Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από aoratos »

DC έγραψε:Και τον Σάντος, δυόμισι χρόνια όλοι τον έβριζαν νομίζω.
Το ότι ο Σάντος σε είχε δύο χρόνια ολόκληρα με 16 γκολ παθητικό και δυο νίκες απόσταση από τον πρώτο και σε πρωταθλημα δύο επίπεδα πάνω από το φετινό και πάλι υπήρχε γκρίνια από ένα τμήμα του κόσμου είναι ενδεικτικό του επιπέδου μας και της χαμηλής ποδοσφαιρικής αντίληψης και νοοτροπίας. Το ότι τον έβριζαν όμως 2,5 χρόνια όλοι είναι τεράστια υπερβολή και δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως οι δηλωσεις τουντορ για fallτουνη και ιντεγε ακατανοητες

εγω θεωρω ακομα και αυτους να ειχε
και ο γαυρος ροντριγκεζ πελκα
θα ελεγε τι νομιζετε; πως ο fallτουνης ειναι πελκας; :lol:

μια ζωη στην δικαιολογια!
με τον τελευταιο επαιζες κυριος
βγες πες παλικαρισια προστιμο σε μενα καισ τους παιχτες
παλι κλαψα;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο Σάντος , η ο Αγγελος η κάποια άτομα με διάθεση ΠΑΟΚφροσύνης ?

Ρε μάγκες , τον προπονητή πούχε πέρσυ η Γκινγκαμπ το θυμάστε ?

Οταν μας πέρασε , στο 2ο παιχνίδι , σαν τζετ , κ εμείς ήμασταν κάτι σαν αυτοσχέδιο ποδήλατο ?

Εναν τέτοιο ρε .
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mapogo έγραψε:Ρε συ Πέτρε , πολλή υποστήριξη δεν προσφέρατε στον υποστηρικτή του Ιντέγιε ?

Που εδω οι γαύροι τα έχουνε μαζί του ότι είναι άχρηστος κ δεν βάζει γκολ.
Τι θα πει προσφεραμε υποστηριξη ρε αδερφε;;

Και ποια υποστηριξη ειδες να προσφερω τωρα;

Ε αφου δε μας αρεσει ο Τουντορ, ας πουμε οτι θελουμε; Να ξεκινησω με το σπιτι του, να πιασεις τα παιδια του, να τελειωσει ο Ντινος με τη μανα του;

Νυν προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι, μπουλους και μαλακιες εγω δεν αφηνω, και ας δηλωνε και προεδρος φαν κλαμπ Ιντεγε και δε ξερω γω τι αλλο. Τοσα ποστ υπαρχουν με φυγε, με κριτικη, με χιλια δυο αλλα που οπως βλεπεις μια χαρα μενουν :roll: Ε εφυγε και ενα τουντορ τον πουλο
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οι παιχτες της γκιγκαμπ τρεχαν και μας σκασανε
τι να λεει ο προπονητης;

η οποια γκιγκαμπ παρουσιαστηκε κατι σαν σκορποχωρι απο καποιους στην ελλαδα! :lol:
γκιγκαμπ η οποια κατεληξε δεκατη στις 20 ομαδες
στα μισα δηλ οχι στο ελληνικο,αλλα στο γαλλικο πρωταθλημα

ετσι κι αλλιως ομως γαλλικη ομαδα που κατεκτησε το κυπελο την προηγουμενη ειναι και απιστευτο να την αντιμετωπιζουν οι ελληνες ως καφενειο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 07 Μαρ 2016, 02:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Οκ το ξεκιναω εγω και οποιος θελει ακολουθει.

Φυγε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mapogo έγραψε:Δλδ ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ο Σάντος , η ο Αγγελος η κάποια άτομα με διάθεση ΠΑΟΚφροσύνης ?

Ρε μάγκες , τον προπονητή πούχε πέρσυ η Γκινγκαμπ το θυμάστε ?

Οταν μας πέρασε , στο 2ο παιχνίδι , σαν τζετ , κ εμείς ήμασταν κάτι σαν αυτοσχέδιο ποδήλατο ?

Εναν τέτοιο ρε .
Στον ΠΑΟΚ που μετα απο 5 χρονια παει να βγαλει προπονητης μετα βιας 2η παρελαση, ποσες παρελασεις δινεις στον Γκινγκαμπικο;;;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν είμαι υπερ του μπαν.

Αλλά αφού έφαγε μπαν ένας που έλεγε να φύγει ο Ιγκόρ , θέλω να επικρέμεται το ΙΔΙΟ μπαν για τους αλόγιστους υποστηρικτές του.

Επειδή είναι απλά τρολλάκια ... κ παίζουν με τα νεύρα μας
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

psykoman έγραψε:
Απο που προκυπτει οτι ο Σαντος ηταν κλεισμενος περυσι;(Μνημονευουμε τον Σαντος που αν ακολουθουσαμε την παγεια τακτικη μας τα τελευταια 4 χρονια θα εφευγε σαν αποτυχημενος και ανεπιθυμητος στο 90% του κοσμου).
Μπολονι δεν προλαβε να τελειωσει το εργο του,το ιδιο κι ο Στεφενς...αυτα δεν ειναι αρνητικα παραδειγματα για καποιον σοβαρο πλεον να ερθει στην ομαδα μας;
Ο Πογιετ με την καριερα στην Αλμπιον και στην Σαντερλαντ δεν θα ελεγα οτι ειναι μεσα στα στανταρ που εθεσες πιο πανω(ευγνωσμενης αξιας και υψηλου επιπεδου).
Για τον Φερειρα αν θυμαμαι καλα με το τελος του 1,5 χρονου συμβολαιου του, του εκαναν προταση ανανεωσης 1+1 και σηκωθηκε και εφυγε ετσι απλα.
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο ΠΑΟΚ με τις κινησεις του τα τελευταια χρονια δεν ειναι ελκυστικος για σοβαρους προπονητες(αν βαλουμε και το επιπεδο του πρωταθληματος,συν τα κακιστα που βγαινουν προς τα εξω κανουν ακομη ποιο δυσκολη την αποφαση)...δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μου πως καποιος προπονητης που σεβεται την καριερα και την δουλεια του θα ρθει στον ΠΑΟΚ.(Ισως σ αυτο να στοχευει να αλλαξει ο Ιβαν με την στηριξη στον Τουντορ, οτι δεν ειμαστε προπονητοφαγοι.Σ αυτην βεβαια την προπονητοφαγεια εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο Ιβαν.)
Μνημονεύουμε τον Σάντος γιατί είναι προπονητης επιπέδου και τα 4 τελευταία χρόνια έχουμε υποφέρει με τις μετριότητες που ταλαιπωρούν αυτόν τον πάγκο. Προκύπτει ότι ήταν κλεισμένος από την πλειοψηφεία αυτών που πάντα έχουν ενημέρωση και το γράφουν επανελλημένα και με τόση σιγουριά όπως όταν είχαν τις αποκλειστικότητες με Μπερμπάτοφ, Νάτχο, Νομποα, κλπ. Λογικά κάτι παραπάνω απο εμένα και απο εσένα θα ξέρουνε!

Συμφωνώ ότι υπάρχει δύσκολο κλιμα για προσέλκυση σοβαρών προπονητών, όμως δύσκολο όχι ακατόρθωτο.
Ειδικά για σοβαρούς προπονητές που έχουν ξαναδουλέψει στον ΠΑΟΚ (π.χ. Σάντος) ή προπονητές από Ρωσία και Ουκρανία στις οποίες έχει πρόσβαση ο Σαββίδης (π.χ. Μάρκοβιτς).
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Omar316 έγραψε:Οκ το ξεκιναω εγω και οποιος θελει ακολουθει.

Φυγε.
Omar316 έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Υ.γ. Οι δηλώσεις σου ηταν δώρο στον Καραπαπα,θα τις ξεζουμισει και θα τροφοδοτει το επικοινωνιακο της εγκληματικης οργανωσης για καιρο.

