Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μα αυτό είναι το θέμα. Ειδικά τον χαφ που ανακοίνωσαν ότι θα ερχόταν το περασμένο Σάββατο...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ mariotsaggal91

Πολλά μπράβο φίλε για όσα έγραψες πιο πάνω.
Σωστή νοοτροπία.
Να στηρίξουμε την ομάδα που είναι άριστη και το Σάββατο δίνει σημαντικό αγώνα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mitsotakis έγραψε:Kαι να μην έρθει ο Μπλάνκο, ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Και να πάει στο γαύρο ,ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Και να χάσουμε το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Και να πάμε στη Γ Εθνική αν φύγει ο Σαββίδης, ΠΑΟΚ θα είμαστε και στα τσιμέντα!

Με συγχωρείς, ρε φίλε, αλλά δεν είσαι ΠΑΟΚ. Σταρχιδιστής είσαι. Αυτή η λογική του χάσω- κερδίσω ΠΑΟΚ είμαι, δεν ταιριάζει με τον οπαδισμό και τον αθλητισμό. Αν δεν τρελαίνεσαι όταν ο ΠΑΟΚ χάνει ακόμα και στο τάβλι , δεν είσαι ΠΑΟΚτσής. Ακόμα κι αν πας συνέχεια στο γήπεδο.
Ενω αν λείπεις στις χαρές και κραζεις τους παντες και τα παντα μετα απο καθε ηττα εισαι? ;)

mariotsaggal91 +1926
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όντως πολύ καλή η τοποθέτηση του Μάριου του 1991.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

έχουμε ένα ανεξήγητο ( κατ'εμέ) άγχος που δυστυχώς δε μας αφήνει να χαρούμε την όλη φάση και να γελάσουμε και λίγο με αυτά που γίνονται και βγαίνουν προς τα έξω , γύρω μας !!!

Μια σκέψη - απάντηση σε όσους φίλους βιάζονται να έρθουν μεταγραφές για να παίξουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά μέσα στον Ιανουάριο.... Αν πάρεις πχ το Μπλάνκο που από ότι διάβασα έχει παίξει 6 παιχνίδια το τελευταίο 12μηνο , με 2 προπονήσεις θεωρείτε ότι θα μπει τη Κυριακή με το Πανιώνιο και θα κάνει τη διαφορά? Νομίζω είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.

Δεν είμαι προπονητής ούτε και ειδικός. Αλλά εμπειρικά πλέον , υπολογίζω πάρα πολύ πλέον το παράγοντα προσαρμογή , δέσιμο και προσαρμογή του παίκτη του σύνολο . Για αυτό το λόγο δε τρέφω αυταπάτες και είμαι διατεθειμένος να περιμένω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ώστε να έχω αυξημένα ποσοστά επιτυχίας στις μεταγραφές και να μη ψάχνω σε 6 μήνες τρόπους να λύσω συμβόλαια. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία για άσκοπες καθυστερήσεις ή για ασυνεννοησίες μεταξύ των υπευθύνων του σχεδιασμού. Δε νομίζω όμως ότι αυτό είναι το case στη περίπτωσή μας , απλά εξαντλούμε περιθώρια για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές και στα καλύτερα δυνατά χρήματα

Αυτά από μένα ....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε:
mitsotakis έγραψε:
Ενω αν λείπεις στις χαρές και κραζεις τους παντες και τα παντα μετα απο καθε ηττα εισαι? ;)

mariotsaggal91 +1926
Σωραιος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το "στεναχωριέμαι" και το "κλαίγομαι σαν γκομενίτσα" είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Άλλο το να χαλιέσαι που έχασες και άλλο το να φέρνεις την καταστροφή.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λυπάμαι τους ΑΡΔ που βρίσκονται στο αεροδρόμιο με -2 °C να περιμένουν τις μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

danirifle έγραψε:ο μπλάνκο να θυμίσω ότι πιάνει θέση ξένου, καθώς αν δε με απατάει η μνήμη μου δεν έχει κοινωτικό διαβατήριο
καλός παίχτης...
παίζει δεξιά..
ποιανού η θέση τρίζει????? :D :D :D :D
Ο βιερινια ομως εχει κοινωτικο διαβατηριο αρα ισως ερθουν και οι δυο
Αρχιζει να μ αρεσει το σχεδιο της ΠΑΕ :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

