Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Χρόνια πολλά αρχηγάρα μου...
Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις κ σε αυτό το πόστο.. Πάμε γερά.. Ο ΠΑΟΚ κάθε μερα γιγαντώνεται με έξυπνες κινήσεις...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

tiamo sergio ετσι αυτα ειναι!δουλεια σερτζιο για να φερεις τους καλυτερους στην πιο χαμηλη τιμη!χρονια πολλα κιολας!
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

http://www.gazzetta.gr/content/view/54862/2/
«Σεβασμός στον Κονσεισάο»
Η απόφαση απόσυρσης του Σέρτζιο Κονσεισάο από την ενεργό δράση όπως είναι λογικό ενεργοποίησε και το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του Πορτογάλου άσου, με τον Βίκτορ Μπαία να μιλάει για απέραντο σεβασμό προς τον τέως πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο 40χρονος πορτιέρο ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στην Πόρτο έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του μιλώντας στην εφημερίδα Goal News υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα παρέμενε στο χώρο. Ο Κονσεϊσάο ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του. Ισως ο καλύτερος, αν και δεν θέλω να το πω αυτό διότι θα αδικήσω αρκετούς παίκτες και φίλους μου. Ενα καθαρό ποδοσφαιρικό μυαλό, που έδινε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε με ψυχή, μυαλό και πάθος, ενώ η τεχνική του ήταν καταπληκτική. Είμαι σίγουρος ότι κανείς Πορτογάλος φίλαθλος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει για έναν και μόνο λόγο. Παθιάζεται με ό,τι κάνει και δεν του αρέσει να χάνει. Θα δώσει την ψυχή του για να πετύχει και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Για να πάρει την απόφαση να δουλέψει σε αυτό το πόστο στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω πως σέβεται πολύ την ομάδα και νιώθει οικεία. Είναι χαρά μου να μιλάω για τον Σέρτζιο. Είναι φίλος μου και επικοινωνούμε συχνά. Γνωρίζω την αγάπη και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι εργατικός και γενικά μια ισχυρή προσωπικότητα στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ένα κεφάλαιο για την Πορτογαλία».
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ωραία όλα αυτά αλλά να τον δούμε στην πράξη πόσα αχλάδια χωράει ο σάκκος...

:pano:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Τρεις παλιοί συμπαίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να τιμήσουν τον πρώην –πλέον- ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται τη Δευτέρα 16/11 οι Σα Πίντο, Φερνάντο Κόουτο και Βίτορ Μπαΐα.

Παρών θα είναι ο ιδιοκτήτης της Σταντάρ Λιέγης Ντομίνικο Ντ' Ονόφριο, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία ο Πορτογάλος. Όπως συμβαίνει και με τον Κονσεϊσάο, ο που αναλαμβάνει πόστο διευθυντή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι και οι πρώην συμπαίκτες του υπηρετούν το ποδόσφαιρο από άλλες θέσεις. Ο Σα Πίντο είναι τεχνικός διευθυντής της Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, ενώ ο Βίτορ Μπαΐα κατέχει τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων της Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στην αίθουσα συνεντεύξεων της Τούμπας, τη Δευτέρα 16/11 στις 13.00.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/204533
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

οκ, αλλά για να πατήσουν εδώ και να του σφίξουν το χέρι, θα φέρει ο ένας τον μουτίνιο και ο άλλος τον ροντρίγκεζ... τί έτσι κούτρα σχέσεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ θέλετε ρε λιμά??
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συνεπώς ελπίζω να καταλαβαίνουμε στο που οδεύει η ΠΑΟΚάρα σιγά σιγά βήμα βήμα.
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

Παιδια πιστευω οι γνωριμιες του Σερτζιο μπορουν ν μας ανεβασουνε επιπεδο , ειναι ανθρωπος του χωρου , πιστευω οτι εχει τα μεσα να παει ακομα καλυτερα απο τον ζηση σε αυτο τον τομεα !
Το οτι αυριο ερχονται σοβαροι ανθρωποι του χωρου προς τιμην του , λεει πολλα ! Η ΠΟΡΤΟ εχει τρελα φυτωρια , παικτες παγκοσμιας κλασης που φευγουνε δανικοι , τι να πω μακαρι να πανε ολα καλα. Και κατι μου λεει οτι περα απο την πορτογαλια , θα αναπτυξουμε και συντομα σχεσης με Ρωμη μερια :roll: ¨ :lol:

:nairepaok:
Cristiano 1985

Δημοσίευση από Cristiano 1985 »

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αδερφε γράφε με μικρά και όχι κεφαλαία....
Cristiano 1985

σορρυ φιλε. δεν το ηξερα. πρωτη φορα εγραψα στο φορουμ!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλώς ήρθες αδερφέ!
Cristiano 1985

να εισαι καλα φιλε!!! παντως στο παοκμανια ειμαι σχετικα παλιος. απλα ποτε δεν εγραφα στο φορουμ. ευχαριστω παντως!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]0YVcU6S2YR0&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Brainiac4

Δημοσίευση από Brainiac4 »

Χρόνια πολλά Σερτζιο και πάντα γερός ... να μας φέρεις τους καλύτερους παικταράδες απο την Πορτογαλία και απο όλο τον κόσμο !!! Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μάγκες !!! Το οτι ερχονται οι φίλοι του Σερτζιο να τον τιμήσουν ειναι απλα η αρχή !!!! ΠΑΟΚ με χόρτο σε βλέπω σαν την Πορτο!@!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”