Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gergeo4 »

[quote="obanebane"

Ρε Γιώργη, όταν γράφανε διάφοροι εδώ μέσα οτι δεν μετράει ως γηγενής γιατί δεν έχει συμπληρώσει τριετία σε ελληνικές ακαδημίες, που ήσουν να το κόψεις μαχαίρι;
Είναι βέβαιο τώρα αυτό που λες;[/quote]

ό,τι μπορω κάνω για να είμαι έγκυρος και γι'αυτο θελω πάντα να διασταυρώνω με την ελπίδα παντα να μαθαίνω και γω τα σωστά :D :D
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gergeo4 έγραψε:ισχυει μιλάμε για 3 χρονια οχι σαιζόν ;)
μα αυτο ειναι το προβλημα, οτι πρεπει να συμπληρωσει τρια χρονια. Αν ηταν σεζον κατι μπορουσε να γινει
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

renegade έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Λογίζεται ως Club-trained player ο Δώνης
γιατι?
γραμμένος στα βιβλία του Παναθηναϊκου 3 χρονια .Τα 11,12,13.Δε μιλάει για σαιζόν η ουεφα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sourmenetes έγραψε:
jibbie έγραψε:εποχες 95 μαλλον εννοει, Ζαλαγετα και τετοια
Μίστερ θα έχουμε καμία δυνατή ανάλυση;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα προσπαθησω μεσα στο ΣΚ μαν, το χω στο μυαλο μου εχω κατεβασει και τα ραπορτα αλλα ο μικρος εχει αλλη αποψη :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gergeo4 έγραψε:
renegade έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Λογίζεται ως Club-trained player ο Δώνης
γιατι?
γραμμένος στα βιβλία του Παναθηναϊκου 3 χρονια .Τα 11,12,13.Δε μιλάει για σαιζόν η ουεφα
μακαρι να ισχυει αυτο που γραφεις και οχι 3 calendar years
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Maxpaok έγραψε:Μπανε, δεν καταλαβαίνω, πραγματικά το σχόλιο σου.
Τι είναι αυτά που περιγράφεις?
Για ώρες στο φόρουμ?
Ξέρεις πόσες ώρες Έχω στο φόρουμ κι από πότε?
Λαμβάνεις υπόψη σου την ημερομηνία που βλέπεις?
Ο κατ', τι σχέση έχει και τον αναμιγνυεις?

Ο Κατ, έγραψε για ανανέωση Μουργκ,δε με ενδιαφέρει ποσά χρόνια έχεις στο φόρουμ, έχω γράψει την άποψη μου για όσους διαγράφουν παλιούς λογαριασμούς και εμφανίζονται με νέους χωρίς να λένε ποιοι ήταν .
Εμείς μαλακες είμαστε δηλαδή που γράφουμε κοντά 14 χρόνια με τον ίδιο λογαριασμό;
Ας μη το συνεχίσουμε γιατί έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και αν τη χάσω και έχω θα γίνουμε, ας μη πω καλύτερα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τεράστιο ρισκο η απόφαση ν'αποκτηθει ένας, να το πω ευγενικά, εχθρικός απέναντι στην ομάδα ποδοσφαιριστής του οποίου μάλιστα η καριέρα είναι σε ελεύθερη πτώση. Χίλιες φορές ο καλύτερος του Λάμπρου που στην τελική ούτε χρήματα θα απαιτηθούν ούτε θα διχάσει τον κόσμο που ήδη είναι ψιλοξενερωμένος από την απόκτηση του γαύρου Κάργα.Ακόμα κι αν πίσω από μια τέτοια κίνηση υπάρχουν αμοιβαίες εξυπηρετήσεις με ROGON.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

https://www.uefa.com/insideuefa/protect ... g-players/
Παραθέτω και το λινκ απο την Uefa όπως πόσταρε και ο @aivas19

Δεν αναφέρεται τιποτα για το πριν τα 15 οπως και αν έχει Ελληνικη υπηκοότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 23 Ιουν 2022, 23:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