giapas έγραψε:Μια σκέψη - απάντηση σε όσους φίλους βιάζονται να έρθουν μεταγραφές για να παίξουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά μέσα στον Ιανουάριο.... Αν πάρεις πχ το Μπλάνκο που από ότι διάβασα έχει παίξει 6 παιχνίδια το τελευταίο 12μηνο , με 2 προπονήσεις θεωρείτε ότι θα μπει τη Κυριακή με το Πανιώνιο και θα κάνει τη διαφορά? Νομίζω είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.
Γιάννη έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι μεταγραφές δεν αποβλέπουν μόνο στο ότι ο παίκτης θα είναι ετοιμοπόλεμος μέσα στον Γενάρη, αλλά στο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και του χρόνου στο Ch.L. έχουν δηλαδή μια βαθύτερη προοπτική. Ο προπονητής, πριν δώσει την έγκρισή του οφείλει να δει σε ποια φυσική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και να υπολογίσει πότε θα μπορεί να παίξει με την ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον ΑΑ. Εφόσον έδωσε το ΟΚ σημαίνει ότι ο πάικτης μπορεί να βοηθήσει.
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και του χρόνου στο Ch.L. έχουν δηλαδή μια βαθύτερη προοπτική.
Το θέμα είναι ο παίκτης να μη ξενερώσει και να αρχίζει διάφορα αν δεν παίξουμε τελικά ομίλους C.L.!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Πιστευω οτι ο μπλανκο ειναι ενας απο τους παιχτες που συζηταμε απο το πανω ραφι. Επισης πιστευω οτι δεν ειναι ο πρωτος στην λιστα απο τους παιχτες που ψαχνουμε στην συγκεκριμένη θεση. Επισης πιστευω οτι η ΠΑΕ διέρρευσε το ονομα του πρωτον για να μας δειξει τι παιχτες κυνηγάμε και δευτερον για να αυξήσει την πιεση της στον νουμερο 1 στοχο να απαντησει. Ολα αυτα ειναι διαισθηση και τιποτα παραπανω.

Επισης πιστευω οτι το μαι θα ειμαστε πολυ καλα...

Τελος ΠΙΣΤΕΥΩ οτι Γ@μιεται ολος ο πειραιας!!!

Για αυτο πιστευε και μη ερευνα...
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Εμείς έχουμε φάει τα νύχια μας απο την αγωνία, αλλά αυτό που τραβάνε οι ΑΡΔ με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη @αυλα!!!
Μπαρκαρούτσος

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πιστευω οτι ο μπλανκο ειναι ενας απο τους παιχτες που συζηταμε απο το πανω ραφι. Επισης πιστευω οτι δεν ειναι ο πρωτος στην λιστα απο τους παιχτες που ψαχνουμε στην συγκεκριμένη θεση. Επισης πιστευω οτι η ΠΑΕ διέρρευσε το ονομα του πρωτον για να μας δειξει τι παιχτες κυνηγάμε και δευτερον για να αυξήσει την πιεση της στον νουμερο 1 στοχο να απαντησει. Ολα αυτα ειναι διαισθηση και τιποτα παραπανω.

Επισης πιστευω οτι το μαι θα ειμαστε πολυ καλα...

Τελος ΠΙΣΤΕΥΩ οτι Γ@μιεται ολος ο πειραιας!!!

Για αυτο πιστευε και μη ερευνα...

Εγώ πιστεύω ότι το έκανε για να πονοκεφαλιάζουν πρωί-βράδυ οι mods και οι admins του PAOKmania.
Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα... :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
giapas έγραψε:Μια σκέψη - απάντηση σε όσους φίλους βιάζονται να έρθουν μεταγραφές για να παίξουν και να βοηθήσουν ουσιαστικά μέσα στον Ιανουάριο.... Αν πάρεις πχ το Μπλάνκο που από ότι διάβασα έχει παίξει 6 παιχνίδια το τελευταίο 12μηνο , με 2 προπονήσεις θεωρείτε ότι θα μπει τη Κυριακή με το Πανιώνιο και θα κάνει τη διαφορά? Νομίζω είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο.
Γιάννη έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι μεταγραφές δεν αποβλέπουν μόνο στο ότι ο παίκτης θα είναι ετοιμοπόλεμος μέσα στον Γενάρη, αλλά στο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και του χρόνου στο Ch.L. έχουν δηλαδή μια βαθύτερη προοπτική. Ο προπονητής, πριν δώσει την έγκρισή του οφείλει να δει σε ποια φυσική κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και να υπολογίσει πότε θα μπορεί να παίξει με την ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον ΑΑ. Εφόσον έδωσε το ΟΚ σημαίνει ότι ο πάικτης μπορεί να βοηθήσει.

Ακριβώς αυτό είναι το επιχείρημά μου Αποστόλη για αυτό και δήλωσα ότι δε κατανοώ τη βιασύνη. Όποιον και να πάρεις , χρειάζεται χρόνος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”