίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.
-
Η συμπεριφορά του ειναι απαράδεκτη γιατι ο Λουτσέσκου του εχει δώσει παιχνίδια και δείχνει να τον υπολογίζει. Κανείς νεος παιχτης δεν πηρε φανελα βασικού στο σπίτι του. Αυτό το έχουμε δει με τον Λουτσέσκου...
Το οτι δεν τον πηρε στην αποστολή δεν λεει τίποτα γιατί και ο Ζαμπά έχει μείνει έξω και ο Ακπόμ με τον Καρέλη και αλλοι πολλοί.
Το οτι δεν τον πηρε στην αποστολή δεν λεει τίποτα γιατί και ο Ζαμπά έχει μείνει έξω και ο Ακπόμ με τον Καρέλη και αλλοι πολλοί.