Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
paok vs all
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Η άλλη πλευρά λέει......
χωρίς τσίπα......
λες και ΠΑΟΚτσηδες είναι μόνο αυτοί που κάνουν χαζογελακια με κάποιους μοντς και θεωρούν τους υπόλοιπους απλά κομπαρσους στο στημένο σκηνικό τους.
χωρίς τσίπα......
λες και ΠΑΟΚτσηδες είναι μόνο αυτοί που κάνουν χαζογελακια με κάποιους μοντς και θεωρούν τους υπόλοιπους απλά κομπαρσους στο στημένο σκηνικό τους.
- sourmenetes
- Moderator
Ο σεβασμός στο φόρουμ(μιλάμε για το μακροβιότερο φόρουμ) στα υπόλοιπα μέλη σχετίζεται με το τρολαρισμα στο φόρουμ;paok vs all έγραψε:Ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται.
Προφανώς και δε σέβεσαι τη δουλειά του φόρουμ, τον ιδρώτα και τις ώρες κάποιων παιδιών όταν ειρωνεύεσαι επιδεικτικά προσπάθειες που γίνονται στο φόρουμ ή στην κεντρική.
Άρα τι κερδιζεται;;;
Αφού κάποιοι προσπαθούν επιδεικτικά να μειώσουν την προσπάθεια που γίνεται! Ακόμα και από ένα poll!
Όταν όμως γίνεται ο ξερόλας εκεί δεν τρολαρεις!
Γιατί δεν τρολαρεις εκεί;;
Ξέρεις γιατί;;
Γιατί περιμένεις το δωράκι του paokmania!
Για αυτό!
Γιατί οι μαλακες θα εκτεθούν να βρουν να δώσουν δωράκια να δώσουν μπλούζες να δώσουν μια συνδρομή paoktv πριν 3 χρόνια!
Εκεί θέλανε όλοι να μπούνε στην κλήρωση και δεν τρολαρανε αγαπητέ!
Αυτά περί σεβασμού!
Λάθη κάνουμε όλοι αλλά να κοροιδευει κάποιος μπροστά στα μούτρα μας είναι χαζό και ηλιθιο!
Αν θέλω τρολαρω και γω και την Κυριακή βάζω 16 Mvp Μπίσεσβαρ!
Έτσι σε σέβομαι;;
Αυτός ειναι ο σεβασμός;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ ρωτάω πάντως: τρολάρουν οι οπαδοί που ψηφίζουν Μπίσεσβαρ για MVP ή ο Ράζβαν που τον χρησιμοποιεί σε κάθε παιχνίδι; 
- sourmenetes
- Moderator
Αν θες να πούμε και τι γράφεται κάτω από τα ποστ της παε από τον καθένα σε φβ και λοιπά ΜΜΕ πραγματικά αναρωτιέσαι αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ.Dimg4 έγραψε:Γελαει ο κοσμος με τα poll. Εδω η παε εχει βαλει ποσες φορες, ο λαος τρολαρε και εβγαζε οποιον ναναι. Κακως δεν εβγαιναν να πουν, "εσεις οι ταδε ειστε καραγκιοζηδες".Мир έγραψε:Το poll του mvp ειναι καθεαυτού ακρως απολυταρχικό ως ψήφισμα γιατί ο ένας παίκτης-νικητης καπηλεύεται τον ιδρώτα των δέκα + πέντε υπόλοιπων.
Απαιτούμε την απλή αναλογική στον ορισμό του εκάστοτε mvp.
Ο αλλος εδω μεσα την ειδε Κιμ
Ότι διακωμωδείτε ετσιθελικά το poll εσένα σε βρίσκει οκ; είσαι σύμφωνος;
Ποιον μειώνει αυτό;; τον ΠΑΟΚ ή το φόρουμ που αποτελείται από εμάς;
Τον εαυτό μας(το φόρουμ) μειώνουμε κάνοντας επανειλημμένα το ίδιο πράγμα.
Αλλά ξαναείπα.. Επιλεκτικό τρολαρισμα γίνεται...
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε μεγάλε γιατί πραγματικά κατάλαβες τι είπε;;paok vs all έγραψε:Η άλλη πλευρά λέει......
χωρίς τσίπα......
Ποια χαζογελακια??
