29. Antonio Čolak
Re: 29. Antonio Čolak
Εγω πάντως τον πιστεύω και θα περιμένω υπομονετικά να δείξει το μεγάλο του ταλέντο

Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δείχνει σαν ένας άνθρωπος που παίζει κατά λάθος ποδόσφαιρο. Σαν εκείνο τον φίλο που είχαμε μικροι που και δυνατός και ψηλός ήταν αλλά ρε παιδί μου δεν του άρεσε ιδιαίτερα η μπάλα κι τον βάζαμε μέσα με το ζόρι να παίξει για να είμαστε πατσι στα άτομα. Δεν μας έχει πεισει καθόλου με την έως τώρα παρουσία του. Εδώ βέβαια να πούμε ότι κι ο μιτριτσα στην αρχή μας είχε απαγοητευσει αλλά τώρα πια έχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Ο Τσολάκ αν εξαιρέσουμε την φιλότιμη παρά ποιοτική του εμφάνιση με τους Δανούς δείχνει ένα παιδί που δεν κολλάει καθόλου με την ομάδα. Σε κάποιες στιγμές μάλιστα χθες ήταν σαν να αντιλαμβανόταν τα γεγονότα με καθυστέρηση. Στο σημείο που είμαστε δεν περισσεύει κανείς κι πραγματικά χθες το γελοίο μπινελικη από κάνα δυο στην κερκίδα μάλλον τον έκανε συμπαθή στα παιδιά που είμασταν μαζεμένα εκεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να έχει θέσει ο συμπαθής κατά τα άλλα Τσολάκ στην ομάδα από το καλοκαίρι κι μετά. Αλλά φυσικά υπάρχουν τώρα στην ομάδα πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιρανθρωποι που θα πάρουν την σωστή απόφαση.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ θέλω να χάνουμε 1-0 στο Βέλγιο και να βάλει δύο γκολ στο ʼ70 και το 90ʼ+3ʼ και να χάσουν όλα τα μαλλιά τους όσοι τον κράζουν.

I believe
[insert xfiles intro music]
Αν ήξερα ότι στον ΠΑΟΚ θα δαπανηθούν 3+εκ για την αγορά του Τσόλακ, θα ήμουν πολύ πιο ευγενικός απέναντι στον Glen Salmon, που του οφείλω, έστω 15 έτη μετά, μια συγνώμη 

- thodoris31
- pisakaipoupoula
Δεν ξέρω τι παραπάνω περιμένετε να δείτε από τον συγκεκριμένο...αν τον στείλεις σε ένα πρωτάθλημα με άμυνες της πλάκας όπως της Κροατίας ή της Σουηδίας ναι μπορεί να βάλει καμιά δεκαριά γκολ ...τα μισά θα είναι σε σχεδόν άδειο τέρμα αλλά οκ.
Επειδή στο δικό μας το πρωτάθλημα οι άμυνες είναι σκληρές και έχουμε καλούς αμυντικούς ακόμα και στις κατώτερες ομάδες, μια μετριότητα στην καλύτερη όπως είναι αυτός δεν φαίνεται καθόλου, είναι σα να μην υπάρχει...από ατομική ενέργεια να τραβήξει παίκτες πάνω του και να βγάλει την κάθετη ούτε για αστείο...επομένως τι ακριβώς περιμένετε να αλλάξει? Μα φάνηκε ξεκάθαρα και στην πρώτη του θητεία περί τίνος πρόκειται, καλό παιδί χρυσό παιδί φιλότιμος αλλά αρκετά χαμηλού επιπέδου παίκτης, δεν θα αλλάξει αυτό όσα γκολ κι αν πάει να βάλει με την Ριέκα και τη Μάλμε
Επειδή στο δικό μας το πρωτάθλημα οι άμυνες είναι σκληρές και έχουμε καλούς αμυντικούς ακόμα και στις κατώτερες ομάδες, μια μετριότητα στην καλύτερη όπως είναι αυτός δεν φαίνεται καθόλου, είναι σα να μην υπάρχει...από ατομική ενέργεια να τραβήξει παίκτες πάνω του και να βγάλει την κάθετη ούτε για αστείο...επομένως τι ακριβώς περιμένετε να αλλάξει? Μα φάνηκε ξεκάθαρα και στην πρώτη του θητεία περί τίνος πρόκειται, καλό παιδί χρυσό παιδί φιλότιμος αλλά αρκετά χαμηλού επιπέδου παίκτης, δεν θα αλλάξει αυτό όσα γκολ κι αν πάει να βάλει με την Ριέκα και τη Μάλμε
Mαλακια που δεν τον δωσανε στη Μαλμε, όσο όσο. Και θα εμπαινε Γκορντεζιανι ή Κουτσιας
τα λεγαμε.. η καλυτερη λυση ηταν να φυγει και αυτος και ας ερχοταν ενας δανεικος.. χασαμε τα 2 χαρτια και τωρα δεν θα παρουμε ευρω... και εχουμε και εναν παικτη βαριδι..
του Βελγίου το πρωτάθλημα έχει άμυνες τη πλάκας ή σκληρές;
να ξέρω τι να περιμένω για την Πέμπτη.
να ξέρω τι να περιμένω για την Πέμπτη.
-
Γενικα αμυνες της πλακας,αλλα η συγκεκριμένη βελγικη ειναι ζορικη.τελευταια ειδικά ματς γκολ με το σταγονόμετρο τρωει.
Ας πούμε πως εκείνο το πλασέ πάνω στο τερματοφυλακα ήταν υπό πίεση. Εστω ότι η κεφάλια ανάμεσα από δύο ήταν δύσκολη και δεν τη πέτυχε. Εκείνο το ζεϊμπέκικο στο δεύτερο ημίχρονο δεν δικαιολογείται. Ας την έπιανε γεμάτη και ας την έστελνε στην Αγία Βαρβάρα. Ούτε γεμάτη δεν την βρήκε, τι να λέμε. Μπορεί να προσπαθεί, να τρέχει (ανούσια), να παλεύει (?) αλλά και εγώ φιλότιμος είμαι και 450 χιλιάρικα δεν ζητάω.
Στεναχωριεμαι πολύ για τα λεφτά που δώσαμε και τα λεφτά (2εκ έστω) που χάσαμε.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στεναχωριεμαι πολύ για τα λεφτά που δώσαμε και τα λεφτά (2εκ έστω) που χάσαμε.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Ψάχνω να βρώ τι παραπάνω έχει ο συγκεκριμένος από τον Κουλούρη που είχαμε τρελάνει στο θάψιμο (αδικαιολόγητα) και δεν βρίσκω......
Κανένας τους δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Από τον κουλουρη έχει κάνει περισσοτερες καλές χρονιές αλλά είναι κ μεγαλύτερος
- Kabamaru11
Colak και Murg,εχουν και κατι ακομα κοινο,περα απο οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ.
Εχουν και τον ιδιο μανατζερ,αααααααα κ τους ειχε φερει κ ο ιδιος τεχνικος διευθυντης,μια ρομπα ηταν αν θυμαμαι καλα....ονομα μου διαφευγει.
Ουτε εξω απο την Τουμπα δεν πρεπει να περναει αυτος ο μανατζερ.
Εχουν και τον ιδιο μανατζερ,αααααααα κ τους ειχε φερει κ ο ιδιος τεχνικος διευθυντης,μια ρομπα ηταν αν θυμαμαι καλα....ονομα μου διαφευγει.
Ουτε εξω απο την Τουμπα δεν πρεπει να περναει αυτος ο μανατζερ.