Europemania II

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Europemania II

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:Η βαθμολογία της χώρας, πόσο συμβάλλει στη βαθμολογία του συλλόγου;
Δλδ νικήσαμε τη Δυναμό. Πήραμε 2 βαθμούς.
Αντίστοιχα προσφέραμε και στη χώρα 0.400.
Από αυτούς τους 0.400 υπάρχει ένα μέρος που παίρνει κι η ομάδα; Γιατί βλέπω ομάδες που δεν έχουν μπει σε ομίλους να έχουν στη βαθμολογία τους πόντους υπολογισμενους και σχετιζόμενους με τη βαθμολογία της χώρας.
Παλιά συνέβαινε αυτό

Τώρα συμβαίνει το εξής:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Κάθε ομάδα που δεν έχει παρουσία Ευρωπαϊκή τα τελευταία 5 χρόνια,αρά και 0 ατομικούς βαθμούς
(ή τέλος πάντων ελάχιστη παρουσία)
μπαίνει στην Βαθμολογία χωρών και στις κληρώσεις με το 20% των βαθμών τις χώρας

Ας πούμε η Άστον Βίλλα,μέχρι να φτάσει το 20% των βαθμών της Αγγλίας
(103,178 / 5 = 20,635 ) δεν θα είναι στο Uefa Team Ranking με τους 14 βαθμούς που έχει μαζέψει φέτος,αλλά και συνολικά στην 5ετία...

Αλλά με τους 20,635

Αν ας πούμε φέτος πάει στον Τελικό μόνο με νίκες και πάρει μέχρι εκεί 10 βαθμούς,θα είναι στην βαθμολογία χωρών με τους δικούς της 24 και όχι με τους βαθμούς της χώρας,που μέχρι τότε θα έχουν γίνει περιπου 21,000

Ελλάδα 29,525 βαθμοί

Το 20% είναι 5,905

Ο παο αν θα έπαιρνε άλλη μια Νίκη φέτος,θα έμπαινε του χρόνου στις κληρώσεις με τους δικούς του 7 βαθμούς
Τώρα θα μπει με τους 5,905 + όσους πάρει ακόμα η Ελλάδα/5

Εν κατακλείδι

Οι ομάδες μπαίνουν με το 20% των βαθμών της χώρας τους,μέχρι να τους ξεπεράσουν και να συνεχίσουν με την δική τους συγκομιδή στην 5ετία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 27 Μαρ 2024, 19:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

blackchaos έγραψε:Επίσης αυτό που δεν λένε για το είναι ότι αυξήθηκε το σύνολο των αγώνων κατά 51,2%( χωρις τους προκριματικούς ) και τα έσοδα μόνο 8%. ( Στο champions league και στο europa )*

Στο conference league αν δεν κανω κάτι λάθος οι αριθμος των αγώνων παραμένουν το ίδιο και τα έσοδα αυξάνονται κατά 8 % 8-) :mrgreen:

Από του χρόνου πέφτει αρκετά το επίπεδο του conference ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν θα έρχονται 8 ομάδες απ΄το europa league μετά του ομίλους στην διοργάνωση. Αναλογικά θα πέσει και το επίπεδο του europa league αλλά εκεί χωριά δεν θα έχει.
Έχεις δίκιο,ξέχασα να το αναφέρω στο αρθράκι ;)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η διαίρεση γίνεται με το 20% ανεξάρτητα από τον αριθμό των ομάδων που βγάζει η χώρα ή ισχύει μόνο στην περίπτωση που είναι 5;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε: ...

Εν κατακλείδι

Οι ομάδες μπαίνουν με το 20% των βαθμών της χώρας τους,μέχρι να τους ξεπεράσουν και να συνεχίσουν με την δική τους συγκομιδή στην 5ετία
Απόλυτα κατανοητό Doompedia
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:D :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

ABOLEYTOI έγραψε:η διαίρεση γίνεται με το 20% ανεξάρτητα από τον αριθμό των ομάδων που βγάζει η χώρα ή ισχύει μόνο στην περίπτωση που είναι 5;
Πάντα με το 20%
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Συμφωνώ με marsanto. Συνέχισε.

