Πόσο λαχταρώ να ξαναδώ ένα Sepedoειδες.Mitsospaoki4 έγραψε:Κουβανός θα είναι
Εξωπραγματικός παίκτης
Πόσο λαχταρώ να ξαναδώ ένα Sepedoειδες.Mitsospaoki4 έγραψε:Κουβανός θα είναι
Γιατί να μην παίζει; Μια χαρά είναι στην Ιαπωνία και στην Suntory Birds. Τον έπιασαν και πέρσι μάλιστα να έχει πάρει αναβολικά, αλλά επέστρεψε. Και μάλλον θα μείνει στην Ιαπωνία. Παίρνει πολλά κιόλας και είναι από τα πρώτα ονόματα. Βέβαια ο Νιμίρ έχει σπάσει τα κοντέρ φέτος με τη Nagoya Wolfdogs.boogeyman77 έγραψε: Ο Μουσερσκι παίζει ακόμα άραγε;
Σε βλέπω να ξενερώνεις άμα μου αναπολείς τον Σεπέδα.boogeyman77 έγραψε: Πόσο λαχταρώ να ξαναδώ ένα Sepedoειδες.
Εξωπραγματικός παίκτης
Δεν απλώνεις έτσι εύκολα το καλεντάρι και γενικά τα εγχώρια Πρωταθλήματα γιατί αυτό προϋποθέτει να αυξήσεις τον αριθμό των ομάδων πρωτίστως ή να αλλάξεις το φορμάτ των Πρωταθλημάτων για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια που δίνει η 5η θέση ή για το ποιος θα κατακτήσει την 3η και την 4η θέση.chri5ti9 έγραψε:Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά για τα καλεντάρι και ζητάνε ξεκούραση οι παίκτες , ας απλώσουν το καλεντάρι αντί να βάλουν έξτρα .
Ας το κάνω έως 10 Ιούνη και να ξεκινάει 1 Σεπτέμβρη .
Ετσι ενδιάμεσα από τα ματς θα έχουν μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης αλλά όχι τεράστιας αποχής . Στην τελικά τα γήπεδα είναι κλειστά . Κλιματισμός υπάρχει .
Έχει βρει την υγειά του και το ρυθμό του στο εξωτερικό. Χαζός είναι να γυρίσει τώρα; Θα κυνηγήσει κανά καλύτερο Πρωτάθλημα για να βελτιωθεί περισσότερο και μετά από κανά 3-4 χρόνια και εάν θα γυρίσει.dimpaok4 έγραψε:ο χανδρινος δεν θα ηθελε να επαναπατριστεί?
Δε θα κάτσω να σταθώ στον παίκτη που έρχεται ή στην κατάσταση που βρίσκεται ή στο αγωνιστικό του επίπεδο. Εγώ στέκομαι στο ότι οι διοικούντες και πάλι δεν αλλάζουν προσέγγιση στο χτίσιμο μιας ομάδας. Δεν μπορεί να μη βρέθηκαν πάλι χορηγοί και άλλοι οικονομικοί πόροι και ουσιαστικά ακόμα και με τη βοήθεια Σαββίδη στην περίπτωση του Ερνάντεθ να είσαι και πάλι οριακά.Timelord έγραψε:Εγώ απογοητεύτηκα. Πάλι στην κρίσιμη θέση πειράματα. Πάλι δεν παίρνεις αυτό πού θέλεις. Είπαμε να κάτσει ο Κοκκινάκης ακραίος αλλά να έχεις στη άλλη θέση τον καλύτερο παίκτη της ομάδας σου
ΩΝΣ χαχαχαχαχαχαχαχαPaokCuba4 έγραψε:
Άσε τον Ιβάν στην ησυχία του.