παρέθεσες μια σκέψη, εικασία.
Θέτω ερωτήματα κι αντί να δώσεις απαντήσεις, αν έχεις, μου γράφεις για σκηνές και για εκνευρισμό.
Αν σε προσβαλε ο εκνευρισμός που πράγματι υπάρχει, να σου ζητήσω συγγνώμη και θα το εννοώ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

renegade έγραψε: μακαρι να ισχυει αυτο που γραφεις και οχι 3 calendar years
έτσι ενημερώθηκα απο 2 ανθρώπους που εμπιστεύομαι.Αν εχουν λάθος φυσικά και θα ζητησω συγνωμη για αυτ'ο
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Βασικά, η κίνηση για τον Δώνη δεν βγάζει καν νόημα στο αγωνιστικό κομμάτι... Και εξηγούμαι. Μιλάμε για παίκτη που ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο εξτρέμ (αν θυμάμαι είχε ξεκινήσει σαν φορ, επίσης σαν θέση σε όλες τις σελίδες τον δείχνουν να παίζει εκεί). Σε 195 εμφανίσεις καριέρας, αριστερό εξτρεμ έχει παίξει μόλις σε 30 παιχνίδια!! Κοινώς, μόλις το 15% της καριέρας του. Δεξιά έχει παίξει λίγο περισσότερα (38). Έχει κάνει μόλις 68 παιχνίδια στα φτερά. Σε πολλά από αυτά τα 68 παιχνίδια, έπαιζε για λίγα λεπτά (δηλαδή μπορεί να χρειάστηκε να μπει σε κάποια φάση του παιχνιδιού στα φτερά, όχι να ξεκίνησε εκεί).

ΦΑΝ ΦΑΚΤ: Όταν παίζει στα φτερά σε επαγγελματικές κατηγορίες και όχι σε επίπεδο ακαδημιών, έχει σκοράρει 2 φορές.

Επίσης, μιλάμε για παίκτη που έχει 0 γκολ και 0 ασσίστ σε 3 χρόνια. Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση με έναν άλλον παίκτη της ομάδας:

Λάζαρος Λάμπρου:
Τελευταίες 3 σεζόν
Συμμετοχές: 70
Γκολ:8
Aσίστ:8

Τάσος Δώνης:
Τελευταίες 3 σεζόν
Συμμετοχές: 46
Γκολ:0
Ασίστ:0

Χωρίς να είμαι θιασώτης του Λάμπρου, δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρει αυτός μια ευκαιρία άμα η εναλλακτική είναι ο Δώνης.

Απορία: Πώς γίνεται να μη λογίζεται γηγενής όταν είναι διεθνής με την εθνική ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Ο Δώνης έφυγε στα 16-17 από τον βάζελο, δεν έχει 3 χρονιές στην ηλικία 15-21.
Εκτός των άλλων, καθαρά ποδοσφαιρικά, παίχτης που πάει Ολλανδία και δεν σκοράρει ακούγεται κάπως .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ronnie την Πέμ 23 Ιουν 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ποιό μετά θα έχω νεότερα στο ινσταγκραμ, γιατι τρεχουν οι εξελίξεις με Δωνη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Maxpaok έγραψε:παρέθεσες μια σκέψη, εικασία.
Θέτω ερωτήματα κι αντί να δώσεις απαντήσεις, αν έχεις, μου γράφεις για σκηνές και για εκνευρισμό.
Αν σε προσβαλε ο εκνευρισμός που πράγματι υπάρχει, να σου ζητήσω συγγνώμη και θα το εννοώ.

Ρε φίλε μου ,έγραψες για γιεσερ και γιεσμεν ,φωτογραφίζοντας αυτά που έγραψα.
Σε παρακαλώ πολύ,δεν θέλω συγνώμες από κανέναν, απλά να μην προκαλείτε τον συνομιλητή σας.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο μόνος λόγος που δεν θέλω να αποκτηθεί είναι γιατί πάλι θα έχουμε διχασμούς και γκρίνιες. Καθαρά ποδοσφαιρικά για 2ο εξτρέμ δεν θα με χαλούσε καθόλου. Είχε πτωτική πορεία αλλά το ταβάνι του είναι ψηλό.
Υ.γ. Ας κρίνουμε τον κάθε Δώνη για τις δικές του πράξεις κ όχι για του μπαμπά του. Το λάθος του ήταν το ποστ στο ινσταγκραμ μετά το ματς, όχι το τι έκανε ο πατέρας του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”