Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κουλης έχει αλλά ζόρια να μην χαλάσει χατήρι στον κουμπαρο του τον εσκομπαρινακη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Η Άννα η καραμανλη θα δώσει λύση με κυβέρνηση ΝΔ :) :) αυτήν έτοιμαζουν
×+++++××++++++++
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για τον ορισμό
Για το… δύσκολο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη

Μπορεί η ΕΠΟ στη δική της εκδοχή όσων έγιναν σήμερα στα γραφεία της να μιλάει για «φαντάσματα του παρελθόντος», ωστόσο τα… φαντάσματα επέστρεψαν σίγουρα στους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών για την 7η αγωνιστική.

Ο πιο ιδιαίτερος ορισμός έχει γίνει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, με την ομοσπονδία να προχωράει σε μία συστημική επιλογή με τον Λαμπρόπουλο.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους εκλεκτούς για το… δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, στιγματισμένοι είναι και οι βοηθοί Βέρρης και Τζαφόλιας, με το σύστημα να συνεχίζει να δείχνει τα… δόντια του και τις αντοχές του, στέλνοντας μήνυμα ότι παραμένει ζωντανό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι και πάλι δε λείπουν από τους ορισμούς, έστω και ως τέταρτοι, οι Μήτσιος και Δελφάκης, διαιτητές που έχουν δείξει τα... χαρίσματα τους.

Στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς μία αρκετά «απαιτητική» αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο θα έχει και τους κατάλληλους διαιτητές…
Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι φιντανι θα βάλουν να μας σφυρίξει την άλλη βδομάδα στο τηγάνι :twisted:
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Εδώ παπάς , εκεί παπάς...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ κουράστηκα πάντως ,αηδι; καταντησε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Την Κυριακή πάντως, ο γνωστός σκώληξ Κύζας από Δράμα. Προβλέπεται πολύ ατιμώρητο κλωτσίδι από τις γριές.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Τελικώς είδαμε το τυράκι. Η φάκα ήταν ο νόμος του Κοντονή το 2015, που ανέστησε το νόμο Ορφανού.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλά τώρα μπορεί να λέμε πολλά για τον κοντονη αλλά τα έβαλε με το τέρας της ΕΠΟ και στο τέλος θα πετύχει κάτι ορφανοι και κάτι ανουλες που έρχονται μόνο για γέλια και για κλάματα είναι..... Ο κοντονης είναι μόνος από τον συριζα που προσπάθησε να πολεμήσει την σαπίλα παρ όλα τα λάθη του έφερε αποτελέσματα και στο τέλος θα δικαιωθει...
Κώστα με την Αννουλα προκοπή δεν γίνεται και μπροστά της ο κοντός κοντονης φαίνεται χαιλαντερ......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι επι Κοντονή και σφαχτήκαμε στο κύπελλο, και τιμωρηθήκαμε με -3 και μας τιμώρησε και την Θ4. Από λεονταρισμούς χορτάσαμε, αλλά μόνον εμείς την πληρώνουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μετά και από τις σημερινές εξελίξεις έχω πειστεί ότι στο μπουρδέλο μας τίποτα ποτέ δε θα αλλάξει.
Υποτίθεται εδώ και 1-2 χρόνια , έχει υπάρξει συνασπισμός για να ρίξουν τη ΕΟ . Μεγάλος κόπος έγινε για να γυρίσουν οι Ενώσεις , σίγουρα πάρα πολλοί ασχολήθηκαν και έτρεξαν με τους αντίστοιχους πόρους.

Και πάνω που φαίνεται πως θα πάνε στα τσακίδια και δε θα έχουν που να κρυφτούν , έγινε η τρίπλα με τη FIFA. Η οποία FIFA , για ποιό λόγο δεν έβαζε διοικούσα επιτροπή τόσα χρόνια που οι άλλοι κάνανε πάρτυ; Για ποιό λόγο και με ποιό σκεπτικό η προσωρινή διοίκηση θα έχει ετήσια θητεία;

Με όση λογική μπορώ να σκεφτώ αυτή την άσχημη ώρα , θεωρώ πως ο χοντρός πρέπει να έχει απειλήσει θεούς και δαίμονες ώστε να μη γίνουν οι εκλογές και βγει οριστικά απο το παιχνίδι. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση Ιβάν και τίγρη τούτη τη στιγμή , να έχουν κάνει τέτοιο αγώνα και να τρώνε άλλη μια χρονιά στη μάπα την ΕΟ. Η οποία ΕΟ , πιθανολογώ , θα παίξει το χαρτί της ομοψυχίας και σύμπλευσης ...ουδετερότητα και καλά. Αυτό όμως που περιμένω είναι πως η όποια ουδετερότητα στα χαρτιά , θα καταστρατηγηθεί λόγω κεκτημένης ταχύτητας..λόγω αδράνειας. Αν δεν υπάρξουν παραδειγματικές καμπάνες σε όσους "αδικούν" τους υπόλοιπους , ή σε όσους ευνοούν το γαύρο , τα κοράκια δε θα αλλάξουν τροπάρι.

