Σήμερα η σφίνα γράφει ότι μεταξύ των υποψηφίων για αριστερό μπακ είναι και ο γνώριμός μας Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν, του οποίου ο δανεισμός στην Ρέντιγκ δεν πήγε ιδιαίτερα καλά και επέστρεψε στην Chelsea στην οποία όμως δεν υπολογίζεται. Το θέμα είναι είναι αν θα λυθεί το συμβόλαιό του, οπότε ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση απόκτησης.ΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα
Αφού ο ένας γκολκίπερ θεωρείται κλεισμένος πλέον και μιλάμε για τον 22χρονο Ντομινίκ Κοτάρσκι του Άγιαξ, κάτι που επιβεβαιώνεται από την Ολλανδία, φέρνει στον ΠΑΟΚ άλλους δυο παίκτες, ο Ζοσέ Μπότο!
Οι μεταγραφές αυτές θα γίνουν με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τις προτάσεις του ίδιου του αθλητικού διευθυντή, που έχει πάρει την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη!
Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ, παίκτες που έχουν εντοπισθεί και αναμένεται να ανακοινωθούν, μόλις οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες με τους μάνατζερ των παικτών.
Φαίνεται πάντως, από τις κινήσεις του Μπότο, ότι ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής όλο αυτό το διάστημα δούλευε τις λίστες που είχε στα χέρια του και με τη λήξη του πρωταθλήματος μπαίνει κανονικά στην υλοποίηση των στόχων.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Μόλις τώρα είπε ο Τσόρμπα στο ράδιο ότι:
α) Οι 3 (Κουαλιατα, Νασμπεργκ, Κοταρσκι) είναι 99% σίγουροι κλεισμένοι
β) Έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας. Ο ζιφκο έχει τελειώσει.
γ) Είναι κοντά να κλείσουν αριστ.μπακ και αρ.εξτρέμ. Μέχρι 20 Ιουνίου θα είναι εδώ.
δ) Είναι πάρα πολύ πιθανό (εκτος των παραπάνω) να δοθούν συμβόλαια του 1εκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ μεσοεπιθετικούς (10αρι και εξτρεμ)
ε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Λημνιός.(αρα παμε για 4-5 νεους μεσοεπιθετικους)
στ) Ο Κρέσπο είναι πολύ πιθανόν να μείνει.
ζ) Ο Μπίσε έχει τελειώσει.
η) Συντκλευ, Μιτριτα, Ακπομ έχουν τελειώσει
θ) Οι Τεηλορ, Μουργκ, Ζαμπα είναι προς παραχώρηση-πώληση. Ανοιχτο του Τσολακ.
ι) Σβαμπ 50-50 να μείνει. Αν μείνει, τα χαφ θα είναι ίδια με περυσι. (Αν δεν πωληθεί 5εκ ο Αουγκουστο)
ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8-9 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12-13 ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ (Κρεσπο, Σβαμπ, Αουγκουστο, Τσολακ).
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-09-2022 ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΣΕΛΙΔΕΣ
β) Έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας. Ο ζιφκο έχει τελειώσει.
γ) Είναι κοντά να κλείσουν αριστ.μπακ και αρ.εξτρέμ. Μέχρι 20 Ιουνίου θα είναι εδώ.
δ) Είναι πάρα πολύ πιθανό (εκτος των παραπάνω) να δοθούν συμβόλαια του 1εκ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ μεσοεπιθετικούς (10αρι και εξτρεμ)
ε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Λημνιός.(αρα παμε για 4-5 νεους μεσοεπιθετικους)
ι) Σβαμπ 50-50 να μείνει. Αν μείνει, τα χαφ θα είναι ίδια με περυσι. (Αν δεν πωληθεί 5εκ ο Αουγκουστο)
ΠΑΜΕ ΓΙΑ 8-9 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12-13 ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ (Κρεσπο, Σβαμπ, Αουγκουστο, Τσολακ).
Ο Μπαμπα έκανε λάθος να πάει στην Ρέντινγκ. Δεν υπήρχε ούτε μία στις χίλιες να βρεί τον δρόμο του στην πρήμιερ.
Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόλη. Του φουσκώσαν τα μυαλά οτι μπορούσε το παιδί αυτό να παίξει στην πρήμιερ. Αντί να πάει σε κανα Βέλγιο, Ολλανδία να πάρει παιχνίδια πήγε να καεί στην Νόριτς. Αναρωτιέμαι τί να σκέφτεται ο Γιαννούλης ο οποίος θεωρώ οτι σε κάποια άλλη ομάδα της πρήμιερ ίσως να μπορούσε να σταθεί. Τελος πάντων.
