Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Γεωργιε ησουν εξαιρετικος.
Χαιρομαι που ειμαι φιλος σου,
και κερδισες επαξια λιγο απο το ............................νεκταρ του παπά.
Χαιρομαι που ειμαι φιλος σου,
και κερδισες επαξια λιγο απο το ............................νεκταρ του παπά.

Ksenitemenos4 έγραψε:Θα πω στη γιαγιά μου να μπει στο παοκμανια να τις διαβάσει...αν δεν καταλαβαίνεις οτι αυτο το δημοψήφισμα είναι πονηρό και κρύβει παγίδες,τι να πω...απορώ τι νομίζετε οτι θα γίνει εάν ψηφίσουμε όχι....logios έγραψε:Άντε πάλι, όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν οι προτάσεις των δανειστών στο δυαδίκτυο και εδώ μέσα σε άλλο topic.
Και αυτό το, η λογική ενάντια στο συναίσθημα , επωδός των απανταχου μνημονιακών.
Καθώς οι 1,500,000 δεν είναι άνεργοι αλλά αισθηματίες.
Αιιιιιιιιιιι χασου.,,,,,
Δλδ το δημοψήφισμα είναι πονηρό , κ όλα τα άλλα είναι αγνά , άδολα κ αθώα ...
Ωραίος ο Γιώργος.
Σε αυτά τα πλαίσια κινούνται και οι δικές μου απόψεις.
Θέλω εξ άλλου να σε συγχαρώ για την ψυχραιμία, την υπομονή και την σκέψη, που βάζεις σε τέτοια ποστ.
Σε αυτά τα πλαίσια κινούνται και οι δικές μου απόψεις.
Θέλω εξ άλλου να σε συγχαρώ για την ψυχραιμία, την υπομονή και την σκέψη, που βάζεις σε τέτοια ποστ.
- Black&White
"Γιατί λόγω των τάσεων πληθωρισμού θα προκύψουν ευκαιρίες για όσους έχουν συγκεντρωμένο κεφάλαιο να αποκτήσουν φτηνά προϊόντα ή και ακίνητα στην Ελλάδα."
Το λόμπυ της δραχμής δηλαδή. Οι ευνοημένοι του ΟΧΙ θα είναι όσοι έχουν συγκεντρωμένο κεφάλαιο.
Ρε το φουκαρά τον Έλληνα..
Το λόμπυ της δραχμής δηλαδή. Οι ευνοημένοι του ΟΧΙ θα είναι όσοι έχουν συγκεντρωμένο κεφάλαιο.
Ρε το φουκαρά τον Έλληνα..
Μα, ρε συ ασπρόμαυρε, αν υπάρχει ένας τρόπος, για να αναβιώσει η ελληνική οικονομία, αυτός είναι η εισροή κεφαλαίων με προοπτική απόδοσης.
Αυτό μπορεί να γίνει πλέον μόνο με ελαστικό νόμισμα, καθώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας βρίσκονται στον πρωτογενή (αγροκαλλιέργεια, κτηνοτροφία) και τριτογενή (τουρισμός, υπηρεσίες) τομέα.
Επενδύσεις αποδοτικές για την χώρα θα γίνουν, όταν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες δεν θα εμποδίζονται από την χρήση ενός νομίσματος ακριβότερου του δολαρίου (ευρώ).
Η ΕΕ, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει, οφείλει να ενοποιήσει τις πολιτικές της και να πάψει να δημιουργεί "καλούς" και "κακούς" λαούς.
Ή θα ενοποιηθεί ολοκληρωτικά η ευρωπαϊκή οικονομία, ή θα διαλυθεί το ευρώ.
Αν έπεσε σε εμάς ο κλήρος και η ευθύνη, καλώς να ορίσουν.
Αυτό μπορεί να γίνει πλέον μόνο με ελαστικό νόμισμα, καθώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας βρίσκονται στον πρωτογενή (αγροκαλλιέργεια, κτηνοτροφία) και τριτογενή (τουρισμός, υπηρεσίες) τομέα.
Επενδύσεις αποδοτικές για την χώρα θα γίνουν, όταν αυτά τα προϊόντα και υπηρεσίες δεν θα εμποδίζονται από την χρήση ενός νομίσματος ακριβότερου του δολαρίου (ευρώ).
Η ΕΕ, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει, οφείλει να ενοποιήσει τις πολιτικές της και να πάψει να δημιουργεί "καλούς" και "κακούς" λαούς.
Ή θα ενοποιηθεί ολοκληρωτικά η ευρωπαϊκή οικονομία, ή θα διαλυθεί το ευρώ.
Αν έπεσε σε εμάς ο κλήρος και η ευθύνη, καλώς να ορίσουν.
