Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ο Παναθρακικός από το 24΄ είναι μπροστά 1-0 μέσα στη Βέροια
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Βλεποντας στο χθεσινο Μπαρτσα-Ρεαλ τον Βαραν μια φραση μου'ρθε στο μυαλο:
''ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται..."
για τους φωστηρες που φαγανε πουστικ@ τον Τρανσυλβανο και τα παρατρεχαμενα παπαγαλακια-ΑΡΔ...
Περαστικα μας και να τους χαιρομαστε αδερφια!!
για τους φωστηρες που φαγανε πουστικ@ τον Τρανσυλβανο και τα παρατρεχαμενα παπαγαλακια-ΑΡΔ...
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ο ατρόμητος στον α γυρο καθαριζε τα ματς στα τελευταία λεπτά τωρα δεν του καθετε τίποτε ο αστερας τωρα κανει το ιδιο οχι βεβαια οτι δεν εχει καλη ομάδα αλλα εχει ρεντα το γκολ με την λεβαδια ηταν στεκια απο αγωνα μπιλιάρδουkarlat85 έγραψε:1-2 η τρίπολη με ναβαρο στο 89

- kataramenos5
stephanos έγραψε:Από το παραπάνω θέμα του gazzetta:
Δεν τελείωσαν εκεί όμως οι «καυτοί» διάλογοι αφού στη συνέχεια υπήρξε αναφορά και για τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Πήδουλα και την συμπεριφορά του. Ο Θωμάς Τσίτας ήταν αυτός που μίλησε και είπε: «Εγώ έχω πρόβλημα με τον κ. Πήδουλα. Δεν με βοηθάει αντίθετα με τσιγκλάει συνέχεια και μου δημιουργεί πρόβλημα»
Ο Τσίτας και ο Πήδουλας. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι:
[youtube]3zwe0fYcs9w[/youtube]

Ωραίος όπως κι ο ρομαν.Ακου CATιδης.
Με ΤΙ τον "τσιγκλαει" ο Πήδουλας?

να πληρωσει ο σαββιδης να το φερει για σκαουτερ.οποτε ακουγεται το ονομα του τρανσυλβανου ειναι για παικτες που εβγαλε.ποτε για το ποδοσφαιρο που επαιξε.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Βλεποντας στο χθεσινο Μπαρτσα-Ρεαλ τον Βαραν μια φραση μου'ρθε στο μυαλο:
μακαρι να τον φερει για σκαουτερ.δεν νομιζω οτι ειναι πιο υποτιμητικο απο το να παριστανεις τον προπονητη των βεδουινων.ισα ισα θα αναστησει και την καριερα του,γιατι σαν προπονητη δεν ειδα και καμια σοβαρη ομαδα να ενδιαφερεται.
αλλωστε ετσι ελεγαν και για τον καθηγητη τεν κατε.οτι αυτος ηταν που τα εκανε ολα στην μπαρτσα.ο ραικαρντ ηταν μαριονετα του.εβγαλζε παικτες εκανε συστηματα.και μετα τη βαζελα πηγε να προπονησει χελωνονιντζακια.
πως γινεται μονιμα οι καθηγητες να εχουν τα προβληματα..τυχαιο μαλλον.
δεν ξερω τι σκΑτα πουστιες εκανε ο βρυζας αλλα ο και ο μπολονι εδω και καμποσα χρονια που η καριερα του καταποντιστηκε εχει στησει ολο του το ειναι γυρω απο επικοινωνιακα παιχνιδια.
Δεν διάβασα καλά μου φαίνεται: γίνεται μοναχα λόγος για τα ταλέντα; ποτε για το ποδοσφαιρο που επαιξε.barlow4 έγραψε: να πληρωσει ο σαββιδης να το φερει για σκαουτερ.οποτε ακουγεται το ονομα του τρανσυλβανου ειναι για παικτες που εβγαλε.ποτε για το ποδοσφαιρο που επαιξε.
μακαρι να τον φερει για σκαουτερ.δεν νομιζω οτι ειναι πιο υποτιμητικο απο το να παριστανεις τον προπονητη των βεδουινων.ισα ισα θα αναστησει και την καριερα του,γιατι σαν προπονητη δεν ειδα και καμια σοβαρη ομαδα να ενδιαφερεται.
Και τα πρωταθλήματα που πήρε σε Πορτογαλία και Βέλγιο; Αυτά ήταν στις ομάδες K 17;
Όσο για το πέρασμα του από μας - θα θυμόμαστε ότι ανέδειξε ταλέντα μονο όπως το Σταφυλίδη; δε νομίζω. Και η πορεία μας πέρσι στην Ευρώπη τίνος υπογραφή φέρει; Του Γιάσερ (καλή του ώρα);
Φιλικό γαβ

όπως και η προπέρσινη πορεία στην Ευρώπη φέρει την υπογραφη των Χάβου -Δερμιτζάκη ε;
Καλώς η κακώς.....Σαντος και Μπόλονι ειναι κανονικοι προπονητές και πολυτέλεια για την Ελλάδα.Πρέπει μερικοι να το χωνέψετε......με ξυνό νερό Φλωρίνης.

+++
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Πέμ 28 Φεβ 2013, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπήρχαν σε αυτούς δυο κάποια στοιχεια αυτοματου πιλότου με προγραμματισμό Santos - αλλα πέρα από αυτό ειδικά στο Χάβου και σαφέστατα δικη του υπογραφή.Χωρικός έγραψε:όπως και η προπέρσινη πορεία στην Ευρώπη φέρει την υπογραφη των Χάβου -Δερμιτζάκη ε;
- Μπαρκαρούτσος
Εκεί ήταν αυτόματος πιλότος Santos!
Το έργο των Χάβου - Δερμιτζάκη ήταν το "Πάμε παληκάρια μου!" πριν από κάθε αγώνα..
Βέβαια, όσον αφορά το Χάβο, δεν ξεχνώ τη τάπα στον προπονητή της Dynamo Zagreb (Χαλίλχοζιτς)!
Το έργο των Χάβου - Δερμιτζάκη ήταν το "Πάμε παληκάρια μου!" πριν από κάθε αγώνα..

Βέβαια, όσον αφορά το Χάβο, δεν ξεχνώ τη τάπα στον προπονητή της Dynamo Zagreb (Χαλίλχοζιτς)!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Για σχόλια που έχουν σχέση με τους προηγούμενους προπονητές μας υπάρχει άλλο τόπικ παιδιά. Το κάναμε μάλιστα ακριβώς για να μην σβήνουμε συνέχεια δεξιά και αριστερά. Παρακαλώ μεταφερθείτε...

- angelheart
- Επικοινωνία:
Βλέπω οτι κανένας δεν έχει σχολιάσει την δήλωση του Μίτσελ οτι θέλει για την νέα περίοδο 6-8 νέους παίκτες. Δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση, ή απλά όλη σας η "καύλα" (όρος ΘΖ) εξαντλείται στον Άρη της καρδιάς μας ;
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Το αστείο που είναι; Λεφτά έχουν θα τους πάρει ήδη έχει 5 κλείσει. Μπόατενγκ, ένα άλλο μαύρο, Ολαιτάν, και ένα του Πανιώνιου (Σάμαρης;)
- angelheart
- Επικοινωνία:
Δλδ λες οτι οι 6-8 παίκτες που θέλει ο Μίτσελ περιλαμβάνουν τους Ολαϊτάν, Σάμαρη, αυτόν του ΠΑΣ κτλ κτλ ; γιατί η διαίσθησή μου λέει άλλα...