Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
-
mitsogrande
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
τυπου τζιμπουρ(ντριμπλα,διυσδηση,σκορερ)..θα σε κακοπεφτε ο τζιμπουρ του γαυρου ε;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο έρωτας με τον Τζιμπούρ (και τον Μπεργκ) είναι ανεξήγητος!
Δεν ειναι ερωτας, ειναι απλα παραδειγματα που ειναι κοντινα και σε αναγκαζουν καποιοι να χρεισημοποιησεις γιατι εχουν πείσει τους εαυτους τους και προσπαθουν να μας πουν οτι καλυτερα του Κλαους δεν γινεται.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο έρωτας με τον Τζιμπούρ (και τον Μπεργκ) είναι ανεξήγητος!
- Scientist@PAOK
Μας απαντησε ο Ιβιτς φεύγει ο Περειρα!χαχαχαχαχα Ωραια πραγματα..
-
john4serres
τυπου Τζιμπουρ και τυπου Μπεργκ, παικτες που τους εχουμε δει ολους και ξερουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο έρωτας με τον Τζιμπούρ (και τον Μπεργκ) είναι ανεξήγητος!
να εχουν ολοι μια εικονα.
Scientist@PAOK έγραψε:Ποιος θα φύγει?...και έιμαι μαζί σου.obanebane έγραψε:Scientist@PAOK έγραψε:Φιλε τζοσουα για να μην παρεξηγηθω και εγω θελω φορ για να μπει το κερασακι στην τουρτα...θα ερχομουν με τα ποδια στην θεσσαλονικη για το γκομεζ π.χ....μακαρι να κανω λαθος και να μην σκεφτομαι σωστα...αλλα δεν μπορω να βρω πως θα χωρεσει με τα τωρινα δεδομενα
Sent from my iPad using Tapatalk
Μια χαρα θα χωρεσει.
Κοιταξε καθαρο φορ με την εννοια που την ξερουμε μπορει να μην ερθει,αλλα σιγουρα θα ερθει ενας παιχτης τυπου Λουκας.
Τη γνωμη μου την εχω πει,αν αποφασισαν να κρατησουν τον Κουλουρη για να του δωσουν παιχνιδια και να βγαλουν ενα τελικο συμπερασμα αν κανει η οχι,θα συμφωνησω γιατι και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι.
Τωρα αν καποιος πρεπει να φυγει οπωσδηποτε ας φυγει ο Αργεντινος που ειναι και στον τελευταιο χρονο συμβολαιου.
Αν και νομιζω οτι δεν θα φυγει κανενας απο τους τρεις.
Και ο σιλβα περυσι ειχε κοψει τον Ντουρμαζ και μετα του βγηκε ο καλυτερος ακραιος.
Πολλη περιεργη αποφαση παντως,δε κολλαει με τις δηλωσεις Ιβιτς για τον παιχτη.
Πολλη περιεργη αποφαση παντως,δε κολλαει με τις δηλωσεις Ιβιτς για τον παιχτη.
CCCP έγραψε:Προς το παρων κι εγω εχω εμπιστοσυνη στον Ιβιτς γιατι μεχρι τωρα δειχνει να συμφωνει με αυτα που βλεπουν ΟΛΟΙ οτι χρειαζεται η ομαδα.BlackBlockAttack έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση ο Ιβιτς να μη παρει σεντερ φορ!Ειναι πολυ εξυπνος για να κανει τετοιο λαθος...
Αυταobane έγραψε: Ενας παιχταρας θα ερθει πιθανοτατα δανεικος και κομμενος απο καλη ομαδα για να μοιραστει τη θεση με τον Κλαους.
Μετα το 15αυγουστο τα ξαναλεμε.
Επιστημονα, σωστές οι εκτιμησεις σου, αλλα απ'το οτι ο φακου δοκιμαστηκε ελαχιστα ως φουνταριστος και αδυνατει να επιτελέσει το συνθετο ρολο του δευτερου-δεκαριου, βλεπω να φευγει αυτος για καποιο μιραλοειδες..
Τωρα αν κατσει καποιος δυνατός φοργουορντ αλα Μπαστον, βλεπω να φευγει δανεικος ο Κουλουρης..
Edit, μολις επιβεβαιωθηκε εν μερει απο Βλαντο
Υ.Γ. Μπανε, ρε συ, μην μπαναρεις τοσο καιρο τον τζος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 22 Ιούλ 2016, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τερματοφύλακες: Μπρκιτς, Γλύκος, Μελίσσας
Αμυντικοί: Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κίτσιου
Μέσοι: Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάνιας
Επιθετικοί: Ζάιρο, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης, Κουλούρης
Αμυντικοί: Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κίτσιου
Μέσοι: Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κάνιας
Επιθετικοί: Ζάιρο, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης, Κουλούρης
Θυμήθηκα εκείνο το άρθρο με το πλάνο Σαχτάρ κι έσκασα στα γέλια.
Συγγνώμη, συνεχίστε.
Συγγνώμη, συνεχίστε.
οποτε
βελλιδης,σκονδρας,χατζησαιας,γιαννουλης,κοροβεσης,σαμπο,αντονις αντιος
*μονο ? στον γιαννουλη
βελλιδης,σκονδρας,χατζησαιας,γιαννουλης,κοροβεσης,σαμπο,αντονις αντιος
*μονο ? στον γιαννουλη
- Scientist@PAOK
Πω πω τσεκουρι ο ιβιτσ...παει και ο γιανουλης, ο δημητριαδης την γλίτωσε! Μεγαλη αλεπου μας βγήκε ο ιβιτσ.