Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από dragon »

Εικόνα

Οπότε φαντάζομαι συμφωνείς ότι εφόσον οι παιχτες δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο μάλλον κάποιοι έκαναν αρκετή δουλειά για να τα καταφερουν .
Δεν θυμάμαι να λες ποτε κάτι καλό για Λουτσέσκου αλλά τελικά δεν είναι ποτε αργά.
Όσο για την ανανέωση το έχω περιγράψει παλιοτερα κ με τους όρους της δικής μου δουλειάς, θα το ξαναπώ πιο συνοπτικά.
Αν έχεις στη δουλειά σου μια ομάδα μετριων που δουλευετε καιρό μαζί θα αποδώσει καλύτερα σε μια απαιτητική περιοδο απο μια ομάδα καλών που βρέθηκαν ξαφνικά σε νέο χώρο εργασίας πριν πεντε μέρες.
Σίγουρα η δουλειά με τους καλύτερους θα σου φέρει καλύτερη απόδοση αλλά θα χρειαστεί κάποιο ευλογο χρονικό διάστημα. Για να το αποφύγεις ίσως χρειάζεσαι λιγότερες αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα κ περισσότερους έμπειρους ( οχι παντα μεγαλύτερους ηλικιακά) και πιο ευστροφους πανω στη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολα στο χορτο θα φανουν. Μπορει οχι αμεσα αλλα σε κανα διμηνο θα ξερουμε αν ο λουτσεσκου μπορει να κανει ομαδα αυτο το συνοθυλευμα που ειδαμε με τη λεφσκι.Αν μεχρι τοτε η κατασταση δεν αλλαξει εγω μαζι σας να τον παρουμε με τις πετρες. Λιγο υπομονη ακομα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κανονικά θέλει πολύ υπομονή ακόμα. Οχι λίγη. Καινούργια ομάδα με νέους παίκτες σε νέο περιβάλλον που πολλοί από αυτούς δεν έχουν ξανακάνει πρωταθλητισμό.
Άλλωστε υπομονή ήταν ένα από τα κυρίαρχα που έθιξε και ο Ιβάν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:Ολα στο χορτο θα φανουν. Μπορει οχι αμεσα αλλα σε κανα διμηνο θα ξερουμε αν ο λουτσεσκου μπορει να κανει ομαδα αυτο το συνοθυλευμα που ειδαμε με τη λεφσκι.Αν μεχρι τοτε η κατασταση δεν αλλαξει εγω μαζι σας να τον παρουμε με τις πετρες. Λιγο υπομονη ακομα

Τουλάχιστον ένα 4-5μηνο και λίγο είναι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

nunies4 έγραψε:Κανονικά θέλει πολύ υπομονή ακόμα. Οχι λίγη. Καινούργια ομάδα με νέους παίκτες σε νέο περιβάλλον που πολλοί από αυτούς δεν έχουν ξανακάνει πρωταθλητισμό.
Άλλωστε υπομονή ήταν ένα από τα κυρίαρχα που έθιξε και ο Ιβάν
Ακόμα εδώ είναι ο Ιβάν; :mrgreen:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τέσσερις με πέντε μήνες; Ποιος θα κάνει τόση υπομονή μέχρι τέλους Ιανουαρίου που θα έχει παιχθεί και ο μισός β΄ γύρος; Αν τότε είμαστε στο -15 από την πρώτη θέση και κατά το χειρότερο τριτο-τέταρτοι, ποιος κρατά όλους εμάς τους ανυπόμονους;
Το τεχνικό team πληρώνεται αδρά με 1,8 εκατομμύρια για να δείξει δουλειά μέχρι και την ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη και οι παίκτες πρέπει να δείξουν αν και πόσο αξίζουν. Νομίζω και 'γώ πως μέχρι την παρέλαση θα πρέπει να έχουμε δει αποδείξεις βελτίωσης και καλού-παραγωγικού ποδοσφαίρου.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Γι αυτό δε θα παμε ποτέ μπροστά, θα χουμε μόνο χρονιές πυροτεχνηματα που μας έκατσαν τα αποτελέσματα. Όσα κ να παίρνουν μαγικά δε γίνονται
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ολα στο χορτο θα φανουν. Μπορει οχι αμεσα αλλα σε κανα διμηνο θα ξερουμε αν ο λουτσεσκου μπορει να κανει ομαδα αυτο το συνοθυλευμα που ειδαμε με τη λεφσκι.Αν μεχρι τοτε η κατασταση δεν αλλαξει εγω μαζι σας να τον παρουμε με τις πετρες. Λιγο υπομονη ακομα

