Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Το απιστευτο θεατρο παραλογου που ξεκινησε χτες το βραδυ συνεχιζεται και σημερα και αναμενεται η κορυφωση του.Μετα τον ζαγορ που εβγαλε στην σεντρα τους παικτες που ο ιδιος πηρε και οι οποιοι τον εκαναν πρωτη μουρη, (θα ειχε την ιδια δυναμη ο ζαγορ αν ειχε αλλη μια χρονια αντιστοιχη της πρωτης?) και αυτον και εμας που μετα απο καιρο περασαμε ομορφους χειμωνες και ησυχα καλοκαιρια σημερα ακολουδησε ο κυριος Παυλος Δερμιτζακης.Ο κυριος Δερμιτζακης λοιπον προπονητης του ατσαλενιου του διαγορα ροδου και του πεσμενου απο τον γεναρη πανθρακηκου ηρθε ενολιγεις να μας πει οτι για ολα φταιει ο Σαντος και οι παικτες που δεν ειναι επιλογες του.Αντι να ευχαριστει τον θεο που του εδωσε την ευκαιρια να προπονησει ομαδα ετοιμη με 2 συνεχομενες χρονιες να κανει ρεκορ το ενα μετα το αλλο με παικτες και budget που ουτε στο ονειρο του δεν ειχε δει, του φταιει κιολας.Και ομως ακομα δεν εχουν πεσει τα τσιμεντα της Τουμπας και ομως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που μιλανε για στηριξη.Μας φτυνουν και λεμε οτι βρεχει.Θα ειμαστε η μονη ομαδα στον κοσμο που θα διωξει επιτυχημενους παικτες για χαρη ενος ανυπαρκτου προπονητη.Δηλαδη αν τον ηξερε και η μανα του τι θα καναμε? Θα αλλαζαμε και εδρα? Θα γκρεμιζαμε την τουμπα? Αχ καημενε γκαρσια βιτολο κοντρερας βιερινια και μουσλιμοβιτς θα σας φαει ο μεγας Δερμιτζακης.Ειπε ο σαντος σαρδελα τον μπαλαφα και τον βαγγελη μας λεει τωρα σαρδελες και ο δερμιτζακης παικτες της ρεαλ της μιλαν και της πορτο.Ανταλλαγη ρε τους παικτες μας με αυτους του Πανθρακικου.Παει το εχασα και επειδη ειμαι και σε κρισιμη ηλικια και το εγκεφαλικο ελωχευει αποσυρομαι ελπιζοντας να ξυπνησω απο ενα κακο ονειρο.
Υ.Γ Θελει 3 χρονια στηριξη λεει και τοτε να τον κρινουμε.Θελει χρονο για να δημιουργησει.Να δημιουργησει τι? Καμμενη Γη πηρε?Διαλυστε την ομαδα ριξτε τα τοιχη να περασει ο μεγας Δερμιτζακης να ξαναχτισει πανω στα ερειπια που αφησε ο Σαντος.ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ
Υ.Γ Θελει 3 χρονια στηριξη λεει και τοτε να τον κρινουμε.Θελει χρονο για να δημιουργησει.Να δημιουργησει τι? Καμμενη Γη πηρε?Διαλυστε την ομαδα ριξτε τα τοιχη να περασει ο μεγας Δερμιτζακης να ξαναχτισει πανω στα ερειπια που αφησε ο Σαντος.ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ
Δηλαδή paokovia δε φταίει και για το χθεσινό ο Μπερέτα και η διαιτησία....?????

υ.γ. 2 βδομάδες έχουμε για το επόμενο ματς... μια χαρά διάστημα για να φέρουμε επιτέλους κάποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και να δουλέψει με την ΟΜΑΔΑ....

υ.γ. 2 βδομάδες έχουμε για το επόμενο ματς... μια χαρά διάστημα για να φέρουμε επιτέλους κάποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και να δουλέψει με την ΟΜΑΔΑ....
rasputin έγραψε:moican4 έγραψε: Πες μας τι προτεινεις γιατι προφανως εσυ τα βλεπεις ολα καλα...