-
Αυτό που προτείνεις δεν σημαίνει την ύπαρξη φτηνής εργασίας και φτηνών υπηρεσιών στην ουσία;Ale έγραψε:Μα, ρε συ ασπρόμαυρε, αν υπάρχει ένας τρόπος, για να αναβιώσει η ελληνική οικονομία, αυτός είναι η εισροή κεφαλαίων με προοπτική απόδοσης.
Τι πιστεύεις μας εμποδίζει να το κάνουμε με το ευρώ;
Φθηνό για τον αγοράζοντα, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και ασύμφορο για τον πωλώντα.black death έγραψε:Αυτό που προτείνεις δεν σημαίνει την ύπαρξη φτηνής εργασίας και φτηνών υπηρεσιών στην ουσία;Ale έγραψε:Μα, ρε συ ασπρόμαυρε, αν υπάρχει ένας τρόπος, για να αναβιώσει η ελληνική οικονομία, αυτός είναι η εισροή κεφαλαίων με προοπτική απόδοσης.
Τι πιστεύεις μας εμποδίζει να το κάνουμε με το ευρώ;
Εάν για παράδειγμα υπάρχει νόμισμα με την δυνατότητα εξωτερικής υποτίμησης, μπορείς να κρατάς την οικονομία σου ανταγωνιστική σχετικά με το εξαγωγικό εμπόριο, χωρίς να χρειάζεται να καταβαραθρωθούν τα ονομαστικά εισοδήματα στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, ας σκεφτούμε πόση αξία έχασε μέσα σε έναν χρόνο ένας μισθός των 340.000δρχ, ο οποίος έγινε 1.000Ε.
Βέβαια αυτό προϋποθέτει πολύ προσεκτική διαχείριση του εξωτερικού χρέους, αλλά είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος επιβίωσης και ευημερίας χωρών σαν την Ελλάδα.
-
Μα το καταλαβαίνω αυτό και προφανώς εννοώ φτηνή για τα Ευρωπαϊκά/παγκόσμια δεδομένα ανεπτυγμένων οικονομιών και όχι για τα (σε αυτή την περίπτωση) αναδιαμορφωμένα Ελληνικά.
Και μιας και στην ουσία δεν απάντησες, θα σου πω εγώ τι πιστεύω.
Ότι η εγχώρια αγορά/οι συναλλαγές/οι τιμές (ακόμα και βασικών αγαθών), όπως θες πες το, κινούνται σε ρυθμούς μιας παλαιότερης γενιάς (κυρίως δ.υ. και των υπόλοιπων που ζούσαν με το χρήμα που αυτοί κυκλοφορούσαν) που έκανε περιουσία με λεφτά αέρα και αρνείται να δεχτεί ότι το παραμύθι τελείωσε, κρατώντας όμηρο και εξαρτημένη την επόμενη γενιά η οποία μάλιστα έχει μεγαλώσει με μεταπολιτευτικά και ψευτοπατριωτικά παραμύθια (μισθό Βουλγαρίας, εγώ;!) -ενώ οι παπούδες τους δουλεύουν ακόμα 12ωρα στα χωράφια και στα γίδια και αν τους πεις να αράξουν βγάζουν σπυριά- και παραγουστάρει λίγο iphone και nike παπουτσάκι ακόμα κι αν μένει με τη μαμά και το μπαμπά μέχρι τα 35 ενώ την ίδια στιγμή τους κηρύττει στην ουσία τον πόλεμο ζητώντας δραχμή!
Ότι η εγχώρια αγορά/οι συναλλαγές/οι τιμές (ακόμα και βασικών αγαθών), όπως θες πες το, κινούνται σε ρυθμούς μιας παλαιότερης γενιάς (κυρίως δ.υ. και των υπόλοιπων που ζούσαν με το χρήμα που αυτοί κυκλοφορούσαν) που έκανε περιουσία με λεφτά αέρα και αρνείται να δεχτεί ότι το παραμύθι τελείωσε, κρατώντας όμηρο και εξαρτημένη την επόμενη γενιά η οποία μάλιστα έχει μεγαλώσει με μεταπολιτευτικά και ψευτοπατριωτικά παραμύθια (μισθό Βουλγαρίας, εγώ;!) -ενώ οι παπούδες τους δουλεύουν ακόμα 12ωρα στα χωράφια και στα γίδια και αν τους πεις να αράξουν βγάζουν σπυριά- και παραγουστάρει λίγο iphone και nike παπουτσάκι ακόμα κι αν μένει με τη μαμά και το μπαμπά μέχρι τα 35 ενώ την ίδια στιγμή τους κηρύττει στην ουσία τον πόλεμο ζητώντας δραχμή!