Τουλάχιστον ένα 4-5μηνο και λίγο είναι.
Κανονικα ναι αλλα, χωρις παιχνιδια και ταξιδια λογω ευρωπης ισως να φανει πιο συντομα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

15_50 έγραψε:
joshua έγραψε:Καλυτερα να μην κανω σχολιο για τις σημερινες του δηλωσεις...''Αποκλειστηκαμε ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ να ανανεωσει το ροστερ''...

Δίκιο έχει ο Στρατηγός (όπως πάντα άλλωστε). Κυριολεκτικά αποκλείστηκε γιατί το κλάμπ αποφάσισε να ανανεώσει το ρόστερ ενώ το ρόστερ των αντιπάλων ήταν χρόνια μαζί και οι παίκτες μπαρουτοκαπνισμένοι...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

..............................................ΑΓΩΝΑΣ...........................................
....................................ΛΕΦΣΚΙ - ΠΑΟΚ 2-0...................................
..................................ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ.................................

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

......................................ΛΕΦΣΚΙ (Βασικοί).....................................
01) Nikolay Mihaylov......(34 ετών, στην ομάδα από 26/11/18)
02) Gabriel Galchev........(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/20)
03) Bilal Bari....................(24 ετών, στην ομάδα από 16/02/21)
04) Georgi Milanov.........(30 ετών, στην ομάδα από 29/07/21)
05) Sonko Sundberg.......(26 ετών, στην ομάδα από 01/01/22)
06) Welton Felipe............(25 ετών, στην ομάδα από 04/01/22)
07) Kellian var de Kaap..(23 ετών, στην ομάδα από 19/01/22)
08) Filip Krastev..............(20 ετών, στην ομάδα από 27/01/22)
09) José Córdoba...........(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
10) Ronaldo....................(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
11) Jeremy Petris...........(24 ετών, στην ομάδα από 14/07/22)
...............................ΛΕΦΣΚΙ (αναπληρωματικοί)..........................
12) Marin Petkov............(18 ετών, στην ομάδα από 01/07/19)
13) Asen Mitkov..............(17 ετών, στην ομάδα από 01/07/21)
14) Nathan Holder..........(20 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)

Αγωνίστηκαν 14 παίκτες με:
α) Μ.Ο. ηλικίας, τα 23,14 έτη .
β) Μ.Ο. παρουσίας στην ομάδα, τις 377 ημέρες.
γ) Μ.Ο. εμπορικής αξίας, τις 514.000 ευρώ.
δ) Συνολική εμπορική αξία, 7.200.000 ευρώ εκ συνόλου εμπορικής αξίας 10.600.000 ευρώ. Ποσοστό 67,92%.

........................................ΠΑΟΚ (Βασικοί).....................................
01) Sverrir Ingi Ingason..(28 ετών, στην ομάδα από 31/01/19)
02) Douglas Augusto......(25 ετών, στην ομάδα από 01/07/19)
03) Stefan Schwab.........(31 ετών, στην ομάδα από 03/08/20)
04) Γεώργιος Κούτσιας.(18 ετών, στην ομάδα από 03/08/20)
05) Andrija Živković........(26 ετών, στην ομάδα από 08/09/20)
08) Joan Sastre..............(25 ετών, στην ομάδα από 12/01/22)
07) Rafa Soares..............(27 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
08) Ιωάννης Κάργας.......(27 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
09) Nicolás Quagliata.....(23 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
10) Tiago Dantas............(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
11) Dominik Kotarski......(21 ετών, στην ομάδα από 02/07/22)
.................................ΠΑΟΚ (αναπληρωματικοί)..........................
12) Ι. Κωνσταντέλιας....(19 ετών, στην ομάδα από 13/11/20)
13) Jasmin Kurtić...........(33 ετών, στην ομάδα από 18/07/21)
14) Filipe Soares.............(23 ετών, στην ομάδα από 27/01/22)
15) Brandon Thomas......(27 ετών, στην ομάδα από 14/07/22)
16) Khaled Narey............(27 ετών, στην ομάδα από 17/07/22)