Θελει πολυ φαντασια για να καταλαβεις απο τα λεγομενα μου οτι τα βλεπω ολα καλα. Το post μου ειναι το πλεον απαισιοδοξο μεχρι στιγμης, αλλα δεν καταφερες να το αντιληφθεις.
Το μονο που ειμαι σε θεση να προτεινω ως οπαδος ειναι οτι ο λογος που εχουμε διοικηση στην ομαδα ειναι για να δινει λυσεις σε τετοια θεματα. Αν δεν γουσταρουμε την διοικηση και τις αποφασεις της, δεν παμε να πεταξουμε αναπτηρες σε παιχτες και να κραζουμε σαν καρναβαλι εξω απο τα αποδυτηρια, αλλα παιρνουμε τα μετρα μας για αλλαγη καθεστωτος(οπως εχουμε κανει στο παρελθον επιτυχημενα).Συμφωνω. Με αυτο που δεν συμφωνω ειναι τα λαικα δικαστηρια εξω απο τα αποδυτηρια που θυμιζουν εμφυλιο πολεμο σε αφρικανικη χωρα. Οι συνδεσμοι εχουν και τα μεσα να περασουν μηνυματα προς την διοικηση και την διαθεση οπως εχουν δειξει στο παρελθον. Αν ο κοσμος εχει προβλημα με τον προπονητη, τους παιχτες ή την διοικηση, το σωστο ειναι να το εκφρασουν οι συνδεσμοι, και οχι ο καθε τυχαιος rasputin εξω απο τα αποδυτηρια της ομαδας... Μακρια απο το αγωνιστικο τμημα της ΠΑΕ οι τυχαναρπαστοι και ελεω θεου δικαστες. Μονο κακο κανουν, τοσο στις καλες φασεις της ομαδας οσο και στις κρισεις.moican4 έγραψε: ΟΛΟΙ φιλτατε δεν ειναι το ιδιο..Ποιος ειπε οτι πανηγυριζαμε την Πεμπτη που κερδισαμε με ενα γκολ κωλοφαρδο.?
Αν εχεις ματια βλεπεις τι γινεται ,βλεπεις πως συμπεριφερονται καποιοι...Υπαρχουν εδω και δεκαετιες, και με πειραζουν απο τοτε. Η αληθεια ειναι ομως οτι υπαρχουν επειδη βρισκουν προσφορο εδαφος. Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις που λενε..moican4 έγραψε: Για τα υπολοιπα μπλογκ ,ραδιοφωνα και τα σχετικα και περσι και προπερσι επι Σαντος υπηρχαν, τωρα σε πειραξαν..
Η κατασταση της ομαδας δεν με πειραζει. Με χαλαει. Με ποναει. Και εγω ειχα ελπιδες κατα την διαρκεια του καλοκαιριου οπως ολοι μας. Και εγω πιστευα επιτελους οτι φετος ειχαμε την ευκαρια να το σηκωσουμε. Οι σημερινες μαρτυρικες εμφανισεις του ΠΑΟΚ με αρρωσταινουν. Και θελω οσο και εσυ να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση για το καλο της ομαδας μας. Απλα απο οτι καταλαβαινω διαφωνουμε για το πως πρεπει να το διαχειριστουμε...moican4 έγραψε:Η ομαδα που σερνεται δεν σε πειραζει σε πειραζουν οι αντιδρασεις .?
Μπορει οντως να εχω πολυ φαντασια οπως λες αλλα την δεδομενη χρονικη στιγμη ποσως με απασχολουν οι αντιδρασεις..
Και στο κατω κατω οι αντιδρασεις απο καπου προερχονται.Αλοιμονο εγω δεν ειπα οτι πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες και τα συναφη. Ο Ζαγορακης εχει την ευθυνη ,οχι εγω και αυτον αγγιζουν...
