ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ένα τραγούδι και για αυτά τα παιδιά σήμερα, όπου και να βρεθούμε για να δούμε τον αγώνα.
- bersekeros
Δικέφαλέ μου κάποτε για σένα
6 παιδιά φύγαν απ' τη ζωή
τους πήρε η αγάπη τους για σένα
μα πάντα θα 'ναι ζωντανοί
Αδέρφια μας εκεί ψηλά που ζείτε παρέα μας φωνάξτε δυνατά
να ξέρετε εσείς μας οδηγείτε
από το ΄99
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
4.10.1999
6 παιδιά φύγαν απ' τη ζωή
τους πήρε η αγάπη τους για σένα
μα πάντα θα 'ναι ζωντανοί
Αδέρφια μας εκεί ψηλά που ζείτε παρέα μας φωνάξτε δυνατά
να ξέρετε εσείς μας οδηγείτε
από το ΄99
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
4.10.1999
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ημερών ο γιος μου εκείνη την μέρα...
Τι να πω, τα θυμάμαι σαν τώρα...,.....
Αθάνατοι
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω, τα θυμάμαι σαν τώρα...,.....
Αθάνατοι
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Ημέρα θλίψης όσα χρόνια κι αν περάσουν...Αθάνατοι αδέρφια!
Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα λημα του Καλύβα. Ίσως γιατί η παρουσία του στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ ελαττώθηκε πολύ από τα χρόνια που πρώτο δημιουργήθηκε το σάιτ.
Σπουδαίος παοκτσης ... μεγάλη προσφορά σε πολλά τμήματα και για παρά πολλά χρόνια ... μακάρι να είχε ο ΠΑΟΚ και άλλους 10 Καλύβες τα χρόνια που ξέρω τον ΠΑΟΚ.
Ευγενέστατη παρουσία κι δεν θυμάμαι να κορόιδεψε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορούσε κατά την γνώμη του.
Έδωσε παρά πολλές φορές λύσεις και ενέσεις ρευστότητας σε δύσκολες στιγμές. Σίγουρα χάρισε και πολλά
Κερδισε με την αξία του την έκφραση σπουδαίος ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Σπουδαίος παοκτσης ... μεγάλη προσφορά σε πολλά τμήματα και για παρά πολλά χρόνια ... μακάρι να είχε ο ΠΑΟΚ και άλλους 10 Καλύβες τα χρόνια που ξέρω τον ΠΑΟΚ.
Ευγενέστατη παρουσία κι δεν θυμάμαι να κορόιδεψε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορούσε κατά την γνώμη του.
Έδωσε παρά πολλές φορές λύσεις και ενέσεις ρευστότητας σε δύσκολες στιγμές. Σίγουρα χάρισε και πολλά
Κερδισε με την αξία του την έκφραση σπουδαίος ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Μόλις το έμαθα.
Από άλλο site, όχι από εδώ.
Σπουδαίος άνθρωπος, τον γνώριζα λόγω του ότι κάθε καλοκαίρι παραθέριζα (ως παιδί) δίπλα από τις κατασκηνώσεις του.
Μεγάλος ΠΑΟΚτσής, μεγάλωνε γενιές ΠΑΟΚτσίδων, φέρνοντας κάθε καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις του παίχτες του ΠΑΟΚ.
Θυμάμαι όταν έφερε τον Μαγκντί, εκείνο το πρώτο καλοκαίρι του Αιγύπτιο στον ΠΑΟΚ, και που μας άφησε, εμάς παιδιά που δεν είμασταν ''πελάτες'' της κατασκήνωσης, να μπούμε μέσα, ώστε να πάρουμε αυτόγραφο.
Σπουδαίος άνθρωπος.
Λυπήθηκα για τον χαμό του.
Καλό ταξίδι του εύχομαι, να τον θυμούνται οι άνθρωποι που άγγιξε στο πέρασμά του από την ζωή.
Από άλλο site, όχι από εδώ.
Σπουδαίος άνθρωπος, τον γνώριζα λόγω του ότι κάθε καλοκαίρι παραθέριζα (ως παιδί) δίπλα από τις κατασκηνώσεις του.
Μεγάλος ΠΑΟΚτσής, μεγάλωνε γενιές ΠΑΟΚτσίδων, φέρνοντας κάθε καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις του παίχτες του ΠΑΟΚ.
Θυμάμαι όταν έφερε τον Μαγκντί, εκείνο το πρώτο καλοκαίρι του Αιγύπτιο στον ΠΑΟΚ, και που μας άφησε, εμάς παιδιά που δεν είμασταν ''πελάτες'' της κατασκήνωσης, να μπούμε μέσα, ώστε να πάρουμε αυτόγραφο.
Σπουδαίος άνθρωπος.
Λυπήθηκα για τον χαμό του.
Καλό ταξίδι του εύχομαι, να τον θυμούνται οι άνθρωποι που άγγιξε στο πέρασμά του από την ζωή.
Aλλος ενας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚτσης!!!
Ηταν ενας απο τους ανθρωπους που αποτελουσαν τους θεματοφυλακες της ομαδας!Καποιοι απο μας μεγαλωσαμε βλεποντας τον ανθρωπο αυτο να προσπαθει να δωσει λυσεις σε πολυ δυσκολες στιγμες!!!
ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Καλο ταξιδι μεγαλε ΠΑΟΚΤΣΗ!!!Καλη ανταμωση!!!
Ηταν ενας απο τους ανθρωπους που αποτελουσαν τους θεματοφυλακες της ομαδας!Καποιοι απο μας μεγαλωσαμε βλεποντας τον ανθρωπο αυτο να προσπαθει να δωσει λυσεις σε πολυ δυσκολες στιγμες!!!
ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Καλο ταξιδι μεγαλε ΠΑΟΚΤΣΗ!!!Καλη ανταμωση!!!
Παει κ ο κυριος Γιωργος..
Ποσα ομορφα παιδικα χρονια περασαμε στην κατασκηνωση του με ξαδερφια κ φιλους..
Πολυ γλυκος ανθρωπος.
Κριμα.Ευχομαι καλο παραδεισο..
Ποσα ομορφα παιδικα χρονια περασαμε στην κατασκηνωση του με ξαδερφια κ φιλους..
Πολυ γλυκος ανθρωπος.
Κριμα.Ευχομαι καλο παραδεισο..
Νομιζω οτι ανετα μια κερκιδα στο νεο γηπεδο θα μπορουσε να φερει το ονομα του.τεραστια προσφορα.ανιοδιοτελη
Rip στα ΠΑΟΚσακια μας στη Σαμο. Καλο ταξιδι να εχουν οι ψυχουλες και αυτοι και οι σμυρνιοι ππυ εφυγαν για το μακρυ ταξιδι αδοξα
- ΑποστόληςΑ
Το να χάνουν τη ζωή του έφηβοι είναι πολύ λυπηρό. Ο Θεός να τους αναπαύσει. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκια.