Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

κακος σε 2 συνεχομενα ματσ..για μενα ξεκαθαρα θεμα αναρχιας και ελειψης ποδοσφαιρικης τακτικης..εαν ο ΠΑΟΚ προσπαθησει να παιξει σωστο ποδοσφαιρο οπως το εκανε εδω και 2 χρονια θα ειναι παλι ακοπος..αλλιως θα πνιγει στην αναρχια και στην ελειψη σχεδιου..
ειναι ξεκαθαρο πως οταν ο αντρε εχει επηρεαστει τοσο απο την ελλειψη τακτικης ,ειναι ηλιθιο να ζηταμε ευθυνες απο τον Παπαζογλου ή και ακομα απο τον Σαλπι οι οποιοι ειναι παικτες συνολου...

ΥΣΤ¨: Προφανως για αυτην την εικονα φταιει ο προπονητης..αλλα για να ειμαι ξεκαθαρος ειναι πολυ νωρις και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα συνεχιστει..ισως ο ΠΑΟΚ δειξει κατι στο μελλον..εαν φυσικα στο επομενο μηνα η ομαδα συνεχιζει να παιζει με πληρη αναρχια(ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ) τοτε υπαρχει προβλημα..θελω να πιστευω οτι αυτο θα αλλαξει γιατι σε ενα ειμαι σιγουρος..στο οτι ο Δερμιτζακης δεν ειναι τεμπελης.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Σχετικα ικανοποιητικη η εμφανιση του.......Σιγουρα,μπορει και καλυτερα.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Ξεμείναμε από ... ενέργεια»

Ο Άντρε Βιεϊρίνια μίλησε στον Sport103fm για τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, την δική του απόδοση, το οικονομικό θέμα που απασχολεί την ομάδα αλλά και τους στόχους της.

«Είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, έχουμε προβληματιστεί αλλά δεν νομίζω πως μετράει η κόπωση. Ίσως να δώσαμε περισσότερη ενέργεια στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα λιγκ και δεν κάναμε καλό καταμερισμό κινήτρου στους αγώνες που ακολούθησαν.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια για την ανησυχία του κόσμου. «Ο κόσμος είναι δίπλα μας και έχει δίκαιο να ανησυχεί. Τα αποτελέσματα όμως είναι συγκυριακά και θα το αποδείξουμε στο μέλλον».

Για τους τρεις αγώνες που ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε… «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε αλλά σε αυτά τα παιχνίδια βρεθήκαμε πολλοί παίκτες σε κακή μέρα».

Όσο για τον ίδιο.. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνω στις προπονήσεις, ποτέ δεν ένιωσα πως έδωσα το 100% για να βελτιωθώ. Κάποια παιδιά όμως είχαν πιο βαρύ πρόγραμμα από εμένα και ίσως ήταν πιο κουρασμένα. Πάντως εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν πήγα καλά στους αγώνες πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα πρέπει να έχουμε μόνο νίκες, γιατί έτσι έχουμε μάθει και έτσι χτίστηκε αυτή η ομάδα».

Στη συνέχεια ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε για την πτώση της αποδοσης της ομάδας αλλά και της δικής του στο δεύτερο ημίχρονο. «Νομίζω πως το άγχος για το αποτέλεσμα μας κάνει να λειτουργούμε πιο ατομικά και αυτό δεν είναι καλό».

Για την κατάκτηση πρωταθλήματος τόνισε.. «Φυσικά καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του κόσμου, πως θέλει το πρωτάθλημα, φτάσαμε πέρυσι πολύ κοντά, αλλά δεν μπορούμε από τώρα να κοιτάξουμε αυτόν τον στόχο. Εμείς πρέπει να λέμε πως πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Βιεϊρίνια ρωτήθηκε και για το οικονομικό θέμα της ομάδας και το κατά πόσο την επηρεάζει αυτό. «Αυτοί που θέλουν να πιστεύουν πως αυτό το πρόβλημα μας επηρεάζει κάνουν λάθος. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο ως δικαιολογία. Εμείς παίζουμε για τους εαυτούς μας τον κόσμο και την ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και ότι μας έχει πει ισχύει».

Τέλος ρωτήθηκε και για τις σχέσεις στα αποδυτήρια της ομάδας. «Φυσικά και είναι καλές οι σχέσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, έχουμε δημιουργικό κλίμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν έχουν κλονιστεί οι σχέσεις μας. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και αυτός είναι ο στόχος μας»

paok24
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός είναι ο στόχος μας, με τη διαφορά ότι για την ώρα δεν έχει επιτευχθεί.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αντελίνο αγόρι μου κόψε τις συνεντεύξεις και τις πολλές τις εξηγήσεις.

