Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν εξίσωσε λέει το μέλος την πρακτική Μυστακίδη με τις ενώσεις του Σαββίδη
Απλά έπεσε από τον ουρανό αυτό το επιχείρημα; Ή ήταν αναγκαίο για να βρεθεί κάτι να πιαστούμε;
Απλά δεν έχει καν ούτε κατά προσέγγιση σχέση το ένα με το άλλο
Πόλεμος και μάχες επιχειρηματικές ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Έστω και από απλό εγωισμό. Τι σχέση έχει αυτό με τα ΕΝΤΟΣ συλλόγου; Με τα αισχη που είδαμε; Τα δεχόμαστε στον ΠΑΟΚ αυτά; Ή μήπως ανάλογα με την τσέπη του επιτιθέμενου τα καλωσορίζουμε κιόλας;
Έτσι φαινεται
Απλά έπεσε από τον ουρανό αυτό το επιχείρημα; Ή ήταν αναγκαίο για να βρεθεί κάτι να πιαστούμε;
Απλά δεν έχει καν ούτε κατά προσέγγιση σχέση το ένα με το άλλο
Πόλεμος και μάχες επιχειρηματικές ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Έστω και από απλό εγωισμό. Τι σχέση έχει αυτό με τα ΕΝΤΟΣ συλλόγου; Με τα αισχη που είδαμε; Τα δεχόμαστε στον ΠΑΟΚ αυτά; Ή μήπως ανάλογα με την τσέπη του επιτιθέμενου τα καλωσορίζουμε κιόλας;
Έτσι φαινεται
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- paok apo epilogi, leomatos88
Η μόνη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ όσων υπερασπίζονται, δίνουν συγχωροχάρτι, αρέσκονται ή προμοταρουν αυτά που έγιναν είναι απλά ότι ελπίζουν να εξασφαλιστεί βιωσιμότητα και πρόοδος (επιτυχίες) στο μπασκετικό τμήμα
Τίποτα άλλο δεν στέκει ως επιχείρημα και είναι ακραία προκλητικό έστω και να αναζητούνται άλλα επιχειρήματα
Επειδή όμως το άτομο που τα προκάλεσε όλα αυτά ήταν και παραμένει ίδιο, θα δέχεται για όσο κρίνει ο καθένας από εμάς και την ανάλογη κατακραυγή. Μέχρις ότου πείσει άπαντες ότι επιδιώκει κάτι καλό. Με συνεχείς και ασταμάτητες πράξεις.
Εγώ προσωπικά δεν θα τον κρίνω με βάση ούτε τις αγωνιστικές επιτυχιες, ούτε όμως τις αποτυχίες. Δεν αποτελούν κριτήριο αυτά διότι ΑΚΡΙΒΩΣ ήμουν ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πριν ακουστεί έστω το όνομα Σαββίδης και ξέρω ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ για υλικά θέματα.
Βέβαια εντάξει, στη σύγχρονη Θεσσαλονίκη αυτά ακούγονται αλαμπουρνεζικα
Τίποτα άλλο δεν στέκει ως επιχείρημα και είναι ακραία προκλητικό έστω και να αναζητούνται άλλα επιχειρήματα
Επειδή όμως το άτομο που τα προκάλεσε όλα αυτά ήταν και παραμένει ίδιο, θα δέχεται για όσο κρίνει ο καθένας από εμάς και την ανάλογη κατακραυγή. Μέχρις ότου πείσει άπαντες ότι επιδιώκει κάτι καλό. Με συνεχείς και ασταμάτητες πράξεις.
Εγώ προσωπικά δεν θα τον κρίνω με βάση ούτε τις αγωνιστικές επιτυχιες, ούτε όμως τις αποτυχίες. Δεν αποτελούν κριτήριο αυτά διότι ΑΚΡΙΒΩΣ ήμουν ΠΑΟΚ πολλά χρόνια πριν ακουστεί έστω το όνομα Σαββίδης και ξέρω ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ για υλικά θέματα.
Βέβαια εντάξει, στη σύγχρονη Θεσσαλονίκη αυτά ακούγονται αλαμπουρνεζικα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- paok apo epilogi, leomatos88, elvetos giatros
Η αλλιώς όπως λέει και ο σοφός λαός καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ή όπως θα έλεγε και ένας οικονομολόγος μάζευε κι ας είν’ και ρώγες.