Οταν.λεει η άλλη πλευρά εννοεί αυτοί που δεν είναι Μοντ.
-
Dimg4
Ποια ειναι η αλλη πλευρα? Μιλα λιγο στα ισαAsimos έγραψε:Νομίζω ήρθε η ώρα να μπουν ως mods στο φόρουμ και κάνα δυο από την άλλη πλευρά ώστε να δουν και το backstage.
-
Asimos
Επιμένω, κάνετε μοντ για την διατήρηση της ηρεμίας, της καλής λειτουργίας, της τήρησης των κανόνων του φόρουμ τους δυο τρεις τέσσερις που έχουν τα πιο μεγάλα θέματα με τους μοντς.
Όσο και να συζητάμε δεν θα βγεί άκρη. Χούντα θα σας ανεβάζουν, μπάτσους θα σας κατεβάζουν και αντιδημοκρατική δικτατορία θα σας ανεβάζουν ξανά.
Το πως επιλέγει κάθε ομάδα να διατηρήσει τον χώρο της στο διαδίκτυο είναι κάτι που πρέπει να το σεβόμαστε, γιατί σχεδόν όλοι είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ.
Προσωπικά χαίρομαι να είμαι κομπάρσος γιατί μετά από ένα τρίμηνο μπαν και αφού είδα την other side κατανοώ όλες τις συμπεριφορές πιο εύκολα. Κατανοώ ποιος αγαπά τον ΠΑΟΚ άδολα, ποιος γουστάρει μπαχαλο, ποιος είναι βαλτος, ποιος εμονικος, ποιος δεν παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω του κ.ο.κ
Ίσως έτσι έρθουν πιο κοντά δύο αντίθετες απόψεις, οταν θα χρειαστεί σε μια δύσκολη στιγμή να εφαρμοστούν κανόνες σε κάποιον μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Όσο για το γλείψιμο προτιμώ να το αφήσω ασχολιαστο. Είναι το τελευταίο επιχείρημα από την φαρέτρα επιχειρημάτων.
Για μένα και οι δύο πλευρές έχουν άδικο. Και το μαύρο χιόνι ξέφυγε άσχημα και οι 30+ που ψήφισαν Μπισε. Ο καθένας με τη βαρύτητα της θέσης του, της στιγμής, της έντασης κλπ. Δυστυχώς τη δουλειά των μοντ τη σεβόμαστε όταν είναι τα πράγματα καλά. Στα ζόρια το φόρουμ θυμίζει νύχτα Παρί. Στα παπάρια μας όλα κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα πως θέλουμε πολλά βήματα για να γίνουμε πολιτισμένο φόρουμ.
Τουλάχιστον η ανοχή στα εκατέρωθεν γαλλικά δείχνει κατανόηση από τη μοντ τιμ.
ΥΓ: Αν για κάποιον η τήρηση των κανόνων είναι σενάριο συνομωσίας και στημένου παιχνιδιού σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδινομαι. Δεν έχω επιχείρημα να το αντικρούσω. Δεν ξέρω πως να το πω πιο απλά.
Όσο και να συζητάμε δεν θα βγεί άκρη. Χούντα θα σας ανεβάζουν, μπάτσους θα σας κατεβάζουν και αντιδημοκρατική δικτατορία θα σας ανεβάζουν ξανά.
Το πως επιλέγει κάθε ομάδα να διατηρήσει τον χώρο της στο διαδίκτυο είναι κάτι που πρέπει να το σεβόμαστε, γιατί σχεδόν όλοι είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ.
Προσωπικά χαίρομαι να είμαι κομπάρσος γιατί μετά από ένα τρίμηνο μπαν και αφού είδα την other side κατανοώ όλες τις συμπεριφορές πιο εύκολα. Κατανοώ ποιος αγαπά τον ΠΑΟΚ άδολα, ποιος γουστάρει μπαχαλο, ποιος είναι βαλτος, ποιος εμονικος, ποιος δεν παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω του κ.ο.κ
Ίσως έτσι έρθουν πιο κοντά δύο αντίθετες απόψεις, οταν θα χρειαστεί σε μια δύσκολη στιγμή να εφαρμοστούν κανόνες σε κάποιον μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Όσο για το γλείψιμο προτιμώ να το αφήσω ασχολιαστο. Είναι το τελευταίο επιχείρημα από την φαρέτρα επιχειρημάτων.
