31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από prist64 »

Ο Τζαβελλας μετα το ματς στην Τριπολη,δεν υπαρχει για μενα.

Η πλακα ειναι οτι περα απο αυτους που τον κραζανε,δικαιως κατ' εμε,
και συνεχιζουν,δωσανε τροφη στους εργολαβους υπερασπιστες του Σαλπι
να συνεχισουν το εργο τους σ' αυτο το τοπικ.

Θα κανω μια ερωτηση αλλά θελω "μπεσαλιδικη" απαντηση.

Εαν καποιος απο τους φιλους συμφορουμιτες ηταν:
προπονητης,ιδιοκτητης,προεδρος,ΤΔ ή ακομη και σαν φιλαθλος
και χρειαζοτανε να αποκτηθει αρ μπακ ή σεντερ μπακ,
υπαρχει εστω και ενας που θα επαιρνε στην ομαδα του τον Τζαβελλα?

Μπεσα ομως.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πακέτο με Νίκο Σπυρόπουλο πάτερ

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρωτα απο όλα διαφωνώ καθετα με τη λογική αυτη περι σαλπι που εκφραζεις. καθετα, οριζόντια και γενικα σε οτι διασταση θελεις. Και επιτελους, ας τελειωνουμε με αυτη την κατασταση. επιτελους.

δευτερον, στην ερωτηση σου. αν η λογικη ελεγε να δωσουμε βαρυτητα σε ελληνες παιχτες, τοτε και μονο η απαντηση θα ηταν ναι. και πιστευω ετσι σε καλυπτω στην απορια σου.

τριτον και τελευταιο. και εγω εκεινο το διαστημα τα ειχα μαζι του. οχι για την τριπολη (τοσο) και τα λοιπα, αλλα κυριως γιατι χωρις να εχει αισθηση ευθυνης, εβγαλε τα εσωτερικα της ομαδας στο ιντερνετ.

ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι επειδη με ενα προπονητη ηταν στα μαχαιρια δεν θα αφησω τον νεο προπονητη να τον κρινει. και εφοσον κρινει οτι του κανει, καλως. εφοσον οχι, να παει στην ευχη της παναγιας.

ΕΠΙΣΗΣ, δεν καταννοω την αγωνια μερικων για να βρουμε τον νεο σαλπι. εκτος αν μονο ετσι γεμιζουν την ψυχουλα τους. που δεν το πιστευω.

αυτα απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κεφάλια -γκολ
η κεφαλοκλειδωμα σημερα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:πρωτα απο όλα διαφωνώ καθετα με τη λογική αυτη περι σαλπι που εκφραζεις. καθετα, οριζόντια και γενικα σε οτι διασταση θελεις. Και επιτελους, ας τελειωνουμε με αυτη την κατασταση. επιτελους.

δευτερον, στην ερωτηση σου. αν η λογικη ελεγε να δωσουμε βαρυτητα σε ελληνες παιχτες, τοτε και μονο η απαντηση θα ηταν ναι. και πιστευω ετσι σε καλυπτω στην απορια σου.

τριτον και τελευταιο. και εγω εκεινο το διαστημα τα ειχα μαζι του. οχι για την τριπολη (τοσο) και τα λοιπα, αλλα κυριως γιατι χωρις να εχει αισθηση ευθυνης, εβγαλε τα εσωτερικα της ομαδας στο ιντερνετ.

ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι επειδη με ενα προπονητη ηταν στα μαχαιρια δεν θα αφησω τον νεο προπονητη να τον κρινει. και εφοσον κρινει οτι του κανει, καλως. εφοσον οχι, να παει στην ευχη της παναγιας.

ΕΠΙΣΗΣ, δεν καταννοω την αγωνια μερικων για να βρουμε τον νεο σαλπι. εκτος αν μονο ετσι γεμιζουν την ψυχουλα τους. που δεν το πιστευω.

αυτα απο εμενα.
Πρωτον,δεν υπαρχει λογικη Σαλπι,μας τελειωσε.
Τοσο καιρο ομως που εβγαιναν οι γνωστοι σε διαφορα τοπικ
και λεγανε να δουμε τωρα ποιον θα κραζουνε δεν ειδα απαντηση.
Τελικα τα παλληκαρια,βρηκαν ενα "θυμα" να υπερασπιζονται.

Δευτερον,διπλωματικη απαντηση,άλλα λογια ν' αγαπιομαστε.
Δηλαδη αν εξαρτιοταν απο σενα,θα επαιρνες τον Τζαβελλα?
Μη μου πεις παλι για Ελληνες παικτες,γιατι εχει 40 καλυτερα σεντερ μπακ.

Τριτον,τωρα όλα καλα?
Να του δωσουμε συγχωροχαρτι?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν θα τον έπαιρνα; Εξαρτάται τις εναλλακτικές μου

Αν θα τον κρατούσα; Όσο δεν έχω κάποιον καλύτερο, εννοείται. Και προσωπικά μου αρέσει στους τελευταίους αγώνες

Δεν είναι το σέντερ μπακ που φαντάζομαι στον ΠΑΟΚ, αλλά δε θα χαλάσω την καρδιά μου αν παίζει. Υπήρχαν και χειρότερα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1.Το δεδομένο όμως ότι υπερασπιζονται,όπως σου αρέσει να λες, και άλλους πχ αρνεσεν,τούντορ κτλ μήπως αναιρεί αυτό που λες; Μήπως δεν Είναι Ενα το... Θύμα αλλά μια γενικότερη τάση μη απαξίωσης στελεχών της ομάδας? Άλλωστε ο καθένας έχει το δικό τούντορ σκέψης και αντίληψης έννοιων όπως πχ προστασία της ομάδας.;) ας ξεκολλαμε από τέτοιες στειρες λογικές λέω εγώ... :) ας προχωρησουμε μπροστά... :roll:

2.καθόλου διπλωματική αν ανατρέξεις στη τότε μεταγραφική περίοδο ακόμα δε και τις τότε δηλώσεις του μεγαλομετοχου. Το ότι απάντησα υποθετικα δεν σημαίνει ότι αναφερόμουν και σε υποθετικό σενάριο.

