Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
famagusta72

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από famagusta72 »

Λαχεία με κόστος αγοράς 2 και 3 εκατομμύρια και ρήτρες απόκτησης 7, ούτε στις τόμπολες του Μονακό και του Σέντ Μόριτζ..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

κωστα μολις επιβαιβεαιωθηκες απο κυπρο.... :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε στρατιωτες του ΠΑΟΚ και οποια κριτικη πρεπει ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ και οχι βιτριολικη ισοπεδωτικη ως συκοφαντικη για τον συλλογο τους εκπροσωπους κλπ. και κυριως οχι κριτικη στηριζομενη σε αγνοια.....αλλα εδω μεχρι και ο ιβαν εχει ακουσει ενα σωρο κυριως συκοφαντικα για τις προθεσεις του απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ασε τους αλλους......στηριζομαστε σε ολα λενε οι φαλακροκορακες της πολης που ειναι η σαπιλα της πολης.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 13 Ιούλ 2022, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θέλω Πέλκα και Τζόλη δανεικούς. Ακόμη και χωρίς ρήτρα.
Να ησυχάσει το κεφάλι μου.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Η υπόθεση της απόκτησης του 28χρονου, από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχει «τραβήξει» πολύ, χρονικά, για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως διαβάσατε χθες μέσα από το PAOK24, οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε συμφωνία και ο παίκτης είναι έτοιμος για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

To PAOK24, εντόπισε σήμερα τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή, θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, εφόσον ξεπεραστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Πιστεύω ότι αύριο ή την Παρασκευή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι μέσα στην ημέρα οι ομάδες θα έχουν τελειώσει με τη συμφωνία. Περιμένω για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι’αυτό» ανέφερε λακωνικά ο 28χρονος, ο οποίος όπως ήταν φυσιολογικό, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από τη Φορτούνα στον ΠΑΟΚ, δεν ήθελε να πει και πάρα πολλά.

Ο Νάρεϊ, περιμένει ουσιαστικά… ειδοποίηση για να ξεκινήσει το ταξίδι του για Ελλάδα, κάτι που όπως εξέφρασε και ο ίδιος στο PAOK24, είναι πιθανό να γίνει ακόμα και αύριο.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Τα μπινελίκια κανονικά ο Ιβαν και ο Μπότο τα θέλουν που πήγαν και φέραν 10 μεταγραφές αρχες Ιουλίου. Λουστείτε τα τώρα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

john4serres έγραψε:Θέλω Πέλκα και Τζόλη δανεικούς. Ακόμη και χωρίς ρήτρα.

Μπορείς φίλε να μου πεις ως προς ποιο κομμάτι του παιχνιδιού θα ησυχάσει το κεφάλι σου με αυτούς τους δυο παίκτες;

Τι θα προσφέρουν δηλαδή τόσο συγκλονιστικά ανώτερο ή διαφορετικό από αυτούς ήδη έχουμε ή κοντεύουμε να αποκτήσουμε σύντομα;

Εγώ λέω, σχεδόν τίποτα απολύτως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει.

ότι και να λέμε, επειδή είναι -ακόμα- άγνωστες πολλές πτυχές ώς προς την ποιότητα των ενισχύσεων, το χρονικό πλαίσιο αυτών είναι πραγματικά ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ.

όχι απλά για τα δικά μας δεδομένα αλλά και για διεθνή.

μιλάμε για μια σχεδόν ριζική αναδιάρθωση ρόστερ σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο ώστε να σου δίνει και τη δυνατότητα 2μηνης ανάλυσης και διορθωτικών κινήσεων!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:

Μπορείς φίλε να μου πεις ως προς ποιο κομμάτι του παιχνιδιού θα ησυχάσει το κεφάλι σου με αυτούς τους δυο παίκτες;

Τι θα προσφέρουν δηλαδή τόσο συγκλονιστικά ανώτερο ή διαφορετικό από αυτούς ήδη έχουμε ή κοντεύουμε να αποκτήσουμε σύντομα;

Μονο για την ευρωπαικη λιστα δινουν λυσεις αυτοι οι δυο, ως γηγενεις!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Narey εγινε 28χρονος από 27 όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματευσεις
Άβαταρ μέλους
john4serres

rainmaker έγραψε:

Καθαρά για αγωνιστικούς λόγους:
Ο Πέλκας ξέρουμε ότι θα κουμπώσει από την πρώτη ημέρα στη θέση πίσω από τον επιθετικό και δεν θα ξαναβγεί. Είναι ότι καλύτερο έχουμε δει εκεί τα τελευταία 30 χρόνια. Χωρίς υπερβολές.