Όταν πολεμάς ενα σύστημα και όταν το ελέγξεις δεν κανεις τα ιδια αλλα το αφήνεις να δουλέψει αυτόνομα (στο βαθμό που αυτο ειναι εφικτό απο διαφορες επιρροες) δεν ειναι ανήθικος πόλεμος.Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:07
Δεν είναι το ίδιο ανήθικο κύριε δικαστή!Είναι όμως ο ίδιος τρόπος αντιμετώπισης!
Γιατί ο ΠΑΟΚ της φτώχειας θα γράφε ότι προτιμά τις σφαγές παρά να μπλεχτεί με τη λάσπη! Πράγμα το οποίο ήταν αδύναμο και λάθος!
Ο δυνατός ΠΑΟΚ διάλεξε άλλο δρόμο! Τι θα διάλεγε, να πετάει τα λεφτά του;; Να κάνει τον χαζό;;
Γ αυτό γράφω για την ελαστικότητα της ηθικής όποτε βολεύει!
Αν χτυπάς με οποιο τρόπο μπορεις τα πλεον σεβαστά μελη της οικογένειας του ΠΑΟΚ πριν καν γίνεις μέλος της και όταν τελικα μπαίνεις στην οικογένεια συνεχίζεις να τα χτυπάς δεν λέγεται ανηθικότητα.... λέγεται πολλά αλλα πολυ χειρότερα.
Αυτα για όποιον θέλει να ειναι "αντικειμενικος" θα έπρεπε να τα βλέπει... άρα εκ του αποτελέσματος δεν εισαι αντικειμενικος. Τωρα σε ποια κατηγορία εντάσσεσαι εσυ το ξέρεις.
Και μια συμβουλή: Πιάνεσαι εύκολα φιλε μου. Στη μια σελιδα εξισωνεις, μετα φωνάζεις οτι δεν εξισωνεις και μετα μιλάς για ιδια πρακτική (δηλαδή εξισώνεις). Όλα αυτα 2-3 ποστ διαφορά. Ψάξε λιγο τι κανεις λάθος στη συλλογιστική σου.
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- leomatos88
-
gervasio artigas
"επειδή η αλήθεια πονάει όταν δεν βολεύει"Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:49Συγγνώμη που δεν γράφω αυτά που θέλεις να διαβάζεις.Sera4 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:26Για σένα προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλεις να ξεχωρίσεις.
Έτσι και αλλιώς τους καμικάζι τους αναγνωρίζω από χιλιόμετρα, μην μας κάνεις και τον αδέκαστο εδώ μέσα, γιατί αν αρχίσω τις παραθέσεις σου με το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτά που γράφεις, μάλλον πικραμένος είσαι.
Που μπαίνεις για να μας γράφεις για Δώνηδες, Χατζόπουλους, ΕΠΟ και ενώσεις. Πάντα στο βωμό του μόνο ΠΑΟΚ.
Το ποιος είναι πικραμένος άσε να το κρίνει η ιστορία.
Εγώ μια χαρά ευτυχισμένος είμαι. Χαίρομαι τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και με νοιάζει να πηγαίνει μπροστά ο σύλλογος.
Απλά έχω την κακιά συνήθεια να μην έχω μνήμη χρυσόψαρου και να θυμάμαι ο,τι με βολεύει και όποτε με βολεύει.
Μπορώ να γράψω και άλλες αλήθειες που πονάνε. Όπως την πώληση Κωνσταντέλια και πως απεφεύχθη, άλλη μια αλήθεια που πονάει και αν γραφτεί παίρνεις το brand του εχθρού του ΠΑΟΚ.
Γιατί αν σε ρωτήσω που ήταν οι σύνδεσμοι όταν έκαιγε η μπάλα στο Μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι θα με βγάλεις και εχθρό των συνδέσμων , επειδή η αλήθεια πονάει όταν δεν βολεύει.
Προσωπικά σε κατανοώ
Η μόνη ομάδα που σε ενδιαφέρει ειναι η ¨αληθεια¨ δηλαδή απο ομαδα εισαι ¨ομαδα αληθείας"
Ευγε απο μένα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- leomatos88
-
Undesired No 1
Μπράβο γέροντα σοφέ , ψήφισα τον Δρακουμέλ να κυβερνά την Ελλάδα.
Τίποτα άλλο έχουμε από προσβολές ;
-
Undesired No 1
Ίδια πρακτική, σε διαφορετικό βαθμό, για διαφορετικό λόγο με διαφορετικό τρόπο. Και με διαφορετικό σκοπό.Guitarman έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:47Όταν πολεμάς ενα σύστημα και όταν το ελέγξεις δεν κανεις τα ιδια αλλα το αφήνεις να δουλέψει αυτόνομα (στο βαθμό που αυτο ειναι εφικτό απο διαφορες επιρροες) δεν ειναι ανήθικος πόλεμος.Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:07
Δεν είναι το ίδιο ανήθικο κύριε δικαστή!Είναι όμως ο ίδιος τρόπος αντιμετώπισης!