Μου επιτρέπεις να πιστεύω, πως δεν είναι δυαδικό το σύστημα και πως οι μόνες δύο επιλογές δεν είναι μισθοί Βουλγαρίας, ή iphone.black death έγραψε:Μα το καταλαβαίνω αυτό και προφανώς εννοώ φτηνή για τα Ευρωπαϊκά/παγκόσμια δεδομένα ανεπτυγμένων οικονομιών και όχι για τα (σε αυτή την περίπτωση) αναδιαμορφωμένα Ελληνικά.
Βέβαια το ίντερνετ στο κινητό έχει αντικαταστήσει το κανονικό κινητό τηλέφωνο στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά οι Έλληνες είναι οι κακομαθημένοι.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτήν την στιγμή η Ελλάδα, είναι ο τρόπος της siemens, των ολυμπιακών μιζών, των Ιμίων και του σκυλάδικου.
Ο λαός βαρύνεται με τις συνέπειες αυτών των πολιτικών, τις οποίες όμως άλλοι αποφάσισαν, εφάρμοσαν και καρπώθηκαν τα ωφέλη τους.
Το όχι στο δημοψήφισμα θα φέρει και την ερμηνεία της άρνησης αυτής της κατάστασης.
-
Δεν μπορείς να μπαίνεις στη ζυγαριά με τη βορειοδυτική Ευρώπη. Αυτοί τα εφευρίσκουν τα iphone και στα πουλάνε. Αν δεν υπήρχαν, το πιθανότερο ειναί να μην ξέραμε τι είναι το ...ρεύμα. Κακά τα ψέμματα.Ale έγραψε: Βέβαια το ίντερνετ στο κινητό έχει αντικαταστήσει το κανονικό κινητό τηλέφωνο στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά οι Έλληνες είναι οι κακομαθημένοι.
Και οι Έλληνες ανακάλυψαν το πυθαγόρειο θεώρημα, αλλά φυσικά δεν είναι οι μόνοι αρμόδιοι να το χρησιμοποιούν.
Στην ίδια ζυγαριά θα μπαίνουμε όλοι, όσοι ανήκουμε στην ΕΕ, αλλιώς να κλείσει το μαγαζί.
Στην ίδια ζυγαριά θα μπαίνουμε όλοι, όσοι ανήκουμε στην ΕΕ, αλλιώς να κλείσει το μαγαζί.
-
Έλα ρε συ, μιλάμε για ένα ζωντανό (έστω και παρακμάζων) πολιτισμό, όχι για έναν που έχει κάνει 4 φορές ριμπούτ και το μόνο που έχει μείνει είναι η γλώσσα και ίσως το αίμα. Άλλοι πάτησαν στον πραγματισμό των αρχαίων και μεγαλούργησαν, δυστυχώς όχι εμείς.
Να μπεις στην ίδια ζυγαριά οταν το κράτος σου αποκτήσει την ίδια λειτουργικότητα.
Και δεν είπα ποτέ ότι είμαι απαραίτητα υπέρ του ευρώ, αλλά βλέπω τους υποψήφιους κυβερνώντες σε περίπτωση εξόδου και απαισιοδοξώ (για να το θέσω ελαφρά).
Να μπεις στην ίδια ζυγαριά οταν το κράτος σου αποκτήσει την ίδια λειτουργικότητα.
Και δεν είπα ποτέ ότι είμαι απαραίτητα υπέρ του ευρώ, αλλά βλέπω τους υποψήφιους κυβερνώντες σε περίπτωση εξόδου και απαισιοδοξώ (για να το θέσω ελαφρά).
-
Rizla έγραψε:Ksenitemenos4 έγραψε:Θα πω στη γιαγιά μου να μπει στο παοκμανια να τις διαβάσει...αν δεν καταλαβαίνεις οτι αυτο το δημοψήφισμα είναι πονηρό και κρύβει παγίδες,τι να πω...απορώ τι νομίζετε οτι θα γίνει εάν ψηφίσουμε όχι....logios έγραψε:Άντε πάλι, όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν οι προτάσεις των δανειστών στο δυαδίκτυο και εδώ μέσα σε άλλο topic.
Και αυτό το, η λογική ενάντια στο συναίσθημα , επωδός των απανταχου μνημονιακών.
Καθώς οι 1,500,000 δεν είναι άνεργοι αλλά αισθηματίες.
Αιιιιιιιιιιι χασου.,,,,,
Συγχαρητήρια για το επίπεδο σου και επειδη βλέπω οτι ξέρεις να συζητάς με όσους έχουν άλλη άποψη...ευχαριστώ και τους μοντ που αφήνουν τέτοια σχόλια,όπως και πολλά αλλα προσβλητικά που δέχτηκα επειδη είπα την άποψη μου...να χαίρεστε την κατάντια του φόρουμ...