Ο Τζόλης χρειάζεται ένα boost μετά από μια καταστροφική σεζόν στη Νόριτς. Αν τον πάρουν οι Λούτσε-Μπάτσι θα τον κάνουν κτήνος, έχουμε και τον Μπότο που μπορεί να τους δώσει μια συμβουλή παραπάνω, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Γιατί να πάει στην Χ Μπριζ ή ΑΖ Αλκμάαρ;
Ξέρω ότι ανασταλτικά δεν ήταν καλός επί Λουτσέσκου, χρειάζεται κάποια εντατικά μαθήματα τακτικής.

Το μόνο αρνητικό είναι η γκρίνια των φιλάθλων περί ξαναζεσταμένου φαγητού.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

alp920 έγραψε:Θεωρώ ότι εαν πάρουμε και τον Σολνέντο η επόμενη μεταγραφική κίνηση,εαν υπάρξει, θα λάβει χώρα όταν εξασφαλιστεί η είσοδος στους ομίλους,εκτός και εαν αποχωρήσει βασικός παίχτης μας
Έτσι είναι, το χει ξανακάνει. Βήμα βήμα ανεξαρτήτως αν χαθεί η Ευρώπη ενδιάμεσα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

mbison έγραψε:o Narey εγινε 28χρονος από 27 όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματευσεις
Σε 10 μερες εχει γενεθλια και κλεινει τα 28...
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Γιάννη, ο Τζόλης [σύμφωνα με διάφορες Αγγλικές σελίδες] είναι unwanted player για τον νυν προπονητή της Νόριτς (!!!) και θα προσπαθήσουν να τον ξεφορτωθούν. Το πρόβλημα τους είναι τα 8,8 εκ λίρες που πλήρωσαν για την αγορά του. Όντας ανύπαρκτος πέρυσι, η μόνη λύση τους είναι δανεισμός με κάλυψη του 70-80% του συμβολαίου του από κάποια ομάδα και ρήτρα αγοράς αν καταφέρει να παίξει μπάλα!. Φαίνεται ότι ενδιαφέρονται η Μπριζ και η Φέγενορντ! Για επιστροφή ούτε λόγος. Η περίπτωση του μου δίνει την ευκαιρία να πω ότι με τη σοβαρότητα που δείχνουμε σήμερα - με Μπότο, Λουτσέσκου κλπ - τέτοια φαινόμενα δεν θα υπάρξουν στο μέλλον με τους νέους, ταλαντούχους παίκτες μας, Λύρατζη, Μιχαηλίδη, ενδεχόμενα και κάποιους μικρούς, αλλά και τους ξένους. Με το νέο μοντέλο και τη νέα φιλοσοφία της ομάδας έρχονται πολύ καλές μέρες άσχετα που κάποιοι λίγοι εδώ μέσα δεν θέλουν να το δούν δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
john4serres

joshua έγραψε:
mbison έγραψε:o Narey εγινε 28χρονος από 27 όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματευσεις
Σε 10 μερες εχει γενεθλια και κλεινει τα 28...
Εικόνα
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

NikLiverpool έγραψε:
tad έγραψε:
gika έγραψε:Υπάρχουν παίκτες που ανήκουν σε τεράστιες ομάδες αλλά η εξέλιξη τους δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και τριγυρνάνε δανεικοί. Όπως ο Μπαμπα, ο Ουαγκε κι ο… Νταντας.

Υπάρχουν παίκτες που είναι τρίτες επιλογές σε μεσαίες ομάδες, όπως πχ ο Αντριγια στην Μπενφικα ή ο Κοταρσκι στον Άγιαξ. Ακόμα κι ο Αντρε.

Και τέλος υπάρχουν παίκτες που ξεχώρισαν σε μικρές ομάδες όπως πχ ο Νινουα, ο Ζαιρο, ο Γκαρυ, ο Κουαλιατα κτλ.