ΥΓ. Οσο για το πειραζει -ποναει ,το ιδιο πραγμα λεμε.. Σε ποναει και σε "χαλαει" κατι που σε πειραζει...
όχι ρε νοβίτο...ο Μπερέτας παλιωσε.
Οι παίκτες φταίνε τώρα. Πώς να δουλέψει ο άνθρωπος με τέτοιες σαρδέλες?
Θέλει 3 χρόνια για να χτίσει την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα......της Β εθνικής...
Μήπως να άλλαζες την υπογραφή σου?
Οι παίκτες φταίνε τώρα. Πώς να δουλέψει ο άνθρωπος με τέτοιες σαρδέλες?
Θέλει 3 χρόνια για να χτίσει την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα......της Β εθνικής...
Μήπως να άλλαζες την υπογραφή σου?

Στο τέλος και ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε ανάλογη συνομιλία: «Δεν είναι δική μου η ομάδα. Εγώ την βρήκα μετά την προετοιμασία και προσπαθώ να δουλέψω με αυτήν. Να με κρίνετε στην συνέχεια αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, όπως και με τον προηγούμενο προπονητή στα τρία χρόνια που έμεινε».
Ο Προηγουμενος ηταν κανονικος προπονητης με προπονητικο εργο σε ομαδες που εσυ εβλεπες απο την τιβι.
Οποτε ουτε στον υπνο σου δεν μπορεις να συγκριθεις μαζι του..
Εσυ ηρθες και τωρα μαθαινεις στην δικη μας "καμπουρα"...Εκτος και θεωρεις τον πανθραξ μεγαλη ομαδα....
Συνεχεια των ατυχεστατων δηλωσεων σου...
ΥΓ. Αληθεια ο Ζορζε Κοστα τι κανει με την ομαδα του στην Πορτογαλια..?
Θεωρω τον Σαντος τον μεγαλυτερο προπονητη που εχω δει να προπονει ελληνικο συλλογο. Επισης θεωρω το διωξιμο Μπερετα μεγαλο λαθος που ουσιαστικα ανακατωσε ολη την φετινη χρονια. Πανω απο ολα ομως θεωρω την παραμονη Δερμιτζακη αυτοκτονια. Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο τελευταιος δεν ειναι προπονητης, ειναι μια φαρσα, ενα ανεκδοτο των παγκων. Το ανωτερο που μπορει να προσφερει στην ομαδα ειναι να την αφησει ησυχη να παιξει συμφωνα με ο,τι θυμαται απο περσι. Δηλαδη το καλυτερο που μπορει να προσφερει ειναι απλα να εξαφανιστει.
Ο Σαντος ειχε μια φιλοσοφια, ολοι το ξεραμε. Ακομα και οταν τα αποτελεσματα ηταν στραβα π.χ. χρονια σαρδελων, ηξερες οτι ο ανθρωπος ειχε καποιο στοχο στο μυαλο του, ειχες κατι να περιμενεις, ειχες και μια περιεργεια για το ποιο θα ειναι το τελικο προτζεκτ. Το ιδιο και ο Ιταλος -αν τον αφηναμε να παιξει ενα επισημο ματς- κι αυτος θα εκανε την ομαδα να παιζει καπως, θα μετεδιδε την φιλοσοφια του, θα βλεπαμε εναν ΠΑΟΚ δομημενο, λιγοτερο ή περισσοτερο καλο δεν ξερω, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Το ιδιο πανω κατω ισχυει για ολους τους νορμαλ προπονητες, αυτους που εχουν την πειρα και το ειδικο βαρος να χειριστουν και να πλασουν μια ομαδα (δεν ξερω αν υπαρχουν ελληνες τετοιοι).
