Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Мир »

Ας δωσουμε αλλη μια ευκαιρια στον μπον βιβερ Ζαμπα!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19 έγραψε:Black ενω συμφωνω μαζι σου σε πολλα (χτες εκανα δυο σχολια που συμφωνω) δεν καταλαβαινω γιατι βλεπεις δολο;

Ερωτηση: Αν εγω θελω ενισχυση και ειμαι απογοητευμενος που δεν ηρθε τι να κανω περαν του σχολιου εδω περα; Να ζητησω να φυγει ο Ιβαν; Η ο Μποτο; Να φερω την καταστροφη οπως πολλοι εδω μεσα που το κανουν απο τον προηγούμενο Μαιο; Δεν καταλαβαινω ειλικρινα
Δεν βλέπω δόλο. Ίσως να υπάρχει βέβαια, γιατί και δεν ξέρεις ποιος είναι ο Black και ο κάθε Black και γιατί λιβανίζει μέρα νύχτα τον οποιονδήποτε ΌΤΙ και να κάνει (ή ότι και να μην κάνει).
Αυτό βέβαια το θεωρώ ακραίο ως σενάριο.

Αυτό που βλέπω κυρίως ξέρεις τι είναι; Φόβος.
Μη τυχόν δεν γράψουμε το πόσο τέλεια τα κάνει η ιδιοκτησία και "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Λες και αν πω, πως θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ να μην ενισχύεται σωστά η ομάδα σε θέσεις που ακόμα και ο προπονητής βγαίνει δημόσια και ζητάει, από πίσω εννοώ "Ιβάν τον πούλο" ξέρω γω.
Να μη γράψω δηλαδή το προφανές, μη τυχόν αγχωθεί ο χ-ψ πως θα.. στεναχωρηθεί ο Ιβάν.
Ε δεν παλεύεται αυτό ρε αδερφέ.

Όσο για αυτό που ρωτάς, όχι να μη φύγει κανείς.
Το προφανές δηλαδή. Να μείνουν όλοι και να προσφέρουν τα αναμενόμενα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

xrisitsapa έγραψε:
dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το οτι διωχνουμε ενα 22 χρονων δικος μας παιδι και το μονο καθαρο 6αρι και κραταμε το κριαρι που με το ζορι κυνηγουσε κοκκινη στο χαριλαου κρεμωντας την ομαδα ειναι γελοιο.
1) η ομάδα δεν παιζει με 6αρι τυπου τσιγγαρα
2) ο δανεισμός μπορεί να τον κάνει καλυτερο ( δες πελκα, γιαννουλη)
3) την πιθανοτητανα έφερε αυτός την προταση την ξεχνάμε;
4) για αουγκουστο που λες κ τι κάνουμε με αυτόν ειναι ασχετο με τον τσιγγαρα.
5) θα προτιμούσατε να μείνει κ να μην παιζει; ή να παιζει αναγκαστικά επειδή κάποιοι από εμάς τον συμπαθουμε επειδή είναι δικό μας παιδι;
Θα προτιμούσαμε να μείνει και να παίζει όσο το δικαιούται και νομίζω το έχει κερδίσει.

Θα προτιμούσαμε να δούλευε κάποιος μαζί του ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να γίνει σύγχρονο 6-8αρι.
Θυμάσαι τον Καμαρά του γαυρου τί κριάρι ήταν όταν ήρθε;

Τέλος,θα προτιμούσαμε να μην δίνονται σε άλλους άπειρες ευκαιρίες και σε άλλους ελάχιστες.
Εσείς θα το προτιμούσατε τον χάρη τον ρώτησε κανείς;
Καλά αυτό για τον κάμαρα μόνο σαν αστείο το ακούω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τρί 30 Αύγ 2022, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ θέλω να σταθώ στα λόγια του Λουτσέσκου και συγκεκριμένα σε δύο σημεία.

Λέει 1) ότι θέλει παίκτη στο 10 ή στο αριστερό εξτρεμ, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
2) Ότι θέλει ποιότητα μπροστά.

Μου φαίνεται ότι ο Πάολο Φερνάντες δεν τα δίνει αυτά που λέει ο Ραζβάν και ειδικά με 1.5 εκ αγορά.
Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλει 10άρι, έμπειρο με βαρύ συμβόλαιο, να δίνει στάνταρ πράγματα σε κάθε ματς.