Γιατί ο ΠΑΟΚ της φτώχειας θα γράφε ότι προτιμά τις σφαγές παρά να μπλεχτεί με τη λάσπη! Πράγμα το οποίο ήταν αδύναμο και λάθος!
Ο δυνατός ΠΑΟΚ διάλεξε άλλο δρόμο! Τι θα διάλεγε, να πετάει τα λεφτά του;; Να κάνει τον χαζό;;
Γ αυτό γράφω για την ελαστικότητα της ηθικής όποτε βολεύει!
Αν χτυπάς με οποιο τρόπο μπορεις τα πλεον σεβαστά μελη της οικογένειας του ΠΑΟΚ πριν καν γίνεις μέλος της και όταν τελικα μπαίνεις στην οικογένεια συνεχίζεις να τα χτυπάς δεν λέγεται ανηθικότητα.... λέγεται πολλά αλλα πολυ χειρότερα.
Αυτα για όποιον θέλει να ειναι "αντικειμενικος" θα έπρεπε να τα βλέπει... άρα εκ του αποτελέσματος δεν εισαι αντικειμενικος. Τωρα σε ποια κατηγορία εντάσσεσαι εσυ το ξέρεις.
Και μια συμβουλή: Πιάνεσαι εύκολα φιλε μου. Στη μια σελιδα εξισωνεις, μετα φωνάζεις οτι δεν εξισωνεις και μετα μιλάς για ιδια πρακτική (δηλαδή εξισώνεις). Όλα αυτα 2-3 ποστ διαφορά. Ψάξε λιγο τι κανεις λάθος στη συλλογιστική σου.
Την καταδικάζεις την πρακτική ; Η απάντηση δεν μπορεί να εξ απ ναι η όχι εκτός αν γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες.
Όσο για τη συμβουλή , ευχαριστώ πολύ , αλλά σπατάλησα ήδη πολύ χρόνο να προσπαθώ να μιλήσω σε ανθρώπους που έχουν ήδη αποφασίσει πολλά, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να ακούσουν τίποτα.
Εδώ απάντησα σε άνθρωπο που με ρώτησε πού ήταν ο Μπουντούρης στα πέτρινα χρόνια του μπάσκετ όταν πατούσαμε στο παλατάκι 38 άτομα και ο ίδιος ο λαός πετούσε αετό. Μάλλον περίμενε απ έξω ο φίλος πότε θα μπει μέσα ο Μπουντούρης να σώσει το μπάσκετ.
Εδώ ο άλλος μας έβγαλε ότι ψηφίζουμε ΝΔ επειδή έγραψα να κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε που πάει το καράβι στο μπάσκετ.
Ο άλλος έγραψε για τρολ account , ο επόμενος έγραψε ότι στεναχωριέμαι επειδή κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο αν έχεις τον Θεό σου.
Εδώ ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του site έγραψε ότι το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο για το μπάσκετ και παρουσίασε ως «μόνη αποδεκτή δικαιολογία» το όνειρο ορισμένων να δούμε το μπάσκετ να μεγαλώνει όσο και το ποδόσφαιρο.
Εγώ δίνω συμβουλή στον εαυτό μου να μην συνεχίσω να λέω την άποψη μου γιατί το επόμενο βήμα είναι να με βγάλουν υπεύθυνο για την ευλογιά των προβάτων και τον ΟΠΕΚΈΠΕ.
Καλή συνέχεια.
-
elvetos giatros
Undesired
Συνεχίσει να γράφεις
Έχουμε ανάγκη από αιρετικές απόψεις
Απλά, στη διένεξη Μυστακίδη και Σαββίδη
ο πρώτος με τη συμπεριφορά του,
να μην πληρώνει αυτά που συμφωνήθηκαν,
σπάει μια βασική αρχή, που ισχύει από την έλευση Σαββίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Πληρώνουμε τα χρωστούμενα !
Προ Σαββίδη ο ΠΑΟΚ χρωστούσε· κι αναφέρομαι σε πολλά τμήματα αγωνιστικά
Επί Σαββίδη, παρά την επερχόμενη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης, πληρώνονται οι πάντες
Όπως καταλαβαίνεις, πολύ καλώς οι συν οπαδοί στο φόρουμ, βγάζουμε σπυριά αν δεν τηρούνται οι συμφωνίες!