Τολμώ να πω ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο βάζελος και βάζω και στοίχημα πλέον. Θα χάσει ο γκει ένα , θα φανεί ότι και καλά έφτιαξαν τα πράγματα κι όλα καλά. Του χρόνου έχει ο θεός. Έτσι κι αλλιώς φάνηκε νωρίς πως ο μπινες ο τουιτης εγκατέλειψε νωρίς τη συμμαχία Ιβαν - τιγρη... Βλέπω γενικά κυνηγητό σε εμάς και την ΑΕΚ και αντίστοιχα μοιρασμένη αβάντα στους βρυκόλακες για να το σηκώσει τελικά ο τουιτης. Θα το βουλώσει ο τοιυιτης , ο εσκομπαρ θα χάσει ένα για ξεκάρφωμα και οι δικέφαλοι θα μείνουν στην εσωστρέφεια που δε κατάφεραν να κάνουν τίποτα στο νέο "καθαρό" πρωτάθλημα.Έτσι κι αλλιώς οι αγωνιστικές διαφορές πλέον είναι ελάχιστες - φροντίσαμε κι εμείς και η κούλα για αυτό με τις μεταγραφές που κάναμε. Και θα έχεις τα πουστράκια κοκκινοπράσινους με τα παπαγαλάκια τους να κλαίγονται συνεχώς για τη διαιτησία - ήδη δίνουν ρεσιταλ οι αρδ τους.

Το συμπέρασμα που και πάλι φτάνω είναι πως γαμιέται όλο το πουστολίμανο και η μαφία της ΦΙΦΑ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όχι φίλε σφαγες είχαμε μια ζωή έστειλε τον σαρρη έστειλε τον γκιρτζικη και είναι θέμα χρόνου που πάει δυστυχώς λίγους μήνες μετά να φύγει οριστικά η γαγκραινα.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΤΥΧΑΊΟ? δε νομίζω.... Αηδιαστικη φίλο γαβρικη στάση και του μετροκολης με Γρηγόριαδη Κανελακη καμορα ραπτοπουλο.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δε καταλαβαινω μερικα αρδ γιατι αρχιζουν και λενε "διαφορα" για Ιβαν κτλ και αντιπολιτευση ενω δεν καταλαβαίνουν (;) οτι εννοείται πως απο τη στιγμή που μπηκαν σε ενα αγωνα θα πηγαιναν να τον κερδίσουν με τους όρους που (έστω) ίσχυαν, κάτι άσχετο απο το πως πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είναι κανονικά η εκλογική διαδικασία.

εκτός αν τους εν λόγω αρδ τους αρέσει η κατάσταση όπως διαμορφώνεται. :twisted:

υγ : όντως, το αμέλησα. πολλά + στον giapas.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω οτι εάν άλλαζα απλά το giapas με το bane1980 θα είχα έτοιμο post για τις τελευταίες εξελίξεις.

Μιλημένα όλα, για αυτό και ο τουίτη έπαιξε ρέστα φέτος για να μην χάσει από δική του ανικανότητα το κοκκαλάκι που θα του ρίξουν να γλύψει. Το είπα και πριν, τώρα που δεν είναι σίγουρα τα 20 των ομίλων, χαλαρά θα χαρίσει 1-2 ο εσκομπάρ για ξεκάρφωμα.

Δυστυχώς για φέτος δεν βλέπω προκοπή, ίσα ίσα, εμάς σφαγή, την κούλα 50-50, το ζέλο βόλεμα, οπότε θα σου πουν και από πάνω "τι μιλάς, εσύ είσαι ο τρελός που πάλι παραπονιέσαι, κανείς άλλος δεν μιλάει".

Απλά μου κάνει εντύπωση πως οι Πόντιοι έπαιξαν τα ρέστα τους σε αυτό και έφαγαν τέτοια τρίπλα που θα τη ζήλευε ακόμα και ο Ροναλντίνιο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Προσυπογραφω μετα λυπης το κειμενο του giapas...
Ας βλέπουμε τουλάχιστον λιγο καλη μπαλιτσα, να βγαζουμε λιγο τρελα στο γήπεδο κ βλεεεεεπουμε..

Υ.Γ. Κατ, παρα καμια 80αρα likes ( youtube+ fb), 5-6 ατομα που σχολιασαν στα σοσιαλ μυδια (εκ των οποιων κ ενας σημαινων Τζαμαλ) μας κατακεραυνωσαν το συνθημα :mrgreen:
Δε γαμεις, δε μασαμε!

Πολυ καλη και η νεα στροφή, θα την προσθεσω στην περιγραφη... ;)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς...βλέπουμε.

Δεν αποκλείω να πέσει τελικά η ΕΟ, αλλά όχι αρκετά σύντομα μέσα στη χρονιά ώστε να παιχτεί το πρωτάθλημα 50-50.

Θα μου πεις κάλλιο αργά παρά ποτέ και θα πω καράβι που αργεί σκατά φέρνει

Θα μου πεις τόσα χρόνια περίμενες, οι λίγοι μήνες παραπάνω σε έφαγαν;

Και θα πω ναι, γιατί δεν θα βγάλω τα λυσσακά μου και φέτος με τα όργια μέσα στη μούρη μας. Βόλλευ και σώας τας φρένας. Α, και Ευρώπη, ναι, Ευρώπη βεβαίως βεβαίως. Το νου σας ρεμάλια στην Ευρώπη φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”