Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από eorptol »

PARASANDALOS έγραψε:πιθανολογησε ποσες ηττες εχουμε κ που ειμαστε βαθμλογικα

οσο γ το 1 ματς με τη ρωσια ο χαβος το εχασε το ματς

και οσο για το γαβρο που λες ναι ειμασταν τυχεροι κ εκει
Κερδισαμε μεγαλε γιατί δεν χαιρεσε την μεγάλη νίκη και δείχνεις τέτοια εμπάθεια ;

Θα βρεις ευκαιρία να τα χωσεις αργοτεερα τώρα σε στιγμές χαράς μπες στο κλίμα :( :(
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ποτέ μου δεν εκθείασα τον Χάβο, όπως και ποτέ μου δεν τον "έσκισα". Αναγνωρίζω πολλά θετικά σ' αυτόν, και του καταλογίζω και αρκετά αρνητικά. Έχω εν πάσει περιπτώσει την προσωπική μου γνώμη για την πάρτη του. Θα συμφωνήσω όμως με τον Federacion ότι ακόμα και όσοι τον κράζουν, θα ήταν άρρωστο να ψιλοκρυφοεύχονται να αποτύχει η ομάδα μας για να σιγουρευτεί η αποχώρησή του. Αν αυτοί που κρίνουν και αποφασίζουν πιστεύουν ότι δεν κάνει, θα τον αλλάξουν, και πρέπει να τον αλλάξουν, εφόσον δεν τον θεωρούν ικανό να χτίσει κ να κατευθύνει τη νέα ανανεωμένη ομάδα μας, ακόμα κι αν πάρουμε το Κύπελλο και βγούμε και Τσ.Λ. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, όπως λέει ο Fed, γινόμαστε πολύ πιο ελκυστικοί για έναν πραγματικά καλό προπονητή, έχοντας κλείσει με επιτυχία κ τίτλο τη χρονιά! Αν πάλι τον πιστεύουν, θα πρέπει να τον κρατήσουν ακόμα και στο απευκταίο σενάριο να κλείσει η χρονιά με άσχημο τρόπο. Εγώ πάντως αν είναι να τον στείλουν, θέλω να το κάνουν επειδή θα φέρουν έναν προπονητή πραγματικά εγωσμένης αξίας, τόσο μεγάλης και αναμφισβήτητης, που δε θα μπορεί κανείς από εμάς να πει κουβέντα. Αν είναι να τον διώξουν για να φέρουν τον αντίστοιχο Χάβο της Πορτογαλίας ή της Ιταλίας, για μένα θα είναι τεράστιο λάθος!

Στα συν του Χάβου από χτες. Μετά τον Κλάους και τον Τσουκαλά, ο Χάβος φαίνεται να "κερδίζει" έναν ακόμα νέο, Έλληνα και φέρελπι παίχτη, τον Κούτσια.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Federacion έγραψε:1. Τα μπράβο θα τα λέμε κ πάνε σε όλη την ομάδα. Απο τον προπονητή μεχρι κ το ιατρικό τιμ.
2. Και τσ.λ. να βγουμε κ κυπελλο ν πάρουμε με Μάκη Χάβο δεν θέλω να κάνει η ομάδα προετοιμασία, μεταγγραφές κτλ (οι λόγοι έχουν ειπωθει 1.000.000 φορές κ μετα απο ηττες κ μετα απο νίκες αυτοί οι λόγοι δεν αλλάζουν).
3. Γεγονός είναι οτι αν όντως τα καταφέρουμε (κ τσ.λ.κ κυπελλο) είναι μαθηματικά βεβαιο οτι ο Ζ δεν θ αλλαξει τον Χ. Θα είναι (προφανως) πατάτα ολκης αλλα ετσι φαινεται οτι πάει το πράγμα.
4. Αυτο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα πρέπει να κάνει κανέναν (σοβαρο) οπαδό μας να κρυφοευχεται την αποτυχία της ομάδας. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (αλα Σάντος) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΡΟΠΑΙΟ ΦΕΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΛεΓΚΕΝΙΔΕΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ.

αυτα.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΑ και ΡΕΑΛΙΣΤΗΚΑ τα παραπανω+++++++++++++++++ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

PARASANDALOS έγραψε: μπραβο για τη νικη...

παλι ξεφευγει η κατασταση οταν δεν διαβαζεις κ εισαι αφηρημενος στο τι γραφει ο αλλος...φαντασου ποσο αφηρημενες μετα ειναι και οι αποψεις
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ο Μάκης κοουτσάρει ή "κοουτσάρει" (διαλέγετε και παίρνετε) τον ΠΑΟΚ με πρώτο στόχο την προσωπική του ευτυχία.

