Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

vs40 έγραψε:Μακάρι να ισχύει η είδηση για 5ετές με 200Κ μισθό. Αυτό είναι ακριβώς το καλό να αγοράζεις παίκτες όπως με νούμερα έχω γράψει σε πολλά ποστ (συγκριτικά με ελεύθερους παίκτες). Πολύ καλή περίπτωση. Είναι παίκτης χαρισματικός που μπορεί να παίξει από το 6 μέχρι τη θέση Πέλκα. Τρεξίματα, τεχνική, agressive μαρκάρισμα, φοβερές 40άρες μπαλιές - διαβήτη, μακρινό σουτ, πατάει περιοχή, σκοράρει, ντριπλάρει, έχει ταχύτητα, ευκινησία και νοοτροπία νικητή.

Όλα μένει να τα δούμε στο χόρτο. Ακόμη και να μη μας βγει στο επίπεδο ΠΑΟΚ, άνετα μπορεί να φύγει δανεικός, λόγω του μικρού του μισθού, και να ελπίζεις στην εξέλιξή του μιας που είναι μικρός.
ειλικρινα, χωρις διαθεση ειρωνιας αδερφε, πες μου οτι παρακολουθεις το αυστραλιανο πρωταθλημα!!!
εχεις περιγραψει καποιον παιχταρα λες και τον εζησες, αυτα δε βλεπονται απο βιντεακια, ψυχραιμια
ολα στο χορταρι θα φανουνε, εδω και ο μπαρμπαρουσης που ηρθε δε φανηκε καθολου
στοιχημα ειναι, γι αυτο το συζητουσαν κιολας για δανεικο η οχι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μπαρμπαρουσης σε το ηλικια ήρθε βαζελο θυμάται κανεις;

Και ενα οφ τοπικ το ματς αυριο μπορούμε να το κατεβάσουμε εκ των υστέρων μέσω τόρεντ η κάπως τεσπα;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ παίρνω το ρίσκο και το λέω. Δες το βίντεο αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=wyr2YjT12n4
Αν τώρα δε μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα τι να πω. Εγώ τολμώ να πω. Δεν είδα από κανέναν άλλο παίκτη που πήραμε τέτοια ποιότητα. Ο παίκτης όμως σίγουρα θέλει 1 χρόνο προσαρμογής. Μην αρχίσουμε τις αηδίες για Μπαρμπαρούσηδες. Είναι 21 στα 22 το παλικάρι. Ξέρει πολύ μπάλα. Το μόνο που θέλει για να βγάλει αυτά που είπα και βλέπω, είναι στήριξη και όχι μουρμούρα. Θεωρώ δύσκολο να βγάλει μάτια από την πρώτη του σεζόν εδώ.

Υγ: Έχετε δει πολλούς παίκτες στην Τούμπα με τέτοια πάσα και με το εξωτερικό?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Asxeτο ,στην Βέροια αύριο για τον αγώνα ποιοι θα είναι?εγώ θα είμαι ρίξτε σιρμα να βρεθούμε ,οντοπικ τα χαφακια έκλεισαν ,βλεπω ανάμονη μέχρι 31/1 για φορ δεν πιστεύω θορ βλεπω να κλείνει ο λετονος αφού θα έχει ζητήσει συγνώμη και θα έχει γραφτεί στην θύρα 4 :lol:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

στα 22 αφου ειχε παιξει 1 χρονο αλανια βλαδικαφκαζ οπου δεν εκανε και πολλα πραγματα. γενικα μου μοιαζει καλυτερη περιπτωση ο λευτερης.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ace79grpaok έγραψε:Asxeτο ,στην Βέροια αύριο για τον αγώνα ποιοι θα είναι?εγώ θα είμαι ρίξτε σιρμα να βρεθούμε ,οντοπικ τα χαφακια έκλεισαν ,βλεπω ανάμονη μέχρι 31/1 για φορ δεν πιστεύω θορ βλεπω να κλείνει ο λετονος αφού θα έχει ζητήσει συγνώμη και θα έχει γραφτεί στην θύρα 4 :lol:
:shock: :shock: :shock: μεχρι 31/1 για φορ?????