Πραγματικα θελω εστω κι ενας να μου απαντησει τι μπορει να φανταστει για εναν ΠΑΟΚ προϊον πολυμηνης δουλειας του πρωην -ευχομαι και μελλοντικου αλλα σιγα μην τον παρουν- προπονητη του Ατσαλενιου. Τρομαζω και μονο στην ιδεα. Ισως δουμε ενα μεταμοντερνο ποδοσφαιρο χωρις καθολου χαφ, ισως επαναφερουμε απο την δεκαετια του 30' συστηματα με 5 επιθετικους, ισως... κανεις δεν ξερει τι αλλο, κι ουτε θελει να μαθει φυσικα. Ακους εκει να μεινει 3 χρονια και μετα να κριθει. Μονο σαν μακαβριο χιουμορ μπορω να το εκλαβω.
Ο Σαντος ειχε μια φιλοσοφια, ολοι το ξεραμε. Ακομα και οταν τα αποτελεσματα ηταν στραβα π.χ. χρονια σαρδελων, ηξερες οτι ο ανθρωπος ειχε καποιο στοχο στο μυαλο του, ειχες κατι να περιμενεις, ειχες και μια περιεργεια για το ποιο θα ειναι το τελικο προτζεκτ. Το ιδιο και ο Ιταλος -αν τον αφηναμε να παιξει ενα επισημο ματς- κι αυτος θα εκανε την ομαδα να παιζει καπως, θα μετεδιδε την φιλοσοφια του, θα βλεπαμε εναν ΠΑΟΚ δομημενο, λιγοτερο ή περισσοτερο καλο δεν ξερω, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Το ιδιο πανω κατω ισχυει για ολους τους νορμαλ προπονητες, αυτους που εχουν την πειρα και το ειδικο βαρος να χειριστουν και να πλασουν μια ομαδα (δεν ξερω αν υπαρχουν ελληνες τετοιοι).
Πραγματικα θελω εστω κι ενας να μου απαντησει τι μπορει να φανταστει για εναν ΠΑΟΚ προϊον πολυμηνης δουλειας του πρωην -ευχομαι και μελλοντικου αλλα σιγα μην τον παρουν- προπονητη του Ατσαλενιου. Τρομαζω και μονο στην ιδεα. Ισως δουμε ενα μεταμοντερνο ποδοσφαιρο χωρις καθολου χαφ, ισως επαναφερουμε απο την δεκαετια του 30' συστηματα με 5 επιθετικους, ισως... κανεις δεν ξερει τι αλλο, κι ουτε θελει να μαθει φυσικα. Ακους εκει να μεινει 3 χρονια και μετα να κριθει. Μονο σαν μακαβριο χιουμορ μπορω να το εκλαβω.
Ο εγωισμός του προέδρου και για να μην φανεί λάθος δεν θα τον απολύσει,θα συνεχίσει μαζί του και ότι κάτσει...αλλά και ο δέρμι για μένα όπως έλεγα και για τον μπερέτα πρέπει να μείνει έως το τέλος της σεζόν και εκεί θα δούμε τι αξίζει...και προσωπικά δεν θα κράξω τον δέρμι αν βγει λίγος για τον ΠΑΟΚ αλλά αυτόν που τον έφερε και τον στηρίζει με νύχια και με δόντια και ας ξεφτιλίζει το όνομα του ΠΑΟΚ με ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας σε ένα ματς που δεν κάναμε φάση και το πήρε καθαρά η ανωτερότητα του αντίπαλου προπονητή!
Απίστευτες δηλώσεις για προπονητή ΠΑΟΚ!
Συμπαθέστατος σαν φυσιογνωμία αλλά μέχρι εκεί.
Δυστυχώς.
Συμπαθέστατος σαν φυσιογνωμία αλλά μέχρι εκεί.
Δυστυχώς.
Τα 'χει χαμένα ρε 'σεις. Ψάχνει ο καημένος να βρεί την έξοδο κινδύνου και του κλείνει το δρόμο ο Ζαγόρ.