Μεγαλυτερο τρυπημα στον ανθρωπο που τους πολεμαει και σ'εμπιστευεται δε μπορουσε να υπαρξει.
Πες τα
Omar316 έγραψε:Η πορεια υποβιβασμου παντως συνεχιζεται. Σσσσσσ
Omar316 έγραψε:
eorptol έγραψε:Το ύποπτος είναι μια ανοησία και μισή

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα ειναι, δεν τον κοβω τοσο χαζο ετσι ωστε λιγες μερες μετα τον πανικο να χρησιμοποιησει τυχαια παικτες γαυρου για συγκριση
Omar316 έγραψε: Ειλικρινα φυγε
Omar316 έγραψε:Ιβαν θελει γενναιες αποφασεις πλεον. Τα παιδακια απλα δεν μπορουν να σηκωσουν την φανελα.
Ριξε τσουχτερο προστιμο και μαιο παρε σκουπα. Προπονητη και παικτες
Omar316 έγραψε:Αν εχεις λιγη τσιπα παραιτησου.
Αυτα ειναι μονο τα σημερινα (και ουτε καν ολα)

Τι ακριβως εννοεις "αρχιζεις";
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mapogo έγραψε:Δεν είμαι υπερ του μπαν.

Αλλά αφού έφαγε μπαν ένας που έλεγε να φύγει ο Ιγκόρ , θέλω να επικρέμεται το ΙΔΙΟ μπαν για τους αλόγιστους υποστηρικτές του.

Ποιος εφαγε μπαν;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

pgetsos έγραψε:
Mapogo έγραψε:Δεν είμαι υπερ του μπαν.

Ποιος εφαγε μπαν;

Πλάκα με κάνεις ?!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

aoratos έγραψε:
psykoman έγραψε:
Απο που προκυπτει οτι ο Σαντος ηταν κλεισμενος περυσι;(Μνημονευουμε τον Σαντος που αν ακολουθουσαμε την παγεια τακτικη μας τα τελευταια 4 χρονια θα εφευγε σαν αποτυχημενος και ανεπιθυμητος στο 90% του κοσμου).
Μπολονι δεν προλαβε να τελειωσει το εργο του,το ιδιο κι ο Στεφενς...αυτα δεν ειναι αρνητικα παραδειγματα για καποιον σοβαρο πλεον να ερθει στην ομαδα μας;
Ο Πογιετ με την καριερα στην Αλμπιον και στην Σαντερλαντ δεν θα ελεγα οτι ειναι μεσα στα στανταρ που εθεσες πιο πανω(ευγνωσμενης αξιας και υψηλου επιπεδου).
Για τον Φερειρα αν θυμαμαι καλα με το τελος του 1,5 χρονου συμβολαιου του, του εκαναν προταση ανανεωσης 1+1 και σηκωθηκε και εφυγε ετσι απλα.
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο ΠΑΟΚ με τις κινησεις του τα τελευταια χρονια δεν ειναι ελκυστικος για σοβαρους προπονητες(αν βαλουμε και το επιπεδο του πρωταθληματος,συν τα κακιστα που βγαινουν προς τα εξω κανουν ακομη ποιο δυσκολη την αποφαση)...δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μου πως καποιος προπονητης που σεβεται την καριερα και την δουλεια του θα ρθει στον ΠΑΟΚ.(Ισως σ αυτο να στοχευει να αλλαξει ο Ιβαν με την στηριξη στον Τουντορ, οτι δεν ειμαστε προπονητοφαγοι.Σ αυτην βεβαια την προπονητοφαγεια εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο Ιβαν.)
Μνημονεύουμε τον Σάντος γιατί είναι προπονητης επιπέδου και τα 4 τελευταία χρόνια έχουμε υποφέρει με τις μετριότητες που ταλαιπωρούν αυτόν τον πάγκο. Προκύπτει ότι ήταν κλεισμένος από την πλειοψηφεία αυτών που πάντα έχουν ενημέρωση και το γράφουν επανελλημένα και με τόση σιγουριά όπως όταν είχαν τις αποκλειστικότητες με Μπερμπάτοφ, Νάτχο, Νομποα, κλπ. Λογικά κάτι παραπάνω απο εμένα και απο εσένα θα ξέρουνε!

