JohnDag έγραψε:renegade έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί έσβησες της ανησυχίες σου για την πνευματική κατάσταση του τζον και τις ευχές σου ?
Είναι ωραίο πράγμα να ξέρει κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον σκέφτονται .
Υγ εν τω μεταξύ Βιερίνια , σβαμπ, Τόμας ήταν βασικοί στην 5αρα απέναντι στην δυναμό ,αλλά για κάποιους ήταν λόγος για να την πέφτουν στο σαββίδη επειδή θα κατέβαινε η ομάδα μου αυτούς απέναντι σε κάποια μπειταρ
Είχαμε ευχές και τις έχασα;
Κρίμα, τις επιστρέφω σε κάθε περίπτωση όπως είναι σωστό.
Υ.Γ. Όταν κράζω εγώ και ξεφτιλίζω τον Ιβαν, είναι κριτική. Όταν κράζουν οι άλλοι και κάνουν κριτική στο ιερό τοτέμ, στον αλάνθαστο, στον θεό τον ίδιο θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ. Το καταλάβαμε..
Από εμένα καμία. Ούτε μισό ποστ δεν έσβησα (γιατί να το κάνω άλλωστε;). Ας απαντήσει οποιοσδήποτε mod θέλει. Θα πρότεινα βέβαια να μην τσιμπάς σε φιτιλιές. Ειδικά από άτομα που εμφανίζονται μια φορά το εξάμηνο και αυτό μόνο μετά από στραβή. Σε έχω για πιο έξυπνο.
Μη συνεχίζεις να βάζεις ταμπέλες. Κανείς δεν σου είπε πως θες το κακό του ΠΑΟΚ. Κυριολεκτικά κανείς.
Σε ρώτησα 6 φορές, ακριβώς το ίδιο πράγμα που ρώτησες εσύ τον giapas.
Δεν μου απαντάς και καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω να ρωτάω.
Καλή συνέχεια λοιπόν και όλα καλά.
Υ.Γ. Δεν ήταν κριτική αυτό που έκανες. Υποθετικό ερώτημα γεμάτο "αν" και "θα" ήταν. Πιστεύω το έχεις καταλάβει καλά, γι' αυτό δεν απαντάς.
Κριτική του έκανα εγώ (υπάρχουν τα σχόλια) όπως και αρκετοί άλλοι, πχ μετά το ματς με το σκουλήκι. Αυτό είναι κριτική.