Τεμετερον του μπάσκετ ακούς;
Υ.Σ. Στο ότι δε χρωστάμε πουθενά, πρέπει να αναφερθεί και η συμβολή του Κατσαρή
Συνεχίσει να γράφεις
Έχουμε ανάγκη από αιρετικές απόψεις
Απλά, στη διένεξη Μυστακίδη και Σαββίδη
ο πρώτος με τη συμπεριφορά του,
να μην πληρώνει αυτά που συμφωνήθηκαν,
σπάει μια βασική αρχή, που ισχύει από την έλευση Σαββίδη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Πληρώνουμε τα χρωστούμενα !
Προ Σαββίδη ο ΠΑΟΚ χρωστούσε· κι αναφέρομαι σε πολλά τμήματα αγωνιστικά
Επί Σαββίδη, παρά την επερχόμενη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης, πληρώνονται οι πάντες
Όπως καταλαβαίνεις, πολύ καλώς οι συν οπαδοί στο φόρουμ, βγάζουμε σπυριά αν δεν τηρούνται οι συμφωνίες!
Τεμετερον του μπάσκετ ακούς;
Υ.Σ. Στο ότι δε χρωστάμε πουθενά, πρέπει να αναφερθεί και η συμβολή του Κατσαρή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Eιναι τουλαχιστον ειρωνικο φιλε να λες εσυ οτι αλλοι δεν μπορουν να πανηγυρισουν οταν σχεδον καθε σχολιο σου μετα απο νικη ειναι τσιγκλισμα προς τους «πολεμιους» του Σαββιδη. Κατι αλλο δεν εχεις πει εδω και 6 μηνες. Μονιμως μπηχτες ειτε σε χαρες ειτε σε λυπες αλλα κατα τα αλλα αλλοι δεν μπορουν να πανηγυρίσουν. ΦιλικαTaseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:03 Εδώ να πω πως το σκηνικό με ντελια του καλοκαιριού ξεσκέπασε πολύ κόσμος συνδεσμιτες και αρδ. Πρέπει να έκανε γερό ξεκαθάρισμα ο ιβαν. Να του δώσω εύγε. Και επίσης αυτό το τρολ account που δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου και μας κάνει αναμετάδοση ότι μαλακια γράφεται στο x από κάτι πονεμένους αρδ και κάτι συνδεσμιτες που κρατάνε ίσες αποστάσεις και δεν μπορούν να πανηγυρίσουν στη μπάλα μια νίκη σε ντέρμπι όπως ένα ματς με με κάνα χωριόστην Αθήνα στο μπάσκετ. Εχει πολύ γέλιο αυτή η φάση. Άλλη πονεμένη σελίδα 6 μήνες μετά μας γράφει για το πραξικόπημα στον ας που πήρε το γήπεδο ο ιβαν. lol. Μιλάμε για πολύ κόσμο που έχασε την όρεξη του για ζωή . Lol
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Και που στε οταν μιλαμε για τους ΣΦ καλο ειναι να αναγνωριζουμε οτι ειτε συμφωνούμε ειτε διαφωνουμε με τις στάσεις τους, αυτοι προσφερουν στον ΠΑΟΚ πολυ περισσοτερο απο ενα πληκτρολόγιο σε ενα φορουμ. Ετσι μια υπενθυμιση
Θα σας γλεντάμε μια ζωή πλέον. Δεν ξεχάσαμε τι περάσαμε 6 μήνες. Η ιστορία έγραψε. Αχνά δε βγάλατε για την αποπληρωμή χρεών. Αχνά και για την αύξηση. Οχι ότι περιμέναμε κάτι. Οπως σου έλεγα από το καλοκαίρι που γελούσαν και τα μουστάκια σας όταν μπαίνατε εδώ μέσα Χοροδια. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε όλο το πατηρι. Και ολα πήραν το δρόμο τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Να φανταστείς δε μπορέσατε ούτε την μεταγραφή ζαφειρη να χαρείτε. Για τέτοια κατάντια μιλάμε όσοι είστε ΠΑΟΚ τέλος πάντων. Ευτυχώς τα φράντζα μένουν και έγραψαν ιστορία. Πίσω στην γωνία την τυφλή μη φαίνεστε. Κάποια στιγμή κάτι θα στραβώσει για να εμφανιστείτε
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ρε φιλε που πας κ εσυ τωρα. Εδω εφυγε κοσμος με τον εναν η με τον αλλον τροπο που εγραφε χρονια και ξεραν ο ενας τον αλλον. Mingus Odi Barlow Joshua Gospi beyes ειτε απο μονοι τους ειτε λογω διαμαχων εφυγαν και ηταν απο καποιους που διαφωνουσαν με την πλειοψηφια. Εγω δεν ασχολουμε πλεον μονο επιλεκτικα.Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 16:20 Μπράβο γέροντα σοφέ , ψήφισα τον Δρακουμέλ να κυβερνά την Ελλάδα.
