42. Dominik Kotarski
- Montrealiotis
Re: 42. Dominik Kotarski
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει. Ειδικά από την στιγμή που δεν ακούγεται καμία σοβαρή ομάδα.
Σαφέστατα, η σταθερότητα είναι πολυ σημαντική σε όλες τις θέσεις. Του ΤΦ ωστοσο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κατιτις παραπανω. Ποσω μαλλον αν συνυπολογισουμε το ποσο εχουμε πονεσει στη συγκεκριμενη θεση κατα το παρελθον. Και οκ, μπορει να εχουμε back up τον Παβλενκα, ο οποιος μοιαζει αξιος αντικαταστατης του Δομηνικου, αλλα γενικα δυσκολα ξαναβρισκεις Κοταρσκι, ακομα και με αυτα τα λιγα στραβα που εχει.don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.
Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.
Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά
Γενικα πολυ καλα λεφτα ειναι και τα 7 και τα 8 που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια. Ας μη ψηλωνουμε και τοσο πια... Απλα με Κοταρσκι εχουμε/ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο για τη θεση του ΤΦ. Μια σταθερα που δεν υπολογιζεται ευκολα σε χρημα.john4serres έγραψε: Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6
Να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σαν μια καλή περίπτωση.boogeyman77 έγραψε:Ας δώσουν 6-7 εκατομμύρια συν ποσοστό και την ελευθέρας του πιτσιρικά του Andreev κι ας τον πάρουν αφού δεν επιθυμεί απ'οτι φαίνεται κι ο ίδιος να παραμείνει.john4serres έγραψε:Ενδιαφέρον της Feyenoord σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.
Οι Ολλανδοί φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 6 με 7 εκατ. ευρώ
- Montrealiotis
Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Ε εντάξει δεν είναι και Λίβε ή Μπάγιερν αλλά σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από μας αν θέλουμε να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα.
-
- Επικοινωνία:
Όση απόσταση έχει η Feyenoord κάτοχος 3 ευρωπαϊκών τίτλων και καμμιά σαρανταριά εγχώριων από τα top class clubs έχουμε και εμείς από την Feyenoord.Montrealiotis έγραψε:Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
-
- Επικοινωνία:
Όσο καλό τερματοφύλακα κι αν έχεις αν τα χαφ σου είναι τραγικά και οι αμυντικοί σου δεν είναι γρήγοροι,θα έχεις τα ίδια χάλια με φέτος.Daskalos_4 έγραψε:Σαφέστατα, η σταθερότητα είναι πολυ σημαντική σε όλες τις θέσεις. Του ΤΦ ωστοσο κατα τη γνωμη μου ειναι ενα κατιτις παραπανω. Ποσω μαλλον αν συνυπολογισουμε το ποσο εχουμε πονεσει στη συγκεκριμενη θεση κατα το παρελθον. Και οκ, μπορει να εχουμε back up τον Παβλενκα, ο οποιος μοιαζει αξιος αντικαταστατης του Δομηνικου, αλλα γενικα δυσκολα ξαναβρισκεις Κοταρσκι, ακομα και με αυτα τα λιγα στραβα που εχει.don PAOK έγραψε:
Και η σταθερότητα στα μπακ και στα χαφ είναι πολύ σημαντική.
Κοντα 20 μύρια μόνο αν πάει σε κανένα μουντιάλ 1ος και κατεβάσει ρολά μπορεί να πιάσει. Δεν ξέρω αν θέλουν όλες οι πλευρές να περιμένουμε για το αν συμβεί αυτό.
Από την πορεία του μέχρι τώρα εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι επαγγελματίας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Περισυ τα 4-5 που ακούστηκαν ήταν ντροπή και δεν πήγε Ιταλία. 8+ είναι φυσιολογικά
Γενικα πολυ καλα λεφτα ειναι και τα 7 και τα 8 που αναφερουν τα υπολοιπα παιδια. Ας μη ψηλωνουμε και τοσο πια... Απλα με Κοταρσκι εχουμε/ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο για τη θεση του ΤΦ. Μια σταθερα που δεν υπολογιζεται ευκολα σε χρημα.john4serres έγραψε: Ο Λιβάκοβιτς που είχε δυνατη παρουσια σε Ντιναμο Ζαγκρεμπ και Εθνικη Κροατίας επιασε 6.6
Αυτό που πρέπει να πειστεί με το ζόρι ο ΠΑΟΚτσής ότι ο Κοτάρσκι παρακαλάει να φύγει ή να πάει σαν δευτεροτρίτος στη Φέγενορντ ξερωγώ, δεν το καταλαβαίνω.
Τελευταία φορά που κοίταξα, το συμβόλαιό του, έληγε στις 30 Ιουνίου 2028.