Αγωνίστηκαν 16 παίκτες με:
α) Μ.Ο. ηλικίας, τα 25,06 έτη .
β) Μ.Ο. παρουσίας στην ομάδα, τις 372 ημέρες.
γ) Μ.Ο. εμπορικής αξίας, τις 2.194.000 ευρώ.
δ) Συνολική εμπορική αξία, 35.100.000 ευρώ εκ συνόλου εμπορικής αξίας 54.750.000 ευρώ. Ποσοστό 64,11%.

Υ.Γ. -> ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ξέχασες να πεις ότι:

α) Η Λέφσκι είχε λιγότερες επιλογές παικτών από τον ΠΑΟΚ, 14 αυτή έναντι 16 δικών μας.

β) Η Λέφσκι είχε μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας παικτών από τον ΠΑΟΚ, 23,14 αυτή έναντι 25,06 της δικιάς μας.

γ) Η Λέφσκι είχε μεγαλύτερο Μ.Ο. ημερών παρουσίας των παικτών της απ' ότι ο ΠΑΟΚ, 377 αυτή έναντι 372 των δικών μας.

δ) Η Λέφσκι είχε μικρότερο Μ.Ο. εμπορικής αξίας παικτών από τον ΠΑΟΚ, 514.000 αυτή έναντι 2.194.000 της δικιάς μας.

ε) Η Λέφσκι αγωνίστηκε με παίκτες που κάλυπταν μεγαλύτερο ποσοστό της εμπορικής της αξίας σε σχέση με αυτούς του ΠΑΟΚ, 67,92% αυτή έναντι 64,11% .

στ) Η Λέφσκι είχε μικρότερη συνολικά εμπορική αξία παικτών από αυτή του ΠΑΟΚ, 10.600.000 αυτή έναντι 54.750.000 της δικής μας.

ζ) Η προταση από ομάδα της Ιταλίας αργεί (ουπς αυτό ήταν δικό μου).

Επίσης

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Αφου είχε φάει κ 2 από Brighton

Ελα με τον άμπαλο τον ολλανδογυφτο

Φανταστείτε τι θα είχε γίνει εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Σάβ 20 Αύγ 2022, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

dragon έγραψε:Εικόνα

Οπότε φαντάζομαι συμφωνείς ότι εφόσον οι παιχτες δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο μάλλον κάποιοι έκαναν αρκετή δουλειά για να τα καταφερουν .

Επιλογή διοργανώσεων έγινε και κοινωνήθηκε λάθος προς τους παίχτες, εκεί εστιάζω την διαφορετική εικόνα σε ευρώπη και πρωτάθλημα. Θεωρώ δεν πρέπει να γίνετε επιλογή. Πάντα και παντού το 120%.

Δεν θυμάμαι να λες ποτε κάτι καλό για Λουτσέσκου αλλά τελικά δεν είναι ποτε αργά.
Λανθάνεσε, μπορείς να ξαναδιαβάσεις τα ποστ μου. Όμως να τραγουδήσω "λούτσο ποτέ δεν θα σα φήσω, να μη μ' αφησεις μόνο ποτέ" δεν θα με ακούσεις να το τραγουδώ. Άντε καμιά φορά μόνος χαμηλόφωνα 8-)

Σε όλους, μα όλους δίνω χρόνο να αποδείξουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Επιπλέον δεν εγράφα τόσο συχνά από την εγγραφή μου. Έπρεπε να νιώσω ότι επιβάλετε να εκφράσω την άποψή μου και να γίνουν κατανοητοί οι λόγοι, ασχέτως εάν συμφωνεί κάποιος μαζί μου ή όχι.