Παίκτες και από τις τρεις κατηγορίες μπορούν να έρθουν και να πετύχουν ή να έρθουν και να φύγουν άκλαυτοι. Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της ρίσκα.

Αυτό που όμως έχει το μικρότερο ρίσκο είναι το να φέρεις έναν παίκτη που ξεχωρίζει σε μια ομάδα ίδιου ή υψηλότερου επιπέδου από τη δίκη μας. Αυτό φυσικά κοστίζει γιατί για να δελεάζεις τον παίκτη να πάει σε έναν «χειρότερο» εργοδότη, πρέπει να πληρώσεις κάτι (σημαντικά) παραπάνω από τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Έτσι φεραμε τον Πριγιο, τον Μαουρισιο, τον Σακχοφ, τον Ματος, τον Ολιβέιρα και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της νταμπλουχας ομάδας.

Εφόσον όμως ο Ιβαν αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της αυτάρκειας, αυτά θα τα ξεχάσουμε. Και θα αρχίσουμε να ελπίζουμε σε λαχεία. Σε παίκτες που απέτυχαν σε μια μεγάλη ομάδα, σε παίκτες που δεν πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεσαία ομάδα και σε παίκτες που ξεχώρισαν ανάμεσα στους τυφλούς.

Το έμπειρο μάτι του Μποτο καλείται να αυξήσει τις πιθανότητες του να μας κάτσει το λαχείο. Αλλά ακόμα κι έτσι για λαχείο μιλάμε. Όποτε υπομονή, γερό στομάχι και μικρό καλάθι. Και μακάρι να μας κάτσει κι εμάς μια φορά.
διαφωνώ κάθετα γκικα στην έκφραση που χρησιμοποιείς ... και μάλιστα το κάνεις κατά κόρον εδώ και πολλές πολλές ημέρες ...

λαχείο είναι βαριά λέξη ... λαχείο θα ήταν αν πάω εγώ ο άσχετος άμπαλος και μέσα από ένα σακί τραβήξω παίχτες ... μέσα από το σακί με τους επιθετικούς τραβάω έναν ... από αυτό με τους μέσους έναν άλλο ....

αυτό θα ήταν λαχείο ... εδώ μιλάμε για δουλειά που γίνεται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου ... εντάξει ο ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα τα προηγούμενα χρόνια είχε κάκιστη οργάνωση και πενιχρά αποτελέσματα ... αλλά φέτος ήρθε σοβαρό στέλεχος με ομάδα. οργανώνει την ομάδα και έφτιαξε έναν ολόκληρο σχεδιασμό ομάδας σε συνεργασία με τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας μας ...

φαίνεται ότι επιλέγουν πολύ στοχοποιημένα παίχτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ... έχουν συγκεκριμένη στοχοποίηση σε οικονομική πολιτική μεταγραφών και σε είδος παιχτών. μας έχει ήδη πει ότι αναλύει τα πάντα για έναν παίχτη συμπεριλαμβανομένου χαρακτήρα, κινήτρου κλπ

σίγουρα είναι η αρχή αυτού του τρόπου λειτουργίας για τον ΠΑΟΚ ... λάθη θα γίνουν ... αλλά από αυτό μέχρι να χαρακτηρίζουμε τον τωρινό τρόπο λειτουργίας λαχείο απέχει ...