Αλλά όχι, πρέπει να πεισθώ ότι θέλει να φύγει τρέχοντας από τον ΠΑΟΚ.
Ε, δεν πείθομαι.
Τελευταία φορά που κοίταξα, το συμβόλαιό του, έληγε στις 30 Ιουνίου 2028.
Αλλά όχι, πρέπει να πεισθώ ότι θέλει να φύγει τρέχοντας από τον ΠΑΟΚ.
Ε, δεν πείθομαι.
Μπορεί όντως να μην γνωρίζουμε τα θέλω του κοταρσκι, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά τα θέλω του παστορελο ο οποίος έχει πιέσει αρκετά για να πάρει τον πελάτη του από την ομάδα μας
- Amsterdamer_87
Δεν ειναι μονο η ομαδα φιλε,ειναι και η χωρα που θα πας και η Ολλανδια ειναι ετη φωτος πιο σοβαρη..Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει. Ειδικά από την στιγμή που δεν ακούγεται καμία σοβαρή ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχει καμιά τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα που φέτος πέρασε τη Milan για να μπει στα knock-out του CL, στον όμιλο του οποίου μάζεψε 13 πόντους και με διπλό σε Benfica, Girona, 3-3 στη City και 3-0 επί της Bayern;;Montrealiotis έγραψε:Δεν έχει και καμία τεράστια διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αυτό εννοώ με το σοβαρή ομάδα.Ettien26 έγραψε:Δηλαδή η Φέγενορντ δεν είναι σοβαρή ομάδα ?
Ναι, πολύ αστεία ομάδα.
Εχει μεινει στασιμος. Μπορει να φταιει αυτος, μπορει να φταιμε εμεις, μπορει να φταιμε και οι δυο. Δεν μου φαινεται απιθανο ο μεν Κοταρσκι να θελει να παει καπου να βελτιωθει και εμεις να βρουμε καποιον που δεν εχει τις αδυναμιες του, που δεν εχει βελτιωσει.
- smoothcriminal1926
Φέτος αν η σεζόν του δεν είναι κακή, είναι μαξ μέτρια. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του, αλλά φέτος σε έχει ''πουλήσει'' αρκετές φορές, ειδικά κάτι αχρείαστα πουλήματα μπάλας εμένα με εξοργίζουν. Ένα ύφος μπλαζέ στα όρια της αδιαφορίας. Μπορεί να είναι κουρασμένος πνευματικά ή να μην βρίσκεται καν εδώ πνευματικά και αυτό να δικαιολογεί την όλη κατάσταση. Και αν δεν αλλάξει κάτι η αξία του μόνο θα πέφτει. Σε τέτοια περίπτωση, θεωρώ πως ο κύκλος του έκλεισε και πρέπει μα παραχωρηθεί με 7-10 ( όσα πιάσει ο κώλος μας).
Το μόνο θετικό σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι σε αντίθεση με αυτή του κουλιεράκη (που όλοι ξέραμε ότι θα φύγει) έχει γίνει μια προεργασία για αντικατάσταση. Τόσο ο Παβλένκα που φαίνεται εξαιρετικός και εμπνέει εμπιστοσύνη με 200+ εμφανίσεις στην Γερμανία αποτελεί μια καλή λύση, όσο και ο Γιουγκεσασβίλι που αποκτήθηκε θα δοκιμαστεί αν μπορεί να σταθεί ως πρώτος.
No brainer για μένα η πώληση του.
Το μόνο θετικό σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι σε αντίθεση με αυτή του κουλιεράκη (που όλοι ξέραμε ότι θα φύγει) έχει γίνει μια προεργασία για αντικατάσταση. Τόσο ο Παβλένκα που φαίνεται εξαιρετικός και εμπνέει εμπιστοσύνη με 200+ εμφανίσεις στην Γερμανία αποτελεί μια καλή λύση, όσο και ο Γιουγκεσασβίλι που αποκτήθηκε θα δοκιμαστεί αν μπορεί να σταθεί ως πρώτος.
No brainer για μένα η πώληση του.
- Amsterdamer_87
Εγω απ την αλλη δεν βλεπω ιδαιτερες αδυναμιες στον καλυτερο τερματοφυλακα ολων των εποχων,μετα τον Φορτουλα, της ομαδας..icue έγραψε:Εχει μεινει στασιμος. Μπορει να φταιει αυτος, μπορει να φταιμε εμεις, μπορει να φταιμε και οι δυο. Δεν μου φαινεται απιθανο ο μεν Κοταρσκι να θελει να παει καπου να βελτιωθει και εμεις να βρουμε καποιον που δεν εχει τις αδυναμιες του, που δεν εχει βελτιωσει.