πππππππφφφφφφφφφφφ

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ο τονι δεν μου γεμισε το ματι
κυριως γιατι ειδα τα 5 χρονια
νταξει ο μισθος ειναι τοσο χαμηλος ουτως ωστε αν δεν μας αρεσει και δεν τον βαζουμε
λογω της ηληκιας θα αναγκαστει να ζητησει να φυγει και θα απαλλαγουμε
αν παλι βγει, λογω των 5 χρονων συμβολαιου θα μπορουμε να τον πουλησουμε ακριβα

...και να παρουμε τον ντελ πιερο :lol:

ελα πλακα κανω, απλα παντα μπορουμε να παρουμε καποιον που παιζει αριστερα και βαζει αναποδες κεφαλιες
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ενα ενδιαφέρον αρθρο αυστραλού δημοσιογράφου για τον Τέρι Αντώνις.
Με λίγα λόγια περιγράφει την πορεία της καριέρας του και τους ΠΟΛΛΟΥΣ τραυματισμούς που είχε μέχρι σήμερα.
Καταλήγει λέγοντας οτι κάθε φορά που με τις εμφανισεις του καταφέρνει να τον καλέσουν στην Εθνική, συμπτωματικά περνάει ενα σοβαρό τραυματισμό και άρα είναι μάλλον δύσκολο να καθιερωθεί.

Αναλυτικά οι τραυματισμοί του:
2011-2012 γόνατο
2013 αρχες γόνατο
2013 μέσα του έτους σχίσιμο τετρακέφαλου και ρήξη τένοντα στο μηρό (έχασε ολη τη χρονιά, περίπου 9 μήνες)
2014 Αυγουστος προσαγωγοί
2014 Νοέβρης τρακάρισμα (λαιμός και κεφάλι ελαφρά)
2015 Μάρτιος-Απρίλιος γόνατο

http://outside90.com/the-curious-case-o ... tonis-110/
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thanos-xanthi έγραψε:
vs40 έγραψε:Μακάρι να ισχύει η είδηση για 5ετές με 200Κ μισθό. Αυτό είναι ακριβώς το καλό να αγοράζεις παίκτες όπως με νούμερα έχω γράψει σε πολλά ποστ (συγκριτικά με ελεύθερους παίκτες). Πολύ καλή περίπτωση. Είναι παίκτης χαρισματικός που μπορεί να παίξει από το 6 μέχρι τη θέση Πέλκα. Τρεξίματα, τεχνική, agressive μαρκάρισμα, φοβερές 40άρες μπαλιές - διαβήτη, μακρινό σουτ, πατάει περιοχή, σκοράρει, ντριπλάρει, έχει ταχύτητα, ευκινησία και νοοτροπία νικητή.

Όλα μένει να τα δούμε στο χόρτο. Ακόμη και να μη μας βγει στο επίπεδο ΠΑΟΚ, άνετα μπορεί να φύγει δανεικός, λόγω του μικρού του μισθού, και να ελπίζεις στην εξέλιξή του μιας που είναι μικρός.
ειλικρινα, χωρις διαθεση ειρωνιας αδερφε, πες μου οτι παρακολουθεις το αυστραλιανο πρωταθλημα!!!
εχεις περιγραψει καποιον παιχταρα λες και τον εζησες, αυτα δε βλεπονται απο βιντεακια, ψυχραιμια
ολα στο χορταρι θα φανουνε, εδω και ο μπαρμπαρουσης που ηρθε δε φανηκε καθολου
στοιχημα ειναι, γι αυτο το συζητουσαν κιολας για δανεικο η οχι
μα το ιδιο λεει και ο vs40...
οτι ολα θα κριθουν στο χορταρι,απλα για αυτα που δειχνει ο παιχτης ειναι πολυ καλα τα νουμερα που ακουγονται...