Εδώ κατάφερα εγώ να πείσω 1, 2, 4, 5 άτομα να βάλουν 10€ στην προ-προηγούμενη ΑΜΚ του μπάσκετ. Αν μπορώ εγώ αυτό, εσύ μπορείς να κάνεις τον Rafa Soares να σκέφτεται το CL.
Μαζί και εμένα που με τη σειρά μου έπεισα τη μακαρίτισσα γιαγιά μου να βάλει 20€ για τον μακαρίτη παππού μου που ήταν φόλα ΠΑΟΚ .

Στα του τοπικ .
Doom είσαι σπίρτο σε σκοτεινό διάδρομο .ΠΡΕΠΕΙ η ΠΑΕ να δει τα γραφόμενα σου και αν το κάνει ήδη με κάποιο τρόπο να σε ανταμείψει (γνωρίζω πως τα γράφεις αυτά με ανιδιοτέλεια ).
Σε ευχαριστούμε πολύ , να είσαι γερός να μας ξεστραβώνεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Doomlord4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Doom,σου έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές.
Να στείλεις τη δουλειά σου στην ΠΑΕ,βέβαια με τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεις ότι είναι δική σου.
Εστειλα ένα τεράστιο μήνυμα πριν μήνες (όχι στο επίσημο της παε,αλλά σε στελεχος)
απάντηση δεν πήρα

Μάλιστα, ας μην εκφραστώ καλύτερα.
Δεν είναι κάτι που με εκπλήσσει πάντως, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

chri5ti9 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Συμφωνώ με marsanto. Συνέχισε.

Εδώ κατάφερα εγώ να πείσω 1, 2, 4, 5 άτομα να βάλουν 10€ στην προ-προηγούμενη ΑΜΚ του μπάσκετ. Αν μπορώ εγώ αυτό, εσύ μπορείς να κάνεις τον Rafa Soares να σκέφτεται το CL.
Μαζί και εμένα που με τη σειρά μου έπεισα τη μακαρίτισσα γιαγιά μου να βάλει 20€ για τον μακαρίτη παππού μου που ήταν φόλα ΠΑΟΚ .

Στα του τοπικ .
Doom είσαι σπίρτο σε σκοτεινό διάδρομο .ΠΡΕΠΕΙ η ΠΑΕ να δει τα γραφόμενα σου και αν το κάνει ήδη με κάποιο τρόπο να σε ανταμείψει (γνωρίζω πως τα γράφεις αυτά με ανιδιοτέλεια ).
Σε ευχαριστούμε πολύ , να είσαι γερός να μας ξεστραβώνεις
Nα σαι καλά φίλε μου! :pano:
Μπορεί να με ανταμείψει
5 νίκες στην Ευρώπη
9 στο πρωτάθλημα
Και C.L τον Σεπτέμβρη
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

obanebane έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Doom,σου έχω πει εδώ και πολλά χρόνια, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές.
Να στείλεις τη δουλειά σου στην ΠΑΕ,βέβαια με τέτοιο τρόπο που να διασφαλίζεις ότι είναι δική σου.
Εστειλα ένα τεράστιο μήνυμα πριν μήνες (όχι στο επίσημο της παε,αλλά σε στελεχος)
απάντηση δεν πήρα

Μάλιστα, ας μην εκφραστώ καλύτερα.
Δεν είναι κάτι που με εκπλήσσει πάντως, δυστυχώς.
Μπορεί να φταίω και εγώ,να το έστειλα π.χ σε ανενεργό mail ή fb κτλ,ποτέ δεν ξέρεις :mrgreen: :pano:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Απο εδω μεσα δεν υπαρχει καποιο μελος με ακρες στην ΠΑΕ να σταλει εκεί;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Doom, δηλαδή αν τελείωναν τώρα τα πρωταθλήματα θα πήγαινε η Σαχτάρ απευθείας στους ομίλους CHL και εμείς προκριματικά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sal την Πέμ 04 Απρ 2024, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι..και μεχρι τελους θα είμασταν ισχυροι..
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Doomlord4 έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:η διαίρεση γίνεται με το 20% ανεξάρτητα από τον αριθμό των ομάδων που βγάζει η χώρα ή ισχύει μόνο στην περίπτωση που είναι 5;
Πάντα με το 20%
Η λογική πίσω απο το 20% ή 1/5, είναι ότι αντιπροσωπεύει τον μέσο όρο των βαθμών μιας χώρας την τελευταία πενταετία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”