Μοναδικος στοχος αυτη τη στιγμη ειναι το ΝΤΑΜΠΛ και ο εορτασμος των 100 χρονων. Τα υπολοιπα μετα και βλεπουμε.
Παντως δεδομενο οτι ο Τελης εχει ξεκινησει παρα παρα πολυ λαθος. Μαλακιες τυπου δεν εχει καλους συνεργατες με ενοχλουν οσο με ενοχλουσαν κι οι μαλκιες τυπου πηγε να πουλησει η ΠΑΕ τον ντελια χωρις να το ξερει ο Ιβαν
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ελα στο πεταλο να μας γλεντησειςTaseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:28 Θα σας γλεντάμε μια ζωή πλέον. Δεν ξεχάσαμε τι περάσαμε 6 μήνες. Η ιστορία έγραψε. Αχνά δε βγάλατε για την αποπληρωμή χρεών. Αχνά και για την αύξηση. Οχι ότι περιμέναμε κάτι. Οπως σου έλεγα από το καλοκαίρι που γελούσαν και τα μουστάκια σας όταν μπαίνατε εδώ μέσα Χοροδια. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε όλο το πατηρι. Και ολα πήραν το δρόμο τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Να φανταστείς δε μπορέσατε ούτε την μεταγραφή ζαφειρη να χαρείτε. Για τέτοια κατάντια μιλάμε όσοι είστε ΠΑΟΚ τέλος πάντων. Ευτυχώς τα φράντζα μένουν και έγραψαν ιστορία. Πίσω στην γωνία την τυφλή μη φαίνεστε. Κάποια στιγμή κάτι θα στραβώσει για να εμφανιστείτε
Κάποτε ερχόντουσαν οι παίκτες, αλλά έκοψαν κι αυτοί.
Αρκετοί ΣΦ έγιναν μέρος του προβλήματος φέτος και απομάκρυναν την ομάδα από τον κόσμο με τις επιλογές τους. Ας κάνουν κι αυτοί την αυτοκριτική τους πριν πιάσουν στο στομα τους αθλητες, προπονητές και διοικήσεις που προσφέρουν πολυ περισσότερα απο τον οποιο ΣΦ.
Αρκετοί ΣΦ έγιναν μέρος του προβλήματος φέτος και απομάκρυναν την ομάδα από τον κόσμο με τις επιλογές τους. Ας κάνουν κι αυτοί την αυτοκριτική τους πριν πιάσουν στο στομα τους αθλητες, προπονητές και διοικήσεις που προσφέρουν πολυ περισσότερα απο τον οποιο ΣΦ.
Τσουτσουριαααμε μεγάλε. Που απέκτησες και πέταλο. Παραλάβατε συνδεσμικό κίνημα και κλείσατε τους συνδέσμους. Καταφέρατε να κλείσετε το χαμηλοτάβανο. Για πέταλο μιλάς ; Δεν έχεις ιδέα από το πέταλο που σε φιλοξενεί. Μαγκιά κλανια και εξάτμιση και μετά λευτεριά στα αδέρφια μας.μικας και εκ μέρους των συνδέσμων . Lolalexgarcia6 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:34Ελα στο πεταλο να μας γλεντησειςTaseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:28 Θα σας γλεντάμε μια ζωή πλέον. Δεν ξεχάσαμε τι περάσαμε 6 μήνες. Η ιστορία έγραψε. Αχνά δε βγάλατε για την αποπληρωμή χρεών. Αχνά και για την αύξηση. Οχι ότι περιμέναμε κάτι. Οπως σου έλεγα από το καλοκαίρι που γελούσαν και τα μουστάκια σας όταν μπαίνατε εδώ μέσα Χοροδια. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε όλο το πατηρι. Και ολα πήραν το δρόμο τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Να φανταστείς δε μπορέσατε ούτε την μεταγραφή ζαφειρη να χαρείτε. Για τέτοια κατάντια μιλάμε όσοι είστε ΠΑΟΚ τέλος πάντων. Ευτυχώς τα φράντζα μένουν και έγραψαν ιστορία. Πίσω στην γωνία την τυφλή μη φαίνεστε. Κάποια στιγμή κάτι θα στραβώσει για να εμφανιστείτε