Άρα που χάλασε του ο Φερνάντες, εάν ποτέ υπήρξε και χάλασε, δεν είναι λάθος.
Άν ερχόταν θα μιλούσαμε για φόρτωμα με παίκτη που δεν κάνει για το επίπεδο παίκτη που θέλει ο Ραζβάν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Οσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν ειναι να μην παιρνει τον ενα παικτη που θελει ο προπονητης αλλο τοσο απαραδεκτο και ακομα περισσοτερο ειναι να μην μπορει να περασει τη λεφσκι με το υπαρχων υλικο ο προπονητης.
Δηλαδη με τι μουτρα λεει θελω 3ο 10αρι την στιγμη που εχει Κουλιατα Μπισεσβαρ Καντουρι? Τους 2 τους ανανεωσε με σφοδρη επιθυμια του ο ιδιος και τον τριτο μολις τον πηρε φετος με την συναινεση του.

Θα ειμαι εγω διοικηση και θα μου πει ο προπονητης θελω 10αρι.
Ε κ εγω θελω να με βαλεις ομιλους με αντιπαλους βουλγαρικη και μαλτεζικη ομαδα.
Μου προκαλεσες ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικη ζημια σε δυσκολες εποχες για ολους που πρεπει και ΠΑΛΙ να βαλω απο την τσεπη μου.
Γιατι ανανεωσες μπισεσβαρ και καντουρι αφου θελεις κ αλλο 10αρι?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πωωωω.
Ρε σεις τι τοξικοτητα ειναι αυτη στα ραδια?

Ο Τσιγγαρας και ο Τσιγγαρας….. δεν λενε οτι το παιδι το καταχαρηκε. Δεν ξερουμε εαν ηθελε ο ιδιος να μεινει. Μια χαρα συμφωνια καναμε.

Και δωστου γινονται λαθη και δωστου μπλα μπλα.

Μου φαινεται οτι θα κοψω την μιρλα για μεταγραφες και θα στηριζω τελειως τον οργανισμο μας γιατι ο πολεμος πλεον ειναι ασυμετρος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Οκ Black απολυτως δεκτο αυτο που λες και συμφωνω. να επισημανω 2 πραματα θελω
1. Φοβος μπορει να ειναι και το αναποδο (οχι αυτο που περιγραφεις εσυ) πχ το οτι του χρονου θα ρθει καταστροφη στα χαφ, οτι ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα και ψαχνει να φυγει, οτι οι ανταγωνιστες κανουν τα παντα καλα και εμεις ολα χαλια και θα βγουμε 5οι. Εγω ετσι το εκλαμβανω και δν λεω τιποτα παραπανω για να μην μακρηγορησω I hope you get the point
2. Εσυ λες οτι επισημαινεις τις αστοχιες και κανεις σωστη κριτικη αλλα δεν θελεις να φυγει κανενας αλλα να βελτιωθει η ομαδα και να εξελιχθούν ολοι ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. Πανω σε αυτο υπαρχουν σχολιαστες που χρησιμοποιουν ομοια επιχειρηματα επιχειρηματα αλλα τα μασκαρευουν ως κριτικη για να επιτεθουν σε ΠΑΕ Ιβαν Γιωργη Λουτσε Μποτο παικτες κτλ και λενε να φυγουν. Αυτο εχει τροφοδητησει εν μερει το κλιμα που στηλιτευεις ΔΙΚΑΙΑ και σε παιρνουν τα σκαγια και σενα και αλλους σχολιαστες που κανουν απλα κριτικη. Στο λεω γιατι εμενα με εχουν κραξει και δεχτει προσωπικη επιθεση ως στημενος Λουτσεσκικος και βασει αυτου θα επρεπε να ειμαι στα καγκελα που δεν «ερχεται δεκαρι να στηριχτει ο προπονητης». Δεν το κανω ομως γιατι δεν ειμαι στημενος και θεωρω οτι ενω ο Λουτσε εχει δικιο σε αυτο το θεμα εχει κανει αλλα λαθη