Βαρεθήκαμε κάθε 3 κ λίγο να διαβάζουμε συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Μια ο ένας , μια ο άλλος μια ο παραάλλος.

Αντε βάλτε τα κεφάλια κάτω και κάνετε τη δουλειά για την οποία χρυσοπληρώνεστε.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Περιμενω μεγαλη εμφανιση στην Ξανθη.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΑΟΚ - Σκάουτερ και… σειρήνες για Αντελίνο Βιεϊρίνια

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρινια όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» του «Δικεφάλου» του βορρά με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και όχι μόνο.

Και ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την φάση των ομίλων του Europa League, στην Τούμπα θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ για να τον δουν αγωνιζόμενο. Εν τα μεταξύ τον Βιεϊρίνια παρακολουθούν και σύλλογοι από την Τουρκία.

Πρόκειται για τις Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες έχουν στην λίστα τους το όνομα του Πορτογάλου άσου των «ασπρόμαυρων». Το όνομα του παράλληλα υπάρχει και στη λίστα του Άγιαξ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρήτρα του 23χρονου αγγίζει τα 15 εκ. ευρώ, ποσό που οι σύλλογοι από τη γειτονική χώρα μπορούν να δαπανήσουν.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση στον ΠΑΟΚ, ενώ και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ασχολούνται αυτή την περίοδο με μεταγραφικά θέματα, αφού προέχουν τα αγωνιστικά αλλά και τα οικονομικά ζητήματα.

Η μέχρι τώρα απάντηση του πάντως στα έχουν ακουστεί κατά καιρούς γύρω από τον Βιεϊρίνια είναι η εξής: «Η ρήτρα του Βιεϊρίνια είναι 15 εκ. ευρώ. Όποιος θέλει ας... κοπιάσει».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportnet.gr/report.php?id=237949
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μου τη δινουν τα πολλα τακουνακια σου....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Και τα υπερβολικά τσαλιμάκια που κάνει..
Από ντρίμπλα σε ντρίμπλα σε ντρίμπλα ώσπου να χάσει την μπάλα,άσχετα αν έχει καλύτερες επιλογές.. :evil:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν εχουμε εξτρεμ ουτε δεξι ουτε αριστερο. Συνηθως βρισκονται καπου χαμενοι και οι δυο, κινηση που ονομαζεται "συγκλιση προς το κεντρο" για να δωσει καποια τακτικη υποσταση σε κατι που στην πραγματικοτηα ειναι ΑΝΑΡΧΙΑ. Και φυσικα οταν ερχεται η ωρα που πρεπει να λειτουργησουν σαν εξτρεμ μιας ομαδας που θελει να παιζει 4-2-3-1 δεν μπορουν να περασουν ουτε στο 1ν1 τον προσωπικο τους αντιπαλο γιατι ειναι ψοφιοι απο το ασκοπο τρεξιμο. Συνεπως...μηδεν φασεις.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

μα ειμαστε σοβαροι?
τωρα σαςτην καρφωσε να τα χωσετε στον Βιερινια? ειπαμε,χαλια η ομαδα,και εγω τα πηρα,αλλα να ειμαστε και δικαιοι.ειναι απο τους λιγους που εκαναν κατι σημερα.σε γενικοτερο πλανο ας μη το συζητησουμε...
μη γινομαστε ουτε αχαριστοι ουτε αγνωμονες λοιπον
σοβαρευτειτε
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Δε μπορω τις ασκοπες τριπλες γενικα!Βγαζω σπυρια με τα χαζα τακουνακια...
Ολα αυτα ειναι ωραια οταν πρεπει να τα κανεις, οχι οποτε σου σηκωθει...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

IKARIA_4 έγραψε:μα ειμαστε σοβαροι?
τωρα σαςτην καρφωσε να τα χωσετε στον Βιερινια? ειπαμε,χαλια η ομαδα,και εγω τα πηρα,αλλα να ειμαστε και δικαιοι.ειναι απο τους λιγους που εκαναν κατι σημερα.σε γενικοτερο πλανο ας μη το συζητησουμε...
μη γινομαστε ουτε αχαριστοι ουτε αγνωμονες λοιπον
σοβαρευτειτε
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

η περιπτωση του για μενα ειναι η χαρακτηριστικοτερη της προπονητικης βαρυτητας,που ειχε ο προκατοχος του δερμιτζακη.αν εκανε τετοιες ανοησιες επι σαντος σε ενα κι οχι 3-4 συνεχη παιχνιδια,θα την ακουγε dolby και ουτε στην προπονηση δε θα τις επαναλαμβανε!ο παυλος μεχρι στιγμης εχει υϊοθετησει άλλη τακτικη.να δουμε που θα βγει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν θα βγει...

Οι παικτες εχουν καβαλησει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”