Η αποψη μου στο θεμα "ολοι στο χορταρι κρινονται" γιατι στον ΠΑΟΚ μπορει να φερουμε και το μεσι και να λεμε στο χορταρι θα κριθει.Βεβαια εχοντας καει στο χυλο φυσαμε και το γιαουρτι.

Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα του τι παιχτες φεραμε τα τελευταια χρονια.Δηλαδη μπορει τα ονοματα να ηταν μεγαλα αλλα απο ποδοσφαιρικη αξια μαλλον δεν ηταν τοσο μεγαλα.

To χω ξαναπει.ερχοντουσαν παιχτες που ειχαν αξια αλλα,κυριως μαλλον λογω συμβολαιων που παιρνανε,τους καναμε παιχταραδες.Ετσι φτασαμε να δινουμε τρελα λεφτα για καποιους ενω η αξια τους ηταν πολυ πιο κατω και το βιογραφικο μετριο προς το καλο.

Συμπερασματικα εχουμε να δουμε παιχτες ονοματα και στη θεωρια και στην πραξη απο την εποχη ζαγορακη βρυζα με κοντρερας-γκαρσια-κονσε οι οποιοι αποδωσανε και βαση ονοματος αλλα και στο χορτο.Για αυτο το λογο εχουμε μπει στο μοτο ολοι στο χορταρι κρινονται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ενα ενδιαφέρον αρθρο αυστραλού δημοσιογράφου για τον Τέρι Αντώνις.
Με λίγα λόγια περιγράφει την πορεία της καριέρας του και τους ΠΟΛΛΟΥΣ τραυματισμούς που είχε μέχρι σήμερα.
Καταλήγει λέγοντας οτι κάθε φορά που με τις εμφανισεις του καταφέρνει να τον καλέσουν στην Εθνική, συμπτωματικά περνάει ενα σοβαρό τραυματισμό και άρα είναι μάλλον δύσκολο να καθιερωθεί.

Αναλυτικά οι τραυματισμοί του:
2011-2012 γόνατο
2013 αρχες γόνατο
2013 μέσα του έτους σχίσιμο τετρακέφαλου και ρήξη τένοντα στο μηρό (έχασε ολη τη χρονιά, περίπου 9 μήνες)
2014 Αυγουστος προσαγωγοί
2014 Νοέβρης τρακάρισμα (λαιμός και κεφάλι ελαφρά)
2015 Μάρτιος-Απρίλιος γόνατο
Ειδικα αν ειναι να κανεις και 24ωρα ταξιδια, Αντωνι, ξανασκεψου το..
ΠΑΟΚ εσυ, εσυ, γαμ# την Εθνικη..

Υ.Γ. τον φοβαμαι στα ιατρικα που θα περασει αυτες τις μερες..
ABOLEYTOI
"Antonis also holds a Greek passport"

Λογικα με το που θα προσγειωθει... θα τον παρουνε φανταρο.
:lol: :lol: :lol:
pisakaipoupoula
Για Αντώνη δε ξέρω, για τον άλλον τον Τσίμιροτ έκατσα κ είδα ολόκληρα ματς της Σαράγεβο και με Ατρόμητο και κάτι άλλα.
Το παιδί δε θυμίζει καθαρό 6άρι δεν είναι πολύ aggressive που λέμε, είναι ντελικάτος κ ξέρει μπάλα, με δυο λόγια 8αρίζει πολύ, όχι ότι δε μαρκάρει καλά...τακτικά είναι αρκετά καλός, ξέρει πότε να τρέξει, έχει μεγάλη επιτάχυνση κ πολύ καλές πάσες...
vs40
Εγώ τολμώ να πω. Δεν είδα από κανέναν άλλο παίκτη που πήραμε τέτοια ποιότητα. Ο παίκτης όμως σίγουρα θέλει 1 χρόνο προσαρμογής. Μην αρχίσουμε τις αηδίες για Μπαρμπαρούσηδες. Είναι 21 στα 22 το παλικάρι. Ξέρει πολύ μπάλα. Το μόνο που θέλει για να βγάλει αυτά που είπα και βλέπω, είναι στήριξη και όχι μουρμούρα.

