Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από dragon »

@kataramenos5 εγώ θα ήθελα να έχουμε ενημέρωση κ όχι κάτω απο το χαλι για να μην κ καλα διχαστουμε? Ποιος διχασμός? Ποιος θέλει η διοίκηση της ομάδας να αποδέχεται κ να υπογραφεί χρέη κ μετα να την κανει γυριστή? Δεν νομίζω κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ να χαίρεται που δεν εχει γίνει η αποπληρωμή.
Δεν θα του ζητούσαμε τα ρέστα του καθε Χατζοπουλου αν ήξερε κ δε μίλαγε?
Θεωρώ πως ειναι προς το καλο της ομάδας να ξέρουμε την αλήθεια
These users thanked the author dragon for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Η μόνη λύση για να μην έχουμε δικαστικά παρατράγουδα είναι να βάλει πλάτη ο Α.Σ. και να κόψει από τις εισφορές τη ΠΑΕ τα 2χαρτιά σε βάθος χρόνου όταν αυξηθεί το πόσο που παίρνει ώστε να μην επηρεαστεί άμεσα ο προϋπολογισμός των τμημάτων. Μετά μπορεί και ο Ίβαν να αποποιηθεί το δάνειο και άμα θέλει ας κόψει τις χορηγίες Μακεδονία Πέλλας, Σουρωτή κτλ στην ΚΑΕ.

Περιμένω όμως να έχει πιο αυστηρή αντιμετώπιση οπως έκανε και με τον Σαββιδη όταν ζήτησε να χτίσει γήπεδο το 2012.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

φιλε @KalamarGiannis παρακολουθω την αγνη προσπάθεια που κανεις στα θεματα μπασκετ και επειδή σε αυτα που εγραψες ειμαι πολυ κοντά αν επιτρεπεις να διαφωνησω μονο στο τελευταιο, και να πω τη γνωμη μου οτι τετοιου ειδους κινηση δεν αφορα τα τεχνικά του μπασκετ, αλλα τα διοικητικά και τα επιχειρηματικα, αρα αφορά τον ιδιο. Ίσως οι σύμβουλοί του θα μπορουσαν μονο να τον αποτρέψουν απο αυτήν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:27
gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:30
WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:23

Εσυ το χαβα σου. Εκτος τόπου κ χρόνου παντα
εσυ συνεχισε να γλειφεπς τον τελη.
Η διαφορα μας ειναι οτι χεστηκα κ για τους 2. Εγω ΠΑΟΚ ειμαι. Αφήνω εσενα να κανεις τη δουλεια αυτη.
μαλλον αλλος γραφει τα ποστ σου.καλο βραδυ..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 20:01
WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:27
gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:30

εσυ συνεχισε να γλειφεπς τον τελη.
Η διαφορα μας ειναι οτι χεστηκα κ για τους 2. Εγω ΠΑΟΚ ειμαι. Αφήνω εσενα να κανεις τη δουλεια αυτη.
μαλλον αλλος γραφει τα ποστ σου.καλο βραδυ..
Απαντάω σε σενα ετσι γιατι εχεις εξελιχθεί σε τοξικό καθε φορα. Καλή συνεχεια
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

@SCIFO Ναι, φυσικά.
Με τρελαίνει η ιδέα να μην εξοφλήσει. Τότε την έχουμε πατήσει χονδρά.
Αν πάλι εξοφλήσει , τι βλακείες είναι αυτές με την καθυστέρηση, μόνο χάνει έτσι. Δίνει τρομερό πάτημα για παρεξήγηση ακόμα και από όσους είναι καλοπροαίρετοι, ενώ οι κακοπροαίρετοι κάνουν πάρτυ. Και στο κάτω κάτω της γραφής, ας βρει ένα κανάλι να μιλάει ΕΠΙΣΗΜΑ, και να πει ρε παιδιά για να αποδεσμευτούν τα λεφτά από τα Αμοιβαία Κεφάλαια στα Κέϊμαν ξερω γω, ήθελε valuer 5 ημέρες και δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα τόσα μύρρια. Κατανοητό θα γίνει. Αλλά μην το αφήνεις έτσι να σκέφτεται ο καθένας ότι δεν έχεις σακάκι να φορέσεις...

Για τον κ.Χατζόπουλο δεν είπα, ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει δώσει δικαίωμα, οι κινήσεις του είναι οι θεμιτές και προβλεπόμενες. Και φυσικά πούλησε γιατί ΕΠΡΕΠΕ , αυτός ήταν ο στόχος της Διοίκησης Πρωτοδικείου, να ξεχρεώνει και να βρει επενδυτή. Κι ακριβώς αυτό έκανε.
Δε μπορείς να ξέρεις αν ο άλλος θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.
Το να του πάρεις τη θέση του βέβαια και είναι μικρότητα, βγάζει χολή, είναι τόσο αντιΠΑΟΚ όσο και όταν πήραν τη θέση του Πανάκα γιατί έβριζε τον Παπαθεοδώρου και δεν ήταν αρεστός.