Φιλικα

Edited
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:Δεν παει ετσι ρε Magpies4 γιατι με αυτη τη λογικη αν πηραμε Κουαλιατα για δεκαρι,τοτε δεν εχουμε παρει αριστερο εξτρεμ που ηταν επισης βασικος στοχος...
Ναι μεν.. απο την αλλη πηραμε δεξιοποδαρο δεξι εξτρεμ οποτε μπορει να παει ο ζιφκοβιτς αριστερα ή να εναλασσονται παιζοντας με αναποδο ποδι. Και γω συντασσομαι αρκετα με τη λογικη οτι πηραμε δεκαρια τον Κουαλιατα και τον Ρικαρντο. Και μαλιστα για τον πρωτο δωσαμε 1.8 εκ. Το να φερουμε παικτη που θα τον καπελωσει πριν τον δουμε καν ειναι ενα προβλημα. Επισης στις 3 θεσεις πισω απο το σεντερ φορ εχουμε αυτη τη στιγμη Μπισε, Καντουρι, Κουαλιατα, Ρικαρντο, Αντριγια, Ναρει, Ντελια και τους κομμενους Ζαμπα και Μουργκ. Πιστευω η περιπτωση Ζαμπα ειναι μια ανοησια απο μονη της. Μαλλον θα τον γυρισουν πισω ή θα τον δανεισουν μπας κ γλιτωσουν μερος του συμβολαιου γιατι απο τη χασουρα κερδος δε βγαινει.. Ο Μουργκ θα κλεισει καπου τελευταιες μερες λογικα. Οποτε μενουμε με 7 παικτες πισω απο το φορ. Αν προσθεσει κανεις Ντουγκλας και Φελιπε τοτε φαινεται δυσκολο να ερθει δεκαρι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε: Καταλαβαίνω ότι οι παλινωδίες στις απόψεις μερικών μπορούν να είναι και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικες.

Όταν βλέπεις πχ έναν συνομιλητή σου να αλλάζει τις απόψεις σαν τα πουκάμισα μέσα σε ένα καλοκαίρι.
Αυτό πάντως είναι απολύτως φυσιολογικό και το έχουμε κάνει λίγο πολύ όλοι.
Δεν ειναι καθολου κακο να αλλαξει καποιος αποψη, αλλιως τσαμπα συζηταμε.

Το θέμα είναι αν και ποσο μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας αυτά που λέει με βάση τα γεγονότα και την πραγματικότητα και με τι επιχειρηματα.

Γενικο το σχολιο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:Οσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν ειναι να μην παιρνει τον ενα παικτη που θελει ο προπονητης αλλο τοσο απαραδεκτο και ακομα περισσοτερο ειναι να μην μπορει να περασει τη λεφσκι με το υπαρχων υλικο ο προπονητης.
Δηλαδη με τι μουτρα λεει θελω 3ο 10αρι την στιγμη που εχει Κουλιατα Μπισεσβαρ Καντουρι? Τους 2 τους ανανεωσε με σφοδρη επιθυμια του ο ιδιος και τον τριτο μολις τον πηρε φετος με την συναινεση του.

Θα ειμαι εγω διοικηση και θα μου πει ο προπονητης θελω 10αρι.
Ε κ εγω θελω να με βαλεις ομιλους με αντιπαλους βουλγαρικη και μαλτεζικη ομαδα.
Μου προκαλεσες ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικη ζημια σε δυσκολες εποχες για ολους που πρεπει και ΠΑΛΙ να βαλω απο την τσεπη μου.
Γιατι ανανεωσες μπισεσβαρ και καντουρι αφου θελεις κ αλλο 10αρι?
Ωραία ας δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στη νορμάλ συζήτηση.

Δες τι γράφεις. Του έφεραν λες δεκάρι φέτος και αυτός είναι ο Κουαλιάτα. Και σε ρωτάω εγώ.
Ποια είναι η ακριβότερη σου μεταγραφή στη θέση του φορ τα τελευταία είκοσι (μπορεί και παραπάνω) χρόνια;
Ο Τσόλακ. Πόσο καιρό μετά τον έστειλες δανεικό; Μόλις μετά από 4 μήνες.
Γιατί τον έστειλαν δανεικό και τελικά τον πούλησαν; Διότι δεν μας βγήκε ως μεταγραφή.
Αν τον κρατούσαν με το στανιό "επειδή πρέπει" και δεν έφερναν τον Κρμέντσικ, ποιος θα κέρδιζε; Το κύπελλο ποιος θα το σήκωνε;
Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Το ότι κάνεις μια μεταγραφή, δεν σημαίνει πως είναι 100% δεδομένο πως θα σου βγει, ειδικά όταν είναι τόσο ιδιαίτερη περίπτωση όπως ο Κουαλιάτα που δεν έχει παίξει ποτέ σε ομάδα που ήθελε να έχει την μπάλα, είχε στόχους και δεν είχε παίξει ποτέ στην Ευρώπη.

Γιατί ήρθε; Ε ήρθε τι να κάνουμε τώρα; Τον έβγαλα άχρηστο; Σαφέστατα και όχι. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι.
Σήμερα όμως που μιλάμε, ο προπονητής κρίνει πως δεν κάνει καν για να είναι στην αποστολή!
Ποιος θα κερδίσει αν προσπαθήσεις να του τον επιβάλεις; Ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.
Ποιος θα κερδίσει αν τον "τιμωρήσεις" και δεν του φέρεις έναν ακόμα; Ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.
Ποιος θα κερδίσει αν διώξεις τον Λουτσέσκου επειδή απλά δεν βάζει τον Κουαλιάτα; Τη στιγμή που η ομάδα δείχνει πως δένει και απλά της λείπει η ποιότητα μεσοεπιθετικά, ο ΠΑΟΚ πάντως σίγουρα όχι.