Συμφωνω και με τους δυο, ειδικα ο Αντωνης δειχνει να εχει τρομερη ποιοτητα..
Για τον Τσιριμωκο πιστευω πως πηραμε τον Xavi-Koke των φτωχων..

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, κανεις (μαζι και ο Σαμπο) τους δε φαινεται να ειναι βραχος-σκυλι του πολεμου αμυντικα..
Με μια εξαιρεση τον Τσιριμωκο που φαινεται πως μπορει να κανει key interceptions και μπορει να ειναι το μηχανακι λογω και των απιστευτων φυσικών προσόντων που εχει (Στα εργομετρικά τεστ αντοχής VO2 max, που εξετάζουν το μάξιμουμ ποσοστό οξυγόνου που μπορεί να στείλει η καρδιά στους μύες και το οποίο μπορεί να καταναλωθεί για παραγωγή ενέργειας, ο Τσίμιροτ μετρήθηκε με 72..)

Παντως το μοναδικο σκυλι του πολεμου που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο χωρο του κεντρου, ειναι ο Κατσε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εντελώς τυχαία κάνοντας μια μίνι έρευνα περί Αντώνη, διάβασα το ίδιο άρθρο.

Πράγματι είχε τραυματισμούς. Ήταν, ΟΜΩΣ, τραυματισμοί που δεν δείχνουν κάποια ιδιαίτερη σοβαρή ευαισθησία. Οι σοβαροί του που τον κράτησαν μήνες έξω, ήταν χτυπήματα και ατυχίες. Δε σχίζονται κάθε μέρα μύες, ούτε είναι αδύνατο να θεραπευτεί αυτό.

Οι τραυματισμοί στο γόνατο τί ακριβώς ήταν; Ερωτηματικό εδώ αλλά δεν ήταν αυτοί που τον κράτησαν τόσο καιρό εκτός.

Αν λοιπόν εξεταστεί ενδελεχώς και είναι υγιής, ΟΛΑ τα άρθρα απο Αυστραλία μιλάνε για διαμάντι εντός γηπέδου. Κι εδώ που τα λέμε, και τα βίντεο αυτό δείχνουν, όσο παραπλανητικά κι αν μπορούν να είναι.

Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά και να είναι μια συμφέρουσα οικονομικά συμφωνία ώστε να αποφύγουμε κινδύνους. Οι μεταβιβάσεις που βλέπω πάντως στο γήπεδο είναι κατά ΠΟΛΥ ανώτερες απο την ποιότητα που μέχρι τώρα είχαμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

2 πωλησεις καλες καναμε κ καλυφτηκε το μπατζετ οποτε κανενα ρισκο.. ετσι κ αλλιως αναμενουμε μπαμ μπουμ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

simba , ο Τσιμιροτ μπορει να μην ειναι σκυλι του πολεμου αλλα μπορει να γινει στην εξελιξη του.
Οι ποδοσφαιριστες των βαλκανιων εχουν αλλο αιμα ,
ενας βοσνιος μπορει να γινει aggresive midfielder , ενω ενας ίβηρας με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

παίρνουμε πολλούς παίχτες σε τέτοια ηλικία, που έστω και ένας να βγει και να πουληθεί, θα καλύψει τα έξοδα απόκτησης όλων τους

εμένα αυτό μου φτάνει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Dimg4 έγραψε:2 πωλησεις καλες καναμε κ καλυφτηκε το μπατζετ οποτε κανενα ρισκο.. ετσι κ αλλιως αναμενουμε μπαμ μπουμ

Με την καμια αδερφε. Τ λεφτα που πηραμε ειναι πολυ λιγοτερα απ οσα συνολικα δωσαμε κ θα δωσουμε.
Ασε που δε μπορεις να αντισταθμισεις τα εξοδα αγορων με οσα εξοικονομησαμε απο συμβολαια. Δεν ειναι το ιδιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”