Παιδιά είμαστε σε σημαντική κρίση. Ας μη διαλύσουμε την ομάδα. Κρατηθείτε οι "σας τα λεγα γω". Ίσως πληρώσει. Να δούμε. Τώρα που θα πηγαίναμε Euroleague ρε γαμώτη...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Ιάσονας, SCIFO
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Thax έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:49 Η προσφορά κρίνεται ΑΦΟΥ κάποιος έχει προσφέρει. Αποθεώθηκε ο Τέλης μόνο και μόνο επειδή έχει λεφτά. Όπως κάποτε αποθεώθηκε μέχρι και ο Δρόσος. Μπορεί ο Τέλης να είναι πάμπλουτος και να μας πάει στα αστέρια. Μέχρι τότε όμως ας περιμένουμε και μετά τον αποθεώνουμε. Γιατί δεν έχει σημασία πόσα λεφτά έχει και να τα χαίρεται. Σημασία έχει πόσα θα βάλει.
Αν είναι να μας πάει στα αστέρια και να φτάσουμε στο σημείο οι μισοί να μην μιλάμε με τους άλλους μισούς, γάμησε τα.
Σωστός. Να προσφέρει. Γιατί το ότι έφερε 2-3 παίκτες δε μας λέει και πολλά πλέον. Τώρα μας ανάγκασε να δούμε πίσω από την κουρτίνα...
(τι λέω ρε , εγώ που πέθαινα να βρεθεί χρήμα να πάρουμε παίκτες, και πάντα με ένοιαζε το αγωνιστικό και όχι τα Διοικητικά...)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Ιάσονας, Maklaz
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:25 Αυτά που λέει ο ΧΑΤΖΟ ειναι κυριολεκτικά μια παρωνυχιδα για να μας κανουν να ντρεπόμαστε
... (EDITED)
εσύ φίλε γίνεσαι αντιπαθής. Γιατί είσαι ο αγγελιαφόρος κακών νέων.
Δηλαδή μας βάζεις στο τριπάκι ότι το πρόβλημα είναι ακόμα βαθύτερο και χειρότερο από όσο καταλαβαίνουμε και μαθαίνουμε.
ΜΑΚΑΡΙ να έχεις άδικο, δεν το πολυπιστεύω αλλά ΜΑΚΑΡΙ να λες παπαριές.
Γιατί αλλιώς το μέλλον που ονειρευτήκαμε δε θα γίνει πραγματικότητα ποτέ...
(δε μου φταις σε τίποτα αδελφέ. Όλα μου φταίνε ξαφνικά. Το συννεφάκι αρχίζει και διαλύεται... :( )
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε παιδιά στο χαμόγελο του παιδιού γιατί χρωστάμε;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν λυπημένα παιδιά. ΟΛΟΙ χρωστάμε
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Kabamaru11, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Και έναν τίτλο χρωστάει η ομάδα στο χαμόγελο του ΠΑΟΚτσή γιατί έχουμε να δούμε τίτλο από εποχές Μπέρι-Φρανκι Κινγκ.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

navigator11 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:25 Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία αλλά από περιέργεια έριξα μόλις ένα βλέφαρο στο προφίλ του Κλείτου στο τουιτερ. Επειδή διάφοροι συμφορουμίτες έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του, μιας και κάνει κανονικό ρεπορτάζ. Ορθόδοξο. Από το τουιτ του την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη περί καταβολής από τον "μεγάλο", ήτοι τον Μυστακίδη, 4,2 εκατομμυρίων, που κατέστησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ λευκή ωσάν κρίνο, δεν έχει εμφανιστεί. Άκρα του τάφου σιωπή. Ένας κανονικός ρεπόρτερ δε θα είχε κατορθώσει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει; Δηλαδή αυτός, λογικά, δε θα είχε διασταυρώσει ότι κατεβλήθησαν 4,2 εκατομμύρια; Τον έχει παρακολουθήσει στο μεσοδιάστημα κάποιος; Μήπως έχει αναφερθεί επί του ζητήματος και τον αδικώ; Επειδή εγώ δεν τον παρακολουθώ. Ξέρω ότι βγαίνει όμως σε διαδικτυακές εκπομπές, γράφει σε ένα σάιτ κλπ.
Και αυτή η ομάδα του τσετσένου μπατίρη δεν τους κάνει το χατήρι.
Παει την Τετάρτη αποκλείει τον γαύρο στο τηγάνι.
Την Κυριακή πρωτη στη βαθμολογια.
Νίκη σήμερα στην Ευρώπη και μινιμουμ πρόκριση στα πλέυ οφ.
Που να βγουν μετά οι αντικεμενικοι να γράψουν.
These users thanked the author pk77 for the post (total 4):
Parolos, leomatos88, dragon, Montrealiotis
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