Άρα που καταλήγουμε; Στο "δεν σου φέρνω άλλο παίκτη ρε μαλ@κα Ρουμάνε, αφού σου έφερα ήδη έναν και θέλω να σε τιμωρήσω" ή στο θα στηρίξω τον προπονητή που ΕΓΏ έφερα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη;

Υ.Γ. Όσον αφορά τους άλλους δυο που ανέφερες, ο Καντουρί ανανέωσε πέρσι και από πέρσι μέχρι φέτος έπαθε άλλες 7 θλάσεις. Το θεωρείς παράλογο να μην υπολογίζεται ως σταθερά; Ειλικρινά απάντησε μου.
Δεν μπόρεσαν ρε φίλε να του βρουν ομάδα να πάει και έκατσε και αυτός στο συμβόλαιο του. Τι να κάνουμε τώρα; Να τον υπολογίζουμε κανονικά όπως πέρσι που τελικά καήκαμε που δεν είχαμε άλλον;

Από τον Μπίσεσβαρ στα 36 του τι απαιτήσεις έχεις; Να παίζει βασικός; Μα έπαιξε πέρσι και σε 51 ματς έβαλε 2 γκολ.
Θα χαρείς αν ξαναπαίζει βασικός; Ή ελπίζεις να βγει όλη η χρονιά με μόλις 2(!!) εξτρέμ, ο ένας μάλιστα (Ζίφκοβιτς) σε λάθος θέση;
Ο γαύρος που υποτίθεται πως κυνηγάς, έχει 7(!) εξτρέμ. Εσύ έχεις 2 κανονικά. Γιατί να το δέχεσαι αυτό;
Και μη μου πεις για Ρικάρντο και Ντέλια που μέχρι πριν 4 μήνες δεν τους ήξερες και δεν τους υπολόγιζε κανείς.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Ο ΠΑΟΚ που φτάνει μέχρι τη περιοχή για πλάκα και βογκάει να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ninja σορυ αλλα εγω αυτη τη λεω δημιουργικη λογιστικη...Ο Ρικαρντο των 50 λεπτων επαγγελματικης καριερας δεν μπορει να θεωρειται προσθηκη ΠΑΟΚ που κατα τον Ιβαν, δεν στοχευει σε τιποτα λιγοτερο απο τη πρωτη θεση, αλλα μια απλη προσθηκη - στοιχημα. Αντιστοιχα και ο Ντελιας που δεν καταφερε να βρει χρονο δανεικος περσι.Καπως ετσι μενεις με Μπισεσβαρ,Κουαλιατα,Καντουρι,Ναρει,Ζιφκοβιτς,σου λειπει δηλαδη ενας παικτης που ζηταει ο προπονητης και υπηρχε στον αρχικο σχεδιασμο.Ολα αυτα βεβαια και παλι για εναν ΠΑΟΚ που στοχευει συμφωνα με τον Ιβαν στη πρωτη θεση και κατα δηλωση του το ροστερ δεν εχει κλεισει.Για οποιαδηποτε αλλη στοχευση το ροστερ ειναι πληρες.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο Χάρης σήμερα ήταν σε σειρά το έκτο χαφ σε ιεραρχία πίσω από κουρτις νταντας αουγκουστο σοαρες σβαμπ. Δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, αλλά εκεί ήταν. Προσωπικά to be honest θεωρώ έγκλημα το ότι δεν έπαιξε πέρσι στον τελικό και φέτος στα ευρωπαϊκά αλλά that's just my opinion

Χωρίς Ευρώπη άρα με λιγότερα ματς θα έπαιρνε λίγες συμμετοχές άρα όλοι θα χάναμε.

Καλή επιτυχία να έχει και να τους πάρει τα μυαλά στην Γαλλία

Για μένα 2 πράγματα μένουν,ένα να πάρει χρόνο ο Κουαλιάτα τον οποίο κακώς καιτε όλοι. Φυσικά θέλει χρόνο,να μαθει τα βασικά αγγλικά κτλ αλλά μην τον ξεγραφετε,θα μπει.

