ΠΑΟΚ Β'
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β'
Πέρασα... Να πω μια καλησπέρα μα δεν άνοιξες...Obdulio έγραψε:Υπομονή. Η σκληρή δουλειά θα φανεί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αδερφέ και τον παοκ β γράφουμε με κεφαλαία ή μόνο τον ΠΑΟΚ Α ???....john4serres έγραψε:Το ΠΑΟΚ με κεφαλαία πάντα, Αποστόλη.

Άνετα τον είχε το παπαναστασιακο στο 3-0 ο Παμπλο με την Β ομαδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Δε νομίζω ασταμάτητα!!! Πλέον πρέπει να έχουν συμμετοχές και αρκετό χρόνο στην πρώτη ομάδα.chri5ti9 έγραψε:Κουτσιας Λυρατζης Τσιγγαρας Ντελιας πρέπει να παίζουν ασταμάτητα με τη Β ομάδα. Ασταμάτητα όμως. Εκτός και αν έχει σκοπό να τους βάλει να παίξουν σε ένα ματς και όχι απλά να τους παίρνει να συμπληρώνει αποστολές.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Σουριναμέζος
Έκλεισε στην Go Ahead Eagles (Eredivisie) ο Ελληνοαρμενιος αριστερός μπακ Αβεντις Αβεντισιαν. Ως ελεύθερος φεύγει με ποσοστό μεταπώλησης (άγνωστο προς το παρόν). Κάθε επιτυχία στο παλικάρι
- ΑποστόληςΑ
Επιθετικογενής και αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ. Χτυπούσε και τα πέναλτυ της ομάδας του (Κ19). Προφανώς στον ΠΑΟΚ δεν θα είχε τόσο γρήγορη εξέλιξη, πίσω από Τσαούση, έστω και αν έπαιζε, ως αναπληρωματικός, στην SL2. Στην Ολλανδία θα παίζει (ΑΝ παίζει) στην Α' Εθνική.
εμενα οσο τον ειδα δεν μου αρεσε ποτε, νομιζω ηταν πολυ σοφτ.. μακαρι να κανει παπαδες .. γενικα αριστερα μπακ δεν εχουμε κατι ιδιαιτερο..στοπερ εχουμε εξελιξιμους (και παναγιωτου κ κουλιερακης) , νομιζω γενικα απο αυτην την β ομαδα αυτοι οι 2 μονο θα εχουν προοπτικη για α ομαδα και μπορει ο χατζηστραβος αν γινει κανα θαυμα και βαλει λιγο δυναμη.. και ο σαλαμουρας.. τωρα για κουλουρη που ειναι το 2004 δεν μπορω να κρινω..