Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γαμάτα τα Gletsos facts!!!!!!!!! Έχω ΠΕΘΑΝΕΙ στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα είναι πνευματώδη και διδακτικά. Μας χαρίζουν το γέλιο αλλά εκφράζουν και το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα στην πιο χαριτωμένη μορφή του.

Κάποιος ρώτησε τον Θεμιστοκλή: «Τι θα ήθελες να ήσουν; Αχιλλέας ή Όμηρος;» και ο Θεμιστοκλής ρωτά κι αυτός: «Εσύ τι θα ήθελες να ήσουν; Νικητής στους Ολυμπιακού...ς Αγώνες, ή αυτός που αναγγέλει τα ονόματα των νικητών;»

Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται ότι τον αγαπά. Ο Αρίστιππος απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».

Ένας άντρας είπε στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να κάνουμε, να φάμε ή να κάνουμε έρωτα;» Εκείνη του είπε: «Ό,τι θέλεις, ψωμί πάντως δεν έχουμε».

Είπε κάποιος στον Διογένη: «Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία». Και ο φιλόσοφος απάντησε: «Κι εγώ τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους».

Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής εξετάζει το μάτι μιάς κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει. Ξέρει ο Διογένης ότι ο Διδύμων είναι τύπος ερωτύλος, κοινώς γυναικάς. Και του λέγει «Πρόσεξε Διδύμωνα, μήπως εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

Επαινούσαν μερικοί μπροστά στον Άγη τους Ηλείους, γιατί ήταν πολύ δίκαιοι κριτές στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Άγης ρώτησε με απορία: «Και είναι τόσο σπουδαίο το ότι οι Ηλείοι μια φορά στα τέσσερα χρόνια γίνονται δίκαιοι;»

Ένας πατέρας ζήτησε από τον Αρίστιππο να διδάξει τον γιο του. Ο φιλόσοφος ζήτησε αμοιβή 500 δραχμές. Ο πατέρας θεώρησε υπερβολικό το ποσό. «Με τόσαχρήματα», είπε, «θα μπορούσα να αγοράσω ένα ζώο». «Αγόρασε», είπε ο Αρίστιππος, «κι έτσι θα έχεις δύο».

Ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη απο ένα άγαλμα. Όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει κάτι τέτοιο απάντησε: «Εξασκούμαι στο να μην απογοητεύομαι απο την αναισθησία των ανθρώπων.»

Παρακινούσαν τον Φίλιππο τον Μακεδόνα να εξορίσει κάποιον που τον κακολογούσε. Ο Φίλιππος απάντησε: «Δεν είστε καλά!! Θέλετε να τον στείλω να με κατηγορεί και σ' άλλα μέρη;»

Ένας φαλακρός έβριζε τον Διογένη. Ο φιλόσοφος γύρισε και του είπε: «Δεν σου ανταποδίδω τις βρισιές, αλλά θα ήθελα να πω ένα "μπράβο" στις τρίχες σου, γιατί απαλλάχτηκαν από ένα κακορίζικο κεφάλι».

Ρώτησε κάποιος τον Αντισθένη τι είδους γυναίκα θα ήταν κατάλληλη για γάμο. Ο φιλόσοφος του είπε: «Το πράγμα είναι δύσκολο. Αν παντρευτείς ωραία, θα την έχεις με άλλους κοινή, αν άσχημη, θα είναι σαν να σου επέβαλαν ποινή».

Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών,
δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

Ένας φλύαρος κουρέας, ρώτησε τον βασιλιά της Μακεδονίας, Αρχέλαο: «Πώς θες να σε κουρέψω;» και ο Αρχέλαος απάντησε: «Σιωπηλός!»

(Σωκράτης Γκίκας, «Αρχαία Ελληνικά Ανέκδοτα», Εκδόσεις Σαββάλα)
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

πνευματώδη και διδακτικά :lol: :lol:
Να'σαι καλα DC... :mrgreen:
Να ξεχαστούμε λιγάκι διότι με τ'άλλα ανέκδοτα τα δικαστικά τα έχουμε χάσει τελείως λαίμαι!!! :cry:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

novito έγραψε:τι τραγουδάεί το τοστ στην τοστιέρα?

[youtube]PICTeNRBabo[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και συνεχεια...