Θεωρώ οτι κάποιοι παίκτες σαν τον Μπαμπά είναι ο,τι πρέπει για την Λίγδα και αν είναι στην λίστα τότε καλώς να έρθει και νομίζω θα βοηθήσει. Για την Τσαμπιονσιπ θεωρώ οτι δεν κάνει αυτό το στύλ παίκτη.
Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόλη. Του φουσκώσαν τα μυαλά οτι μπορούσε το παιδί αυτό να παίξει στην πρήμιερ. Αντί να πάει σε κανα Βέλγιο, Ολλανδία να πάρει παιχνίδια πήγε να καεί στην Νόριτς. Αναρωτιέμαι τί να σκέφτεται ο Γιαννούλης ο οποίος θεωρώ οτι σε κάποια άλλη ομάδα της πρήμιερ ίσως να μπορούσε να σταθεί. Τελος πάντων.
Θεωρώ οτι κάποιοι παίκτες σαν τον Μπαμπά είναι ο,τι πρέπει για την Λίγδα και αν είναι στην λίστα τότε καλώς να έρθει και νομίζω θα βοηθήσει. Για την Τσαμπιονσιπ θεωρώ οτι δεν κάνει αυτό το στύλ παίκτη.
- john4serres
Αν θέλει να ρίξει πολυυυυυ τις απολαβές του ας έρθει ως ελεύθερος.
Περισσότερα από 550 είναι έγκλημα. (να υπάρχει ένα μπαλανς ρε αδερφέ)
Περισσότερα από 550 είναι έγκλημα. (να υπάρχει ένα μπαλανς ρε αδερφέ)
Πάντως καλός παίχτης . Ήρθε στην μέση της χρονιάς και συμμάζεψε όλη την πλευρά. Δεν ξέρω τι λεφτά και αν τα αξίζει αλλά σαν ελεύθερος εμένα με ψήνει πολύ.
Βέβαια λόγω μποτο θα ήθελα εκεί έναν Λινο όπως είχε έρθει από πόρτο αλλά και ο μπαμπά δεν με χαλάει καθόλου…
Βέβαια λόγω μποτο θα ήθελα εκεί έναν Λινο όπως είχε έρθει από πόρτο αλλά και ο μπαμπά δεν με χαλάει καθόλου…
Εάν ήμουν ο Μπότο και κοίταζα για αριστερό μπακ από τη Μποαβίστα, θα κοίταζα και γι' αυτόν εδώ το μάγκα.Dark Knight έγραψε:https://www.transfermarkt.com/yanis-ham ... ler/629567
Καλά χαρακτηριστικά φαίνεται να έχει.
https://www.transfermarkt.com/ricardo-m ... ler/314944
Αν και σε εμάς πιάνουν εγώ δεν θα ήθελα πολλούς πορτογαλοβραζιλιανους. Οι 30 πλας είναι σοβαροί κάτι πιτσιρίκια του 2000 έχουν νοοτροπία ροναλντινιο νευμαρ κλπ και μου την σπανε. Βλέπω και το αβαταρ του Σερραίου πάνω και νευριάζω και άλλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 27 Μάιος 2022, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ΚΑΙ ο Λημνιός.("
Αν ισχυει ειμαστε για γελια
Αν ισχυει ειμαστε για γελια
Μακάρι να είχα περυσι 2 λημνιους στην θέση του μουργκ και του τειλορ. Πονοματος χίλιες φορές και να κάνει τα βασικα πολύ καλά παρά αυτό το αστείο
- invincible
Ο Μπαμπα είναι παιχτάρα. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο αριστερό μπακ μακραν που πέρασε τα τελευταία χρόνια. Τον βλέπεις παίζει την θέση με μία ψυχραιμία λες και τον έφερες από την βασική ενδεκάδα της Τσέλσι.
Δύο ερωτηματικά υπάρχουν για Μπαμπα:
1) Εχει ένα βιογραφικό στους τραυματισμούς που όταν το βλέπεις φοβάσε, λες , να τον πάρω δανεικό καλύτερα μην μου σκάσει το συμβόλαιο στα χέρια. Φυσικά χωρίς αυτο δεν θα έπαιζε ποτέ ελληνικό πρωτάθλημα.
2) Αν έρθει ο Μπαμπα μου δείχνει εμένα ότι τις μεταγραφές δεν τις κάνει 100% κουμάντο ο Μπότο. Γιατί η δουλειά του Μπότο είναι να βρει νέο φρέσκο Μπαμπα. Τον Μπαμπα στον φέρνω και εγώ.