Και το άλλο είναι να έρθει άλλος ενας μεσοεπιθετικος με ποιότητα. Το να θεωρούμε ότι θα βγάλουν νορμάλ όλη την χρόνια ο καντουρι και ο μπισε είναι το λιγότερο ρισκο και αφέλεια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

aivas19 έγραψε:Οκ Black απολυτως δεκτο αυτο που λες και συμφωνω. να επισημανω 2 πραματα θελω
1. Φοβος μπορει να ειναι και το αναποδο (οχι αυτο που περιγραφεις εσυ) πχ το οτι του χρονου θα ρθει καταστροφη στα χαφ, οτι ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα και ψαχνει να φυγει, οτι οι ανταγωνιστες κανουν τα παντα καλα και εμεις ολα χαλια και θα βγουμε 5οι. Εγω ετσι το εκλαμβανω και δν λεω τιποτα παραπανω για να μην μακρηγορησω I hope you get the point
2. Εσυ λες οτι επισημαινεις τις αστοχιες και κανεις σωστη κριτικη αλλα δεν θελεις να φυγει κανενας αλλα να βελτιωθει η ομαδα και να εξελιχθούν ολοι ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. Πανω σε αυτο υπαρχουν σχολιαστες που χρησιμοποιουν ομοια επιχειρηματα επιχειρηματα αλλα τα μασκαρευουν ως κριτικη για να επιτεθουν σε ΠΑΕ Ιβαν Γιωργη Λουτσε Μποτο παικτες κτλ και λενε να φυγουν. Αυτο εχει τροφοδητησει εν μερει το κλιμα που στηλιτευεις ΔΙΚΑΙΑ και σε παιρνουν τα σκαγια και σενα και αλλους σχολιαστες που κανουν απλα κριτικη. Στο λεω γιατι εμενα με εχουν κραξει και δεχτει προσωπικη επιθεση ως στημενος Λουτσεσκικος και βασει αυτου θα επρεπε να ειμαι στα καγκελα που δεν «ερχεται δεκαρι να στηριχτει ο προπονητης». Δεν το κανω ομως γιατι δεν ειμαι στημενος και θεωρω οτι ενω ο Λουτσε εχει δικιο σε αυτο το θεμα εχει κανει αλλα λαθη

Φιλικα

Edited
Το καύσιμο της φθηνής αντιπαράθεσης, είναι ο μηδενισμός αδερφέ.
Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφεις, άρα προσπαθώ να τα αποδομήσω, υπονοώντας πως είσαι μηδενιστής, αχάριστος και άλλα παρόμοια.
Πιο πιθανόν είναι αυτός που με κράζει, επειδή θέλω να ενισχυθεί η ομάδα, να θέλει να φάει τον Λουτσέσκου, παρά εγώ να θέλω να φάω τον Ιβάν. Ξεκάθαρα κιόλας.
Και για τα λάθη που λες, όσα λάθη έχει κάνει είτε ο Ιβάν, είτε ο Λουτσέσκου, εμάς ένα πράγμα θα έπρεπε να μας νοιάζει. Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Όχι να δικαιολογήσουμε είτε τον έναν είτε τον άλλον.

Να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε και να μπει ο Κουαλιατα κατι που ευχομαστε ολοι ,καλως η κακως μπορει να βοηθησει σε πολλα αλλα δυσκολα στο γκολ και αυτο ειναι που ποναει περισσοτερο απο ολα. Λειπει και παλι το γκολ,λειπουν τα καλα τελειωματα,η ανεση μπροστα στο τερμα.Θα μου πει καποιος το εχει αυτο ο Φερναντες? Δεν ξερω,μακαρι να μπορουσαν να φερουν τον Λαμπιαντ και να ηταν υγιης και σοβαρος...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Οκ Black απολυτως δεκτο αυτο που λες και συμφωνω. να επισημανω 2 πραματα θελω

Φιλικα

Edited
Το καύσιμο της φθηνής αντιπαράθεσης, είναι ο μηδενισμός αδερφέ.
Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφεις, άρα προσπαθώ να τα αποδομήσω, υπονοώντας πως είσαι μηδενιστής, αχάριστος και άλλα παρόμοια.
Πιο πιθανόν είναι αυτός που με κράζει, επειδή θέλω να ενισχυθεί η ομάδα, να θέλει να φάει τον Λουτσέσκου, παρά εγώ να θέλω να φάω τον Ιβάν. Ξεκάθαρα κιόλας.
Και για τα λάθη που λες, όσα λάθη έχει κάνει είτε ο Ιβάν, είτε ο Λουτσέσκου, εμάς ένα πράγμα θα έπρεπε να μας νοιάζει. Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Όχι να δικαιολογήσουμε είτε τον έναν είτε τον άλλον.

Να σαι καλά.
+++++++++ επισης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”