71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Εγώ πάλι λέω πως έκανε πατάτα το site.Ανακοινώσεις χωρίς υπογραφές δεν βγαίνουν.
Επίσης σιγά μην το κατέβασαν για να μην προκληθεί ντόρος.Αυτοί από αυτόν τον ντόρο ζουν.Θα έγραφαν ένα "Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Inpaok,ο διεθνής πορτιέρο δεν έχει υπογράψει,παρά την ανακοίνωση" και θα βγαίνανε και μάγκες με τα παραπάνω κλικ.
Επίσης σιγά μην το κατέβασαν για να μην προκληθεί ντόρος.Αυτοί από αυτόν τον ντόρο ζουν.Θα έγραφαν ένα "Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Inpaok,ο διεθνής πορτιέρο δεν έχει υπογράψει,παρά την ανακοίνωση" και θα βγαίνανε και μάγκες με τα παραπάνω κλικ.
του ειπα αυτοOdi έγραψε:Εγώ πάλι λέω πως έκανε πατάτα το site.Ανακοινώσεις χωρίς υπογραφές δεν βγαίνουν.
και μονο που κατεβαζεις το αρθρο αυτο λεει πολλα αν εισαι σοβαρος δημοσιογραφος ανεβασε το ξανα δηλαδη τι φοβασαι. αν δεν το ανεβασεις τοτε δεν εχω λογο να σε πιστεψω
δεν απαντησ ομως
Και μετα αν του πεις τιποτα ,θα σου πει οτι το έλυσε εσωτερικά ο ΠΑΟΚ και υπέγραψε ,αλλα το κράτησαν κρυφό..
Και στη φωτο που καθετε στη καρεκλα με το συμβολαιο μπροστα του, το στυλο στο χερι και τον ΖΒ απο πανω του τι ειναι προβα τζενεραλε????
και ΖΩΑ και ΑΡΔ μαζι...

και ΖΩΑ και ΑΡΔ μαζι...
ποιο το ενα μηλο που ελεγεOdi έγραψε:Κ εγώ το είδα στο facebook.Είχα γράψει και σχόλιο από κάτω.
Τελικά φαινεται οτι δεν εξαιρείται κανείς απαυτούς, ολοι χαίρονται με το "αιμα".
Η ηρεμία στην ομάδα δεν τους βολεύει.
Όχι ένα που έλεγε πως είναι μόνο ένα μήνα πίσω.paoktzis έγραψε:ποιο το ενα μηλο που ελεγεOdi έγραψε:Κ εγώ το είδα στο facebook.Είχα γράψει και σχόλιο από κάτω.
- paok kerkyra
Και αυτό τι είναι? του ζήτησε ο Ζησάο να γράψει έκθεση ιδεών και είπαν να βγούν και μια φωτό??
http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... G_4618.jpg
Επειδή δεν μου επιτρέπει να μπει η φωτό την βάζω σε link
http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... G_4618.jpg
Επειδή δεν μου επιτρέπει να μπει η φωτό την βάζω σε link
71.Παναγιώτης Γλύκος
αυτο το σάιτ έγραψε και στο παρελθόν πολλές ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειδήσεις ΝΤΕΜΕΚ τωρινές που ηταν δυο χρόνωνKOSTAS54 έγραψε:Τελικά φαινεται οτι δεν εξαιρείται κανείς απαυτούς, ολοι χαίρονται με το "αιμα".

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ αντιθέτως παρατηρώ ότι το άγχος του τον έχει εγκαταλείψει, από τα περσινά play-off και ύστερα. Φάνηκε και στο Mundial που μπήκε αλλαγή, δεν ήταν αγχωμένος και έκανε τις επεμβάσεις που όφειλε να κάνει.obanebane έγραψε:Συμφωνω σε ολα για τον Γλυκο,το μονο θεμα που εχει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι στα μεγαλα παιχνιδια μπαινει αγχωμενος και αν η ομαδα δε τραβαει τον παιρνει απο κατω και κανει λαθη.
Αυτο νομιζω ειναι ελειψη εμπειριας και θα το διορθωσει παιζοντας σε πολλα μεγαλα ματς.
Η αληθεια ειναι οτι δουλευει παρα πολυ και σιγουρα ειναι καλυτερος απο αυτο το ανεκδοτο που λεγετε Καρελης.
Σιγά, κι απ'τον Καρέλη και απ'τον Καρνέζη καλύτερος είναι!Odi έγραψε:Νομίζω θέλεις να πεις Καρνέζης αδερφέ..

- Ekatnetworkltd
Όταν το έφαγε χτυπιότανε πίσω απο τα γκολπόστ!Παρόλο που η Δυναμό Μινςκ μείωσε σε 5-1!Κάτι είναι και αυτό για την νοοτροπία σου!
πολυ κακος και φοβισμενος σημερα...τα βολε πολυ ασχημα...τα ακουσες και απο τον αα...κακο διωξιμο που εφερε το φαουλ σε πλεονεκτικη θεση, κακη η πρωτη εξοδος στην πρωτη φαση κακη και η τελευταια εξοδος στην τελευταια φαση...βγαινεις καθυστερημενα και φοβισμενα...εκει βγαινεις και γραπωνεις τη μπαλα οχι αυτα τα μπαλαρινισια που εκανες και στις 2 φασεις...