Περιμένω ανακοινώσεις παιχτών και μετά θα κρίνω τις μεταγραφές. Μέχρι στιγμής για εμένα δεν έχει κλείσει κανείς.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει τις μεταγραφές , με ενδιαφέρει να γίνουν.
Αυτή η αναμονή και το σταντ μπαη στο μεταγραφικό, η παγωμάρα , μου δείχνει ότι κάτι περιμένουν.
Το τι περιμένουν θα φανεί. Πάντως κάτι σίγουρα περιμένουν. Θα φανεί αν υπάρχουν όντως κλεισμένοι παίχτες.
Πέρσι διέρρευσε μία λιστα με κλεισμένους παίχτες. Τελικά δεν ήρθαν οι κλεισμένοι παίχτες ήρθαν άλλοι.
Πρεπει να έχεις εμπειρία στο μεταγραφικό για να μιλάς στον ΠΑΟΚ για μεταγραφές. Αλλιώς σε πάνε τα ΑΡΔ όπου θέλουν αυτοί.
Δύο ερωτηματικά υπάρχουν για Μπαμπα:
1) Εχει ένα βιογραφικό στους τραυματισμούς που όταν το βλέπεις φοβάσε, λες , να τον πάρω δανεικό καλύτερα μην μου σκάσει το συμβόλαιο στα χέρια. Φυσικά χωρίς αυτο δεν θα έπαιζε ποτέ ελληνικό πρωτάθλημα.
2) Αν έρθει ο Μπαμπα μου δείχνει εμένα ότι τις μεταγραφές δεν τις κάνει 100% κουμάντο ο Μπότο. Γιατί η δουλειά του Μπότο είναι να βρει νέο φρέσκο Μπαμπα. Τον Μπαμπα στον φέρνω και εγώ.
Περιμένω ανακοινώσεις παιχτών και μετά θα κρίνω τις μεταγραφές. Μέχρι στιγμής για εμένα δεν έχει κλείσει κανείς.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει τις μεταγραφές , με ενδιαφέρει να γίνουν.
Αυτή η αναμονή και το σταντ μπαη στο μεταγραφικό, η παγωμάρα , μου δείχνει ότι κάτι περιμένουν.
Το τι περιμένουν θα φανεί. Πάντως κάτι σίγουρα περιμένουν. Θα φανεί αν υπάρχουν όντως κλεισμένοι παίχτες.
Πέρσι διέρρευσε μία λιστα με κλεισμένους παίχτες. Τελικά δεν ήρθαν οι κλεισμένοι παίχτες ήρθαν άλλοι.
Πρεπει να έχεις εμπειρία στο μεταγραφικό για να μιλάς στον ΠΑΟΚ για μεταγραφές. Αλλιώς σε πάνε τα ΑΡΔ όπου θέλουν αυτοί.
Μπορείς και να αναποδογυρίσεις το επιχείρημα και να ρωτήσεις εάν τύποι στυλ Τέιλορ και Μούργκ θα μπορούσαν να παίξουν στην Τβέντε. Ο Λημνιός όντως τα βασικά θα σου τα κάνει.
Oλα αυτα ακουγωντε ονειρο. Φευγει ολη η σαβουρα και οι τελειωμενοι δηλαδη. Ακομα και να μην εχεις το μπατζετ του γαυρου, δεν δικαιολογειτε να εχεις ασοβαρους παικτες στο ροστερ τυπου μιτριτσα.Logistis έγραψε:Μόλις τώρα είπε ο Τσόρμπα στο ράδιο ότι:
Ο Λημνιος ειναι παικτης καλο εργαλειο και ειναι και ελληνας που χρειαζεσαι. Το προβλημα ειναι οταν δεν εχεις ροστερ και παιζεις με τα εργαλεια βασικους.
-
- Επικοινωνία:
Μακάρι! Το φωνάζω εδώ και έναν μήνα για τον συγκεκριμένο. Αποκλείεται να έχεις Boto,να έχει κοιτάξει στην αγορά της Πορτογαλίας και να μην έχει κολλήσει πάνω τουmontekristo έγραψε:Για τον Αμάς της Μποαβίστα γράφουν αυτοί
https://paokmercatogr.blogspot.com/2022 ... -post.html
μακαρι να ισχυει για μπαμπα ραχμαν. αν μεινει υγιης ειναι πολυτελεια για ελλαδα. χαλαρα ανεβοκατεβαινε το γηπεδο στον δανεισμο του.