τι τραγουδα το πτυχίο στο τέλος της εξεταστικής...?

http://www.youtube.com/watch?v=2db9MFPCLtM#t=01m01s

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να δω ποιος απο τις δυο μας θα το πρωτοτραγουδησει :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

DC έγραψε: Ένας άντρας είπε στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να κάνουμε, να φάμε ή να κάνουμε έρωτα;» Εκείνη του είπε: «Ό,τι θέλεις, ψωμί πάντως δεν έχουμε».
Δε με λες ρε φιλαράκι, αυτή τη σοφή ρήση, ποιος ακριβώς αρχαίος ημών πρόγονος την ξεστόμισε?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Ήταν ένας τύπος, άφραγκος τελείως και πάει σε ένα μπαράκι και πίνει 1 ουίσκι, 2 ουίσκι, 3 ουίσκι, στο τέταρτο σηκώνεται να φύγει και του κάνει ο μπάρμαν:
- Εεεε, που πάς δεν θα με πληρώσεις;
- Τι λές ρε, του λέει, τώρα σε πλήρωσα.
- Συγγνώμη, λέει ο μπάρμαν, μπορεί να το ξέχασα.
Πάει μετά αυτός σε έναν φίλο του και του λέει:
- Πήγαινε σε αυτό εκεί το μπάρ και πιές όσο θέλεις, είναι ένας μ@λ@κ@ς μπάρμαν και δεν θυμάται αν τον πλήρωσες ή όχι.
Τέλος πάντων πάει στο μπάρ και πίνει και αυτος 1 ουισκι, 2 ουισκι, 3 ουισκι, στο τέταρτο σηκώνεται και αυτός να πάει να φύγει και του λέει ο μπάρμαν:
- Εεεε, που πας δεν θα με πληρώσεις;
- Καλά ρε, του λέει, τώρα δεν σε πλήρωσα;
- Συγγνώμη, λέει, θα το ξέχασα.
Πάει και αυτός με την σειρά του σ'έναν φίλο του,του λέει και αυτός να πάει στο μπάρ και τα σχετικά......
Πάει και ο τρίτος της παρέας στο μπαρ, πίνει 1 ουίσκι, 2 ουίσκι, 3 ουίσκι, στο τέταρτο του κάνει ο μπάρμαν:
- Ρε φιλαράκι να σου πω, επειδή πρίν λίγο ήρθαν άλλοι δύο και ήπιαν, μου είπαν οτι με πληρώσανε αλλά δεν θυμόμουν αν με είχαν πληρώσει. Δεν με πληρώνεις εσύ τώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;
- Βρε άσε τις μαλακίες και δώσε μου τα ρέστα γιατί βιάζομαι!!!
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Με τι γ@μ@ει ο αστακος?
με μακαρονια...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Η γυναίκα μου με ρώτησε,"Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;
Εγώ γεμάτος υπερηφάνεια "Μόνο με σένα αγάπη μου.Μέ όλες τις άλλες ήμουν ξύπνιος." :twisted:
Το επακόλουθο είναι ότι ξέχασα, πως οι γυναίκες δεν παίρνουν απο αστεία.
Επισκεπτήριο Νοσοκομείου από τις 10 π.μ. εώς 8.00 μ.μ. .....
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Παρασκευή μεσημέρι και ο Γιάννης γυρίζει χαρούμενος στο σπίτι, αφού είχε αγοράσει κινητό. Μόλις μπαίνει τρέχει με αστραπιαίες κινήσεις προς το μπάνιο και κλειδώνεται μέσα. Κατόπιν ανοίγει το κινητό και παίρνει τηλέφωνο τη γυναίκα του στο σταθερό με σκοπό να της κάνει έκπληξη:
- Έλα, μωρό μου... Τι κάνεις;
Και η γυναίκα του απαντάει:
- Κλείσε, είναι ο μ@λ@κ@ς στο μπάνιο!!!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

novito έγραψε:
novito έγραψε:τι τραγουδάεί το τοστ στην τοστιέρα?

[youtube]PICTeNRBabo[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και συνεχεια...

τι τραγουδα το πτυχίο στο τέλος της εξεταστικής...?

http://www.youtube.com/watch?v=2db9MFPCLtM#t=01m01s

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:
kαι συνέχεια....

Τι τραγουδάνε οι διορθωτές όταν διορθώνουν τα γραπτά?

http://www.youtube.com/watch?v=fzxFIybYONM#t=01m18s

:lol: :lol: :lol: :lol: :(
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]eh8ALe8HB_w&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Πάγκαλος είχε τις συνήθειες του Μπερλουσκόνι τι θα έλεγε;
"Μαζί τις πηδήξαμε όλες"!
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

Tην περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη.

Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος.

Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο.
Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.

Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος,

είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε!

"Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική φωνή.

Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;; Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι.

"Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές
εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό!

Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!

Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.

Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου.. Χτυπάει το τηλέφωνο.

Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ'το πρωί ως το βράδυ. Aντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".

Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!

Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.

Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".

Όχι ρεεεε πούστη μου, όχι ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ !!!
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Πώς χαιρετιούνται οι κάτοικοι της Σπιναλόγκας ;
Που σαι μωρή αρρώστια… :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”