3. Όχι.ίσα ίσα.η αγωνιστική του απόδοση πλέον κρίνεται πολύ πιο αυστηρά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μα οταν φυγει ο τζαβελλας θα θυμηθουμε τον σκονδρα για εναν πανυγηρισμο με ατρομητο και παει λεγοντας ......ας ασχοληθουμε με τους μεταναστες -προσφυγες -λαθρομεταναστες- τζιχαντιστες μπας και αφησουμε την ομαδα ησυχη να δουλεψει ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 12 Σεπ 2015, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

prist64 έγραψε:Ο Τζαβελλας μετα το ματς στην Τριπολη,δεν υπαρχει για μενα.

Η πλακα ειναι οτι περα απο αυτους που τον κραζανε,δικαιως κατ' εμε,
και συνεχιζουν,δωσανε τροφη στους εργολαβους υπερασπιστες του Σαλπι
να συνεχισουν το εργο τους σ' αυτο το τοπικ.

Θα κανω μια ερωτηση αλλά θελω "μπεσαλιδικη" απαντηση.

Εαν καποιος απο τους φιλους συμφορουμιτες ηταν:
προπονητης,ιδιοκτητης,προεδρος,ΤΔ ή ακομη και σαν φιλαθλος
και χρειαζοτανε να αποκτηθει αρ μπακ ή σεντερ μπακ,
υπαρχει εστω και ενας που θα επαιρνε στην ομαδα του τον Τζαβελλα?

Μπεσα ομως.
ναι..εγώ.
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Αυτοί που υπερασπιζόταν τον Κυριακούλη τον Μπρούνο τον Βιβιαν τον Δημήτρη τον Εττο τον Σπυροπουλο τον Κατσουράνη είναι αυτοί που είναι υποστηρικτές του Διεθνή παίκτη που ήρθε στην ομάδα μας και από τότε δεν είναι διεθνής , ίσος όλοι αυτοί οι παίκτες να πιεστήκαν από εμάς τους κακούς φιλάθλους και να είχαν μειωμένη απόδοση σε συγκεκριμένα κρησιμα παιχνιδια αυτό δεν έγινε σκόπιμα αλλά έγεινε...... Φέτος ο Αθλητικός Διευθυντής είπε ότι ξεκινά από την άμυνα τέρμα και κεντρικούς αμυντικούς τέρμα πήραμε και θα κριθεί , όμως ενώ το σύστημα του προπονητή είναι με 3 κεντρικούς πήραμε μόνο ένα ο οποίος παραμένει παροπλισμένος και ο προπονητής κάνει πειράματα στο πρωτάθλημα......
Εαν ήταν ανεκτοί οι υπάρχοντες αμυντικοί δε θα υπήρχε πρόβλημα , όμως η άμυνα μας μέχρι στιγμής θυμίζει παιδική χαρά ........
Γεννιούνται αρκετά ερωτηματικά γιατί για τέταρτη συναιχόμενη χρονιά πίσω γίνονται λάθη στο σχεδιασμό 1η Κουμαλό Βιβιαν 2η δεν πήρα αμυντικό παρά 4 αριστερα μπακ πέρυσι τα ίδια .........φέτος τπτ.....
γαιτί ;
Δε νομίζω ότι το αλεξικέραυνο Αθλητ Διευθυντης θα σταματήσει εκεί την οργή του κόσμου αν συνεχιστούν οι γελοιότητες στην άμυνα..........
Είδη χαθήκαν 2 κρίσιμα ματς από τα πειράματα

Για ένα ΠΑΟΚ δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και πρωτάθλητη!

Δε ζητάμε να έχουμε την τέλεια άμυνα να μην τρώμε ηλίθια γκολ από προσωπικά λάθη γκολ ζητάμε !!!! βασικά πράγματα......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δηλαδη θες να πεις οτι τον σχεδιασμο δεν τον κανει ο αρνεσεν αλλα καποιος αορατος πισω απο τις κουιντες και το κανει χρονια τωρα ......
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

τι λες ρε παιδί μου!!! :lol: :lol: :lol:
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Χωρικός έγραψε:τι λες ρε παιδί μου!!! :lol: :lol: :lol:

Η ειρωνία είναι θέμα χωριατομαγκιάς ; απορώ οι αυστηροί μοδ τι κάνουν
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

έλα ντε! ;)
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

chris.paok.mytilene έγραψε:
Χωρικός έγραψε:τι λες ρε παιδί μου!!! :lol: :lol: :lol:

Η ειρωνία είναι θέμα χωριατομαγκιάς ; απορώ οι αυστηροί μοδ τι κάνουν
Εσύ πρωτευουσιάνε που ειρωνευεσαι τον Άρνεσεν, παίχτες της ομάδας και κλαιγεσαι για μοδς προς μέλη που δε λένε τιποτα κακό, εισαι φοβερος μάγκας... μπράβο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”