18.Γιώργος Φωτάκης
Re: 18.Γιώργος Φωτάκης
Ότι έκανες όλο το παιχνίδι, το κατέστρεψες με το τζάμπα φάουλ στο Σουμπίνιο. καλό δρόμο το καλοκαίρι
zissos έγραψε:Ότι έκανες όλο το παιχνίδι,

Ή τα μήλα που έδωσε στα κορνερ στον ραντμαν?
- desperando
- Επικοινωνία:
τι λεει ρε φωτακη ολα καλα?
δεν εχω την απαιτηση απο σενα να εισαι καλος αλλα οχι και να εισαι απο τους καλυτερους του αντιπαλου
δεν εχω την απαιτηση απο σενα να εισαι καλος αλλα οχι και να εισαι απο τους καλυτερους του αντιπαλου
αχρειαστο φαουλ εξω απο την περιοχη μας απεναντι σε μια ομαδα που εχει καλα στημενα....και υστερα λες εμπειρος παικτης...παναθεμα σε...
τραβα στην τουρκικη ομαδα...
Ο άνθρωπος εχει iq ραδικιούAthens έγραψε:αχρειαστο φαουλ εξω απο την περιοχη μας απεναντι σε μια ομαδα που εχει καλα στημενα....και υστερα λες εμπειρος παικτης...παναθεμα σε...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
το οτι έχεις IQ ραδικιού ωστέ να μην μπορείς να σκεφτείς το πότε και που κάνεις ή δεν κάνεις φάουλ και οτι δεν είσαι ο Πίρλο αλλα ο Φωτάκης και enough με τις μακρινές είναι θέλημα Θεού,δε μπορείς να επέμβεις.
αλλά ρε αγόρι μου,το να χαμογελάς ειρωνικά για τις οφθαλμοφανεις σου μαλάκιες (χερια και τραβηγματα) σαν καραγκιόζης κοψτο πριν διαλυθουνε τα ηδη σμπαραλιασμενα νευρα μας τωρα στο φιναλε!!
το ''ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ'' το κραταω,σε 2 βδομαδες θα'ναι ολοδικο σου!!!
αλλά ρε αγόρι μου,το να χαμογελάς ειρωνικά για τις οφθαλμοφανεις σου μαλάκιες (χερια και τραβηγματα) σαν καραγκιόζης κοψτο πριν διαλυθουνε τα ηδη σμπαραλιασμενα νευρα μας τωρα στο φιναλε!!
Οσα + θέλεις τον έιδα από κοντά ... Μα πόσα κιλά!!!!!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:το οτι έχεις IQ ραδικιού ωστέ να μην μπορείς να σκεφτείς το πότε και που κάνεις ή δεν κάνεις φάουλ και οτι δεν είσαι ο Πίρλο αλλα ο Φωτάκης και enough με τις μακρινές είναι θέλημα Θεού,δε μπορείς να επέμβεις.