Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Αρχιζω να πιστευω πως βρηκαν μια ευκαιρια να κανουν ενα κοινωνικο πειραμα, να δουνε στις ποσες μερες θα το θεωρησουμε πλεον φυσιολογικο και δεν θα αναρωτιομαστε.
- Kabamaru11
Ε ρε και να μεινει ο Λουτσε,τι εχει να γινει εδω μεσα.....
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Ορτζονικίδης
- Dimitris_L4
Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- embuji, Montrealiotis, DonnieMcGrath, gk.box16, Kenny4, Gregk19262000
χααχχααχχαχα ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟDimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:57 Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
Mπορούμε να ζητήσουμε από την uefa και την σουπερλιγκ να αναβάλλουν 2-3 εβδομάδες το πρωτάθλημα και τα προκριματικά για να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε?
- Dimitris_L4
«Μετά από μία χρονιά, που ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που δεν θα ήθελε κανείς μας, παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγαπημένη μας ομάδα.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την πολύτιμη προσφορά του στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Αναγνωρίζουμε ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου, τον οποίο υπηρετήσαμε, οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν και κατανοούμε ότι κάποια στιγμή όλα φτάνουν στο τέλος τους και γίνεται μια νέα αρχή.
Παράλληλα, θα υποδεχθούμε τον νέο προπονητή της ομάδας μας, όποιος κι αν είναι αυτός, και θα σταθούμε στο πλευρό του με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να έχει την απαραίτητη στήριξη για να παρουσιάσει το έργο του. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλοι και όλα κρίνονται στην πράξη και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τη στήριξή μας και την εμπιστοσύνη μας στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο ΠΑΟΚ μας να παραμένει πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ.
Με ενότητα, πίστη και αγάπη για την ομάδα μας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του συλλόγου και είμαστε σίγουροι ότι θα χαρούμε νέες επιτυχίες.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων του ΠΑΟΚ»
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την πολύτιμη προσφορά του στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Αναγνωρίζουμε ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου, τον οποίο υπηρετήσαμε, οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν και κατανοούμε ότι κάποια στιγμή όλα φτάνουν στο τέλος τους και γίνεται μια νέα αρχή.
Παράλληλα, θα υποδεχθούμε τον νέο προπονητή της ομάδας μας, όποιος κι αν είναι αυτός, και θα σταθούμε στο πλευρό του με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να έχει την απαραίτητη στήριξη για να παρουσιάσει το έργο του. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο όλοι και όλα κρίνονται στην πράξη και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκφράζουμε τη στήριξή μας και την εμπιστοσύνη μας στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο ΠΑΟΚ μας να παραμένει πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ.
Με ενότητα, πίστη και αγάπη για την ομάδα μας, συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του συλλόγου και είμαστε σίγουροι ότι θα χαρούμε νέες επιτυχίες.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων του ΠΑΟΚ»
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- xpek20
Και ήθελα να τις στείλω αλλά το ξέχασα... Να τι είπε ο Ραζ σε ρουμάνικο μέσο:
“Ευχαριστώ, είμαι καλά. Δεν σχολιάζουμε εικασίες. Σοβαρά, είμαι εδώ στην εκδήλωση και δεν έχω τίποτα να συζητήσω. Δεν ξέρω πώς θα είναι το μέλλον μου. Θα δούμε. Προς το παρόν είμαι σε διακοπές και θα δούμε. Αλλά έλα, ας παίξουμε… Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις;“, ανέφερε σχετικά με το τι θα συμβεί στο μέλλον του.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕDimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:57 Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
- Dimitris_L4
Σορυ τη συνεντευξη την εδωσε το πρωι κ ετυχε να αναφερθει σε αυτες τις 2 ομαδες, για να ειμαι δικαιος...xpek20 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:58χααχχααχχαχα ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟDimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:57 Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
Δεν θέλω να σου χαλάσω τον ειρμό αλλά τη μοναδική φορά που συναντήθηκαν PSV με Shakhtar το ματς έληξε 3-2 κι ήταν για τους ομίλους του Ch.L. κι ούχι για τους 32 του Europa. Κιπ γκόινγκ.Gregk19262000 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:33 Άρα τι μάθαμε σήμερα; Ο ολλανδοσερβορωσσος Μιχάλης Γρηγορίου που έβγαλε ο αθεόφοβος την σαχταρ τρίτη παίζει επιθετικογενές ποδόσφαιρο( 7 έφαγε πρόπερσι στους 32 του Γιουρόπα από την Αϊντχόβεν) αναδεικνύει νεαρούς και έχει σύγχρονες ιδέες. Εντάξει παιδιά μας πείσατε πετάει ο γάιδαρος όλα καλααααααα
- These users thanked the author wickerman for the post (total 5):
- renegade, icue, paok apo epilogi, george188, Ally Samagoal
A ναι καλώς τους Παλαιμάχους που ήθελαν κάποτε να βραβεύσουν τον Βαρδινοκώτσο το αφεντικό τους και τους σταμάτησε ο Λαός του ΠΑΟΚ.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 17:57 Δν ξερω αν τετοιο πραγμα γινεται σε αλλες ομαδες..δε θελω να τ χαρακτηρισω...Εβγαλαν ανακοινωση οι παλαιμαχοι μας οτι ευχαριστουν τν Λουτσεσκουκ στηριζουν τν Ιβαν στην επιλογη προπονητη...κ πριν λιγο εκανε δηλωσεις ο Λουτσεσκου στη Ρουμανια σχολιαζοντας τους αντιπαλους μας και λεγοντας οτι εχει ακομα συμβολαιο....ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
-
DonnieMcGrath
Χωρίς δίχως ειρωνείας, πρέπει να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που οι βετεράνοι έβγαλαν αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τον προπονητή προτού ανακοινωθεί η λήξη συνεργασίας.
Ειλικρινά θέλω να αντιμετωπίσω τον τρόπο λειτουργίας της καινούργιας διοίκησης καλοπροαίρετα αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια...
Ειλικρινά θέλω να αντιμετωπίσω τον τρόπο λειτουργίας της καινούργιας διοίκησης καλοπροαίρετα αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια...
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 3):
- Dimitris_L4, st4this, vs40
3-2 στο 90+ με 10 η Σαχταρ. Φίλε καλά που το είπες γιατί το έγραψε κι άλλος το 7-1 . Ψέμα λοιπόνwickerman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:05Δεν θέλω να σου χαλάσω τον ειρμό αλλά τη μοναδική φορά που συναντήθηκαν PSV με Shakhtar το ματς έληξε 3-2 κι ήταν για τους ομίλους του Ch.L. κι ούχι για τους 32 του Europa. Κιπ γκόινγκ.Gregk19262000 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 12:33 Άρα τι μάθαμε σήμερα; Ο ολλανδοσερβορωσσος Μιχάλης Γρηγορίου που έβγαλε ο αθεόφοβος την σαχταρ τρίτη παίζει επιθετικογενές ποδόσφαιρο( 7 έφαγε πρόπερσι στους 32 του Γιουρόπα από την Αϊντχόβεν) αναδεικνύει νεαρούς και έχει σύγχρονες ιδέες. Εντάξει παιδιά μας πείσατε πετάει ο γάιδαρος όλα καλααααααα
Η Φέγιενορντ όμως κέρδισε 7-1 τη Σαχτάρ. Βοηθός προπονητή της Φέγενορντ; Ο Πούσιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 17 Ιουν 2026, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.