όπως είπε και ο ρένε παραπάνω βέβαια όλα θα κριθούν στο χόρτο ...
Όταν στις πρώτες τέσσερις γραμμές η Μπενφίκα αναφέρεται ταυτόχρονα ως τεράστια και ως μεσαία ομάδα.
Όταν η τωρινή Λέγκια Βαρσοβίας αναφέρεται ως ομάδα στο ίδιο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Όταν ο Ολιβέιρα της Πορτο αναφέρεται ως βασικός παράγοντας για το double.
Τότε κατα επανάληψη διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα με κάθε δυνατό τρόπο για να περάσεις το δικό σου.
Λυπάμαι.
Θα συμφωνήσω 1000% με τον NikiLiverpool. Πραγματικά προσπαθώ να κρατάω πάντα χαμηλά τους τόνους και να μη συμμετέχω σε αντιπαραθέσεις αλλά αυτό το αφήγημα που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι για τους invisibles έχει αρχίσει να ξεπερνά κάθε όριο. Και βασικό λογικό κριτήριο μου είναι το ότι επειδή είμαι πραγματικά γνώστης του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απορώ με την αφέλεια που ορισμένοι εξήρουν παίκτες που όταν ήρθαν στον ΠΑΟΚ ήταν παντελώς άγνωστοι. Δεν μειώνω την αξία κανενός από αυτούς τους σπουδαίους, όπως εξελίχθηκαν, παίκτες αλλά το να παρουσιάζετε παίκτες που πραγματικά πριν κινούνταν στα όρια της μετριότητας, με το καλύτερο που μπορείς να πεις ότι είχαν ικανοποιητικά παιχνίδια στα πόδια τους και εξελίχθηκαν παράλληλα με την εξέλιξη της ομάδας σε παίκτες που αναμφίβολα υπήρξαν ΣΥΜΒΟΛΑ και γράψαν ιστορία είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Από όλη αυτή τη χρυσή φουρνιά ποδοσφαιριστών ΜΟΝΟΟΟΟ ο Μάτος έπαιζε σε ΤΟΠ επίπεδο ΜΟΝΟΟΟ όμως κανένας άλλος (εξαιρώ τον ΚΑΠΤΕΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ). Ο Μαουρίσιο έκανε τις καλές σεζον με Τερεκ Γκρόζνυ και όχι με Ζενιτ και ο Κρέσπο μέχρι να έρθει ήταν παίκτης ασανσέρ. Δεν μιλάω δε για Βαρέλα και Πρίγιοβιτς, εκτός αν συγκρίνετε ορισμένοι εδώ μέσα το επίπεδο της Στεάουα και της Λέγκια με τον σημερινό ΠΑΟΚ. Το ότι φτιάξαν ένα σύνολο-μια οικογένεια και μια ομάδα που αρνούνταν να χάσει είναι κάτι άλλο. Αλλά το να προσπαθείτε ορισμένοι να μας πείσετε ότι ο Canas έχει τρομερή διαφορά ως προς τις συνθήκες και τα παιχνίδια που έχει γράψει σε κλαμπς απο τον Thomas ή ο Shakov από τον Narey, ή ο Jaba από τον Dantas και τον Qualliata είναι ακατανόητο. Τους ξέρατε δηλαδή όλους εσείς; Αν τους ξέρατε και βάζατε και το χέρι σας στη φωτιά τότε για την επιτυχία που θα ακολουθούσε, εγώ πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί μιλάμε ότι εδω μέσα έχουμε εν δυνάμει 10 μελλοντικούς Τεχνικούς Διευθυντές. Η μαγιά υπήρχε, μία μαγιά παικτών σε γόνιμη ηλικία- που δέσανε σαν σύνολο, αγάπησαν το κλαμπ, τον κόσμο και τον προπονητή -είχαν δίψα για ατομική και ομαδική διάκριση -είχαν την πλήρη οικονομική στήριξη του Προέδρου -και ταυτίστηκαν με το όραμα του κάθε Παοκτση. Αυτό ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ...ΧΤΙΖΕΤΑΙ!!! Είναι αποτέλεσμα δουλειάς ιδιαίτερων ανθρώπων πρώτα, αφοσιωμένων αθλητών δευτερευόντως, που έγιναν σκληρός πυρήνας ομάδας μετά και στην ηρεμία και την στήριξη γνώρισαν επιτυχίες. Εγώ βλέπω ξανα μετά από χρόνια ένα ώριμο πλάνο, ξεκάθαρες ιδέες στο γήπεδο, παιδιά που διψάνε να αναδειχτούν. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω την μίρλα, δεν την καταλαβαίνω. Ούτε αστυνόμος του φόρουμ είμαι ούτε με χαλάει η διαφορετική άποψη. Αλλά χρειάζεται και τεκμηρίωση. Και όταν ο ΜΠΟΤΟ έφτιαξε μία Μπενφίκα που είχε σε μία 8ετια ύψος πωλήσεων ένα δις...τότε απλά σωπαίνω ανυπόμονος και περιμένω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”