Όσο για την ανανέωση το έχω περιγράψει παλιοτερα κ με τους όρους της δικής μου δουλειάς, θα το ξαναπώ πιο συνοπτικά.
Αν έχεις στη δουλειά σου μια ομάδα μετριων που δουλευετε καιρό μαζί θα αποδώσει καλύτερα σε μια απαιτητική περιοδο απο μια ομάδα καλών που βρέθηκαν ξαφνικά σε νέο χώρο εργασίας πριν πεντε μέρες.
Σίγουρα η δουλειά με τους καλύτερους θα σου φέρει καλύτερη απόδοση αλλά θα χρειαστεί κάποιο ευλογο χρονικό διάστημα. Για να το αποφύγεις ίσως χρειάζεσαι λιγότερες αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα κ περισσότερους έμπειρους ( οχι παντα μεγαλύτερους ηλικιακά) και πιο ευστροφους πανω στη δουλειά.
Έχοντας όμως αυτά τα δεδομένα, όπως σε είχα απαντήσει, δεν θα πετάξεις τον λαντζέρη στην θέση του σεφ για να βγει ο σεφ να κάνει σερβις. Μειώνεις τις πιθανότητές σου να βγει η δουλειά όσο εύστροφος και αν είναι ο λατζερης και ο σεφ. Και εκεί που καιει είναι που θα ξεχωρήσει ο καλός ο μάνατζερ, που με την καθοδήγησή του και τις παρεμβάσεις του θα βγουν τα κάστανα από την φωτιά.

Στην δική μου εργασία, συμπεριφορές και ειρωνίες σαν αυτή που μας ταΐζει τον τελευταίο ενάμιση μήνα τις έχω ξαναζήσει, 3ις είναι οι λύσεις.
Είτε αναγνωρίζει τα λάθη του βελτιώνετε και συνεχίζουμε παρέα με κάτω το κεφάλι και δουλειά, είτε τον διώχνεις για να μειώσεις τις μελλοντικές ζημιές εφόσον δεν υπάρχει αλλαγή συμεριφοράς, είτε τον κάνεις να φύγει αλλά μέχρι τότε πληρώνεις τις ζημιές και ότι κακή νοοτροπία αφήσει πίσω του. (τη δική μου περίπτωση περιγράφω)

Αν έβγαινε να πει το πρώτο με ειλικρίνεια, ακόμη εδώ ΔΕΝ θα ήμουν.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αυτό που λες για τις θέσεις δεν είναι τόσο απόλυτο. Ειδικά όταν εμείς δεν είμαστε οι ειδικοί της συγκεκριμένης δουλειάς. Εχω δει σερβιτόρους με λιγότερη γνώση κ ικανότητα από λαντζερηδες στον ίδιο χώρο. Αλλά κ παλι κανεις σύγκριση λανθασμένη. Δεν πηρε τον βοηθό προπονητη κ τον εκανε δεξί μπάκ. Πήρε τον σερβιτόρο από την "σάλα" Κ τον έβγαλε στο μπαλκόνι γιατί είτε δεν έχει σερβιτόρο για το μπαλκονι είτε είναι νέος κ δεν ξέρει που είναι ακόμα το μπαλκόνι . Τις προαλες ένας δεκαθλητης νομίζω έκανε ένα άλμα εις μήκος που θα ζήλευαν αρκετοί του αγωνίσματος. Αν είχα λοιπόν έναν δεκαθλητη που είναι 30 χρονών κ πηδαει 8.10 κ έναν αθλητή του μήκους 18 χρονών ταλέντο που πηδαει 7.95 με τρομερό ποτενσιαλ σε έναν σημαντικό αγώνα άυριο θα έβαζα τον δεκαθλητη να πηδηξει. Ναι δουλεύοντας σωστά τον μικρό θα παρω καλυτερα αποτελέσματα στο μέλλον αλλά δεν είναι δυνατόν να τα παρω άυριο

Δουλειά τελικά έγινε ή όχι περσι;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πάντως στα όσα χρόνια παρακολουθώ το φόρουμ, ένα πράγμα έχω καταλάβει. Το ποδόσφαιρο με τη μαγειρική συνδέονται. Τόσες μεταφορές από κουζίνες σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, δεν έχω δει με άλλο επάγγελμα.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Aκόμα εδώ είναι ειδατε ο Μπεος.......................
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

GREATANASTASIOS έγραψε:Aκόμα εδώ είναι ειδατε ο Μπεος.......................
Έτσι γίνονται οι ομάδες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Είσαι ο καλύτερος Προπονητής στην Χώρα ,μην μασάς το έχεις το νταμπλ φέτος !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”