Για μένα και οι δύο πλευρές έχουν άδικο. Και το μαύρο χιόνι ξέφυγε άσχημα και οι 30+ που ψήφισαν Μπισε. Ο καθένας με τη βαρύτητα της θέσης του, της στιγμής, της έντασης κλπ. Δυστυχώς τη δουλειά των μοντ τη σεβόμαστε όταν είναι τα πράγματα καλά. Στα ζόρια το φόρουμ θυμίζει νύχτα Παρί. Στα παπάρια μας όλα κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα πως θέλουμε πολλά βήματα για να γίνουμε πολιτισμένο φόρουμ.
Τουλάχιστον η ανοχή στα εκατέρωθεν γαλλικά δείχνει κατανόηση από τη μοντ τιμ.
ΥΓ: Αν για κάποιον η τήρηση των κανόνων είναι σενάριο συνομωσίας και στημένου παιχνιδιού σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδινομαι. Δεν έχω επιχείρημα να το αντικρούσω. Δεν ξέρω πως να το πω πιο απλά.
Χωρίς τσίπα και αυτοί που έχουν διπλούς και τριπλούς κι εγώ δεν ξέρω πόσους λογαριασμούς είτε για να συμμετέχουν παράλληλα, είτε για να βρίσουν ελεύθερα άλλα μέλη (αλήθεια ναυτικέ, πήρες χαμπάρι ποιος ήταν ο Πέτρος που σ' έβρισε τις προάλλες;), είτε γιατί δεν αντέχουν μπαναρισμένοι, είτε γιατί "κάηκε" ο προηγούμενος λογαριασμός τους. Εξαιρούνται αυτοί που το δήλωσαν ότι ήταν από παλιά, φωτογραφίζοντας και το ποιοι είναι.paok vs all έγραψε:Η άλλη πλευρά λέει......
χωρίς τσίπα......
K_geo,
οφειλω να ομολογησω οτι εχεις μεγαλα @@
και τα παντελονια που φορας,τα τιμας
οφειλω να ομολογησω οτι εχεις μεγαλα @@
και τα παντελονια που φορας,τα τιμας
-
Μπαρκαρούτσος
Miles έγραψε:(αλήθεια ναυτικέ, πήρες χαμπάρι ποιος ήταν ο Πέτρος που σ' έβρισε τις προάλλες;)
Η αλήθεια είναι πως όχι.
Έχουν γίνει προτάσεις και σε Dimg4 και σε joshua και στον renegade. Η απάντηση ήταν η ίδια.Asimos έγραψε:Επιμένω, κάνετε μοντ για την διατήρηση της ηρεμίας, της καλής λειτουργίας, της τήρησης των κανόνων του φόρουμ τους δυο τρεις τέσσερις που έχουν τα πιο μεγάλα θέματα με τους μοντς.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
-
montekristo
Εσυ εισαι απ αυτους πουMiles έγραψε:Χωρίς τσίπα και αυτοί που έχουν διπλούς και τριπλούς κι εγώ δεν ξέρω πόσους λογαριασμούς είτε για να συμμετέχουν παράλληλα, είτε για να βρίσουν ελεύθερα άλλα μέλη (αλήθεια ναυτικέ, πήρες χαμπάρι ποιος ήταν ο Πέτρος που σ' έβρισε τις προάλλες;), είτε γιατί δεν αντέχουν μπαναρισμένοι, είτε γιατί "κάηκε" ο προηγούμενος λογαριασμός τους. Εξαιρούνται αυτοί που το δήλωσαν ότι ήταν από παλιά, φωτογραφίζοντας και το ποιοι είναι.paok vs all έγραψε:Η άλλη πλευρά λέει......
χωρίς τσίπα......
το εχουν δηλωσει δηλαδη;
Γιατι δεν προσεξα πουθενα
να "φωτογραφιζεσαι" και
με μολις 25 μηνες εδω μεσα
βλεπω να σκαμπαζεις πολλα!
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παιδιά έχει αναφερθει επανειλημμένα ότι κάθε βοήθεια είναι καλό δεχόμενη
Τοσο απλά...
Τι συζητάμε κάθε φορά..
"Αφού δεν υπάρχει χρόνος!"