Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Pegasus »

DC έγραψε:ΥΓ2: Είναι απίστευτες οι ηλιθιότητες που γράφονται τις τελευταίες 10 ώρες από τον ηλεκτρονικό τύπο.
Fixed.

Ο νέος προπονητής θα έχει καλά τουβλάκια στη διάθεσή του. Το θέμα είναι αν έπαιζε playmobil μικρός και μπορεί να χτίσει κάστρο. Γιατί αυτό είναι το πρόβλημά μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτα τα ετοιμος προπονητης που να ξερει το πρωταθλημα δεν τα καταλαβα ποτε και τα θεωρω μονο δικαιολογιες διοικουντων για να αποφυγουν τις πιο δυσκολες επιλογες.Τι παει να πει ετοιμος προπονητης? Δηλαδη ο αγγελος ειναι ετοιμος να προπονησει βιερινια γκαρσια βιτολο μουσλι κοντρερας ενω ο εκαστοτε κουπερ βαλβερδε μπολονι λεγκεν δεν ειναι???? Εχουμε μια εντεκαδα η οποια απαρτιζεται εως και με 11 ξενους.Ελληνικη νοοτροπια απαιτουν?Ο καλος προπονητης ειναι καλος προπονητης ειτε ειναι στην ελλαδα ειτε στην ισπανια ειτε στην ουγκαντα και η εκαστοτε επιτυχια του εξαρταται πρωτα απολα απο τις ικανοτητες του.Ακους εκει ειναι ετοιμος προπονητης ο αγγελος ενω ξερω εγω ο νταουμ δεν ειναι.Τετοιες λογικες μας οδηγησαν και στο λαθος του δερμτιζακη,φιλοδοξος ελληνας φιλος του προεδρου που δεν ηθελε χρονο για προσαρμογη στην ελληνικη πραγματικοτητα.Οχι αλλον ελληνα προπονητη,100 χρονια ελληνικου ποδοσφαιρου δεν εχει αναδειχτει ουτε ενας μεγαλος ελληνας προπονητης σε αντιθεση με οποιαδηποτε σχεδον αλλη ευρωπαικη χωρα.Τυχαιο? Δεν νομιζω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ωραιος!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

πεσ τα χρυσοστομε!!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Αφιερωμένο στους νοσταλγούς...

[youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

jibbie έγραψε:Bono με πεθανες ρε φιλε :lol:
Εγώ είχα την εντύπωση ότι το γέλιο δίνει μακροζωία.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Χαχαχα σωστος ο νυχτεριδας.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Άντε να πανε να ... οι έλληνες προπονητές.
Εγώ θέλω μεγάλο προπονητή απο εξωτερικό...

Θέλω προπονητή... εισαγόμενο :lol:

[youtube]3JWWXM9zCpY&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Προπονητη εμπειρο και με παραστασεις φεραμε και εμεινε κατι παραπανω απο ενα μηνα.Απολογισμος: 2-1-2 (σε φιλικους αγωνες).
Προπονητη ΠΑΟΚτση και φιλοδοξο φεραμε και εμεινε κοντα τρεις μηνες.Απολογισμος: Αποκλεισμος στις λεπτομερειες απο τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ (2 ισοπαλιες), μεγαλη προκριση στους ομιλους του Γιουροπα Λιγκ (1 νικη, 1 ισοπαλια), 14η θεση στο πρωταθλημα (1 νικη, 2 ισοπαλιες, 3 ηττες).
Προπονητη επαγγελματια ειχαμε και εμεινε τρεις γεματες χρονιες. Απολογισμος: 9η θεση στο πρωταθλημα 2007/2008, 2η θεση στο πρωταθλημα 2008/2009 (4η θεση στα πλεϋ-ωχ, προκριση στα πλεϋ-ωχ του Γιουροπα Λιγκ), 3η θεση στο πρωταθλημα 2009/2010 (διεκδικηση τιτλου μεχρι 25η αγων., 2 θεση στα πλεϋ-ωχ, προκριση στον 3ο προκρ. του Τσαμπιονς Λιγκ).

THE CHOICE IS YOURS! Αποφασιστε ποιος τυπος προπονητη σας αρεσει.Εμενα μου αρεσει ο τριτος και ας φυγει στο τελος της χρονιας!
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Φοιρος
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

Falegkos έγραψε:Μαρτσέλο Λίπι

αυτος θα ερχοταν γιατι ηξερε το βρυζα χωρις το ζηση κομματι δυσκολο να πετυχει αυτη η επαφη...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

nyxteridas έγραψε:Αφιερωμένο στους νοσταλγούς...

[youtube]rnSY_OUM0UM[/youtube]
Φιλε μου, καλο κι ευπρόσδεκτο το χιούμορ, αλλα προσωπικά από πίσω διακρίνω την (επίσης βλάχικη) νοοτροπία μας να γελοιοποιούμε και να απαξιώνουμε τα πάντα και τους πάντες. Ο γιδοβοσκός, ο πορτοφολάς, ο καρπουζάς, ο μαθητευόμενος μάγος ο έτσι ο αλλιώς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι θεσμός.
Ο προπονητής που σου έφερε τίτλο αξίζει τουλάχιστον σεβασμό.

Συνεχίζουμε να εκφυλίζουμε τα πάντα. Και μετά απορούμε γιατί ο ΠΑΟΚ έχει γίνει παοκακι (όπως λέμε Θόδωρος - θοδωράκης) εδώ και 25 χρονια.

Ήμουν και είμαι της άποψης πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεγάλο προπονητή, είναι η θέση που πρέπει να κανεις ως ομάδα επένδυση, καλύτερα να κόψεις μια μεταγραφή και να δώσεις εκεί το κάτι παραπάνω. Και όχι, δεν θεωρώ τον Άγγελο (πλέον) την ενδεδειγμένη λύση. Αυτό προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

Αλλα αυτή η νοοτροπία με ενοχλεί αφάνταστα και τη θεωρώ πηγή πολλών δεινών για την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Άντιτς – Ντοναντόνι- Λε Γκεν – Γκρος

17 Οκτ 2010 18:44, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Αυτοί είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ.

Όπως είναι γνωστό οι επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με υποψηφίους προπονητές έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Μετά από αρκετές προτάσεις και μετά τις πρώτες διαπραγματεύσεις, οι παράγοντες του Δικεφάλου έχουν επικεντρώσει στους συγκεκριμένους τέσσερις προπονητές.

Σε λίγο όλο το ρεπορτάζ για τους τέσσερις σημαντικούς Ευρωπαίους προπονητές.

paok24
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ο Βρυζας δεν πηγε στην γαμωεθνικη για να γινει προπονητης? :twisted:
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

Οσοι θελουν να γυρισει πισω ο Αγγελος, συναγωνιζονται για το βραβειο "ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ''?
:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”