Οι τραγικες δηλωσεις συνεχιζονται... "Ελατε να με καψετε, αν δε δειτε αποτελεσμα"
Παυλο, ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος μας νοιαζει! Αν βυθιστουμε κι αλλο, αν συνεχιζουμε να ντροπιαζομαστε, δεν θα βρω παρηγορια σε λαϊκα δικαστηρια εναντιον σου! Το θεμα ειναι αν μπορεις σε αυτη τη φαση της καριερας σου να εισαι προπονητης στον ΠΑΟΚ ή οχι...
"Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δα και διαστημοπλοιο" Καλη η αυτοπεποιθηση, δε λεω, περα απο τα λογια θα δουμε και κανενα μικρο σημαδι βελτιωσης? Μια ηλιαχτιδα γαμω τον μπελα μου!
Φτανει με την καραμελα του Αγιαξ, ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικη σου η ομαδα (οπως ειπες χτες) και την προπονουσες για μια εβδομαδα, δε σου πιστωνεται η επιτυχια! Σωστα?
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται προπονητη παγκοσμιας κλασης που θα οργανωσει ολα τα τμηματα απο την αρχη, θα εμπνεει τον απολυτο σεβασμο και θα διδαξει ποδοσφαιρο και νοοτροπια! Εχει κοστος? Αδιαφορω... Να λυθουν 5 συμβολαια, να μη γινουν μεταγραφες για 2 χρονια, δε με νοιαζει!
Παυλο, ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος μας νοιαζει! Αν βυθιστουμε κι αλλο, αν συνεχιζουμε να ντροπιαζομαστε, δεν θα βρω παρηγορια σε λαϊκα δικαστηρια εναντιον σου! Το θεμα ειναι αν μπορεις σε αυτη τη φαση της καριερας σου να εισαι προπονητης στον ΠΑΟΚ ή οχι...
"Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δα και διαστημοπλοιο" Καλη η αυτοπεποιθηση, δε λεω, περα απο τα λογια θα δουμε και κανενα μικρο σημαδι βελτιωσης? Μια ηλιαχτιδα γαμω τον μπελα μου!
Φτανει με την καραμελα του Αγιαξ, ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικη σου η ομαδα (οπως ειπες χτες) και την προπονουσες για μια εβδομαδα, δε σου πιστωνεται η επιτυχια! Σωστα?
Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται προπονητη παγκοσμιας κλασης που θα οργανωσει ολα τα τμηματα απο την αρχη, θα εμπνεει τον απολυτο σεβασμο και θα διδαξει ποδοσφαιρο και νοοτροπια! Εχει κοστος? Αδιαφορω... Να λυθουν 5 συμβολαια, να μη γινουν μεταγραφες για 2 χρονια, δε με νοιαζει!
Στο τέλος και ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε ανάλογη συνομιλία: «Δεν είναι δική μου η ομάδα. Εγώ την βρήκα μετά την προετοιμασία και προσπαθώ να δουλέψω με αυτήν.
διώχτους όλους oeoeooe oeoeoe oeoeooe διώχτους όλους oeoeooe oeoeoe oeoeooe. δυστυχώς σε πρόλαβε η ΑΕΚ και πήρε τον αργυρίου ρε γαμώτο.
Νομίζω είναι δεύτερη πίσω από την Πόρτο με 11 βαθμούς.. :ugeek:moican4 έγραψε:ΥΓ. Αληθεια ο Ζορζε Κοστα τι κανει με την ομαδα του στην Πορτογαλια..?
Ακριβως και αυτος στο ιδιο επιπεδο με τον Παυλο ειναι..'
Δεν εχει παραστασεις απο μεγαλες ομαδες παρα μονο σε μικρες αλλα δειχνει εργο οπου και αν πηγε...
Δεν εχει παραστασεις απο μεγαλες ομαδες παρα μονο σε μικρες αλλα δειχνει εργο οπου και αν πηγε...