navigator11 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:25 Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία αλλά από περιέργεια έριξα μόλις ένα βλέφαρο στο προφίλ του Κλείτου στο τουιτερ. Επειδή διάφοροι συμφορουμίτες έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του, μιας και κάνει κανονικό ρεπορτάζ. Ορθόδοξο. Από το τουιτ του την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη περί καταβολής από τον "μεγάλο", ήτοι τον Μυστακίδη, 4,2 εκατομμυρίων, που κατέστησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ λευκή ωσάν κρίνο, δεν έχει εμφανιστεί. Άκρα του τάφου σιωπή. Ένας κανονικός ρεπόρτερ δε θα είχε κατορθώσει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει; Δηλαδή αυτός, λογικά, δε θα είχε διασταυρώσει ότι κατεβλήθησαν 4,2 εκατομμύρια; Τον έχει παρακολουθήσει στο μεσοδιάστημα κάποιος; Μήπως έχει αναφερθεί επί του ζητήματος και τον αδικώ; Επειδή εγώ δεν τον παρακολουθώ. Ξέρω ότι βγαίνει όμως σε διαδικτυακές εκπομπές, γράφει σε ένα σάιτ κλπ.
Το περιεργο ειναι οτι Κλειτος ,Ρετρο ,το διδυμο και το μετροκωλις που εχουν ινφο δεν αναφερονται καν στο θεμα..
Αλλα μαλλον το πετρελαιο στο παλατακι ηταν πιο σημαντικο..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
leomatos88, DamoN, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Έχουμε μέχρι τώρα μόνο την μια πλευρά. Από την άλλη δεν έχουνε ακούσει τίποτε.

Ο Χατζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αξιοπιστία του. Ο Μυστακίδης όχι ακόμη. Είναι πάντως αλήθεια οτι μεριμές από τις εξαγγελίες του τις πραγματοποίησε αμέσως, πχ ΑΜΚ, Παλατάκι, πολλές μεταγραφές.

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι ας μην μηδενίζουμε κανέναν ακόμη. Ο Χατζόπουλος δεν ξέρει καν αν το δημόσιο εξοφλήθηκε, το λέει ο ίδιος. Από την άλλη λέει οτι πάνω από το 50% των χρεών δεν έχουν εξοφληθεί. Πώς το γνωρίζει αυτό;

Βλέπω και προσωπική διαμάχη εκεί μέσα. Δεν του φέρθηκαν σωστά και δεν έχω πρόβλημα να το πιστέψω αλλά κι αυτός μπορεί να τους το κρατάει μανιάτικο.

Δεν είμαι ισαποστάκιας ούτε και αχάριστος στον Χατζόπουλο. Αλλά επειδή ο Μυστακίδης με το που μπήκε έριξε αρκετό χρήμα στην ομάδα, θέλω να ακούσω και την δική του την πλευρά να δίνει εξηγήσεις για τα χρέη πριν τον καταδικάσω.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Rexaris έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:22 Έχουμε μέχρι τώρα μόνο την μια πλευρά. Από την άλλη δεν έχουνε ακούσει τίποτε.

Ο Χατζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια έχει κερδίσει την αξιοπιστία του. Ο Μυστακίδης όχι ακόμη. Είναι πάντως αλήθεια οτι μεριμές από τις εξαγγελίες του τις πραγματοποίησε αμέσως, πχ ΑΜΚ, Παλατάκι, πολλές μεταγραφές.

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι ας μην μηδενίζουμε κανέναν ακόμη. Ο Χατζόπουλος δεν ξέρει καν αν το δημόσιο εξοφλήθηκε, το λέει ο ίδιος. Από την άλλη λέει οτι πάνω από το 50% των χρεών δεν έχουν εξοφληθεί. Πώς το γνωρίζει αυτό;

Βλέπω και προσωπική διαμάχη εκεί μέσα. Δεν του φέρθηκαν σωστά και δεν έχω πρόβλημα να το πιστέψω αλλά κι αυτός μπορεί να τους το κρατάει μανιάτικο.

Δεν είμαι ισαποστάκιας ούτε και αχάριστος στον Χατζόπουλο. Αλλά επειδή ο Μυστακίδης με το που μπήκε έριξε αρκετό χρήμα στην ομάδα, θέλω να ακούσω και την δική του την πλευρά να δίνει εξηγήσεις για τα χρέη πριν τον καταδικάσω.
Αύξηση δεν έκανε ακόμα. Ούτε αναγγελία αύξησης. Τυπικό; Μάλλον
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”