Συμφωνώ ότι υπάρχει δύσκολο κλιμα για προσέλκυση σοβαρών προπονητών, όμως δύσκολο όχι ακατόρθωτο.
Ειδικά για σοβαρούς προπονητές που έχουν ξαναδουλέψει στον ΠΑΟΚ (π.χ. Σάντος) ή προπονητές από Ρωσία και Ουκρανία στις οποίες έχει πρόσβαση ο Σαββίδης (π.χ. Μάρκοβιτς).
Μνημονευουμε τον Σαντος και τον θεωρουμε προπονητη επιπεδου γιατι εκατσε στην ομαδα 3 χρονια κι εδειξε την δουλεια του.Θα ελεγες το ιδιο για το Σαντος αν εφευγε τον Μαρτιο του πρωτου χρονου;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:φυσικα και δεν ειναι
πισωγυρισμα ειναι να φερεις εναν ξενο ασχετο με το ελληνικο πρωταθλημα,π.χ στεφενς,τουντορ

μεχρι να το μαθει σχολασε
ή να φερεις εναν μαθητευομενο,οπως πραγματι ειναι ο τουντορ
να μαθει πανω στην ομαδα προπονητικη

τωρα εχουμε εναν τουντορ που και το πρωταθλημα εμαθε ,αν και το κουσουρι να μην διαβαζει το ματς στηνρ οη του το εχει
αλλα τελος παντων δεν θα ξεκινησει αποτ ο μηδεν

με σαντος ξεκινας απο εκει που εμεινε
και το πρωταθλημα ξερει και μαθητευομενος δεν ειναι και ξερει να παιρνει αποτελεσματα
μιλαμε τωρα για προπονητη 10 κλασεις καλυτερο απο τουντορ...
Ε ναι ντε...Τον βράβευσε κι η Ε.Π.Ο. σαν τον καλύτερο προπονητή της δεκαετίας στην Ελλάδα!!! Η Ε.Π.Ο. ρε σεις, το συνεταιράκι των πουστόγ@υρων!!! Ξέρετε τι θα πει τρύπημα;;; Ξεχνάτε;;;

ομως ξαναλεω εγω δεν ειμαι βεβαιος οποιον αλλο αν φερει πλην σαντος πως θα δειξει κατι καλυτερο απο τον κροατη
οκ θα με πεις τι εδειξε δηλ ο κροατης;! με 38 βαθμους σε 25 ολοκληρες αγωνιστικες του ελληνικου πρωταθληματος :lol:
ισως και χωρις προπονητη να μαζευαμε περισσοτερους ποντους :lol:
Ντροπή σας να τα λέτε για τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.!!! Να τα λέτε για του πουστόγ@υρου αυτά, ειδικά τόσο "άσκεφτα" (;;;)...!!!

τελος παντων εγω στην θεση του ποντιου δεν θα αλλαζα προπονητη παρα μονο για σαντος
εδω βεβαια δεν ισχυει το ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει :lol:
αραγε ο τουντορ στον πανιωνιο τι θα εκανε;
Ό,τι νά ναι που λένε νομίζω!!! Προσωπικά στα @@ μου τι θα έκανε!!! Ο πουστόγ@υρος ο Σίλβα τι θα έκανε άραγε;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 07 Μαρ 2016, 02:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Συγνώμη ρε παιδιά , αλλά να σας θυμίσω κάτι.

Δεν είμαστε για πέταμα. Ο ΠΑΟΚ έιμαστε.

Ο ΠΑΟΚ.

Στοιχειωδώς ψιλοκαλύτερα να τα πηγαιναμε , κάτι με Δώνη , κάτι με Αγγελο , κάτι με τον Ιγκόρ , ντιπ εύκολα θα ήμασταν στο 40 της ουέφα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”