ΕΣΥ;
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Μακη δωστα ολα, ψαξτο καλα τη νικη τη θελουμε παση θυσια
ΟΛΟΙ μαζι ΜΙΑ γροθια στο τελικο που ερχεται
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΕΥΓΕ.είναι αρκετό.ΕΥΓΕ κ για τις δηλώσεις περί κουτσιανικούλη.σε βλέπω πλέον με διαφορετικό μάτι ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μάκη ξέρεις την Τετάρτη ε...όχι πειράματα..τη γνωστή συνταγή και τους παίρνουμε παραμάζωμα...
:pano:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Στα παπάρια μας ποιός θα παίξει
πού θα παίξει
αν ο Χάβος μας αρέσει ή όχι
αν χάθηκε μια ευκαιρία σε κενή εστία.Ακόμα κι αν στραβώσει κάτι.
Προχωράμε στην επόμενη φάση.
Αν είμαστε ΕΜΕΙΣ αυτοί που πρέπει έχουμε περάσει από σήμερα.
Όχι ανάψαμε κανά πυρσό βγάλαμε φωτό και τέλος.
Θέλετε να φέρετε τα παιδιά σας?
ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΧΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.
Δεν είμαστε για τσα τσα τσα τώρα. Δεν έχει χαβαλέ με ρετσίνες και χαζά. Πρέπει να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση κι εμείς!
Αρχίζουν τα περίεργα οι επόπτες? Ας πέσει και καμμιά κροτίδα απ τη 5-6, δεν τρέχει τίποτα.
Όχι χαζές καθυστερήσεις που να κόβουν το ρυθμό μας.
ΦΩΝΗ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ,ΦΩΝΗ.
Δεν μας νοιάζει το ματς,το θέαμα,η βροχή,οι αλλαγές.
Μόνο το ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας τους να λένε, Ιωακείμ. Αν πάρεις το κύπελο, εσύ θα είσαι πάλι προπονητής, γιατί δεν βλέπεω να υπάρχουν λεφτά να μας έρθει κάποιος καλός ξένος. Και προκειμένου να πάρουμε έναν αμφίβολο Έλληνα, προτιμότερον να παραμείνεις εσύ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα ναι κι ο Τσιώλης ελεύθερος ... ;)
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας τους να λένε, Ιωακείμ. Αν πάρεις το κύπελο, εσύ θα είσαι πάλι προπονητής, γιατί δεν βλέπεω να υπάρχουν λεφτά να μας έρθει κάποιος καλός ξένος. Και προκειμένου να πάρουμε έναν αμφίβολο Έλληνα, προτιμότερον να παραμείνεις εσύ.
Μπα δυσκολο να κατσει ακομα κι αν παρουμε το Κυπελλο. Ακουσα οτι απο χθες μετα τον αποκλεισμο της απο την Ιντερ ενδιαφερεται η Μπαγερν για το Χαβο! :twisted:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

iliasp έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας τους να λένε, Ιωακείμ. Αν πάρεις το κύπελο, εσύ θα είσαι πάλι προπονητής, γιατί δεν βλέπεω να υπάρχουν λεφτά να μας έρθει κάποιος καλός ξένος. Και προκειμένου να πάρουμε έναν αμφίβολο Έλληνα, προτιμότερον να παραμείνεις εσύ.
Μπα δυσκολο να κατσει ακομα κι αν παρουμε το Κυπελλο. Ακουσα οτι απο χθες μετα τον αποκλεισμο της απο την Ιντερ ενδιαφερεται η Μπαγερν για το Χαβο! :twisted:
και να ναι μονο η μπαγερν????εγω ακουσα για αετο σκυδρας και για αρη πετρουπολης.
οι μνηστηρες αυξανονται φαντασου να παρει και το κυπελλο τι εχει να γινει.
ρητρα στο συμβολαιο του χαβου τωρα. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Δεν πιστευω αυτα τα καρτουν (χαβος λεμονακης μιχαηλιδης) να ειναι και αυριο στον παγκο του Παοκ??????????
Και αν δεν τους παραιτησης ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΩΡΑ καλυτερα να παραιτηθης ΕΣΥ.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

odynet έγραψε:Δεν νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ απαξιωτικά,στα λίγα μου post,για παίκτη ή προπονητή του ΠΑΟΚ,όσο κακός κι αν ήταν.
Σήμερα θα το κάνω,μόνο και μόνο για ένα λόγο...

Όταν σε αγώνα λίγες μέρες πριν με τον ίδιο αντίπαλο,έχεις δυο δοκάρια από τον ίδιο παίκτη (Ντιοπ) με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά σε στημένο) και στον επόμενο τρως γρήγορο γκολ πάλι από τον Ντιόπ,σε φάση καρμπόν...

...τότε αγαπητέ κ.Χάβο είσαι ένας προπονητής που δεν θέλει/δε ξέρει/δε μπορεί,βρε αδερφέ (δεν είναι ντροπή να το πεις) να δουλέψει και να διορθώσει μια αδυναμία της ομάδας,που την είδες εσύ,την είδα κι εγώ,την είδαν και οι πέτρες....
Με κάνω quote για να διεκδικήσω κι εγώ το μεγάλο βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ του Paokmania (...και να αποδείξω ότι ο Μάκης Χάβος δε διαβάζει το φόρουμ) :lol:
3ο σερί ματς με την ΑΕΚ,3η φορά την πάτησες από κεφαλιά σε στημένο...
Ελπίζω να παραιτηθείς μπας και επιτέλους αποκτηθεί τεχνικός που κάνει και καμιά τακτική άσκηση στα βασικά.
Καταλαβαίνω τον Ζαγόρ,δε ήθελε να χρεώσει την ομάδα και προσευχόταν να του βγείτε εσύ ή ο Δερμιτζάκης....
Δε φταις μόνο εσύ για το σημερινό πατατράκ αλλά παραδέξου ότι δε κάνεις και ανακοίνωσε ότι φεύγεις το καλοκαίρι,σε θερμοπαρακαλώ,για να μη ξαναμπει ο άνθρωπος σε τέτοιο πειρασμό...καλύτερα να μείνω με ένα μπακ λιγότερο του χρόνου,αν δε βγαίνουν τα λεφτά,παρά πάλι χωρίς προπονητή .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”